giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 303
- Πόντοι
- 26
Εκείνο στο Ροδίτη άλλαξε κοπέλες?Η πάλι τις ίδιες έχει?
Εκείνο στο Ροδίτη άλλαξε κοπέλες?Η πάλι τις ίδιες έχει?
80 ευρώ είναι Σαλονικα αυτό το πρόγραμμα!Δεν ξέρω σε ποιες αναφέρεσαι αλλά εχθές μπορώ να πω ότι είχε ωραία μωρά.
Στο κάτω μια Ελληνορουμάνα όπως είπε η τσατσά και πάνω μια τσέχα.
Βέβαια με τις τιμές που ζητάνε άκυρο θα τρώνε πάντα!!
Και το αστείο της βραδιάς:
Μου λέει η τσατσά στο κάτω πέρνα με το μεγάλο πρόγραμμα και δε θα χάσεις...
200 ευρώ για 2 φορές.... κάνει και μασάζ η κοπέλα μου λέει...
Λες και αν ήθελα να δώσω 200 θα πήγαινα εκεί...
Έλεος δηλαδή....
80 ευρώ είναι Σαλονικα αυτό το πρόγραμμα!
Δεν ξέρω σε ποιες αναφέρεσαι αλλά εχθές μπορώ να πω ότι είχε ωραία μωρά.
Στο κάτω μια Ελληνορουμάνα όπως είπε η τσατσά και πάνω μια τσέχα.
Βέβαια με τις τιμές που ζητάνε άκυρο θα τρώνε πάντα!!
Και το αστείο της βραδιάς:
Μου λέει η τσατσά στο κάτω πέρνα με το μεγάλο πρόγραμμα και δε θα χάσεις...
200 ευρώ για 2 φορές.... κάνει και μασάζ η κοπέλα μου λέει...
Λες και αν ήθελα να δώσω 200 θα πήγαινα εκεί...
Έλεος δηλαδή....
Μετα από κουραστικο ταξιδι σοφια και ένα πρωινο γαμησακι με το αισθημα γυρισα ελλαδα από κομοτηνη και επισκευτηκα τα δυο νεα στουντιο –πανω οροφος και κατω—στουντιο ερος
Στο κατω μια βυζαρου αλογα αλλα τελικα κακως πηρα την πανω την ρουμανα την βικυ που ηταν πατατα!
Εδωσα 30 ευρω και γαμησα ένα πτωμα
Η κοοπελα ρουμανα κοκινομαλλα ψηλη με 1,5-2αρι σταφιδιασμενο βυζι αλλα κωλαρα
Μετα το ντουζ που δεν ειχαν και πετσετες ηρθε στο δωματιο κρυα και χωρις στυση μου περασε καποτα κανωνντας μηχανικη πιπα αλλα πολύ ωρα και μετα την εβαλα στα 4 και της εδωσα πονο χα χα οπου μετα από δυνατο σφυροκξοπημα τελειωσα!!
Παντως η κοπελα είναι πτωμα δεν κινηται και ανεκφραστη και μολις πηγα να πιασω μουνακια αρχησε –τα μην και δεν!!
Μακρυα από την κυρια οπου η μονη απολαυση είναι η κωλαρα της τπτ αλλο
εχθες που πηγα μια βολτα ηταν η ειρινη στο προτο σπιτακι .οπως τα λεει ο σεχ βολκανο ειναι. μεγαλη φολα το κομοδινο. μακριαααα.στο αναχωμα στο πισω δεξια ηρθε ενα καλο. η ειρηνη τι απεγινε ρε παιδια? η τελεια πιπα
Τύπε για κάνε μια περιγραφή της αλόγας γιατί κάτω δε πήγα να τσεκάρω. Δεν είναι καλή εμφανισιακά?
[/quoteμελαχροινη με κοτσιδα ψιλη με βυζαρα ρουμανα ή σλυα ωραιο προσωπο αλλα από κρεββατι δεν την ξερω διοτι δεν την πηρα
Καλά περνάς. Δύο φορές μέσα σε πόσο χρόνο, αν επιτρέπεται?Μετα από κουραστικο ταξιδι σοφια και ένα πρωινο γαμησακι με το αισθημα γυρισα ελλαδα από κομοτηνη και επισκευτηκα τα δυο νεα στουντιο –πανω οροφος και κατω—στουντιο ερος
Στο κατω μια βυζαρου αλογα αλλα τελικα κακως πηρα την πανω την ρουμανα την βικυ που ηταν πατατα!
Εδωσα 30 ευρω και γαμησα ένα πτωμα
Η κοοπελα ρουμανα κοκινομαλλα ψηλη με 1,5-2αρι σταφιδιασμενο βυζι αλλα κωλαρα
Μετα το ντουζ που δεν ειχαν και πετσετες ηρθε στο δωματιο κρυα και χωρις στυση μου περασε καποτα κανωνντας μηχανικη πιπα αλλα πολύ ωρα και μετα την εβαλα στα 4 και της εδωσα πονο χα χα οπου μετα από δυνατο σφυροκξοπημα τελειωσα!!
Παντως η κοπελα είναι πτωμα δεν κινηται και ανεκφραστη και μολις πηγα να πιασω μουνακια αρχησε –τα μην και δεν!!
Μακρυα από την κυρια οπου η μονη απολαυση είναι η κωλαρα της τπτ αλλο
χα χα με την γκομενα δεν θεωρείται γαμησιΚαλά περνάς. Δύο φορές μέσα σε πόσο χρόνο, αν επιτρέπεται?