Νέα

κοπελα στο γυμναστηριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα niomodeultimate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
το 99% απο τις γκομενες που πανε στο γυμναστηριο εχουν υφος μπλαζε

οποτε χεστην την μαλακισμενη αμα στο παιζει ιστορια

OP
OP
N

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Το έκανες το πέσιμο τυπε με τ ακουστικά?
Μαγκες  3 φορες που πηγα αφαντο το μωρο, παιζει αν ειναι και λογο βροχης. Πιστευω απο βδομαδα να την τρακαρω να χωθω να δουμε ,θα πιασω κουβεντα στο χαλαρο να γνωριστουμε και θα κοψω αντιδρασεις, το θεμα ειναι να αρχισεις την κουβεντα μετα ειναι οκ

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Εγώ λέω όπως θα κάνει προσαγωγούς να πας και να της τον πετάξεις έξω! εκεί μπροστά στον κόσμο, αφού είναι μουνάρα δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει κανείς. 

Επισκέπτης
Ρε χώσου εκεί πέρα, πιτσιρίκος είσαι εσύ, πιτσιρίκα είναι αυτή, αλλά διακριτικά και μη φανείς λιγούρης. Αλλιώς άστηνε κι όταν τη δεις να τη γαμάει κανένας ΟΡΚ τότε θα λες  :uglystupid:
Τι έγινε που είναι το μυστήριο?
Αυτή είναι η φύση του άντρα να κυνηγάει. Τώρα εμένα θα με ζηλέψει πιτσιρίκα?
Ποτέ. Μόνο για το χρήμα (αλλά δεν έχω ακόμη LOL)....

18919791891979

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι γράφετε παπαριές....

και εγώ 25 είμαι...τα καμάκια τα κάνω στα clubs όπου χώνομαι σε όλες και δεν έχω θέμα....αλλά γαμώ την πουτάνα μου όχι στο γυμναστήριο...

εκεί πας για να κάνεις δουλειά...αν είναι να κοιτάς γκόμενες και να χαζεύεις από δω και από εκεί ...άστο καλύτερα....

εγώ προσωπικά βάζω ακουστικά και είναι λες και είμαι μόνος μου στο γυμναστηριο και το καίω μέχρι να βγω από το γυμναστηριο με πατεριτσες...

το βραδυ ομως στα clubakia βουρ σε ολα τα ξεκολα....

Αμα ειναι ετσι να παμε και στην εκκλησια να μας κοιταζει καπως η καλογρια η καυλιαρα να της την πεσουμε...

αν θέλει να κάνει κάπιος προόνηση κάνει. ΤΟ σίδερο κολάει στη βράση. Γκόμενα γνωρίζεις και στο σουπερρμάρκετ και παντού. Όχι μόνο στα κλάμπ. Ασε που στα κλάμπ αν είσαι μόνος η με αντροπαρεά έχεις λιγότερες πιθανότητες να σταυρώσεις γκόμενα γιατι φένεσε ότι ψάχνεσαι. Στα κλάμπ παρεά με γυναίκες ή με γκέι.  Στο τζυμ αν είσαι μόνος δεν τ΄ρεχει κάτι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ποια μπαράκια μωρε .... μια ειναι η πιο σιγουρη μέθοδος. ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΕΑ  :grin:

βρές μια καλη φιλη που δεν προκειται να γινει μεταξυ σας κατι ερωτικο ξεκαθαρισε της το και μετα θα σου φερνει φιλες της να γνωριζεις οποτε βγαινετε.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

βρές μια καλη φιλη που δεν προκειται να γινει μεταξυ σας κατι ερωτικο ξεκαθαρισε της το και μετα θα σου φερνει φιλες της να γνωριζεις οποτε βγαινετε.
αυτα τα κολπα στα διδαξαν τα 12χρονα στο κοσμοφορουμ που πας και τα ρωτας πως θα βρεις γκομενα?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756

προξενιό αλλα μπολντυς δηλαδη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτα τα κολπα στα διδαξαν τα 12χρονα στο κοσμοφορουμ που πας και τα ρωτας πως θα βρεις γκομενα?

H εμπειρια και η πρακτική. Αλλα ξέρουν και στο κοσμο μερικές... δινουν ευστοχες συμβουλές.

18919791891979

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες  3 φορες που πηγα αφαντο το μωρο, παιζει αν ειναι και λογο βροχης. Πιστευω απο βδομαδα να την τρακαρω να χωθω να δουμε ,θα πιασω κουβεντα στο χαλαρο να γνωριστουμε και θα κοψω αντιδρασεις, το θεμα ειναι να αρχισεις την κουβεντα μετα ειναι οκ

άφαντο το μωρό. Και αν δεν ξαναέρθει θα νιώθεις μαλάκας. Απλα μίλα. Πες για το τι πρόγραμμα κάνει. Αν φοράει προκλητικά πες ουάο. Οτι μαλακια θε ςπες. Απλα μίλα μη τραυλίσεις

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
σε παλιο θρεντ ειχε γραψει μπακουρος οτι μπηκε εδω μεσα να ρωτησει πως θα βρει γκομενα γτ σαυτο το φορουμ ειναι οι ειδικοι στο πως βρισκει καποιος γκομενα  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom