You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κολομβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ολομβία: Νεκροί εννέα άνθρωποι σε εξοχικό σπίτι
Εννέα άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί σε μια εξοχική κατοικία σε επαρχιακή περιοχή της Βορειοδυτικής Κολομβίας, αλλά τα θύματα κι οι δράστες παραμένουν άγνωστοι, ενώ ούτε το κίνητρο της σφαγής έχει γίνει γνωστό, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η αστυνομία στην επαρχία Αντιόκια.
«Βρέθηκαν εννέα πτώματα, τεσσάρων γυναικών και πέντε ανδρών, χωρίς κανένα τους να έχει αναγνωριστεί προς το παρόν» δήλωσε ο στρατηγός της αστυνομίας Γεσίδ Βάσκες σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Κατά τα φαινόμενα, «τα θύματα βρίσκονταν εν μέσω μιας γιορτής» για κάποιο γεγονός, ανέφερε.
Η σφαγή σημειώθηκε σε ένα εξοχικό σπίτι σε μια απομονωμένη περιοχή που υπάγεται στον Δήμο Ενβιγάδο, κοντά στην πόλη Μεντεγίν, περίπου 400 χλμ. βορειοδυτικά της πρωτεύουσας της Κολομβίας.
ετσι γινοντε τα μεγαλα ξεκαθαρισματα.
Εννέα άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί σε μια εξοχική κατοικία σε επαρχιακή περιοχή της Βορειοδυτικής Κολομβίας, αλλά τα θύματα κι οι δράστες παραμένουν άγνωστοι, ενώ ούτε το κίνητρο της σφαγής έχει γίνει γνωστό, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η αστυνομία στην επαρχία Αντιόκια.
«Βρέθηκαν εννέα πτώματα, τεσσάρων γυναικών και πέντε ανδρών, χωρίς κανένα τους να έχει αναγνωριστεί προς το παρόν» δήλωσε ο στρατηγός της αστυνομίας Γεσίδ Βάσκες σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Κατά τα φαινόμενα, «τα θύματα βρίσκονταν εν μέσω μιας γιορτής» για κάποιο γεγονός, ανέφερε.
Η σφαγή σημειώθηκε σε ένα εξοχικό σπίτι σε μια απομονωμένη περιοχή που υπάγεται στον Δήμο Ενβιγάδο, κοντά στην πόλη Μεντεγίν, περίπου 400 χλμ. βορειοδυτικά της πρωτεύουσας της Κολομβίας.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γραβατωμα τυπεολομβία: Νεκροί εννέα άνθρωποι σε εξοχικό σπίτι
τυπε θα εφαγαν τα φραγκα απο κανενα φορτιο και το εριξαν στην παρτουζα οι μαγκες.αλλα κοντα σε αυτους πηρε η μπαλα και τις πουτανες μαζι.γραβατωμα τυπε
θα εκαναν χοντρη πουστια σε κανεναν βαρωνο γιαυτο την πληρωσαν τοσο ασχημα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε οι βαρωνοι οταν μακελευουν δεν αφηνουν μαρτυρες ;)τυπε θα εφαγαν τα φραγκα απο κανενα φορτιο και το εριξαν στην παρτουζα οι μαγκες.αλλα κοντα σε αυτους την πληρωσαν και οι πουτανες μαζι τους.
θα εκαναν χοντρη πουστια σε κανεναν βαρωνο γιαυτο την πληρωσαν τοσο ασχημα.
παλια τους τεχνη κοσκινο τυπε.τυπε οι βαρωνοι οταν μακελευουν δεν αφηνουν μαρτυρες ;)
παντως τυπε 9 γραβατωματα δεν ειναι και λιγο πραγμα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιαυτο τυπε τους αναλαμβανει ο στρατοςπαλια τους τεχνη κοσκινο τυπε.
παντως τυπε 9 γραβατωματα δεν ειναι και λιγο πραγμα.
