Από όσο ξέρω λειτουργεί εχω να πάω ξανά 3μηνοΤο Ανάχωμα έκλεισε;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κομοτηνή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mangasuthu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 302K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mbz9312618
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
υπάρχουν καινούργια κορίτσια ?
βάλε στο google αναζήτησή LASSA KOMOTHNH είναι ένα μαγαζί με λάστιχα καμία 50 μέτρα πιο μπροστά στα δεξιά σου είναι το υποκατάστημα που θέλεις freehouse λέγεται αν θυμάμαι καλάαν το μαθεις μπορεις να το κανεις μια πασα???
MB3027Z
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Γεια σας Παιδιά Χθες μια Βόλτα Στο Αριγατο Στο Πρώτο είχε μια από την Μολδαβία Ήταν Με Μαύρα Μαλια είναι Καλό Σομε με ωρεαυ Βιζια. και Μας Ζιτισαν 40 € στο Απλό
Και Στο Απέναντι ήταν Οπο Μολδαβία Και αυτή ήταν Μαύρο μαλα μέτριο Λιγω Περισσότερα Κιλα Με Ώρεα Βιζια και αυτή μας Ζιτισαν 40 € στο απλό
Εγώ παντός Περασα Την Απεντη Ωρεα στην Πιπα και στα Τεσερα χωρίς Να Κλέβη Εχει μέτρια Ελληνικά χαμογελαστη Σας την Πρώτινο Μανγες
Έχει πάει κάνης Στο freehouse που είναι Διπλα στο Lassa Η τιμές Εκεί πως πάνε Στο Αριγατο Ανέβηκαν η Τιμες έγιναν 40€
Και Στο Απέναντι ήταν Οπο Μολδαβία Και αυτή ήταν Μαύρο μαλα μέτριο Λιγω Περισσότερα Κιλα Με Ώρεα Βιζια και αυτή μας Ζιτισαν 40 € στο απλό
Εγώ παντός Περασα Την Απεντη Ωρεα στην Πιπα και στα Τεσερα χωρίς Να Κλέβη Εχει μέτρια Ελληνικά χαμογελαστη Σας την Πρώτινο Μανγες
Έχει πάει κάνης Στο freehouse που είναι Διπλα στο Lassa Η τιμές Εκεί πως πάνε Στο Αριγατο Ανέβηκαν η Τιμες έγιναν 40€
mbz9312618
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
Την τελευταία φορά που πήγα σε freehouse ήταν 40 ευρώ.....Γεια σας Παιδιά Χθες μια Βόλτα Στο Αριγατο Στο Πρώτο είχε μια από την Μολδαβία Ήταν Με Μαύρα Μαλια είναι Καλό Σομε με ωρεαυ Βιζια. και Μας Ζιτισαν 40 € στο Απλό
mbz9312618
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
Χθες μια Βόλτα Στο Αριγατο Δεν μου άρεσε καμία κοπέλα και ζήτησαν και οι δύο 40 ευρώ για κανονικό
peteinos40
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 111
- Πόντοι
- 0
40€ για ένα ξερό γαμησι;;; Δεν τον παίζω καλύτερα;;;!!!!
mbz9312618
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
Για 40 ευρώ η κοπέλα πρέπει να είναι πολύ όμορφη
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.169
- Πόντοι
- 456
Στις 22 του μήνα θα είμαι Κομοτηνή για μια υποχρέωση. Αυτά που λέτε είναι σε περπατήσιμη απόσταση εντός της πόλης ;
Δε πολυθέλω να πάρω ταρίφα.
όχι φίλε δυστυχώς χωρίς αυτοκίνητο δεν πας...Στις 22 του μήνα θα είμαι Κομοτηνή για μια υποχρέωση. Αυτά που λέτε είναι σε περπατήσιμη απόσταση εντός της πόλης ;
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.169
- Πόντοι
- 456
Άμα πάρω ταρίφα πόσα θα μου πάρει ;όχι φίλε δυστυχώς χωρίς αυτοκίνητο δεν πας...
mbz9312618
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
τι εννοείς με ταρίφα?
mbz9312618
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
γιατί δεν υπάρχουν όμορφα κορίτσια (
Κάτσε να γυρίσω αύριο Κομοτηνή ....απο Δευτέρα θα σε πάρω εγώ να σε πάω σε όλα....έχε υπομονή αδερφέ ....στήλε προσωπικό μύνημα να κανονίσουμεΆμα πάρω ταρίφα πόσα θα μου πάρει ;
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.169
- Πόντοι
- 456
Καλά ρε φίλε. Άμα χρειαστεί να πάω θα σε πάρω. Ευχαριστώ πολύ πάντως.Κάτσε να γυρίσω αύριο Κομοτηνή ....απο Δευτέρα θα σε πάρω εγώ να σε πάω σε όλα....έχε υπομονή αδερφέ ....στήλε προσωπικό μύνημα να κανονίσουμε
Daniellos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
το έχω ακούσει κι εγώ αυτό αλλά δεν με έφερε ο δρόμος προς τα εκεί...Γεια σας Μανγες Εχει πάει κανενας Στην Κιμερια Στο Ξενοδοχείο Λενε Οτι εκεί έχει κοπέλες είναι Πριν Την Ξάνθη και Ποσο είναι η τιμή
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K