Νέα

Κονέ με στριπτηζού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arnie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 453
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Δε θυμάμαι ποτέ περίπτωση να μου το αρνήθηκε καμία. Καμία όμως.

Με δύο post, και δε σου έχει ξεφύγει ούτε μία στριπτιζού.

Για πες μας και το δεύτερο τρόπο...

Και καλά για το Λούνα Πάρκ.  Από φαγητό τίποτα?  Τιποτα σουβλάκια, κανα βρώμικο, καμιά κονσέρβα ντολμαδάκια?  Στην πείνα την άφησες?

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Η δεύτερη μέθοδος είναι μου φαίνεται και αυτή που είχε στο τσεπάκι το παλικάρι και απλά δεν μας το λέει.

Όταν η αδρεναλίνη είχε φτάσει στα ύψη έβγαζε αυτό το μωβ μαγικό  χαρτάκι των 500 ευρώ και η ιστορία είχε γλυκό τέλος αφού το παλικάρι ξεβούλωνε και την τελευταία βουλομένη σωλήνα του τεμαχίου

Αδελφέ μπας και έχεις χρόνια να πας στα ιδρύματα γιατί τα τεμάχια έχουν αγριέψει τα τελευταία χρόνια

Επισκέπτης
Αδελφέ μπας και έχεις χρόνια να πας στα ιδρύματα γιατί τα τεμάχια έχουν αγριέψει τα τελευταία χρόνια

Απο τότε που τον πήραν τα παιδιά με τα άσπρα...έκτοτε δεν έχει δει το φως του ήλιου...λες να έχει μπει σε στριπτηζάδκο ?? xa xa xa xa xa!!!!!

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Παλικάρια μη ζητάτε να σας αναλύσουμε και τα πάντα. Για ιδιωτικά μαθήματα να πάτε στα φροντιστήρια.

Το λούνα παρκ για παράδειγμα δεν είναι παρθενογένεση, έχει επιστημονική εξήγηση. Σε άντρες και γυναίκες όταν η αδρεναλίνη ρέει άφθονη στο αίμα τους, ανεβαίνει και η λίμπιντο. Εναλλακτικά κάντε πλαστική στη μάπα να γίνετε μπραντ πιτ και θα τα πάτε καλύτερα. Το κόλπο με το γράψιμο μέχρι αηδίας το έμαθα από τον παμμέγιστο Ζάχο Χατζηφωτίου…

Η μέθοδος είναι επιτυχημένη, αλλά δεν μπορούν να την εφαρμόσουν όλοι. Η γκόμενα πρέπει να δει ότι είσαι έξυπνος και έχεις χιούμορ. Να καταλάβει ότι μπορεί να περάσει καλά μαζί σου και ότι δεν έχεις σχέση με τους άλλους που έχει γνωρίσει.

Και τι νομίζετε τώρα; Επειδή σας είπα τι έκανα εγώ, εσείς θα τρέξετε να δοκιμάσετε;

Όπως έλεγε και ο Αριστοτέλης στον Αλέξανδρο:  «και που τους τα είπα, νομίζεις πως θα με καταλάβουν;»

Επισκέπτης
Όπως έλεγε και ο Αριστοτέλης στον Αλέξανδρο:  «και που τους τα είπα, νομίζεις πως θα με καταλάβουν;»
Γειά σου Αριστοτέληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.............

Τι μας τα γράφεις...αφού ξέρεις οτι θα φας ξυνισμένη ντομάτα...???

Άσε μας στην ησυχία μας...να πληρώνουμε και να μη γαμάμε...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Η γκόμενα πρέπει να δει ότι είσαι έξυπνος και έχεις χιούμορ.

Για να εκτιμηθεί η εξυπνάδα και το χιούμορ πρέπει πρώτα απ' όλα αυτός στον οποίο απευθύνονται να διαθέτει ο ίδιος εξυπνάδα και χιούμορ.

