You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κομοτηνή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mangasuthu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 300K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 303
- Πόντοι
- 26
παιδια γιατι δεν πεταγεστε Βουλγαρια? Κατι θα εχει εκει στα συνορα
Κοντά στα σύνορα δε νομίζω να έχει φίλος.
παιδια γιατι δεν πεταγεστε Βουλγαρια? Κατι θα εχει εκει στα συνορα
Εγώ προσωπικά γιατί δεν ξέρω τίποτα και αν δεν σε πάει κάποιος που ξέρει είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα.
giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 303
- Πόντοι
- 26
Παίδες στο Ελα και συ οι κοπέλες κάνουν τίποτα εκτός από στριπτίζ? Πιο συγκεκριμένα ρωτάω για μια ξανθιά που δουλεύει εκεί Άντζελα τη λένε.
Επισκεψη στο Αρεγκατο 1 (μεσα αριστερρα)
ΤΣΑΤΣΑ
-Καλο κοριτσι, σπεσιαλ, καινουργιο
ΕΓΩ
-Σιγουρα?
ΤΣΑΤΣΑ
-Ναι, καλοοοοο
ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ....ΑΣΤΕΡΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΒΥΖΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΟ ΚΩΛΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 9
ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ 5 ΛΕΠΤΑ
ΕΓΩ
-Αστο κοπελα μου να το βαλω εγω...
ΑΥΤΗ
-Καλα...αρχιζει πιπα....ΧΑΛΙΑ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ στο λεπτο σηκωνεται βαζει κρεμα και παει να ανεβει...
-Τι κανεις? συνεχιζε την πιπα
-Οχι αλλο...δεν εχεις χρονο ...μονο 10 λεπτα , μετα τελος.
-Οριστε...λεω...
-Τι περιμενες με 30 ευρω...
-Δεν καταλαβες καλα...αν δεν τελειωσω δεν πας πουθενα..
-Εσυ τελειωσεις μετα απο 20 λεπτα....
-Προβλημα σου....κανε την δουλεια σου σωστα να τελειωσω γρηγορα...
-Φοβερο κορμι αλλα ολα με το ΖΟΡΙ.....κριμα τα λεφτα....
ΦΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
ΤΣΑΤΣΑ
-Καλο κοριτσι, σπεσιαλ, καινουργιο
ΕΓΩ
-Σιγουρα?
ΤΣΑΤΣΑ
-Ναι, καλοοοοο
ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ....ΑΣΤΕΡΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΒΥΖΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΟ ΚΩΛΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 9
ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ 5 ΛΕΠΤΑ
ΕΓΩ
-Αστο κοπελα μου να το βαλω εγω...
ΑΥΤΗ
-Καλα...αρχιζει πιπα....ΧΑΛΙΑ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ στο λεπτο σηκωνεται βαζει κρεμα και παει να ανεβει...
-Τι κανεις? συνεχιζε την πιπα
-Οχι αλλο...δεν εχεις χρονο ...μονο 10 λεπτα , μετα τελος.
-Οριστε...λεω...
-Τι περιμενες με 30 ευρω...
-Δεν καταλαβες καλα...αν δεν τελειωσω δεν πας πουθενα..
-Εσυ τελειωσεις μετα απο 20 λεπτα....
-Προβλημα σου....κανε την δουλεια σου σωστα να τελειωσω γρηγορα...
-Φοβερο κορμι αλλα ολα με το ΖΟΡΙ.....κριμα τα λεφτα....
ΦΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
Επειδή είμαι άσχετος για πείτε...αν πω έναν ταρίφα να με παει αριγκατο πόσο θα με πάρει και πόσο μακριά είναι περίπου η που έχει αλλού
Το πιο κοντινό είναι στην έξοδο για ροδιτη. Τώρα από τιμέςγια τους ταριφες δεν μμπορώ να βοηθήσω...
MaximTsigalko21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 11
- Like
- 267
- Πόντοι
- 601
Aν σε πάει κατά Arigato ή Ανάχωμα θα σε χρεώσει 7-10 ευρώ γιατί πάει ταρίφα εκτός πόλης.Επειδή είμαι άσχετος για πείτε...αν πω έναν ταρίφα να με παει αριγκατο πόσο θα με πάρει και πόσο μακριά είναι περίπου η που έχει αλλού
giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 303
- Πόντοι
- 26
Δίπλα στο λαστιχάδικο ποιες κοπέλες έχει τώρα?
Μετά από πολύ καιρό έκανα μια επίσκεψη στο αριγκάτο.