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Το καλοκαίρι έχω πρόσκληση να πάω σε μια γνωστή μου στη Κολομβία . Η πόλη της λέγεται Αρμένια ή κάπως έτσι , την εξυπηρέτησα σε κάτι εδώ κ με προσκάλεσε , πληρώνω μόνο τ`αεροπορικά μου , το καλό είναι ότι επειδή είναι χύμα κ ανεξάρτητος τύπος δεν θα μου κάτσει στο σβέρκο οπότε θα μπορώ να γυρνάω όπου θέλω ! Πείτε καμιά πληροφορία για που αξίζει να πάει κανεις για το σπορ που μας ενδιαφέρει ...
ΤΗΧ !!!
ΤΗΧ !!!
Δυο κουκλάρες δίδυμες από Medellín...
Για περισσότερες foto και video θα βρείτε στη σελίδα τους, στο facebook
Για περισσότερες foto και video θα βρείτε στη σελίδα τους, στο facebook
στο facebook την γνωρισες?Το καλοκαίρι έχω πρόσκληση να πάω σε μια γνωστή μου στη Κολομβία . Η πόλη της λέγεται Αρμένια ή κάπως έτσι , την εξυπηρέτησα σε κάτι εδώ κ με προσκάλεσε , πληρώνω μόνο τ`αεροπορικά μου , το καλό είναι ότι επειδή είναι χύμα κ ανεξάρτητος τύπος δεν θα μου κάτσει στο σβέρκο οπότε θα μπορώ να γυρνάω όπου θέλω ! Πείτε καμιά πληροφορία για που αξίζει να πάει κανεις για το σπορ που μας ενδιαφέρει ...
ΤΗΧ !!!
εχουν μεγαλη ζητηση για νεφρα αυτο το διαστημα στην κολομβια εχω ακουσει.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Το καλοκαίρι έχω πρόσκληση να πάω σε μια γνωστή μου στη Κολομβία . Η πόλη της λέγεται Αρμένια ή κάπως έτσι , την εξυπηρέτησα σε κάτι εδώ κ με προσκάλεσε , πληρώνω μόνο τ`αεροπορικά μου , το καλό είναι ότι επειδή είναι χύμα κ ανεξάρτητος τύπος δεν θα μου κάτσει στο σβέρκο οπότε θα μπορώ να γυρνάω όπου θέλω ! Πείτε καμιά πληροφορία για που αξίζει να πάει κανεις για το σπορ που μας ενδιαφέρει ...
ΤΗΧ !!!
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Καμία σχέση !
Την ξέρω 11 χρόνια πρώην συγκάτοικος μιας ξαδέρφης μου , που ζούσε πολλά χρονια στο Λονδίνο . Η εξυπηρέτηση που της έκανα ήταν να τη γυρίσω σε όλα τα γυναικεία μοναστήρια της Β.Ελλάδας ,βασικά εκείνη με πήγαινε κι εγώ οδηγούσα , φανατική θεούσα και καθόλου "ελκυστική λατινοαμερικάνα" ...κάτι σαν τον αρχηγό των απάτσι ή ο Πάμπλο Γκαρσία σε θυλικό !
...Άστοχα τα παραπάνω !
Την ξέρω 11 χρόνια πρώην συγκάτοικος μιας ξαδέρφης μου , που ζούσε πολλά χρονια στο Λονδίνο . Η εξυπηρέτηση που της έκανα ήταν να τη γυρίσω σε όλα τα γυναικεία μοναστήρια της Β.Ελλάδας ,βασικά εκείνη με πήγαινε κι εγώ οδηγούσα , φανατική θεούσα και καθόλου "ελκυστική λατινοαμερικάνα" ...κάτι σαν τον αρχηγό των απάτσι ή ο Πάμπλο Γκαρσία σε θυλικό !
...Άστοχα τα παραπάνω !
