Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Έχουμε ένα "ρητό" στον χώρο μας το οποίο όπως φαίνεται θ'αφήσει πίσω του πολλές εποχές..και λυπάμαι που το λέω μιας και μερικές φορές νομίζω ότι γενικά η κοινωνία έχει γίνει πιο "ανοιχτόμυαλη" κατά κάποιο τρόπο..

"Της πουτάνας τα λεφτά..όλοι τα θέλουν..
                Τη πουτάνα κανείς"

Θα το ξαναπω. Η κοινωνια δεν συγχωρει ποτε...ουτε ξεχναει. Οποια κοπελα κανει αυτη τη δουλεια, μετα καλο ειναι να αλλαξει χωρα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ετσι ειναι η κοινωνια, θα κατακρινει τα παντα χωρης να κοιταξει τα σκατα που υπαρχουν στα μουτρα της....

ειναι αδικο λοιπον.....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Κανείς..έως πολύ λίγοι..
Μετρημένοι στα δάχτυλα..

Να σταματησει μια κοπελα τη δουλεια και να αλλαξει ζωη το καταλαβαινω. Να συνεχισει ομως τη δουλεια ενω εχει δεσμο... το βλεπω παραλογο. Εκτος αν ο γκομενος ειναι νταβατζακος ή τεμπελης. Αλλιως πως να κλεισει τα ματια και να μοιραζετε τον ανθρωπο του?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Θα το ξαναπω. Η κοινωνια δεν συγχωρει ποτε...ουτε ξεχναει. Οποια κοπελα κανει αυτη τη δουλεια, μετα καλο ειναι να αλλαξει χωρα.
Άμα μου βγάλει τα εισιτήρια και να μου τακτοποιήσει και την εφορία μου...πολύ ευχαρίστως..
Τί θέλετε να σας φέρω από τας Ευρώπας άμα θα πάω? :2funny: :2funny: :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Να σταματησει μια κοπελα τη δουλεια και να αλλαξει ζωη το καταλαβαινω. Να συνεχισει ομως τη δουλεια ενω εχει δεσμο... το βλεπω παραλογο. Εκτος αν ο γκομενος ειναι νταβατζακος ή τεμπελης. Αλλιως πως να κλεισει τα ματια και να μοιραζετε τον ανθρωπο του?
Σωστόοοστ...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
2)πολλες παντρευονται και φευγουν απο τη δουλεια ,εχουμε πολλα παραδειγματα ,ενδιαφερον ομως εχει το προφιλ του αντρα που ενω γνωριζει το παρελθον τους, τις παντρευεται

Να κανουμε μια υποθεση: Ας πουμε πως μια ιεροδουλος παντρευεται καποιον καθαρα για συναισθηματικους λογους και οχι για να τον εκμεταλλευτει. Τι θα ελεγες για αυτον τον αντρα? Εγω καταρχην θα ελεγα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα και αν εκεινου του κανει εμενα μου περισσευει. Ειναι ευχαριστο να βρισκει καποιος τον δρομο του εστω και αργα. Και σιγουρα ολοι αξιζουν μια δευτερη ευκαιρια στη ζωη.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ετσι ειναι η κοινωνια, θα κατακρινει τα παντα χωρης να κοιταξει τα σκατα που υπαρχουν στα μουτρα της....

ειναι αδικο λοιπον.....

Πολλα ειναι αδικα στη ζωη. Και αυτο ΠΟΤΕ δεν θα αλλαξει. Οποιος παντως επιλεξει να ειναι με μια κοπελα απο το χωρο, πρεπει
α) να την σταματησει απο τη δουλεια και
β)να παει να ζησει στο εξωτερικο, οπου η κοπελα θα μπορει να κανει μια νεα αρχη χωρις τον φοβο να την αναγνωρισει καποιος.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πολλα ειναι αδικα στη ζωη. Και αυτο ΠΟΤΕ δεν θα αλλαξει. Οποιος παντως επιλεξει να ειναι με μια κοπελα απο το χωρο, πρεπει
α) να την σταματησει απο τη δουλεια και
β)να παει να ζησει στο εξωτερικο, οπου η κοπελα θα μπορει να κανει μια νεα αρχη χωρις τον φοβο να την αναγνωρισει καποιος.
στο β εισαι ακυρος..

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Αυτο ισως ειναι ο πιο σημαντικος λογος που κανει δυσκολο να εχει μια ιεροδουλος μια υγιη σχεση, ακομα και οταν σταματησει τη δουλεια.
Μα ευκολονόητο δεν είναι?
Εγώ τουλάχιστον από το 3ο ραντεβού θα μου κάνει την εξής ερώτηση..
-"Οικονομικά..πώς είσαι"???
Και είναι μετά για να κάτσω?
Ή πολύ άτυχη είμαι στις σχέσεις μου..ή ο μαλακομαγνήτης που έχω είναι αθεράπευτος..

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
τι ειδους ανθρωποι πιστευεις οτι μπορουν να επικοινωνησουν με τετοιες γυναικες
εννοω να μπορουν να ανεχτουν το γεγονος οτι πηδιουνται σε λιγδιασμενα μπουρδελα , απο πακιστανους με ψωρα ?
εγω δεν μπορεσα

Η αληθεια ειναι πως μαλλον μερικες κοπελες ειναι εντελως "γεια σας", λογω των συνθηκων στις οποιες μεγαλωσαν. Δεν εξηγειται αλλιως γιατι καποια να εκδιδεται για 10 και 15 ευρω μεσα σε παραγκες και να κανει τα παντα ολα με τον καθε πακιστανο και τελειωμενο. Επισης αρκετες εχουν τοσα πολλα κουσουρια και ψυχολογικα, που δικαιολογημενα ισως τις ακολουθει η ρετσινια της πορνης.

