Παιδιά όλοι συμφωνούμε πως οι συγκεκριμένες κοπέλες, έχουν μεγάλες διαφορές από τις υπόλοιπες γκόμενες που συναναστρεφόμαστε. Η βασική τους διαφορά είναι πως είναι ευκολότερες και ειλικρινέστερες.

Παιδιά όλοι συμφωνούμε πως οι συγκεκριμένες κοπέλες, έχουν μεγάλες διαφορές από τις υπόλοιπες γκόμενες που συναναστρεφόμαστε. Η βασική τους διαφορά είναι πως είναι ευκολότερες και ειλικρινέστερες.
τον εχω για λιγο φλωρακο γιαυτο το λεω....και λιγακι σκωτσεζο μου εχουν σφυριξει κατι παιδια απο καποιο γαμαζι..... :-* :-* :-* :-*Σε πειράζει κι αυτό ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο εχει πρασινες πινακιδες....εξωτερικου....
τον εχω για λιγο φλωρακο γιαυτο το λεω....και λιγακι σκωτσεζο μου εχουν σφυριξει κατι παιδια απο καποιο γαμαζι..... :-* :-* :-* :-*
H βασική τους διαφορά είναι, ότι όποια μαλακία και να τους πεις, δεν θα αντιδράσουν.
Αν πεις τις ίδιες σε καμία κανονική γκόμενα, μπορεί και να σε πάρει κανένας διάολος.
![]()
Λευκές με πράσινα γράμματα, ή πράσινες με λευκά σπαθιά?
πρασινες με μαυρα γραμματα....Λευκές με πράσινα γράμματα, ή πράσινες με λευκά σπαθιά?
πρασινες με μαυρα γραμματα....
το πρωτο γραμμα ειναι F....τα αλλα δεν θυμαμαι....πες μου οτι θυμάσαι και τι γράφουν επάνω...να σε κερνάω για κανένα χρόνο...![]()
![]()
α γεια σου....ασε που αμα τον δεις θα τον λυπηθεις πες του ....Υorgos..σταμάτα να πειράζεις τον γεράκο...είναι κουρασμένος κ καταπιεσμένος...;)
παιδες ξερετε μια νεα (μαλλον ρουμανα) απο βαβυ οriginal που κονεδιαζεται με πελατες??
την τελευταια φοαρα που πγηα την φορτωσε ενα πελατης και φυγανε μαζι (την ειδα να μπαινεισ το αμαξι του, εκανα παρακολουθηση)
ο φιλος του μας ειπε οτι την εχει παρει και αλλες φορες (δεν ηταν μελος του site δυστηχως)
δυστηχως δεν πιασαμε το ονομα της, γιατι καθοταν συνεχεια μαζι του (2 ωρες που κατσαμε εκει)
Ρε! Μην μπερδεύεις τον κόσμο........Πήγαινε στο μαγαζί...πιάσε το γκομενάκι...εξήγησέ του τι θέλεις κ κανόνησέ το...(δλδ οτι την αγαπας πολύ κ θελεις να την κανεις δική σου)!![]()
Ρε! Μην μπερδεύεις τον κόσμο........![]()
![]()