Στο αριστερό σπιτάκι μια μαυρομάλλα γεμάτη τατού!! μιας και στο διπλανό
ήταν η κλασσική φόλα που περιγράφετε πιο πάνω είπα να δοκιμάσω την τύχη μου.
Αν και πέρασα με το απλό η κοπέλα έκατσε χωρίς να κοιτάει χρόνο και είναι προς τιμήν της αυτό.
Μπορώ να πω ότι είναι άψογη στη δουλειά της και σίγουρα ήταν από τις λίγες φορές που δεν
έκλαψα τα λεφτά μου. Προκαταρκτικά με πολύ γλύψιμο στις αν και φτιαγμένες κατι που με χαλάει!
Προτιμώ τα φυσικά !! χουφτώματα από αυτην και από μένα χωρίς να βιάζεται το ξαναλέω!
Πολύ καλό στοματικό με ματιές είτε απευθείας είτε από τον καθρέφτη. Το έχει.
Ακολούθησαν 2 στάσεις με αυτήν από πάνω και στα τέσσερα όπου και τελείωσα σχετικά
γρήγορα όπου μου είπε την αλλη φορά να μη ξανασυμβεί!!
Νομίζω ότι είναι από τις λίγες που πέρασαν από εδώ και με έκαναν να θέλω να ξαναπάω.
Αυτά για το κλείσιμο της χρονιάς. Τώρα από τη νέα χρονια μιας και πρέπει να
ξεκουραστούμε κι εμείς!!
Στο αριστερό σπιτάκι μια μαυρομάλλα γεμάτη τατού!! μιας και στο διπλανό
ήταν η κλασσική φόλα που περιγράφετε πιο πάνω είπα να δοκιμάσω την τύχη μου.
Αν και πέρασα με το απλό η κοπέλα έκατσε χωρίς να κοιτάει χρόνο και είναι προς τιμήν της αυτό.
Μπορώ να πω ότι είναι άψογη στη δουλειά της και σίγουρα ήταν από τις λίγες φορές που δεν
έκλαψα τα λεφτά μου. Προκαταρκτικά με πολύ γλύψιμο στις αν και φτιαγμένες κατι που με χαλάει!
Προτιμώ τα φυσικά !! χουφτώματα από αυτην και από μένα χωρίς να βιάζεται το ξαναλέω!
Πολύ καλό στοματικό με ματιές είτε απευθείας είτε από τον καθρέφτη. Το έχει.
Ακολούθησαν 2 στάσεις με αυτήν από πάνω και στα τέσσερα όπου και τελείωσα σχετικά
γρήγορα όπου μου είπε την αλλη φορά να μη ξανασυμβεί!!
Νομίζω ότι είναι από τις λίγες που πέρασαν από εδώ και με έκαναν να θέλω να ξαναπάω.
Αυτά για το κλείσιμο της χρονιάς. Τώρα από τη νέα χρονια μιας και πρέπει να
ξεκουραστούμε κι εμείς!!
Πoλύ νέκρα έπεσε ρε παιδιά!!!
Μετά από καιρό λοιπόν και πάλι στα σπιτάκια του έρωτα αυτή τη φορά για να φάμε και μια φόλα...
Ενα σύντομο πέρασμα από ανάχωμα όπου εμφανίστηκε στο πρώτο σπιτάκι μια καινούρια ξανθιά η οποία ίσως κάποια
στιγμή να δοκιμαστεί. Κατά τα άλλα οι ίδιες....
Στο αριγκάτο μόνο το αριστερό ανοιχτό με ωραία κοπέλα και μάλλον κακώς δεν πέρασα και συνέχισα τη βόλτα.
Στο έρως πριν τον ροδίτη κάτω μια που δεν έλεγε τίποτα, εντελώς αδιάφορη και έφυγα τρέχωντας!
Επάνω όμορφο μελαχρινό μωρό και είπα να περάσω μιας και βαριόμουν να γυρίσω στο αριγκάτο.
Μπαίνει λοιπόν στο δωμάτιο και παει να βάλει προφυλακτικό σε πεσμένο εργαλείο.
Κάτσε της λέω λίγο να φτιαχτούμε αλλά τίποτα ούτε χαδια ούτε τίποτα... ξεκινάει μια πίπα καλή θα έλεγα αλλά στα
20 δευτερόλεπτα σηκώνετε και λέει πως θα συνεχίσουμε...
της λέω συνέχισε λίγο ακόμα και απαντάει το απλό πήρες δεν έχουμε χρόνο... 1 λεπτό έχεις που ήρθες της λέω και μου λέει το
κορυφαίο και πόσο θέλεις να κάτσω μια ώρα; ξενέρωσα και την γυρνάω στα τέσσερα απλά για να τελειώσω και να μη φύγω με το πουλί στο χέρι.... άκυρο τρελό λοιπόν στην Νικόλ όπως συστήθηκε...
