Νέα

Κομοτηνή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mangasuthu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

makis2310

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Λοιπόν είναι ανιψιά του Σερχάν (έχει ένα κρεοπωλείο απ'ότι γνωρίζω).
Για να την συναντήσεις τώρα εκεί είναι το δύσκολο σκέλος την όλης υπόθεσης.. πρέπει να είσαι πολύ δικτυομένος ώστε να καταφέρεις να εισέλθεις στο μαχαλά όντας αλλόθρησκος!
Υπάρχει ένας τύπος που συχνάζει σ'ένα συγκεκριμένο καφενείο που πίνουν τούρκικο τσάι όλοι αυτοί τα μεμέτια.. δυστυχώς έχω καιρό να έρθω και ΔΕΝ θυμάμαι όνομα διαμεσολαβητή..
Το μόνο σίγουρο πως ο κίνδυνος είναι μεγάλος από το να σε σαπακιάσουν μέχρι να βρεθείς στα αζήτητα...
* Εμφανισιακά κοντά στο 1.65, μελαχρινή μακρύ μαλλί μέχρι τον κώλο, με μαντίλα, λευκό δέρμα, ωραίο στητό 1.5 στήθος.
Αδερφέ εκεί όλοι είναι Γύφτοι και μαλακισμένα βγάζουν μαχερια κλπ να ξέρεις πρόσεχε πολύ.. αυτά

mbz9312618

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
Πήγε κανείς στο αριγκάτο; υπάρχουν νέα κορίτσια?

MB3027Z

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Γεια σας Μανγες Εχει τίποτα Καλο στο Αριγατο η στο Ροδίτη εγώ είναι στο εξωτερικό θα έρθω ην εβδομάδα

mbz9312618

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
Όντος φίλε μου δεν Ειταν καλές Και εγώ Σήμερα πήγα να κάνω μια βόλτα στο Αριγατο και δεν μου Άρεσαν λέω αύριο να πάω στο Ροδίτη τι έχει
Sτο σπίτι στα δεξιά φαίνεται λίγο καλό στo arigato

mbz9312618

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
Όντος φίλε μου δεν Ειταν καλές Και εγώ Σήμερα πήγα να κάνω μια βόλτα στο Αριγατο και δεν μου Άρεσαν λέω αύριο να πάω στο Ροδίτη τι έχει
Μπορείs vα μου πείs τι κορίτσια υπάρχουν στh ροδίτη εαν πας;

mbz9312618

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
20
Like
458
Πόντοι
291
Πέρασα από του Ροδίτη και ήταν μια μαυρομάλλα μιλφ Βαλέρια νομίζω ή καπως έτσι.............μεγάλο στήθος και κωλίδι σε εσώρουχο σλιπ............ είχε κόσμο και έφυγα γιατί και το επανω ήταν κλειστό............... ξέρει κανείς για να μας ενημερώσει πως τα παει απο πρόγραμμα κόστος κλπ

mbz9312618

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
Πέρασα από του Ροδίτη και ήταν μια μαυρομάλλα μιλφ Βαλέρια νομίζω ή καπως έτσι.............μεγάλο στήθος και κωλίδι σε εσώρουχο σλιπ............ είχε κόσμο και έφυγα γιατί και το επανω ήταν κλειστό............... ξέρει κανείς για να μας ενημερώσει πως τα παει απο πρόγραμμα κόστος κλπ
τίποτα ωραίο στο Αριγατο?

MB3027Z

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Aυτο που Ξερω Φιλε μου Ειναι Οτι Το Απλό είναι στα 40€
Και στο Αριγατο και Στο Ροδίτη

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
20
Like
458
Πόντοι
291
Aυτο που Ξερω Φιλε μου Ειναι Οτι Το Απλό είναι στα 40€
Και στο Αριγατο και Στο Ροδίτη
Τι να πεις αν αξίζει ας το παρει αλλά για εμάς που έχουμε και διεξόδους εύκολα σε θεσσαλονίκη Αθήνα λόγω δουλειάς μας ξυνίζει λόγω σύγκρισης των εκεί υπηρεσιών με αυτές της περιφέρειας

• Like
Αντιδράσεις: p21za

mbz9312618

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
Τι να πεις αν αξίζει ας το παρει αλλά για εμάς που έχουμε και διεξόδους εύκολα σε θεσσαλονίκη Αθήνα λόγω δουλειάς μας ξυνίζει λόγω σύγκρισης των εκεί υπηρεσιών με αυτές της περιφέρειας
δεν αξίζει τόσα χρήματα

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
Τι 40 ρε μλκες τι λέτε τώρα;;;;;όσοι με.διαβαζετε να πάτε να κάνετε παράπονα όπως θα πάω να.κανω κ εγώ......κ άντε όπως είπε κ ένας φίλος πιο πάνω εμείς που πάμε Αθήνα Θεσσαλονίκη οκ έχουμε επιλογή.....αυτοί που είναι συνεχώς εδώ τι θα κάνουν;;;;40 για μπουρδέλο;αν είναι αλήθεια πρέπει να το πολεμήσουμε.....

mbz9312618

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
Τι 40 ρε μλκες τι λέτε τώρα;;;;;όσοι με.διαβαζετε να πάτε να κάνετε παράπονα όπως θα πάω να.κανω κ εγώ......κ άντε όπως είπε κ ένας φίλος πιο πάνω εμείς που πάμε Αθήνα Θεσσαλονίκη οκ έχουμε επιλογή.....αυτοί που είναι συνεχώς εδώ τι θα κάνουν;;;;40 για μπουρδέλο;αν είναι αλήθεια πρέπει να το πολεμήσουμε.....
δουλεύουμε με 30 ευρώ την ημέρα Και Περιμένουν να δώσουμε 40 ευρώ...δεν ντρέπονται

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
Πάω να κάνω σκηνικό.....τι 40 ρε μλκες;; τρελάθηκα

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
Είπα ότι τα 40 είναι πολλά, αλλά είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα
Ας κάτσουν να βαράμε μύγες τότε.....να έρχονται τα κορίτσια κ να φεύγουν σε μια βδομάδα από την αναδουλεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom