apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ρε γιατρε ετσι οπως περιγραφεις την τυπισσα για τεμπελοσκυλο μου κανει παρα για θεουσα, αυτη ρε δικε μου δεν ετρωγε για να μην ζωριζεταιχαχα ...! Τύπε έτσι κι αλλιώς αλλάξανε τα σχέδια και δεν θα πάω !
Πάντως οι μαφιόζοι είναι "άπλες" στην αρχή τουλάχιστον , αυτή την έβγαζε με 1 μπουκαλάκι νερό τη μέρα , μου έλεγε πόσο ακριβό είναι με 0,50€ , έτρωγε 1 αγγουροντομάτα / μέρα και το βράδυ 1 ροδάκινο ! Αν έβλεπε τσιγάρο άρχιζε κύριγμα περί εθισμού και κατάλειξης σε σκληρά ναρκωτικά !!! Κοιμόταν απο τις 21:00 (ντάλα ήλιος το καλοκαίρι) και ξυπνούσε στις 04:30 , για να περπατήσει 5 χλμ και να κολυμπίσει χωρις αδιάκριτα βλέματα !!!
Εμένα τα σχόλια μου φαίνονται πάρα πολύ αστεία γιατί ξέρω για τί πρόκειται !!!
Δυο κουκλάρες δίδυμες από Medellín...
Για περισσότερες foto και video θα βρείτε στη σελίδα τους, στο facebook
ρε γιατρε ετσι οπως περιγραφεις την τυπισσα για τεμπελοσκυλο μου κανει παρα για θεουσα, αυτη ρε δικε μου δεν ετρωγε για να μην ζωριζεται
τυπε ο φιλος το εκανε απο διασκεδαση ηταν ντανα γεννησημιου του
πουστράκι μαφιόζος ήταν τύπε, αφορμή έψαχνε για να αλλάξει φύλλο!
τυπε ο φιλος το εκανε απο διασκεδαση ηταν ντανα γεννησημιου του
του γραβατωσαν το παχυ εντερο δηλαδη τυποιπουστράκι μαφιόζος ήταν τύπε, αφορμή έψαχνε για να αλλάξει φύλλο!
το γάμησες τύπε...ηθικο διδαγμα!!!--καλυτερα να σου σκιζουν τον κωλο παρα με λεφτα παρα στη στενη και τζαμπα
τυπε του κωλου μαφιοζος ητανε,δεν νομιζω να φοβοταν απο την αστυνομια. θα εκανε καμια πουστια στους βαρονους και τα εκανε ολα αυτα για να γλυτωσει το γραβατωμα.
πηγαινεται κολομβια μαγκες αν θελετε να σας φυτεψουν καμια σφαιρα στο κεφαλι
οποιος δεν ξερει καλα τον θεσσαλονικιο με τα σουβλακια στη καρταγενα καλυτερα να μην παει καθολου, να εχει και καποιον γνωστο εκει που ξερει τα κολπα ;)
οποτε απλα ΓΡΑΦΤΟΥς ΣΤ @@ ΣΟΥΕιμαι υποχρεωμένος να ενημερωσω τον αγαπητο φιλο Μind ότι η Καρθαγενα πλεον εχει γινει ακριβος τουριστικος προορισμος, 5000 ευρω για να μεινεις σαν βασιλιας ΔΕΝ θα φτασουν ακομα και αν τρως κάθε μερα σουβλάκια στον θεσσαλονικιο.ενα καλο ξενοδοχειο στην Βocagrande ζηταει ανω των 150 ευρω ημερησίως εκτος τα αλλα εξοδα,φαγητα, κορασιδες,ντισκο κλπ.
Αυτον που επαιξε στο world party - colombia τυπε :S :S :S