Νέα

Κονέ με στριπτηζού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arnie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 453
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Από που το συμπεραίνεις αυτό?

Το λευκό το GT2, το λευκό το Murce και το λευκό το Turbo S, για τις ξεβράκωτες το πήραν όσοι τα πήραν?

Aπ'το οτι δεν έχει πινακίδες το δικό σου...άρα δεν μπορούν να σε κυνηγήσουν οι φίλες της εκάστοτε...;)

Άσε τους άλλους...εμείς τι κάνουμε...:P :P :P :P

Αυτοκίνητα, μηχανοκίνητα κλπ....πάντα με leasing, όπως και τις γυναίκες.

Ανά πάσα στιγμή τα αλλάζεις και έχεις τα πιο καινούργια και φρέσκα μοντέλα.

Ok...θα προσπαθήσω να το εφαρμόσω...αν κ δεν είμαι ελεύθερος επαγγελματίας...αλλά ελεύθερος πολιορκημένος...

Με τα καραβάκια όμως τι γίνεται ? Εκεί θα παίξουμε με cash,hand to hand?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Aπ'το οτι δεν έχει πινακίδες το δικό σου...άρα δεν μπορούν να σε κυνηγήσουν οι φίλες της εκάστοτε...;)
Ειδικά εσύ ξέρεις, ότι τα κορίτσια με έχουν στο δούλεμα. Γκρινιάρης και έτσι. Όχι δεν με κυνηγάνε, με αποφεύγουν κανονικά και με τον νόμο.

...αλλά ελεύθερος πολιορκημένος...
Μην σε ακούσει ο άρχοντας να λες τέτοια.

Με τα καραβάκια όμως τι γίνεται ? Εκεί θα παίξουμε με cash,hand to hand?
Εκεί θα παίξεις με ΝΕΠΑ. Άντε μην αρχίσω να χρεώνω για τις συμβουλές, όπως κάνει ο persona με τους νέους. (με είχε γδάρει και εμένα...)

Επισκέπτης
Ειδικά εσύ ξέρεις, ότι τα κορίτσια με έχουν στο δούλεμα. Γκρινιάρης και έτσι. Όχι δεν με κυνηγάνε, με αποφεύγουν κανονικά και με τον νόμο.

Γιατί,εμένα ? Μη βάζες μόνο τον εαυτό σου...βάλε κι εμάς τους άσχημους...κ πτωχούς...πλην τίμιους πολίτες αυτής της πόλης... :sunglasses:

Μην σε ακούσει ο άρχοντας να λες τέτοια.

Τόσες ώρες και μέρες δουλειάς...μάλλον για μαλάκα με κοζάρω...όχι για ελεύθερο πολιορκημένο...αλλά θα του τα ψάλλω ένα χεράκι..θέλω να φάει το χαστούκι τώρα στις Ευρωπίπες...να δω μήπως κ ξυπνήσει..γιατί θα χάσουμε τις θέσεις...και τα κεκτημένα της τελευταίας 5ετίας... :idiot: :idiot: :idiot:

Εκεί θα παίξεις με ΝΕΠΑ. Άντε μην αρχίσω να χρεώνω για τις συμβουλές, όπως κάνει ο persona με τους νέους. (με είχε γδάρει και εμένα...)

Απο "κόλπα" μια χαρά σε βρίσκω....μήπως έχεις τίποτα λεφτά να μου δανείσεις να πάρω κανένα σκαφάκι να πηγαίνω για ψάρεμα ?  :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Όχι ρε φίλε...μη μου πεις...κι έλεγα μήπως με διευκόλυνες με τίποτα άτοκες καταστάσεις... :tooth: :tooth: :tooth:

Άστα να πάνε...εδώ ξενιτευτήκαμε για να μπαλώσουμε τρύπες.

Ευτυχώς που το palmolive κάνει καλό και στα χέρια, αλλιώς πως θα κάναμε μασάζ στα κορίτσια?  :grin:

Επισκέπτης
Ευτυχώς που το palmolive κάνει καλό και στα χέρια, αλλιώς πως θα κάναμε μασάζ στα κορίτσια?  :grin:

Έχουμε ξεχάσει πως γίνεται το μασάζ φίλε μου με τόση δουλειά...καλά που πήγαμε σ'ενα παρτάκι την παρασκευή..κ για μια ώρα πολύ αργά το σάββατο...κατά τ'άλλα τρίψημο πιάτων φουλ... :tits2: :tits2:

Να κανονήσουμε να πάμε για κανένα μασαζάκι... :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
καθημερινή όμως, μην πληρώσουμε και είσοδο... :dancing:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
εννοείται...θα πάρουμε και 2 κόκα κόλες..και η μία θα είναι οπωσδήποτε ανοιχτή...(αν ειναι κλειστή θα τη στείλουμε πίσω..)...xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaa

θα φέρω δικιά μου στο φλασκί καλύτερα!

