μια πουτανα ειναι που δεν μπορεσε να κανει κατι στην ζωη τησ και κλαιγεται.παντως ο γιος σου θα λεει με καμαρι οτι η μανα του ειναι πορνη.ευγε με ωραιεσ αξιες μεγαλωνεις το παιδι σου.τωρα τα τσιρακια σου μεσα στο σαιτ θσ βγουνε να σε υπερασπιστουνε.
Φιλαρακι δε γνωριζω για αλλους,αλλα εγω ουτε τσιρακι της Κατερινας κ της καθε εκδιδωμενης κοπελας ειμαι, ουτε καν την εχω δει τη συγκεκριμενη κοπελα.
Επειδη ομως εχω δει να δεχεται επιθεσεις (κυριως ρατσιστικες) σε παρα πολλα ποστ και οχι μονο αυτη αλλα και το παιδι της, που δε φταιει καποιος ειναι σιγουρα το παιδι, εχω να σου πω οτι κανενας μας απο εδω μεσα δεν ειναι αξιος να κρινει κανεναν.
Δε μπορουμε να ξερουμε αν η καθε κοπελα που εκδιδεται ηταν η δεν ηταν αξια να κανει κατι αλλο απο το να εκδιδεται, η και αν το ξεραμε ακομα , και παλι δε μας πεφτει λογος να το κρινουμε.
Και για να τελειωνουμε κυριε Ηθικολογε και Παναξιε Υπερασπιστη των Αξιων της Ελληνικης Οικογενειας, αφου εισαι των ηθικων αξιων και ολες αυτες οι "πουτανες" ειναι τα μιασματα,
τι δουλεια εχεις εδω μεσα? Δυο εκδοχες υπαρχουν...
Α) το να εισαι αλλος ενας μαλακας κοινωνικος ρατσιστης (εχουν υπαρξει αρκετοι κατα καιρους κ ακομα υπαρχουν)που στην κυριολεξια ερχεται σε οργασμο με το να εξευτελιζει οσους θεωρει κοινωνικα σκουπιδια
Β) το να κανεις σεξ με ολες αυτες που θεωρεις μιασματα. Πραγμα που σε κανει πολυ πιο αρρωστο κ απο αυτες (που στην ουσια δεν ειναι), αλλα κ απο την πιο πανω εκδοχη.
Υ.Γ.
Ελπιζω το παιδι σου να μεγαλωσει με καλυτερες αρχες απο αυτες που δινουν αυτες οι κοπελες στα δικα τους, αν και κατα τη γνωμη μου, αυτες οι κοπελες ξερουν πολυ περισσοτερο απο σενα το πως να μεγαλωσουν ενα παιδι ηθος με αρχες, γιατι απλουστατα βλεπουν καθημερινα καθε αχρειο , καθε αποβρασμα , καθε καλο παιδι κ γενικα "καθε καρυδιας καρυδι"