KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Δεν δουλευω....και δεν ξερω ποτε θα παω...!!καλησπερα Κατερινα, σου εχω στειλει ενα pm , δουλευεις σημερα ?
Δεν δουλευω....και δεν ξερω ποτε θα παω...!!καλησπερα Κατερινα, σου εχω στειλει ενα pm , δουλευεις σημερα ?
Εκτος απο την συγκεκριμενη διαχρονικη ταινια που ηταν και ειναι υπεροχη...η τοτε εποχη της τρουμπας δεν εχει καμια σχεση με την σημερινη.Καταπληκτικό το απόσπασμα απο τη "Λόλα", Κατερίνα.
Κ...α!...χμ...!!Κατερινα εισαι κ...α!
Εκτος απο την συγκεκριμενη διαχρονικη ταινια που ηταν και ειναι υπεροχη...η τοτε εποχη της τρουμπας δεν εχει καμια σχεση με την σημερινη.
Οι ιεροδουλες εκεινης της εποχης..ειχαν κωδικα τιμης..λογο..και τσαγανο..
Τι να κλασουν τωρα μπροστα τους οι σημερινες?
Γνωμη μου....
Και ΜΑΙΡΗ να σε λένε (Χρονοπούλου), η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (Λαδικού), πολύ καλές ερμηνείες κάνεις.και ας θυμηθουμε μια μεγαλη σταρ που εσνσαρκωσε τον ρολο της ιεροδουλης με επιτυχια ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΕΛΜΗ,
βρε μπας για να πετυχεις στον χωρο πρεπει να εισαι ΚΑΤΕΡΙΝΑ????????
Να σε δω με πλακάτ να διαδηλώνεις έξω απο τη Βουλή Κατερινάκι και τι στον κόσμο!Την Ανουσακη που την ειχαμε και υπουργο...δεν την θυμηθηκε κανεις..
Μονο οταν ηταν εν ενεργεια...τα ειχε βαλει με τα κοκκινα σπιτακια...και θυμαμαι ειχαμε πολλα προβληματα τοτε...
Συλλαλητηρια πορειες διαμαρτυριες και τετοια...αν θυμαστε..
θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπαμε τους οίκους ανοχής με τα μάτια ενός ιστορικού που θα επιθυμούσε να γράψει την ιστορία τους και τους πρωταγωνιστές ανά χρονικές περιόδους.Είναι μέρος της ιστορίας μας όσο και αν γελάτε διαβάζοντας την αναφορά μου.
Καλα θα ηταν...να ψαξουμε να βρουμε καποιον να τον κανουμε και μελος εδω...θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπαμε τους οίκους ανοχής με τα μάτια ενός ιστορικού που θα επιθυμούσε να γράψει την ιστορία τους και τους πρωταγωνιστές ανά χρονικές περιόδους.Είναι μέρος της ιστορίας μας όσο και αν γελάτε διαβάζοντας την αναφορά μου.
Θεματα εχουμε πολλα...αλλα δεν μιλαμε...!!!!!...νέκρωσε αυτό το θέμα......
κάνα νέο έχουμε;;;