Και ως γνωστόν όλες οι ξεβράκωτες ήτανε ΜΕΝΣΑ πριν φύγουν από τα χωριά τους και διάβαζαν μόνον τα πεζά του Woody Allen ή Τσέχωφ για να απολαύσουν αυτό το λεπτεπίλεπτο κλίμα ειρωνίας το οποίο μόνον αυτές γνωρίζουν να εκτιμούν.

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Εγώ πάντως από την περιήγηση μου στα στριπτιζάδικα, παλιότερα κυρίως γιατί τώρα έχουμε και υποχρεώσεις οπότε που λεφτά, πήρα δύο τηλέφωνα από γκόμενες και μάλιστα στη πρώτη μας γνωριμία. Τη μια τη γάμησα 5-6 φορές, πήγαινα σπίτι της της έδινα 100 ευρώ και πηδιόμασταν καμια ώρα και μετά λέγαμε πίπες. Α στο μαγαζί εκτός από τη φορά που τη γνώρισα δεν ξαναπήγα μη μας τα τρώει και εκεί. Από το να πάρω ct που δε ξέρεις τι θα σου βγει και είναι και πανάκριβο πιστεύω ότι ήταν καλύτερα Η άλλη δε το σήκωσε ποτέ, μια φορά πήρα όλη και όλη, δεν επέμενα. Κανα δυο φίλοι μου έχουν πηδήξει ανάλογα γκομενάκια αλλά τα έχουν σκάσει γερά μέσα στο μαγαζί. Άμα δε πληρώσεις είναι δύσκολο να γαμήσεις στριπτιζού το πορτοφόλι μας βλέπουν και μας παραμυθιάζουν ότι γουστάρουν. Καθαρές ξήγες, γαμιέσαι? ναι. ΠΌ   

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Και συνεχίζω γιατί με διέκοψε ένας μαλάκας Πόσα? Τόσα. Κ τελείωσε το θέμα αν θες τα δίνεις αν όχι στο πούτσο σου. 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.043
Πόντοι
42.697
παιδιά λίγο την ΠΡΟΣΟΧΗ σας παρακαλώ! :grin:

επειδή ο μέγας στριπτιζομανής λέιπει απο το φόρουμ (vasos) όσοι έχετε απορίες σχετικά με το πως θα κάνετε κονέ με στριπτίζου, και για να μην ξεχειλώνουμε το θρέντ αυτό, μπορείτε να στέλνετε pm στον www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,34089]1personanongrata [/url]

αυτός θα σας βοηθήσει να κάνετε κονέ με στριπτιζού. :dancing: :2on1:

ευχαριστώ :grin:

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Παλικάρια μη ζητάτε να σας αναλύσουμε και τα πάντα. Για ιδιωτικά μαθήματα να πάτε στα φροντιστήρια.

Το λούνα παρκ για παράδειγμα δεν είναι παρθενογένεση, έχει επιστημονική εξήγηση. Σε άντρες και γυναίκες όταν η αδρεναλίνη ρέει άφθονη στο αίμα τους, ανεβαίνει και η λίμπιντο. Εναλλακτικά κάντε πλαστική στη μάπα να γίνετε μπραντ πιτ και θα τα πάτε καλύτερα. Το κόλπο με το γράψιμο μέχρι αηδίας το έμαθα από τον παμμέγιστο Ζάχο Χατζηφωτίου…

Η μέθοδος είναι επιτυχημένη, αλλά δεν μπορούν να την εφαρμόσουν όλοι. Η γκόμενα πρέπει να δει ότι είσαι έξυπνος και έχεις χιούμορ. Να καταλάβει ότι μπορεί να περάσει καλά μαζί σου και ότι δεν έχεις σχέση με τους άλλους που έχει γνωρίσει.

Και τι νομίζετε τώρα; Επειδή σας είπα τι έκανα εγώ, εσείς θα τρέξετε να δοκιμάσετε;

Καλλιτέχνη μου επειδή έχω καιρό να βυζάξω και είμαι λίγο παραπονιάρης

Αρπάζομαι λίγο εύκολα……….

Εν ολίγοις μας λες πως είμαστε μαλάκες και δεν καταλαβαίνουμε το μάθημα που μας κάνεις τη τιμή να μας προσφέρεις δωρεάν? Τακτικές και γνώσεις που σου μετέδωσε ο μεγάλος Ζάχος?

Πρώτα να σου θυμίσω ότι ο μεγάλος καβαλάρης Ζάχος καβαλούσε φοράδες άλλων εποχών και άλλων σημείων που φτιαχνόντουσαν από άλλα πράγματα. Βέβαια αυτές οι σεβαστές κυρίες σήμερα έχουν πολύ άσπρα μαλλιά αν δεν έχουν μετακομίσει εις Κύριον.

Εδώ που να με πάρει ο διάβολος έχουμε να κάνουμε με γυναίκες που παλιά θα λέγαμε πως τις βγάζαμε με μια colgate αλλά σήμερα έχουν μετοικήσει και κυκλοφορήσει σε μεγάλα και ακριβά σαλόνια, αντιλαμβανόμενες πως το μουνί τους έχει μεγάλη επενδυτική αξία. Έτσι λοιπόν το βγάλανε έμμεσα ή άμεσα στο σφυρί για να κτίσουν το σπίτι τους πίσω στην πατρίδα και να φτιάξουν και ένα γερό κομπόδεμα.

Έρχεσαι παλικάρι μου τώρα να μας πεις για παρθενογένεση, αδρεναλίνη και λίμπιντο για γυναίκες που τα έχουν ακούσει και τα έχουν δει όλα. Εκατοντάδες πολλές, εκατοντάδες γκαγκάδες κάθε βδομάδα που νομίζουν πως αυτοί είναι οι άντρακλες και πως είναι βέβαιοι πως απόψε θα γαμήσουν. Πως επειδή το τεμάχιο τους έδωσε το τηλέφωνάκι, το γαμήσι  είναι σίγουρο. Πως αυτόν έψαχναν όλη τη μίζερη ζωή τους για να γνωρίσουν τον έρωτα.

Επίσης μας λες πως πρέπει να καταλάβει  το τεμάχιο πως είμαστε έξυπνοι και με χιούμορ αλλά συγνώμη εμείς τόσα χρόνια στα ιδρύματα μυαλό δεν βάλαμε και δυστυχώς είμαστε ηλίθιοι και κακόγουστοι.

Δεν καταλαβαίνεις πως με αυτές τις κοπέλες στην πλειονότητα τους μας χωρίζει μια τεράστια διαφορά κουλτούρας? Με τις περισσότερες υπάρχει τεράστιο πρόβλημα επικοινωνίας και δεν εννοώ μόνο γλωσσικό αλλά και σε επίπεδο εμπειριών και IQ.

Ξέρεις φίλε μου πως μένουν αυτά τα τεμάχια εδώ στην Ελλάδα και δε το θεωρούν και τόσο άσχημα? 6-8 σε κάθε διαμερισματάκι. Κοιμούνται από τις 8-9 το πρωί μέχρι το λιγότερο 4-5 το απόγευμα. Πολλές από αυτές ειδικά αυτές που πίνουν μπόλικο αλκοόλ το πάνε σερί μέχρι τις 9-10 το βράδυ και άντε πάλι από την αρχή.

By the way δεν υπάρχει κανόνας για το θέμα αυτό,  υπάρχουν γενικότητες και προσεγγίσεις που ο καθένας μας έχει βρει να δουλεύουν κατά καιρούς αλλά με μεγάλη επένδυση σε χρόνο, χρήμα και πολλές φορές τάσεις ψυχολογικής αυτοκαταστροφής αφού όλοι μας ξέρουμε το αποτέλεσμα αλλά πολλές φορές θέλουμε να μην το δεχτούμε.

