Επισκέπτης
αυτο ακριβως λεω.
Για να υποτιμησεις κατι πρεπει ναχει αξια.
Ἀνεξαρτήτως συμφωνίας ἤ διαφωνίας δὲν ὑπάρχει κάποιο ἐγγενὲς σφάλμα εἰς τὸν συλλογισμὸν σας.
Ἔρχεσθε ὅμως εἰς ἀπ'εὐθείας σύγκρουσιν μὲ τοὺς φορεῖς τῆς πολιτικῆς ὀρθότητος.
αυτο ακριβως λεω.
Εξαρτάται πού θα της το πεις αυτό..
Αν είναι στο χώρο εργασίας της..πες ότι θες..
Ρε και κολοτούμπες να κάνεις φωνάζοντάς το..σημασία δεν θα σου δώσει..
Ποτέ όμως να μην διανοηθείς να της πεις διάφορα έξω από το χώρο..
Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα..
Γιατί να λερώνεις το στόμα σου και να ρίχνεις το επίπεδο σου?
Γίνεσαι περισσότερο άντρας?
Έχουμε ένα "ρητό" στον χώρο μας το οποίο όπως φαίνεται θ'αφήσει πίσω του πολλές εποχές..και λυπάμαι που το λέω μιας και μερικές φορές νομίζω ότι γενικά η κοινωνία έχει γίνει πιο "ανοιχτόμυαλη" κατά κάποιο τρόπο..αυτο ακριβως λεω.
Κι αυτό σωστό..κατερινα,λυπαμαι που το λεω αλλα φαινεται σα να εχεις μια ψυχρη μονοδιαστατη εικονα
των πραγματων και δεν ξερω τι φταιει...ξερεις ποσοι ειναι αυτοι που καψουρευονται
πορνες...δεν ειναι ολα ενα κομματι κρεας...
Γιατί βρε μαλακισμένο θα σε δέσει με τη καμμία και θα έρθει να σε βγάλει ο μπαμπάς σου από το κάγκελο ενώ θα μυξοκλαίς..Γιατι οταν βρισκεται εξω απο το χωρο εργασιας δεν ειναι πια πουτανα? Δηλαδη σε ενα γιατρο π.χ. αν τον πεις γιατρε εκτος νοσοκομειου θα προσβληθει?
Και μου λες για επιπεδο τωρα παμε καλα? Βγαινει η πουτανα και μιλαει για επιπεδα
ωρε κατερινιο..ασχολησε με τρομπες?Αυτος κατι πουτσα εχει φαει απο πουτανα και γκρινιαζει...παμε στο σπαμ..Γιατί βρε μαλακισμένο θα σε δέσει με τη καμμία και θα έρθει να σε βγάλει ο μπαμπάς σου από το κάγκελο ενώ θα μυξοκλαίς..
Έχεις δοκιμάσει να δεις τι θα πάθεις?
Άνοιξες τα στραβά σου να δεις τι λέει ο νόμος και τι κυρώσεις θα έχεις?
Ἀνεξαρτήτως συμφωνίας ἤ διαφωνίας δὲν ὑπάρχει κάποιο ἐγγενὲς σφάλμα εἰς τὸν συλλογισμὸν σας.
Ἔρχεσθε ὅμως εἰς ἀπ'εὐθείας σύγκρουσιν μὲ τοὺς φορεῖς τῆς πολιτικῆς ὀρθότητος.
Γιατί βρε μαλακισμένο θα σε δέσει με τη καμμία και θα έρθει να σε βγάλει ο μπαμπάς σου από το κάγκελο ενώ θα μυξοκλαίς..
Έχεις δοκιμάσει να δεις τι θα πάθεις?
Άνοιξες τα στραβά σου να δεις τι λέει ο νόμος και τι κυρώσεις θα έχεις?
το πιο πιθανο ειναι να μην προσβληθει εκεινη!Γιατι οταν βρισκεται εξω απο το χωρο εργασιας δεν ειναι πια πουτανα? Δηλαδη σε ενα γιατρο π.χ. αν τον πεις γιατρε εκτος νοσοκομειου θα προσβληθει?
Και μου λες για επιπεδο τωρα παμε καλα? Βγαινει η πουτανα και μιλαει για επιπεδα
Δυστυχως ζουμε σε καιρους παραφροσυνης. Το ασπρο μαυρο και το μαυρο ασπρο..
Καταρχην δε σε εβρισα μωρη καργια και μη μου μιλας εμενα ετσι μωρη πουτανα γιατι θα σε γαμησω.
Και δευτερον θα θελα πολυ να τη δω αυτη τη δικη με την πουτανα στο δικαστηριο να με κατηγορει οτι την ειπα πουτανα
Ρε πιτσικομη εχεις παρει χαμπαρι την μαλακια που σε δερνει?Δυστυχως ζουμε σε καιρους παραφροσυνης. Το ασπρο μαυρο και το μαυρο ασπρο..
Καταρχην δε σε εβρισα μωρη καργια και μη μου μιλας εμενα ετσι μωρη πουτανα γιατι θα σε γαμησω.
Και δευτερον θα θελα πολυ να τη δω αυτη τη δικη με την πουτανα στο δικαστηριο να με κατηγορει οτι την ειπα πουτανα
Την εταιρα γιατι κανεις ? (ειδικα αν ειναι ενταξει αισθηματικα απεναντι στον αλλον και εχουν ξεκαθαριστει οι θεσεις...)"Της πουτάνας τα λεφτά..όλοι τα θέλουν..
Τη πουτάνα κανείς"
Έλα ντε?ωρε κατερινιο..ασχολησε με τρομπες?Αυτος κατι πουτσα εχει φαει απο πουτανα και γκρινιαζει...παμε στο σπαμ..
Εγώ το ξέρω ότι είμαι πουτάνα και δηλωμένη..Δυστυχως ζουμε σε καιρους παραφροσυνης. Το ασπρο μαυρο και το μαυρο ασπρο..
Και αυτο πρεπει να τους πιασει η μαμα το χερι και να τους διξει πως να το κανουν...Έλα ντε?
Αλλά κάθομαι και ασχολούμαι μπας και ξεστραβωθούνε εδώ να μάθουνε 5 πράγματα που μπορεί και να τους φανούν χρήσιμα κάποτε..
Το μόνο που ξέρουνε τελικά είναι να παίζουνε το πουλάκι τους..
Γιατί βρε μαλακισμένο θα σε δέσει με τη καμμία και θα έρθει να σε βγάλει ο μπαμπάς σου από το κάγκελο ενώ θα μυξοκλαίς..
Το αίσθημα που κολλάει?Την εταιρα γιατι κανεις ? (ειδικα αν ειναι ενταξει αισθηματικα απεναντι στον αλλον και εχουν ξεκαθαριστει οι θεσεις...)
Καπου γενικευεις νομιζω αν και καταλαβαινω την εκμεταλλευση που υποννοεις περα απο οσο φανταζεσαι....
Δεν ειναι ολα τα δακτυλα το ιδιο βρε Κατερινα....
ΧοντροΜαλακας θα ελεγα.Εγώ το ξέρω ότι είμαι πουτάνα και δηλωμένη..
Εσύ το ξέρεις ότι είσαι Μαλάκας με το μι κεφαλαίο?
Καλα οτι εισαι μαλακας εισαι και πρεπει να το παραδεχτεις γιατι φαινεται απο χιλιομετρα .....Δυστυχως ζουμε σε καιρους παραφροσυνης. Το ασπρο μαυρο και το μαυρο ασπρο..