1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
ελληνικές πινακίδες με το κωλοδάκτυλο στη μέση για να σκάνε οι απατεώνες φιγουρατζήδες....Γερμανικές πινακίδες με τον χαρακτηριστικό αετό στην αριστερή μεριά ?
ελληνικές πινακίδες με το κωλοδάκτυλο στη μέση για να σκάνε οι απατεώνες φιγουρατζήδες....Γερμανικές πινακίδες με τον χαρακτηριστικό αετό στην αριστερή μεριά ?
ελληνικές πινακίδες...
ελληνικές πινακίδες με το κωλοδάκτυλο στη μέση για να σκάνε οι απατεώνες φιγουρατζήδες....
δεν παίζει...αυτό το σενάριο...
εγώ πάντως τους χαίρομαι κάτι τύπους που έχουν λεφτά και τα σκορπάνε επάνω σε 4 τροχούς...![]()
Και κάτσε να δεις πόσα κωλοδάχτυλα θα κυκλοφορούν τώρα που μείωσαν και το τέλος ταξινόμησης.
Πάλι καθάρισε ο Αρχηγός/Άρχοντας!
Και κάτσε να δεις πόσα κωλοδάχτυλα θα κυκλοφορούν τώρα που μείωσαν και το τέλος ταξινόμησης.
Πάλι καθάρισε ο Αρχηγός/Άρχοντας!
έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....
κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......
Τις προάλλες είδα Πόρσε Καγιέν Τούρμπο Ες με πινακίδες από Αργος.....
Κλάαααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Έχω στριπτηζού με καρνέ..κάνει ?
Φαντάζομαι δεν είναι δικό της το καρνέ...οπότε δεν μου κάνει.
Εγώ γιατί να κλάψω ?
Μια χαρά βολεμένος είμαι με το νισσαν κ το σαξο μου...ήρεμος,αργός & σταθερός...αλλά και ωραίος..;)
To καλύτερο Cayenne Turbo S...παρκάρει στο Village Park Νίκαιας κάθε παρασκευή...στο πάρκινγκ..(άσπρο,κ τούμπανο) !!![]()
![]()
![]()
το καλύτερο άσπρο που κυκλοφοράει είναι ένα Λαμπο Μουρτσελιάγκο με ελληνικές πινακίδες στα νότια προάστια.......
Δικό της ρε...καινούριο της το αγόρασα...;)
το καλύτερο άσπρο που κυκλοφοράει είναι ένα Λαμπο Μουρτσελιάγκο με ελληνικές πινακίδες στα νότια προάστια.......
Της πήρες και την κατάλληλη θήκη LV?
Να πηγαίνει ασορτί με το τσαντάκι LV, αυτό για τις καρτούλες?
![]()
Πφ...το καλύτερο άσπρο που κυκλοφορεί, είναι ένα Robinson κοντά στο Τατόι.
![]()
Εσύ της πήρες το τσαντάκι ρε αλήτη ? Γι'αυτό μου έλεγε οτι μου το πήρες ένας γόης...ένας ιππότης...με θαυμασμό ?
Από Ερμού... Τα είχαν ευκαιρία κάτι κύριοι που τα είχαν αραδιασμένα πάνω σε κάτι σεντόνια.
Μη μου πεις...οτι πήρες ελικόπτερο για τις ξεβράκωτες...
Από που το συμπεραίνεις αυτό?
Το λευκό το GT2, το λευκό το Murce και το λευκό το Turbo S, για τις ξεβράκωτες το πήραν όσοι τα πήραν?
Και σου το έχω πει τόσες φορές.
Αυτοκίνητα, μηχανοκίνητα κλπ....πάντα με leasing, όπως και τις γυναίκες.
Ανά πάσα στιγμή τα αλλάζεις και έχεις τα πιο καινούργια και φρέσκα μοντέλα.