τυπε ολες αυτες στην κολομβιανη μαφια τετοιο στυλακι εχουν.Καμία σχέση !
...Άστοχα τα παραπάνω !
αλλα τις κοντοκανες τις βγαζουν απο εκει που δεν το περιμενεις.
μαλλον σε ιεροσυλο επεσες.
εκτος αν η διακινηση τις κοκα-κολας γινετε πλεον μεσω ιεραποστολων και καλογερων.
να εισαι ψιλιασμενος με αυτες παντα.
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
τυπε ολες αυτες στην κολομβιανη μαφια τετοιο στυλακι εχουν.
αλλα τις κοντοκανες τις βγαζουν απο εκει που δεν το περιμενεις.
μαλλον σε ιεροσυλο επεσες.
εκτος αν η διακινηση τις κοκα-κολας γινετε πλεον μεσω ιεραποστολων και καλογερων.
να εισαι ψιλιασμενος με αυτες παντα.
χαχα ...! Τύπε έτσι κι αλλιώς αλλάξανε τα σχέδια και δεν θα πάω !
Πάντως οι μαφιόζοι είναι "άπλες" στην αρχή τουλάχιστον , αυτή την έβγαζε με 1 μπουκαλάκι νερό τη μέρα , μου έλεγε πόσο ακριβό είναι με 0,50€ , έτρωγε 1 αγγουροντομάτα / μέρα και το βράδυ 1 ροδάκινο ! Αν έβλεπε τσιγάρο άρχιζε κύριγμα περί εθισμού και κατάλειξης σε σκληρά ναρκωτικά !!! Κοιμόταν απο τις 21:00 (ντάλα ήλιος το καλοκαίρι) και ξυπνούσε στις 04:30 , για να περπατήσει 5 χλμ και να κολυμπίσει χωρις αδιάκριτα βλέματα !!!
Εμένα τα σχόλια μου φαίνονται πάρα πολύ αστεία γιατί ξέρω για τί πρόκειται !!!
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
αυτο με τον Παμπλο δεν καταλαβα.
του φέρνει λίγο ! και λίγο σε Τσαρλς Μπρόνσον επίσης
τυπε ειναι μαθημενες αυτες σε τετοιο τροπο ζωης.χαχα ...! Τύπε έτσι κι αλλιώς αλλάξανε τα σχέδια και δεν θα πάω !
Πάντως οι μαφιόζοι είναι "άπλες" στην αρχή τουλάχιστον , αυτή την έβγαζε με 1 μπουκαλάκι νερό τη μέρα , μου έλεγε πόσο ακριβό είναι με 0,50€ , έτρωγε 1 αγγουροντομάτα / μέρα και το βράδυ 1 ροδάκινο ! Αν έβλεπε τσιγάρο άρχιζε κύριγμα περί εθισμού και κατάλειξης σε σκληρά ναρκωτικά !!! Κοιμόταν απο τις 21:00 (ντάλα ήλιος το καλοκαίρι) και ξυπνούσε στις 04:30 , για να περπατήσει 5 χλμ και να κολυμπίσει χωρις αδιάκριτα βλέματα !!!
Εμένα τα σχόλια μου φαίνονται πάρα πολύ αστεία γιατί ξέρω για τί πρόκειται !!!
το ωραριο που ειχε,τις εμεινε συνηθειο απο την εργασια συγκομιδης στις φυτειες.
η εκπαιδευση στις φυτειες κοκα-κολας ειναι σκληρη.
αυτη στα ελεγε και εκανε αυτα τα γυφτηλικια για να σου ριξει σταχτη στα ματια.
ο απολυτος θα στα επιβεβαιωσει αυτα που σου λεω.
εινια πιο ψαγμενος σε τετοια θεματα.
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
τυπε ειναι μαθημενες αυτες σε τετοιο τροπο ζωης.
ok ...!!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ειναι μαθημενες αυτες σε τετοιο τροπο ζωης.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 217