Παιδιά όλοι συμφωνούμε πως οι συγκεκριμένες κοπέλες, έχουν μεγάλες διαφορές από τις υπόλοιπες γκόμενες που συναναστρεφόμαστε. Η βασική τους διαφορά είναι πως είναι ευκολότερες και ειλικρινέστερες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κονέ με στριπτηζού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arnie
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 453
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
τον εχω για λιγο φλωρακο γιαυτο το λεω....και λιγακι σκωτσεζο μου εχουν σφυριξει κατι παιδια απο καποιο γαμαζι..... :-* :-* :-* :-*Σε πειράζει κι αυτό ?
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
αυτο εχει πρασινες πινακιδες....εξωτερικου....
Λευκές με πράσινα γράμματα, ή πράσινες με λευκά σπαθιά?
Επισκέπτης
τον εχω για λιγο φλωρακο γιαυτο το λεω....και λιγακι σκωτσεζο μου εχουν σφυριξει κατι παιδια απο καποιο γαμαζι..... :-* :-* :-* :-*
Μάλλον απ'τη ζήλια τους τα λένε...αλλά κ αν ισχύουν...γουερ ιζ δε πρόμπλεμ ?
H βασική τους διαφορά είναι, ότι όποια μαλακία και να τους πεις, δεν θα αντιδράσουν.
Αν πεις τις ίδιες σε καμία κανονική γκόμενα, μπορεί και να σε πάρει κανένας διάολος.
Εσύ τελείωσες με τα πιάτα και βγήκες απ'την κουζίνα ?
Ξέχασες και το άλλο...πως ότι μαλακία κι αν ακούσεις απο καμιά τρύπια...δεν σε τρομάζει...αν την ακούσεις απο οποιαδήποτε άλλη...όμως ? xa xa xa !!!!
Επισκέπτης
Λευκές με πράσινα γράμματα, ή πράσινες με λευκά σπαθιά?
Mην του εξηγείς ρε του καριόλη...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
πρασινες με μαυρα γραμματα....Λευκές με πράσινα γράμματα, ή πράσινες με λευκά σπαθιά?
Επισκέπτης
πρασινες με μαυρα γραμματα....
πες μου οτι θυμάσαι και τι γράφουν επάνω...να σε κερνάω για κανένα χρόνο...
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
το πρωτο γραμμα ειναι F....τα αλλα δεν θυμαμαι....πες μου οτι θυμάσαι και τι γράφουν επάνω...να σε κερνάω για κανένα χρόνο...
ο yorgos με δουλευει κανονικα....ξηγησου..... ;) ;)
Επισκέπτης
Υorgos..σταμάτα να πειράζεις τον γεράκο...είναι κουρασμένος κ καταπιεσμένος...;)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
α γεια σου....ασε που αμα τον δεις θα τον λυπηθεις πες του ....Υorgos..σταμάτα να πειράζεις τον γεράκο...είναι κουρασμένος κ καταπιεσμένος...;)
κατα πως ταλεγε ο αλλος στης βαζελας.....
Επισκέπτης
Φευγω μποιζ...πάω στην ξαπλώστρα μου...έχουν αρχίσει κ λιώνουν τα παγάκια στο φραπέ...
τα λέμε αργότερα...όταν κάνω διάλειμμα για παγωτό...;)
τα λέμε αργότερα...όταν κάνω διάλειμμα για παγωτό...;)
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.501
- Πόντοι
- 8.345
παιδες ξερετε μια νεα (μαλλον ρουμανα) απο βαβυ οriginal που κονεδιαζεται με πελατες??
την τελευταια φοαρα που πγηα την φορτωσε ενα πελατης και φυγανε μαζι (την ειδα να μπαινεισ το αμαξι του, εκανα παρακολουθηση)
ο φιλος του μας ειπε οτι την εχει παρει και αλλες φορες (δεν ηταν μελος του site δυστηχως)
δυστηχως δεν πιασαμε το ονομα της, γιατι καθοταν συνεχεια μαζι του (2 ωρες που κατσαμε εκει)
την τελευταια φοαρα που πγηα την φορτωσε ενα πελατης και φυγανε μαζι (την ειδα να μπαινεισ το αμαξι του, εκανα παρακολουθηση)
ο φιλος του μας ειπε οτι την εχει παρει και αλλες φορες (δεν ηταν μελος του site δυστηχως)
δυστηχως δεν πιασαμε το ονομα της, γιατι καθοταν συνεχεια μαζι του (2 ωρες που κατσαμε εκει)
Επισκέπτης
παιδες ξερετε μια νεα (μαλλον ρουμανα) απο βαβυ οriginal που κονεδιαζεται με πελατες??
Πήγαινε στο μαγαζί...πιάσε το γκομενάκι...εξήγησέ του τι θέλεις κ κανόνησέ το...(δλδ οτι την αγαπας πολύ κ θελεις να την κανεις δική σου)!
Απλά κ όμορφα...;)
Πάντως για γκόμενό της τον κόβω τον τύπο....--> Έρχεται pm...
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρε! Μην μπερδεύεις τον κόσμο........Πήγαινε στο μαγαζί...πιάσε το γκομενάκι...εξήγησέ του τι θέλεις κ κανόνησέ το...(δλδ οτι την αγαπας πολύ κ θελεις να την κανεις δική σου)!
Επισκέπτης
Ρε! Μην μπερδεύεις τον κόσμο........
Έστειλα πμ ρε στον άνθρωπο...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 6K