Α και να καταλάβω εδώ εσύ είσαι ο Αριστοτέλης ή ο Αλέξανδρος?

Φοβάμαι πως μάλλον είσαι αυτός που δεν κατάλαβε……

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Καλά  τα  είπες  διότι  εγώ  , λόγω  ηλικίας , βαριέμαι !

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,5724.msg1106525#msg1106525]Αυτό[/url] το κατάλαβα

επειδή ο μέγας στριπτιζομανής λέιπει απο το φόρουμ (vasos) όσοι έχετε απορίες σχετικά με το πως θα κάνετε κονέ με στριπτίζου, και για να μην ξεχειλώνουμε το θρέντ αυτό, μπορείτε να στέλνετε pm στον www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,34089]1personanongrata [/url]

αυτό δεν κατάλαβα :cheesy: :cheesy:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Έρχεσαι παλικάρι μου τώρα να μας πεις για παρθενογένεση, αδρεναλίνη και λίμπιντο για γυναίκες που τα έχουν ακούσει και τα έχουν δει όλα. Εκατοντάδες πολλές, εκατοντάδες γκαγκάδες κάθε βδομάδα που νομίζουν πως αυτοί είναι οι άντρακλες και πως είναι βέβαιοι πως απόψε θα γαμήσουν. Πως επειδή το τεμάχιο τους έδωσε το τηλέφωνάκι, το γαμήσι  είναι σίγουρο. Πως αυτόν έψαχναν όλη τη μίζερη ζωή τους για να γνωρίσουν τον έρωτα.

Από τις πιο σοφές κουβέντες...

Με ελάχιστες παραλλαγές, ισχύει απαρέγκλιτα για όλες τις κατηγορίες "αγοραίου"...

Μάγκες, όλα τα αρσενικά όταν γνωρίζουμε μια γκόμενα και μας χαμογελάσει λίγο, αυτόματα αναρωτιόμαστε "μήπως γουστάρει;"
Δεν είναι κακό- πιθανόν έχει μια εξελικτική σκοπιμότητα που οι επίγονοι του Δαρβίνου να προσπαθούν να εξηγήσουν επακριβώς...

Ωστόσο, όταν βρεθείτε σε κωλάδικο και ξαφνικά εγερθεί η προαιώνια αυτή ερώτηση, απλά απαντήστε "ΟΧΙ" σαν του Μεταξά...
Θα γλιτώσε πολλά και από πολλά..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

ετσι νομιζεις;;;;
ειναι εδω και με το  παραπανω...... :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Από τις πιο σοφές κουβέντες...

Με ελάχιστες παραλλαγές, ισχύει απαρέγκλιτα για όλες τις κατηγορίες "αγοραίου"...

Μάγκες, όλα τα αρσενικά όταν γνωρίζουμε μια γκόμενα και μας χαμογελάσει λίγο, αυτόματα αναρωτιόμαστε "μήπως γουστάρει;"
Δεν είναι κακό- πιθανόν έχει μια εξελικτική σκοπιμότητα που οι επίγονοι του Δαρβίνου να προσπαθούν να εξηγήσουν επακριβώς...

Ωστόσο, όταν βρεθείτε σε κωλάδικο και ξαφνικά εγερθεί η προαιώνια αυτή ερώτηση, απλά απαντήστε "ΟΧΙ" σαν του Μεταξά...
Θα γλιτώσε πολλά και από πολλά..

καααααααααααααλλάααααααααααααααααααα...

είδα και με το ΟΧΙ του Μεταξά.......
ήρθε μετά ο Γερμαναράς και μου τα πήρε με το έτσι θέλω.

Ηθικόν Δίδαγμα.
Ενδώστε, αφού πατάτε εκεί θα τους τα χώστε.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom