Παλικάρια μη ζητάτε να σας αναλύσουμε και τα πάντα. Για ιδιωτικά μαθήματα να πάτε στα φροντιστήρια.
Το λούνα παρκ για παράδειγμα δεν είναι παρθενογένεση, έχει επιστημονική εξήγηση. Σε άντρες και γυναίκες όταν η αδρεναλίνη ρέει άφθονη στο αίμα τους, ανεβαίνει και η λίμπιντο. Εναλλακτικά κάντε πλαστική στη μάπα να γίνετε μπραντ πιτ και θα τα πάτε καλύτερα. Το κόλπο με το γράψιμο μέχρι αηδίας το έμαθα από τον παμμέγιστο Ζάχο Χατζηφωτίου…
Η μέθοδος είναι επιτυχημένη, αλλά δεν μπορούν να την εφαρμόσουν όλοι. Η γκόμενα πρέπει να δει ότι είσαι έξυπνος και έχεις χιούμορ. Να καταλάβει ότι μπορεί να περάσει καλά μαζί σου και ότι δεν έχεις σχέση με τους άλλους που έχει γνωρίσει.
Και τι νομίζετε τώρα; Επειδή σας είπα τι έκανα εγώ, εσείς θα τρέξετε να δοκιμάσετε;
Όπως έλεγε και ο Αριστοτέλης στον Αλέξανδρο: «και που τους τα είπα, νομίζεις πως θα με καταλάβουν;»
Καλλιτέχνη μου επειδή έχω καιρό να βυζάξω και είμαι λίγο παραπονιάρης
Αρπάζομαι λίγο εύκολα……….
Εν ολίγοις μας λες πως είμαστε μαλάκες και δεν καταλαβαίνουμε το μάθημα που μας κάνεις τη τιμή να μας προσφέρεις δωρεάν? Τακτικές και γνώσεις που σου μετέδωσε ο μεγάλος Ζάχος?
Πρώτα να σου θυμίσω ότι ο μεγάλος καβαλάρης Ζάχος καβαλούσε φοράδες άλλων εποχών και άλλων σημείων που φτιαχνόντουσαν από άλλα πράγματα. Βέβαια αυτές οι σεβαστές κυρίες σήμερα έχουν πολύ άσπρα μαλλιά αν δεν έχουν μετακομίσει εις Κύριον.
Εδώ που να με πάρει ο διάβολος έχουμε να κάνουμε με γυναίκες που παλιά θα λέγαμε πως τις βγάζαμε με μια colgate αλλά σήμερα έχουν μετοικήσει και κυκλοφορήσει σε μεγάλα και ακριβά σαλόνια, αντιλαμβανόμενες πως το μουνί τους έχει μεγάλη επενδυτική αξία. Έτσι λοιπόν το βγάλανε έμμεσα ή άμεσα στο σφυρί για να κτίσουν το σπίτι τους πίσω στην πατρίδα και να φτιάξουν και ένα γερό κομπόδεμα.
Έρχεσαι παλικάρι μου τώρα να μας πεις για παρθενογένεση, αδρεναλίνη και λίμπιντο για γυναίκες που τα έχουν ακούσει και τα έχουν δει όλα. Εκατοντάδες πολλές, εκατοντάδες γκαγκάδες κάθε βδομάδα που νομίζουν πως αυτοί είναι οι άντρακλες και πως είναι βέβαιοι πως απόψε θα γαμήσουν. Πως επειδή το τεμάχιο τους έδωσε το τηλέφωνάκι, το γαμήσι είναι σίγουρο. Πως αυτόν έψαχναν όλη τη μίζερη ζωή τους για να γνωρίσουν τον έρωτα.
Επίσης μας λες πως πρέπει να καταλάβει το τεμάχιο πως είμαστε έξυπνοι και με χιούμορ αλλά συγνώμη εμείς τόσα χρόνια στα ιδρύματα μυαλό δεν βάλαμε και δυστυχώς είμαστε ηλίθιοι και κακόγουστοι.
Δεν καταλαβαίνεις πως με αυτές τις κοπέλες στην πλειονότητα τους μας χωρίζει μια τεράστια διαφορά κουλτούρας? Με τις περισσότερες υπάρχει τεράστιο πρόβλημα επικοινωνίας και δεν εννοώ μόνο γλωσσικό αλλά και σε επίπεδο εμπειριών και IQ.
Ξέρεις φίλε μου πως μένουν αυτά τα τεμάχια εδώ στην Ελλάδα και δε το θεωρούν και τόσο άσχημα? 6-8 σε κάθε διαμερισματάκι. Κοιμούνται από τις 8-9 το πρωί μέχρι το λιγότερο 4-5 το απόγευμα. Πολλές από αυτές ειδικά αυτές που πίνουν μπόλικο αλκοόλ το πάνε σερί μέχρι τις 9-10 το βράδυ και άντε πάλι από την αρχή.
By the way δεν υπάρχει κανόνας για το θέμα αυτό, υπάρχουν γενικότητες και προσεγγίσεις που ο καθένας μας έχει βρει να δουλεύουν κατά καιρούς αλλά με μεγάλη επένδυση σε χρόνο, χρήμα και πολλές φορές τάσεις ψυχολογικής αυτοκαταστροφής αφού όλοι μας ξέρουμε το αποτέλεσμα αλλά πολλές φορές θέλουμε να μην το δεχτούμε.
Α και να καταλάβω εδώ εσύ είσαι ο Αριστοτέλης ή ο Αλέξανδρος?
Φοβάμαι πως μάλλον είσαι αυτός που δεν κατάλαβε……