Θα εισαι το καμαρι των γονιων σου φαινεται....
Αχαχαχα δε μπορω αλλο πεθαινω
Θα εισαι το καμαρι των γονιων σου φαινεται....
Σε αυτο που βλεπεις απεναντι σου ....Το αίσθημα που κολλάει?
τι μπορει να νοιωθει ο ενας για τον αλλον ρε πας καλα;Σε αυτο που βλεπεις απεναντι σου ....
Την παρουσια εννοω και αυτο που νιωθει ο ενας για τον αλλον....
Τι αλλο λες εσυ δηλαδη ?
Ισως να ειμαι εγω λαθος αλλα ετσι το βλεπω ....
ρε συ αυτο το πιτσιρικι κατι μου θυμιζει στο αβαταρ σου...Αρκετα με τον πιτσιρικομαλακα...μονο με μπινελικη καταλαβαινουν,οσο τους παιρνεις με το καλο τοσο πιο χυδαιοι γινονται...Καντε του και απο μια αναφορα για μπανακι..και τερμα..
Άστο..δεν το ξέρεις..Σε αυτο που βλεπεις απεναντι σου ....
Την παρουσια εννοω και αυτο που νιωθει ο ενας για τον αλλον....
Τι αλλο λες εσυ δηλαδη ?
Ισως να ειμαι εγω λαθος αλλα ετσι το βλεπω ....
οποιος βγαζει πικρα και χολη,εχει αγαπησει και πληγωθει βαθια....κατερινα εχεις ερωτευθει ποτε σου? για να εχεις αγαπησει δε το συζητω καν...βγαζεις χολη ολη την ωρα...
Ιταλιανα..δεν νομιζω να την ξερεις..ρε συ αυτο το πιτσιρικι κατι μου θυμιζει στο αβαταρ σου...
Καθυ εγω εχω του Καρφουρ κανει;Άστο..δεν το ξέρεις..
Πρέπει μια μέρα να σε πάω βόλτα στα μπουρδέλα..
Όχι μέσα απλά..αλλά πιο μέσα να δεις και να καταλάβεις..
Όποιος δεν έχει "κάρτα μέλους" δεν μπορεί να μπει..
Tzaz, πινεις ολο σου το γαλα?
ειχες ασχημα παιδικα χρονια? τωρα η εφηβεια σου, πως ειναι?
διαβαζεις κομικς?
στο χωρο σου υπαρχουν ψυχοτροπες ουσιες?
το συστημα αξιων σου, το εχτισες μεσα απο τον αντενα η το σταρ?
εχεις αντιμετωπισει ποτε αληθινα ζορια?
η ανωνυμια του νετ νομιζεις οτι σε κανει αντρα?
η ανωνυμια του νετ νομιζεις οτι ειναι ανωνυμια?
Αυτο ακριβως....οποιος βγαζει πικρα και χολη,εχει αγαπησει και πληγωθει βαθια....
Τώρα πάλι αυτό.. ..που κολλάει?κατερινα εχεις ερωτευθει ποτε σου? για να εχεις αγαπησει δε το συζητω καν...βγαζεις χολη ολη την ωρα...
Μην μου πεις καμια Μαριαννα..ρε συ αυτο το πιτσιρικι κατι μου θυμιζει στο αβαταρ σου...
οχι καμια σχεση,μια κοπελιτσα που την ελεγαν Παρασκευη...Μην μου πεις καμια Μαριαννα..
Καθυ εγω εχω του Καρφουρ κανει;
Αντι να τα χαλας στις πουτανες ολα δεν παιρνεις κανα πλευστεισον;ναι μωρε ειμαι σε ενα site για πουτανες και μιλαω σοβαρα, σε σοβαρα ατομα, για σοβαρα πραγματα. Εσεις ειστε οι κολλημενοι που δε παιρνετε απο χαβαλε.
Λες να εμπαινα εδω μεσα και να χαλαγα το 90% των χρηματων μου σε πουτανες και να τις θεωρουσα κατωτερα ατομα? Που να χω κανει τα χειροτερα και τι λεμε τωρα...
Απλα το ολο θεμα απο αλλου ξεκιναει αλλα αστο τωρα...
Ακυρο..οχι καμια σχεση,μια κοπελιτσα που την ελεγαν Παρασκευη...
Αντι να τα χαλας στις πουτανες ολα δεν παιρνεις κανα πλευστεισον;
Δηλαδη εσυ εισαι ο σοβαρος και οι αλλοι οι καραγκιοζηδες?ναι μωρε ειμαι σε ενα site για πουτανες και μιλαω σοβαρα, σε σοβαρα ατομα, για σοβαρα πραγματα. Εσεις ειστε οι κολλημενοι που δε παιρνετε απο χαβαλε.
Λες να εμπαινα εδω μεσα και να χαλαγα το 90% των χρηματων μου σε πουτανες και να τις θεωρουσα κατωτερα ατομα? Που να χω κανει τα χειροτερα και τι λεμε τωρα...
Απλα το ολο θεμα απο αλλου ξεκιναει αλλα αστο τωρα...