Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
μεχρι τοτε δεν θα σου σηκωνετε![]()
Μεχρι τα 39 εχω ακομα πολλα χρονια!!!!!
αυτα που πινετε εκει στην ζακυνθο ειναι σπερματοκτονα
γαμησε τα
μεχρι τοτε δεν θα σου σηκωνετε![]()
Μεχρι τα 39 εχω ακομα πολλα χρονια!!!!!
Kαι το RED BULL πως το χεις:μεχρι τοτε δεν θα σου σηκωνετε
αυτα που πινετε εκει στην ζακυνθο ειναι σπερματοκτονα
γαμησε τα
εγω ειμαι σαλονικιος ρεKαι το RED BULL πως το χεις:
Αρε Σαλονικα μεγαλη φτωχομανα.....εγω ειμαι σαλονικιος ρε
πας καλα
δεν εχω αναγκη
τι νομιζεις απο τι ζακυνθο ειμεθα![]()
γιατι εκει στο νησι τρωτε καλαΑρε Σαλονικα μεγαλη φτωχομανα.....
γιατι ποιος σου ειπε οτι πειναμε;Δεν πειναμε τουλαχιστον και ειμαστε οικονομικα σε ενα ευπρεπες επιπεδο διαβιωσης χαρη στον τουρισμο(με τον οποιο ασχολουμε και γω)
γιατι ποιος σου ειπε οτι πειναμε;
η ευρωπαικη ενωση σας κανονισε για τα καλα ε;;;
το χειμωνα καλα ειναι;;![]()
![]()
![]()
![]()
πως την βγαζεις;;;
((χειρογλυκανο;;;;}}
((η πηδας κανα τραγο;;;))
Χειμωνα εχω ταμειο ανεργιας ΟΑΕΔ και τωρα το καλοκαιρι δουλευω για το Εθνικο θαλασσιο Παρκο Ζακυνθου ,φιλε μιλα λιγο καλυτερα δεν σ ειρωνευωμαι εγω!!!
α...καταλαβαΧειμωνα εχω ταμειο ανεργιας ΟΑΕΔ και τωρα το καλοκαιρι δουλευω για το Εθνικο θαλασσιο Παρκο Ζακυνθου ,φιλε μιλα λιγο καλυτερα δεν σ ειρωνευωμαι εγω!!!
Βρε νεογνε για βουλωσε το λιγακι!!!!καταλάβατε. Δημόσιος υπάλληλος και κουράζεται................
![]()
![]()
![]()
να τον παίζει ολημερίς κι οληνυκτίς
Βρε αι στο κορακα ηλιθιε, καθομαι και ασχολουμαι μαζι σου ,αφου δεν εισαι για σοβαρη συζητηση,αρκετα δεν απανταω αλλο σε μαλακες!!!α...καταλαβα
το χειμωνα γαμας τις θαλασιες χελωνες
οκ εισαι κομπλε![]()
![]()
Οχι απο τα 17μου!!!Από τα 10σου γαμάς δηλαδή
ακου να δειςΒρε αι στο κορακα ηλιθιε, καθομαι και ασχολουμαι μαζι σου ,αφου δεν εισαι για σοβαρη συζητηση,αρκετα δεν απανταω αλλο σε μαλακες!!!
Kαι Βερντεα πινω και Ρομπολα και μοσχατο απ'ολα πινω !!!
Callinicos wines
![]()
![]()
Εμεις οι Ζακυνθινοι ειμαστε χειροτεροι απο τους Κρητικους,γι αυτο τραβα χασου μην ερθω Σαλονικα και γαμησω την ξαδερφη σου μπροστα στον Λευκο πυργο!ακου να δεις
προσεχε πως μηλας
μην τυχει και κατεβω απο σαλονικη και σε βαλω να κλοσησεις τα αυγα της καρατα-καρετα
ακου ρε θα μας την βγει και η ζακυνθινια![]()
![]()
![]()
Εμεις οι Ζακυνθινοι ειμαστε χειροτεροι απο τους Κρητικους,γι αυτο τραβα χασου μην ερθω Σαλονικα και γαμησω την ξαδερφη σου μπροστα στον Λευκο πυργο!