Έχει ενδιαφέρον το μήνυμα του manosbeach. Φαίνεται πως έχει κάνει διατριβή στο άθλημα το παλικάρι και εγώ τους επιστήμονες πάντα τους σέβομαι.
Βασικά συμφωνώ με την άποψή του.
Δίκιο έχει και ο str81977.
Αλλά εδώ μιλάμε για το πώς να παίξουμε καλύτερα το παιχνίδι και όχι για το αν θέλουμε να παίξουμε ή όχι.
Παιδιά όλοι συμφωνούμε πως οι συγκεκριμένες κοπέλες, έχουν μεγάλες διαφορές από τις υπόλοιπες γκόμενες που συναναστρεφόμαστε. Η βασική τους διαφορά είναι πως είναι ευκολότερες και ειλικρινέστερες.
Κι εγώ γουστάρω το παντρεμένο ξέκωλο που κάθετε στο απέναντι γραφείο στη δουλειά αλλά θα μου πάρει δυο λαρύγγια στο λέγε – λέγε για να τη ρίξω που δε θα τη ρίξω τελικά.
Δηλαδή ρε μάστορα manosbeach , νομίζεις πως υπάρχει κανείς που δε ξέρει τι θα απαντήσει η στριπτιτζού αν της πεις : «θες να πάμε βόλτα στο σπίτι μου με το αμάξι που μόλις σου αγόρασα»;
Οι στριπτιτζούδες στο τέλος είναι και γυναίκες και ναι μεν θα πηδηχτούν όταν δουν το πράσινο να γεμίζει το πορτοφόλι τους αλλά θα το γουστάρουν ακόμα περισσότερο αν η ταινία έχει και λίγο υπόθεση.
Τώρα για τις γκόμενες που πήδαγε ο Ζάχος ή εμείς τώρα, αν θες τη γνώμη μου είναι το ένα και το αυτό. Καμία διαφορά.
Όλες Πουτ@νες είναι.
Αυτό το μάθημα το έδωσε ένας άλλος παρεξηγημένος της Ελληνικής τηλεόρασης χρόνια πριν. Θυμάται κανείς τον Πρίφτη;;;
Είχε πάει λοιπόν η αρχισυντάκτρια του Πρίφτη και του φώναζε που σε ένα άρθρο του υπονοούσε πως όλες οι γυναίκες είναι πουτ@νες.
Τότε της λέει ο Πρίφτης.
- Δε μου λες κυρά τάδε μου, αν έρθει ένας μέτρια εμφανίσιμος μεγιστάνας του πλούτου και σου πει πάρε δέκα εκατομμύρια δολάρια για μία πίπα, εσύ τι θα κάνεις.
Το σκέφτεται η αφεντικίνα του και του λέει :
- Αν δεν είναι και πολύ άσχημος, θα ενδώσω για το καλό το δικό μου, των παιδιών μου που θα σπουδάσουν στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου κ.τ.λ.
Τότε ο Πρίφτης τη ρωτάει:
- Και αν έλθει ένας άλλος το ίδιο ασχημούλης και σου πει, πάρε ένα πεντοχίλιαρο για μία πίπα, εσύ τι θα του πεις;
- Για πουτ@να με πέρασες;
Κάνει το γκομενάκι και τότε ο Πρίφτης της λέει
- Αυτό κούκλα μου το έχουμε κατοχυρώσει, τώρα τη τιμή παζαρεύουμε…