Μετά από καιρό λοιπόν και πάλι στα σπιτάκια του έρωτα αυτή τη φορά για να φάμε και μια φόλα...
Ενα σύντομο πέρασμα από ανάχωμα όπου εμφανίστηκε στο πρώτο σπιτάκι μια καινούρια ξανθιά η οποία ίσως κάποια
στιγμή να δοκιμαστεί. Κατά τα άλλα οι ίδιες....
Στο αριγκάτο μόνο το αριστερό ανοιχτό με ωραία κοπέλα και μάλλον κακώς δεν πέρασα και συνέχισα τη βόλτα.
Στο έρως πριν τον ροδίτη κάτω μια που δεν έλεγε τίποτα, εντελώς αδιάφορη και έφυγα τρέχωντας!
Επάνω όμορφο μελαχρινό μωρό και είπα να περάσω μιας και βαριόμουν να γυρίσω στο αριγκάτο.
Μπαίνει λοιπόν στο δωμάτιο και παει να βάλει προφυλακτικό σε πεσμένο εργαλείο.
Κάτσε της λέω λίγο να φτιαχτούμε αλλά τίποτα ούτε χαδια ούτε τίποτα... ξεκινάει μια πίπα καλή θα έλεγα αλλά στα
20 δευτερόλεπτα σηκώνετε και λέει πως θα συνεχίσουμε...
της λέω συνέχισε λίγο ακόμα και απαντάει το απλό πήρες δεν έχουμε χρόνο... 1 λεπτό έχεις που ήρθες της λέω και μου λέει το
κορυφαίο και πόσο θέλεις να κάτσω μια ώρα; ξενέρωσα και την γυρνάω στα τέσσερα απλά για να τελειώσω και να μη φύγω με το πουλί στο χέρι.... άκυρο τρελό λοιπόν στην Νικόλ όπως συστήθηκε...
DimitrisMalazan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 138
- Πόντοι
- 280
Ρε παιδες ξερεις κανεις αν παιζει κανενα σκηνικο με cg ή εστω με μασαζ εδω στην κομοτηνη; Παντως τα σπιτια εδω ειναι επιεικως απαραδεκτα...
giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 303
- Πόντοι
- 26
Mάγκες τι νέα ποιά κορίτσια είναι στα ιδρύματα;
Mάγκες τι νέα ποιά κορίτσια είναι στα ιδρύματα;
Δεν μπορώ να μιλήσω για όλα τα ιδρύματα μιας κι έχω καιρό να βολτάρω αλλά εχθές στο αριγκάτο βρήκα μια καινούρια
κοκκινομάλλα ψηλή αδύνατη. Δεν την λες όμορφη για τα γούστα μου αλλά κάτι με τράβηξε και πέρασα.
Τελικά δικαιώθηκε το πορνοένστικτο μου και πέρασα καλά!!! Το μωρό μέσα στο δωμάτιο πολύ καλό με τη φάση να εξελίσσετε
σαν να ήμουν με την γκόμενα μου. Προσωπικά θα ξαναπάω!!
DimitrisMalazan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 138
- Πόντοι
- 280
Συναγωνιστές εθεάθη καινούργιο κορίτσι και δοκιμάστηκε από τον γράφων στο Arigato, στο δεξιό σπίτι, ονόματι Αλεξάνδρα (καμία σχέση με την παλιά Αλεξάνδρα που δούλευε στον Ροδίτη).Προτείνεται για όσους θέλουν κάτι σε πιο milf, η κοπέλα πρέπει να ειναι στα 30 κάτι.Θα ακολουθήσει κριτική εντός των ημερών οπότε αναμένεται για περισσότερες πληροφορίες.
Συναγωνιστές εθεάθη καινούργιο κορίτσι και δοκιμάστηκε από τον γράφων στο Arigato, στο δεξιό σπίτι, ονόματι Αλεξάνδρα (καμία σχέση με την παλιά Αλεξάνδρα που δούλευε στον Ροδίτη).Προτείνεται για όσους θέλουν κάτι σε πιο milf, η κοπέλα πρέπει να ειναι στα 30 κάτι.Θα ακολουθήσει κριτική εντός των ημερών οπότε αναμένεται για περισσότερες πληροφορίες.
Εμένα πάντως η συγκεκριμένη δεν μου άρεσε. Ξεπετα ήταν μαζί μου.
Ίσως και να μην ταιριαξαμε. Άλλωστε έτσι είναι αυτά. Άλλος περνάει καλά άλλος όχι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K