πάω για νάνι...πολύ τρίψιμο αύριο!

Επισκέπτης
θα φέρω δικιά μου στο φλασκί καλύτερα!

πάω για νάνι...πολύ τρίψιμο αύριο!

εγώ θα φέρω το παιδικό μου παγουράκι...;)

καλό ξημέρωμα...εμείς ακόμη τρίβουμε...(απ'τη διαφήμιση..άλλοι στη βιλαρίμπα..άλλοι στο βιλαμπάφο..)!!!

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Έχει ενδιαφέρον  το μήνυμα του manosbeach. Φαίνεται πως έχει κάνει διατριβή στο άθλημα το παλικάρι και εγώ τους επιστήμονες πάντα τους σέβομαι.

Βασικά συμφωνώ με την άποψή του.

Δίκιο έχει και ο str81977.

Αλλά εδώ μιλάμε για το πώς να παίξουμε καλύτερα το παιχνίδι και όχι για το αν θέλουμε να παίξουμε ή όχι.

Παιδιά όλοι συμφωνούμε πως οι συγκεκριμένες κοπέλες, έχουν μεγάλες διαφορές από τις υπόλοιπες γκόμενες που συναναστρεφόμαστε. Η βασική τους διαφορά είναι πως είναι ευκολότερες και ειλικρινέστερες.

Κι εγώ γουστάρω το παντρεμένο ξέκωλο που κάθετε στο απέναντι γραφείο στη δουλειά αλλά θα μου πάρει δυο λαρύγγια στο λέγε – λέγε για να τη ρίξω που δε θα τη ρίξω τελικά.

Δηλαδή ρε μάστορα manosbeach , νομίζεις πως υπάρχει κανείς που δε ξέρει τι θα απαντήσει η στριπτιτζού αν της πεις : «θες να πάμε βόλτα στο σπίτι μου με το αμάξι που μόλις σου αγόρασα»;

Οι στριπτιτζούδες στο τέλος είναι και γυναίκες και ναι μεν θα πηδηχτούν όταν δουν το πράσινο να γεμίζει το πορτοφόλι τους αλλά θα το γουστάρουν ακόμα περισσότερο αν η ταινία έχει και λίγο υπόθεση.

Τώρα για τις γκόμενες που πήδαγε ο Ζάχος ή εμείς τώρα, αν θες τη γνώμη μου είναι το ένα και το αυτό. Καμία διαφορά.

Όλες Πουτ@νες είναι.

Αυτό το μάθημα το έδωσε ένας άλλος παρεξηγημένος της Ελληνικής τηλεόρασης χρόνια πριν. Θυμάται κανείς τον Πρίφτη;;;

Είχε πάει λοιπόν η αρχισυντάκτρια του Πρίφτη και του φώναζε που σε ένα άρθρο του υπονοούσε πως όλες οι γυναίκες είναι πουτ@νες.
Τότε της λέει ο Πρίφτης.

- Δε μου λες κυρά τάδε μου, αν έρθει ένας μέτρια εμφανίσιμος μεγιστάνας του πλούτου και σου πει πάρε δέκα εκατομμύρια δολάρια για μία πίπα, εσύ τι θα κάνεις.
Το σκέφτεται η αφεντικίνα του και του λέει :
- Αν δεν είναι και πολύ άσχημος, θα ενδώσω για το καλό το δικό μου, των παιδιών μου που θα σπουδάσουν στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου κ.τ.λ.

Τότε ο Πρίφτης τη ρωτάει:
- Και αν έλθει ένας άλλος το ίδιο ασχημούλης και σου πει, πάρε ένα πεντοχίλιαρο για μία πίπα, εσύ τι θα του πεις;
- Για πουτ@να με πέρασες;
Κάνει το γκομενάκι και τότε ο Πρίφτης της λέει
- Αυτό κούκλα μου το έχουμε κατοχυρώσει, τώρα τη τιμή παζαρεύουμε…  :birdman:

Επισκέπτης
Παιδιά όλοι συμφωνούμε πως οι συγκεκριμένες κοπέλες, έχουν μεγάλες διαφορές από τις υπόλοιπες γκόμενες που συναναστρεφόμαστε. Η βασική τους διαφορά είναι πως είναι ευκολότερες και [size=20pt]ειλικρινέστερες[/size].

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Η βασική τους διαφορά είναι πως είναι ευκολότερες και ειλικρινέστερες.

Η διαφορά που έχουν με τις υπόλοιπες,
είναι πως σου δίνουν την ψευδαίσθηση ότι τις έβγαλες "γκόμενες",
πληρώνοντας τις ουσιαστικά όπως και τις πουτάνες.

Η διαφορά είναι στα ποσά, και στο feeling.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Έχει ενδιαφέρον  το μήνυμα του manosbeach. Φαίνεται πως έχει κάνει διατριβή στο άθλημα το παλικάρι και εγώ τους επιστήμονες πάντα τους σέβομαι.

Βασικά συμφωνώ με την άποψή του.

Δίκιο έχει και ο str81977.

Αλλά εδώ μιλάμε για το πώς να παίξουμε καλύτερα το παιχνίδι και όχι για το αν θέλουμε να παίξουμε ή όχι.

Παιδιά όλοι συμφωνούμε πως οι συγκεκριμένες κοπέλες, έχουν μεγάλες διαφορές από τις υπόλοιπες γκόμενες που συναναστρεφόμαστε. Η βασική τους διαφορά είναι πως είναι ευκολότερες και ειλικρινέστερες.

Κι εγώ γουστάρω το παντρεμένο ξέκωλο που κάθετε στο απέναντι γραφείο στη δουλειά αλλά θα μου πάρει δυο λαρύγγια στο λέγε – λέγε για να τη ρίξω που δε θα τη ρίξω τελικά.

Δηλαδή ρε μάστορα manosbeach , νομίζεις πως υπάρχει κανείς που δε ξέρει τι θα απαντήσει η στριπτιτζού αν της πεις : «θες να πάμε βόλτα στο σπίτι μου με το αμάξι που μόλις σου αγόρασα»;

Οι στριπτιτζούδες στο τέλος είναι και γυναίκες και ναι μεν θα πηδηχτούν όταν δουν το πράσινο να γεμίζει το πορτοφόλι τους αλλά θα το γουστάρουν ακόμα περισσότερο αν η ταινία έχει και λίγο υπόθεση.

Τώρα για τις γκόμενες που πήδαγε ο Ζάχος ή εμείς τώρα, αν θες τη γνώμη μου είναι το ένα και το αυτό. Καμία διαφορά.

Όλες Πουτ@νες είναι.

Αυτό το μάθημα το έδωσε ένας άλλος παρεξηγημένος της Ελληνικής τηλεόρασης χρόνια πριν. Θυμάται κανείς τον Πρίφτη;;;

Είχε πάει λοιπόν η αρχισυντάκτρια του Πρίφτη και του φώναζε που σε ένα άρθρο του υπονοούσε πως όλες οι γυναίκες είναι πουτ@νες.
Τότε της λέει ο Πρίφτης.

- Δε μου λες κυρά τάδε μου, αν έρθει ένας μέτρια εμφανίσιμος μεγιστάνας του πλούτου και σου πει πάρε δέκα εκατομμύρια δολάρια για μία πίπα, εσύ τι θα κάνεις.
Το σκέφτεται η αφεντικίνα του και του λέει :
- Αν δεν είναι και πολύ άσχημος, θα ενδώσω για το καλό το δικό μου, των παιδιών μου που θα σπουδάσουν στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου κ.τ.λ.

Τότε ο Πρίφτης τη ρωτάει:
- Και αν έλθει ένας άλλος το ίδιο ασχημούλης και σου πει, πάρε ένα πεντοχίλιαρο για μία πίπα, εσύ τι θα του πεις;
- Για πουτ@να με πέρασες;
Κάνει το γκομενάκι και τότε ο Πρίφτης της λέει
- Αυτό κούκλα μου το έχουμε κατοχυρώσει, τώρα τη τιμή παζαρεύουμε…  :birdman:

αυτές τις παπαριές να τις πεις σε αυτούς που έχουν χάσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε κωλόμπαρα και έχουν μείνει με το πουλί στο χέρι........

άσε που μάλλον σε κόβω για κλώνο στρίπερ........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Η διαφορά που έχουν με τις υπόλοιπες,
είναι πως σου δίνουν την ψευδαίσθηση ότι τις έβγαλες "γκόμενες",
πληρώνοντας τις ουσιαστικά όπως και τις πουτάνες.

Η διαφορά είναι στα ποσά, και στο feeling.
και στο paramything.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom