Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Δεν μ'  αρέσει να γίνομαι τιμητής, όμως πραγματικά τα όσα γράφτηκαν από ορισμένα μέλη στην προηγούμενη συζήτηση μερικές φορές έφτασαν τα όρια του μισανθρωπισμού. Πρωταθλητής αναδεικνύεται όχι ο δυστυχής Zas, αλλά ο "πολύς" Bakalhs που η ατάκα του "περί απολύτου μηδενός" πραγματικά με εξόργισε. Και αναρωτιέμαι κ. Μπακάλη αν οι εργαζόμενες γυναίκες αντιστοιχούν σε "θερμοκρασία" απολύτου μηδενός όπως είπες, όσοι αγοράζουν τις υπηρεσίες τους σε ποιά "θερμοκρασία" αντιστοιχούν;

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη αυτο το επαγγελμα σε κανει να μισεις τον αντρα με αλλα λογια,και δεν αναφερομαι στη κατερινα συγκεκριμενα αλλα στις ιεροδουλες γενικα...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δηλαδη αυτο το επαγγελμα σε κανει να μισεις τον αντρα με αλλα λογια,και δεν αναφερομαι στη κατερινα συγκεκριμενα αλλα στις ιεροδουλες γενικα...
δε νομιζω απλα αγαπουν πολυ περισσοτερο το χρημα απ'οτι το σωμα τους...

libito

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ζουσαν σε κατασταση πεινας , και ερωτευτηκαν το ονειρο της dolce vita με τα χρηματα και τα λουσα , οποτε κατεληξαν σε αυτο που λεω εγω "χρηματοδουλοι σπερματοδεκτες"

φυσικα δεν τις θεωρω ως κατι το ιδιαιτερο η αξιες θαυμασμου ,
υπαρχουν και αλλες κοπελες φτωχες που σαν ονειρο δεν εχουν τον φτηνο ηθικα καμφορμισμο , αλλα να μορφωθουν οσο γινεται και να κανουν μια αξιοπρεπη οικογενεια

αλλα ολοι οι ανθρωποι παιζουν ενα ρολο στην κοινωνια , και οι πορνες αλλα και εμεις που μας αρεσει ο αγοραιος ερωτας
Δικαίωμα στο όνειρο έχουμε όλοι για μερικούς η ταχύτητα προς αυτό αλλάζει όσο ποιο γρήγορα τόσο ποιο πολύ ξεφεύγεις

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
τι ειδους ανθρωποι πιστευεις οτι μπορουν να επικοινωνησουν με τετοιες γυναικες
εννοω να μπορουν να ανεχτουν το γεγονος οτι πηδιουνται σε λιγδιασμενα μπουρδελα , απο πακιστανους με ψωρα ?
εγω δεν μπορεσα
Τωρα αυτον τον διαχωρισμο ειλικρινα δεν τον καταλαβαινω.....
Ειναι αλλη ρατσα ανθρωπων δηλαδη ? (δεν το λεω ειρωνικα)

Θεωρεις οτι δεν εχουν ιδια δικαιωματα η αισθηματα οπως ολοι μας ?
Δεν μπορει να ζησει μια φυσιολογικη ζωη οπως ολοι μας δηλαδη και να αφησει το παρελθον πισω καποια στιγμη ?

Καταλαβαινω τι λες ομως....
Εννοεις οτι ο ανδρας θα εχει την εννοια για το επαγγελμα της στο αισθηματικο κομματι
Αυτο πιστευω οτι ειναι αυτονοητο και φυσικο ακομη κι αν το δεις ωμα ως επαγγελμα....
Παντα θα σκεφτεσαι ποσοι περασαν απο πανω της αλλα μεσα σου θα ξερεις οτι εναν θελει πραγματικα πλαι της
αρκει να στο δειξει αυτο .... χωρις να την εκμεταλλευτεις ...

Τελικα αυτο το κωλοχαρτο που λεγεται χρημα και δεν το παιρνει κανεις μαζι του τα πηδαει ολα......

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Θα μπορούσα να πω για τον εαυτό μου..όχι μίσος..
Μίσος γιατί?
Θα χρησιμοποιούσα άλλη λέξη..
Είμαστε μια κατηγορία ανθρώπων που λαμβάνουμε μέρος σε μια ερωτική-σεξουαλική πράξη χωρίς αισθήματα..χωρίς συναισθηματισμούς..
Όχι ότι δεν μπορούμε να νιώσουμε..όχι ότι δεν μπορούμε να προσφέρουμε..
Η δουλειά αυτή δεν φέρνει μίσος..δυσπιστία φέρνει..
Νομίζω αυτή είναι η λέξη..
Είμαστε δύσπιστες

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τωρα αυτον τον διαχωρισμο ειλικρινα δεν τον καταλαβαινω.....
Ειναι αλλη ρατσα ανθρωπων δηλαδη ? (δεν το λεω ειρωνικα)

Θεωρεις οτι δεν εχουν ιδια δικαιωματα η αισθηματα οπως ολοι μας ?
Δεν μπορει να ζησει μια φυσιολογικη ζωη οπως ολοι μας δηλαδη και να αφησει το παρελθον πισω καποια στιγμη ?

Καταλαβαινω τι λες ομως....
Εννοεις οτι ο ανδρας θα εχει την εννοια για το επαγγελμα της στο αισθηματικο κομματι
Αυτο πιστευω οτι ειναι αυτονοητο και φυσικο ακομη κι αν το δεις ωμα ως επαγγελμα....
1) ολες εχουν καποια κοινα χαρακτηριστικα οπως οι χειρουργοι , οι μαθηματικοι , οι παπαδες κτλ και στον χαρακτηρα και στην συμπεριφορα και στον τροπο σκεψης

2)πολλες παντρευονται και φευγουν απο τη δουλεια ,εχουμε πολλα παραδειγματα ,ενδιαφερον ομως εχει το προφιλ του αντρα που ενω γνωριζει το παρελθον τους, τις παντρευεται

3)η τελευταια σου φραση ,ειναι περιπου αυτο που εννοω

libito

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Είμαστε δύσπιστες
[/quote]Ενα μεγαλο ευχαριστω .Εισαι ακριβεστατη.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ως προς τι; Γιατί να μην είναι δύσπιστοι οι πελάτες;

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Είμαστε δύσπιστες
Διανα επεσες.....

Απλα εισαστε ''δεσμιες'' του χρηματος και δεν εννοω την μανια για συσσωρευση πλουτου....
Σας εχει μεταβαλει σε δυσπιστες οχι ομως και αδικαιολογητα...

Ειπαμε η κοινωνια εχει χαλασει και χαλαει ολο και ποιο πολυ δυστυχως....

Πολυ φοβαμαι οτι ετσι καταδικαζετε τον εαυτο σας ....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Νομίζω αυτή είναι η λέξη..
Είμαστε δύσπιστες
ειναι οι πληγες της παιδικης ηλικιας , φοβαστε οτι θα γυρισετε παλι σε κατι που σας πονεσε
συνηθως προερχεται απο κακο οικογενειακο περιβαλλον (κακος μπαμπας που επινε και χτυπαγε τη μαμα και το κοριτσακι) και τα ονειρα του πλουτου ( γιατι εγω να μην εχω να φαω και αλλοι να γυρνανε στη βιλα τους με mercedes)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
1) ολες εχουν καποια κοινα χαρακτηριστικα οπως οι χειρουργοι , οι μαθηματικοι , οι παπαδες κτλ και στον χαρακτηρα και στην συμπεριφορα και στον τροπο σκεψης

2)πολλες παντρευονται και φευγουν απο τη δουλεια ,εχουμε πολλα παραδειγματα ,ενδιαφερον ομως εχει το προφιλ του αντρα που ενω γνωριζει το παρελθον τους, τις παντρευεται

3)η τελευταια σου φραση ,ειναι περιπου αυτο που εννοω
1 . λογικοτατο αυτο

2 . Το παρελθον παραμενει παρελθον και δεν διαγραφεται γιατι μενει στην μνημη
Ομως αυτο το παρελθον ''φευγει'' απο την στιγμη που υπαρχει ενα παρον με βλεμα στο μελλον

3 . Εχω συμπληρωσει ακομη κατι ..... θα καταλαβεις.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ειναι οι πληγες της παιδικης ηλικιας , φοβαστε οτι θα γυρισετε παλι σε κατι που σας πονεσε
συνηθως προερχεται απο κακο οικογενειακο περιβαλλον (κακος μπαμπας που επινε και χτυπαγε τη μαμα και το κοριτσακι) και τα ονειρα του πλουτου ( γιατι εγω να μην εχω να φαω και αλλοι να γυρνανε στη βιλα τους με mercedes)
Το πηγες πολυ μακρυα.....

Παω για υπνο...... αυριο θα ξεπατωθω κανονικα στο τρεξιμο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Δεν ξέρω αν για κάποιες τις οδηγούν σε ένα τέτοιο δρόμο επειδή έχουν απωθημένα και φταίνε αυτά..
Άλλωστε είναι τόσος πολύς κόσμος με αμέτρητες ιστορίες το πως και το γιατί..
Αυτό που θυμάμαι εγώ από τον εαυτό μου είναι ότι ζούσα σε ένα κανονικό οικογενειακό περιβάλλον..
Με τα ρούχα μου και τα παπούτσια μου τα ωραία..με το σχολείο μου με τα ταξίδια μου..τα χαρτζιλίκια μου..
Δεν μου έλειπε τίποτα..
Θυμάμαι πολλές φορές τον εαυτό μου τι ρίγη και τι περίεργες σκέψεις με έπιαναν όταν τύχαινε να περπατήσω έξω από την είσοδο ενός μπουρδέλου..
Δεν ήθελα καν να σκέφτομαι ..μου φαίνονταν τρομακτικές εικόνες αυτές και μακάριζα τον εαυτό μου που είμαι καλά κι έχω όνειρα και σχέδια για τη ζωή μου..
Πού να ήξερα τι τούμπες έχει η ζωή..και που βρίσκομαι εδώ τώρα και σας τα λέω αυτά..

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μωρό μου λέμε προς τις "σχέσεις" με άλλους ανθρώπους..
Δεν μιλάμε επαγγελματικά..
ΑΜΟΥΣΤΑΚΑ :2funny:παιδακια κατερινιο...μην τα παρεξηγεις... :grin:Δεν ξερουνε και ρωτανε την μαμα κατερινα για να μαθουν... :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αυτό που θυμάμαι εγώ από τον εαυτό μου είναι ότι ζούσα σε ένα κανονικό οικογενειακό περιβάλλον..
..
Πού να ήξερα τι τούμπες έχει η ζωή..και που βρίσκομαι εδώ τώρα και σας τα λέω αυτά..

Καλα το ειχα καταλαβει εγω .. εσυ εισαι κανονικη πουτανα..

εχω δει και μερικες ακανονιστες  :cheesy:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Παντα θα σκεφτεσαι ποσοι περασαν απο πανω της αλλα μεσα σου θα ξερεις οτι εναν θελει πραγματικα πλαι της
αρκει να στο δειξει αυτο .... χωρις να την εκμεταλλευτεις ...

εστω οτι στο δειχνει και πραγματι θελει μονο εσενα
πολυ δυσκολα θα εξακολουθεις να θελεις εσυ...εστω και να υπαρχει δλδ αμοιβαιος ερωτας στην αρχη στο τελος συνηθως καταληγει σ'ενα αισθημα αηδιας...αυτες οι σχεσεις καταληγουν απο μονες τους να φτανουν συντομα σ'ενα οριο

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μωρό μου λέμε προς τις "σχέσεις" με άλλους ανθρώπους..
Δεν μιλάμε επαγγελματικά..

Οι δικηγορίνες ή οι γιατρίνες είναι λιγότερο δύσπιστες ή ακόμα πιο γενικά, και ποιος/α δεν είναι;
Άλλωστε το επάγγελμά σου το "σέρνεις" μαζί σου όπου και να πας.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν ξέρω αν για κάποιες τις οδηγούν σε ένα τέτοιο δρόμο επειδή έχουν απωθημένα και φταίνε αυτά..
Άλλωστε είναι τόσος πολύς κόσμος με αμέτρητες ιστορίες το πως και το γιατί..
Με τα ρούχα μου και τα παπούτσια μου τα ωραία..με το σχολείο μου με τα ταξίδια μου..τα χαρτζιλίκια μου..
Δεν μου έλειπε τίποτα..
Θυμάμαι πολλές φορές τον εαυτό μου τι ρίγη και τι περίεργες σκέψεις με έπιαναν όταν τύχαινε να περπατήσω έξω από την είσοδο ενός μπουρδέλου..
Δεν ήθελα καν να σκέφτομαι ..μου φαίνονταν τρομακτικές εικόνες αυτές και μακάριζα τον εαυτό μου που είμαι καλά κι έχω όνειρα και σχέδια για τη ζωή μου..
καταρχην μ'αρεσει ο ολος διαλογος,εχει ενα λογοτεχνικο ενδιαφερον εκτος του οτι ειναι ενας ωραιος τροπος να με παρει ομαλα ο υπνος  ;)

κατα δευτερον , συνηθως καποια που αρχιζει 18 χρονων , εχει τετοιου ειδους "πληγες" δεν εξηγειται αλλιως...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom