Αδερφέ εκεί όλοι είναι Γύφτοι και μαλακισμένα βγάζουν μαχερια κλπ να ξέρεις πρόσεχε πολύ.. αυτάΛοιπόν είναι ανιψιά του Σερχάν (έχει ένα κρεοπωλείο απ'ότι γνωρίζω).
Για να την συναντήσεις τώρα εκεί είναι το δύσκολο σκέλος την όλης υπόθεσης.. πρέπει να είσαι πολύ δικτυομένος ώστε να καταφέρεις να εισέλθεις στο μαχαλά όντας αλλόθρησκος!
Υπάρχει ένας τύπος που συχνάζει σ'ένα συγκεκριμένο καφενείο που πίνουν τούρκικο τσάι όλοι αυτοί τα μεμέτια.. δυστυχώς έχω καιρό να έρθω και ΔΕΝ θυμάμαι όνομα διαμεσολαβητή..
Το μόνο σίγουρο πως ο κίνδυνος είναι μεγάλος από το να σε σαπακιάσουν μέχρι να βρεθείς στα αζήτητα...
* Εμφανισιακά κοντά στο 1.65, μελαχρινή μακρύ μαλλί μέχρι τον κώλο, με μαντίλα, λευκό δέρμα, ωραίο στητό 1.5 στήθος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κομοτηνή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mangasuthu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 302K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
mbz9312618
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
Πήγε κανείς στο αριγκάτο; υπάρχουν νέα κορίτσια?
mbz9312618
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
τίποτα ωραίο στο Αριγατο...Γεια σας Μανγες Εχει τίποτα Καλο στο Αριγατο η στο Ροδίτη εγώ είναι στο εξωτερικό θα έρθω ην εβδομάδα
MB3027Z
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Όντος φίλε μου δεν Ειταν καλές Και εγώ Σήμερα πήγα να κάνω μια βόλτα στο Αριγατο και δεν μου Άρεσαν λέω αύριο να πάω στο Ροδίτη τι έχειτίποτα ωραίο στο Αριγατο...
mbz9312618
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
Sτο σπίτι στα δεξιά φαίνεται λίγο καλό στo arigatoΌντος φίλε μου δεν Ειταν καλές Και εγώ Σήμερα πήγα να κάνω μια βόλτα στο Αριγατο και δεν μου Άρεσαν λέω αύριο να πάω στο Ροδίτη τι έχει
mbz9312618
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
Μπορείs vα μου πείs τι κορίτσια υπάρχουν στh ροδίτη εαν πας;Όντος φίλε μου δεν Ειταν καλές Και εγώ Σήμερα πήγα να κάνω μια βόλτα στο Αριγατο και δεν μου Άρεσαν λέω αύριο να πάω στο Ροδίτη τι έχει
MB3027Z
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Θα πάω την Τετάρτη φίλε μου Εαν έχει πάει κάποιος άλλος να μας πειΜπορείs vα μου πείs τι κορίτσια υπάρχουν στh ροδίτη εαν πας;
mbz9312618
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
Ειμαι στην βουλγαρια τη παρασκευει θα γιρησω...μακαρι να ερθουν ωραια κοριτσιαΘα πάω την Τετάρτη φίλε μου Εαν έχει πάει κάποιος άλλος να μας πει
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 458
- Πόντοι
- 291
Πέρασα από του Ροδίτη και ήταν μια μαυρομάλλα μιλφ Βαλέρια νομίζω ή καπως έτσι.............μεγάλο στήθος και κωλίδι σε εσώρουχο σλιπ............ είχε κόσμο και έφυγα γιατί και το επανω ήταν κλειστό............... ξέρει κανείς για να μας ενημερώσει πως τα παει απο πρόγραμμα κόστος κλπ
mbz9312618
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
τίποτα ωραίο στο Αριγατο?Πέρασα από του Ροδίτη και ήταν μια μαυρομάλλα μιλφ Βαλέρια νομίζω ή καπως έτσι.............μεγάλο στήθος και κωλίδι σε εσώρουχο σλιπ............ είχε κόσμο και έφυγα γιατί και το επανω ήταν κλειστό............... ξέρει κανείς για να μας ενημερώσει πως τα παει απο πρόγραμμα κόστος κλπ
MB3027Z
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Aυτο που Ξερω Φιλε μου Ειναι Οτι Το Απλό είναι στα 40€Πέρασα από του Ροδίτη και ήταν μια μαυρομάλλα μιλφ Βαλέρια νομίζω ή καπως έτσι.............μεγάλο στήθος και κωλίδι σε εσώρουχο σλιπ............ είχε κόσμο και έφυγα γιατί και το επανω ήταν κλειστό............... ξέρει κανείς για να μας ενημερώσει πως τα παει απο πρόγραμμα κόστος κλπ
Και στο Αριγατο και Στο Ροδίτη
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 458
- Πόντοι
- 291
Τι να πεις αν αξίζει ας το παρει αλλά για εμάς που έχουμε και διεξόδους εύκολα σε θεσσαλονίκη Αθήνα λόγω δουλειάς μας ξυνίζει λόγω σύγκρισης των εκεί υπηρεσιών με αυτές της περιφέρειαςAυτο που Ξερω Φιλε μου Ειναι Οτι Το Απλό είναι στα 40€
Και στο Αριγατο και Στο Ροδίτη
mbz9312618
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
δεν αξίζει τόσα χρήματαΤι να πεις αν αξίζει ας το παρει αλλά για εμάς που έχουμε και διεξόδους εύκολα σε θεσσαλονίκη Αθήνα λόγω δουλειάς μας ξυνίζει λόγω σύγκρισης των εκεί υπηρεσιών με αυτές της περιφέρειας
Τι 40 ρε μλκες τι λέτε τώρα;;;;;όσοι με.διαβαζετε να πάτε να κάνετε παράπονα όπως θα πάω να.κανω κ εγώ......κ άντε όπως είπε κ ένας φίλος πιο πάνω εμείς που πάμε Αθήνα Θεσσαλονίκη οκ έχουμε επιλογή.....αυτοί που είναι συνεχώς εδώ τι θα κάνουν;;;;40 για μπουρδέλο;αν είναι αλήθεια πρέπει να το πολεμήσουμε.....
mbz9312618
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
δουλεύουμε με 30 ευρώ την ημέρα Και Περιμένουν να δώσουμε 40 ευρώ...δεν ντρέπονταιΤι 40 ρε μλκες τι λέτε τώρα;;;;;όσοι με.διαβαζετε να πάτε να κάνετε παράπονα όπως θα πάω να.κανω κ εγώ......κ άντε όπως είπε κ ένας φίλος πιο πάνω εμείς που πάμε Αθήνα Θεσσαλονίκη οκ έχουμε επιλογή.....αυτοί που είναι συνεχώς εδώ τι θα κάνουν;;;;40 για μπουρδέλο;αν είναι αλήθεια πρέπει να το πολεμήσουμε.....
Μάλλον καποιοι τα δίνουνε. Οπότε βολεύονται.δουλεύουμε με 30 ευρώ την ημέρα Και Περιμένουν να δώσουμε 40 ευρώ...δεν ντρέπονται
mbz9312618
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
Είπα ότι τα 40 είναι πολλά, αλλά είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποταΠάω να κάνω σκηνικό.....τι 40 ρε μλκες;; τρελάθηκα
Ας κάτσουν να βαράμε μύγες τότε.....να έρχονται τα κορίτσια κ να φεύγουν σε μια βδομάδα από την αναδουλειαΕίπα ότι τα 40 είναι πολλά, αλλά είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K