Καλησπέρα παίδες, ελπίζω να είστε όλοι καλά, χάρηκα πολύ που ανακάλυψα το φόρουμ σας. Είμαι νέο μέλος εδώ και δυστυχώς από ο,τι βλέπω δεν έχω ακόμη δικαίωμα να ανοίξω δικό μου θέμα, οπότε θα κάνω κάποιες ερωτήσεις που έχω εδώ και ελπίζω να λάβω απάντηση. Ζήτω συγνώμη προκαταβολικά αν χαλάω το αρχικό ποστ, δεν ήξερα που αλλου μπορεί να ταιριάζουν οι ερωτήσεις μου!!
Λοιπόν αρχικά εγώ και η κοπέλα μου ψηνόμαστε για ένα τρίο με άλλη μια γυναίκα αλλα επειδή δε θελουμε να μπούμε σε διαδικασία να βρούμε γκομενα μέσω τιντερ κλπ σκεφτόμαστε να πληρώσουμε ένα call girl. Ούτε εγώ ούτε εκείνη έχουμε ξανά πάει με άλλο άτομο επι πληρωμή οποτε δεν έχουμε εμπειρία πάνω σε αυτό το κομματι. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω το εξής. Ποσο επίφοβο είναι να κολλήσει κανεις κάποιο αφροδισιο νόσημα από call girls? Οκ για τους άντρες δεν είναι και τόσο επίφοβο επειδή φοράμε προφυλακτικό, αλλα η κοπέλα μου δεν κινδυνεύει αν τριφτεί με την άλλη πχ; Ρωτάω γιατί η κοπέλα μου έχει κονδυλώματα (δεν έχουν εμφανιστεί ποτε στο δέρμα της, απλά το τεστ παπ δείχνει ότι έχει τον ιο μέσα της) και για το λόγο αυτό είναι πολύ συγκρατημενη και φοβάται παρα πολύ μην τυχόν κολλήσει τίποτα άλλο. Τι παίζει λοιπόν με τις γυναίκες αυτές γενικά; Είναι καθαρές, προσέχουν;
Επίσης, κάτι άκυρο. Πήγαμε κάνα δυο φορές προσφατα στο Αλκατράζ, μας αρεσε η φάση και σκεφτόμαστε να πάμε για πριβέ χορό με μια κοπέλα. Τι ακριβώς παίζει εκεί; Μόνο μας χορεύουν η γίνεται και παιχνίδι;
Ευχαριστώ προκαταβολικά και Σορρυ και πάλι αν σας χαλάω το ποστ!!