Αλλες κανουν πρωκτικο χωρις προφυλαξη, αλλες καταπινουν καθε μερα το σπερμα καμια 20αρια πελατων κτλ. Αυτες δεν σεβονται καταρχην ουτε τον ιδιο τους τον εαυτο.

Δυστυχως τιποτα δεν ειναι τυχαιο, οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια. Ισως καπου εκει να ξεχωριζει και καμια κοπελα, η οποια μπορει να της αξιζει κατι καλυτερο, και με λιγη τυχη το βρισκει. Για αυτο καλο ειναι να μην γενικευουμε.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Πάντως επειδή τυχαίνει να γνωρίζω ζευγάρια που η κοπέλα ήταν στο χώρο..
Είναι μαζί έχουνε κάνει και παιδάκι τον αγαπάει τον σέβεται..το ίδιο κι αυτός..και δε πα να λέει ο κόσμος στη τελική..
Άμα το ψιρίζουμε τι είναι σωστό και τι όχι θα πονέσει το κεφάλι μας..
Φτιάξανε όλα τα άλλα στη κοινωνία για να σκαλώσουμε σ'αυτο..
Πφφ..!!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
στο β εισαι ακυρος..

Οχι, απλα ετσι εξασφαλιζεις πως ποτε δεν θα μαθει κατι η οικογενεια του αντρα για να στεναχωρηθει, και ποτε δεν θα τυχει να την αναγνωρισουν και να πουν "κοιτα τον μαλακα, την πουτανα βρηκε για γυναικα". Επισης ποτε δεν θα ερθει η κοπελα σε δυσκολη θεση επειδη ετυχε να την αναγνωρισει καποιος.

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Είναι μαζί έχουνε κάνει και παιδάκι τον αγαπάει τον σέβεται..το ίδιο κι αυτός..και δε πα να λέει ο κόσμος στη τελική..
Πφφ..!!!
ετσι ειναι ...... σου χω σειλει πμ θα μου απαντησεισ? ειμαι απο μακρια και δεν μπορω να κατεβαινω  τσαμπα

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πφφ..!!!

Εισαι μια τρελλη Κερκυραια !

Θελω να γλειψω τις βυζαρες σου !

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Μα ευκολονόητο δεν είναι?
Εγώ τουλάχιστον από το 3ο ραντεβού θα μου κάνει την εξής ερώτηση..
-"Οικονομικά..πώς είσαι"???
Και είναι μετά για να κάτσω?
Ή πολύ άτυχη είμαι στις σχέσεις μου..ή ο μαλακομαγνήτης που έχω είναι αθεράπευτος..

Δυστυχως για εσας, επειδη πολλοι αντρες σας απορριπτουν σαν ανθρωπους λογω δουλειας, εχετε λιγοστες επιλογες και ευκαιριες για να βρειτε καποιον. Ολοι μολις γνωρισουν καμια κοπελα απο το χωρο, σκεφτονται πως να γαμησουν τσαμπα και πως να της φανε λεφτα. Ελεεινα και τα 2. Δυστυχως υπαρχουν και τετοιοι ανθρωποι. Εγω δεν θα δεχομουν ποτε να παρω λεφτα απο γυναικα, και ειδικα απο καποια με τοσο δυσκολη και ιδιαιτερη δουλεια.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εισαι μια τρελλη Κερκυραια !

Θελω να γλειψω τις βυζαρες σου !
Κάτσε ρε ερευνητή κι εσύ..
Εδώ έχω στήσει τον άνθρωπο περιμένει πιμί κι εσύ θες να γλύψεις τις βυζάρες μου..
Περίμενε..

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Πφφ..!!!

Δεν ειναι ολα τοσο απλα Κατερινα. Ο καθενας κανει τις επιλογες του, αλλα σιγουρα δεν θελει να στεναχωρησει και την οικογενεια του. Οποτε οσο λιγοτερα ξερουν οι αλλοι τοσο το καλυτερο.
Σιγουρα θα τον εχουν πει μαλακα τον ανθρωπο και αλλα κοσμητικα επιθετα, αλλα το χειροτερο ισως θα ηταν να το μαθει η οικογενεια του.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Δυστυχως για εσας, επειδη πολλοι αντρες σας απορριπτουν σαν ανθρωπους λογω δουλειας, εχετε λιγοστες επιλογες και ευκαιριες για να βρειτε καποιον. Ολοι μολις γνωρισουν καμια κοπελα απο το χωρο, σκεφτονται πως να γαμησουν τσαμπα και πως να της φανε λεφτα. Ελεεινα και τα 2. Δυστυχως υπαρχουν και τετοιοι ανθρωποι. Εγω δεν θα δεχομουν ποτε να παρω λεφτα απο γυναικα, και ειδικα απο καποια με τοσο δυσκολη και ιδιαιτερη δουλεια.
Θέλεις να παντρευτούμε? :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ετσι ειναι ...... σου χω σειλει πμ θα μου απαντησεισ? ειμαι απο μακρια και δεν μπορω να κατεβαινω  τσαμπα

Και εγω ειμαι περιεργος να γνωρισω την Κατερινα, αλλα ακομα περιμενω pm...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom