Δηλαδη εσυ εισαι ο σοβαρος και οι αλλοι οι καραγκιοζηδες?
καλα ακομα δε καταλαβες οτι σου λεω ακριβως το ανιτθετο?
Δηλαδη εσυ εισαι ο σοβαρος και οι αλλοι οι καραγκιοζηδες?
Ληξτε το παιδες δεν καταλληγει πουθενα....Δηλαδη εσυ εισαι ο σοβαρος και οι αλλοι οι καραγκιοζηδες?
παενε κωτσοβολο εχει προσφορα 60 δοσεις σε τιμες μετρητοις.προσπαθω αλλα δε μπορω. παρε μου εσυ ενα αν θες μπας και ηρεμησω.
παενε κωτσοβολο εχει προσφορα 60 δοσεις σε τιμες μετρητοις.
Κοιταξε να δεις...καλα κανεις και προσπαθεις να το μαζεψεις,και την επομενη φορα να εισαι πιο κοσμιος και να μην προσβαλεις ατομα..καλα ακομα δε καταλαβες οτι σου λεω ακριβως το ανιτθετο?
Κοιταξε να δεις...καλα κανεις και προσπαθεις να το μαζεψεις,και την επομενη φορα να εισαι πιο κοσμιος και να μην προσβαλεις ατομα..
η αννα υποθετωΠοια κοπελα δουλευει σημερα ?
Εγω μιλαω μονο για ενδιαφερον ανθρωπινο..... και ζεστασια....Άστο..δεν το ξέρεις..
Πρέπει μια μέρα να σε πάω βόλτα στα μπουρδέλα..
Όχι μέσα απλά..αλλά πιο μέσα να δεις και να καταλάβεις..
Όποιος δεν έχει "κάρτα μέλους" δεν μπορεί να μπει..
Δεν έχει καμμία σχέση αυτό που είπα με το θέμα "επικοινωνία" που λες και τα λοιπά..Εγω μιλαω μονο για ενδιαφερον ανθρωπινο..... και ζεστασια....
Να εχεις εναν ανθρωπο να μιλας ανοικτα μαζι του να σε καταλαβαινει και να σε νιωθει σε οτι λες....
Επικοινωνια λεγεται αλλιως....
Αν θες εξηγησε μου εστω τι εννοεις με αυτο που ειπες στην παραθεση ....
Δεν μπορεις να την παρεξηγησεις ομως....αστο φιλε,δεν το'χει...
τι ειδους ανθρωποι πιστευεις οτι μπορουν να επικοινωνησουν με τετοιες γυναικεςΕγω μιλαω μονο για ενδιαφερον ανθρωπινο..... και ζεστασια....
Να εχεις εναν ανθρωπο να μιλας ανοικτα μαζι του να σε καταλαβαινει και να σε νιωθει σε οτι λες....
Επικοινωνια λεγεται αλλιως....
sinnerman,απο παρεξηγηση μου ειπες κατι πριν 2-3 μερες που με πειραξε και σου απαντησα ασχημα..απ τα γραφωμενα σου βλεπω πως ημουν λαθος και ζητω συγγνωμη.Κοιταξε να δεις...καλα κανεις και προσπαθεις να το μαζεψεις,και την επομενη φορα να εισαι πιο κοσμιος και να μην προσβαλεις ατομα..
Κανείς..έως πολύ λίγοι..τι ειδους ανθρωποι πιστευεις οτι μπορουν να επικοινωνησουν με τετοιες γυναικες
εννοω να μπορουν να ανεχτουν το γεγονος οτι πηδιουνται σε λιγδιασμενα μπουρδελα , απο πακιστανους με ψωρα ?
εγω δεν μπορεσα
Θα προλάβεις?Ποια κοπελα δουλευει σημερα ?
ζουσαν σε κατασταση πεινας , και ερωτευτηκαν το ονειρο της dolce vita με τα χρηματα και τα λουσα , οποτε κατεληξαν σε αυτο που λεω εγω "χρηματοδουλοι σπερματοδεκτες"Για να επικοινωνήσεις με αυτές πρέπει να δεις το περιελθόν τους να δεις που μεγάλωσαν και πως . Αν έχεις ταξιδέψει σε ρουμάνια η Βουλγαρία θα καταλάβεις