arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
ναι τυπε.γιαυτο οι μισοι πεθαινουν κατα την διαρκεια των επιχειρησεων τυπε?
καταδικαζοντε επιτοπου.
αποφευγουν τα εξοδα εντελως οι ανθρωποι.
ναι τυπε.γιαυτο οι μισοι πεθαινουν κατα την διαρκεια των επιχειρησεων τυπε?
καθαρες και γρηγορες δουλειες τυπεναι τυπε.
καταδικαζοντε επιτοπου.
αποφευγουν τα εξοδα εντελως οι ανθρωποι.
Τύποι, η Καταλίνα δεν έβαλε ΡΙΡ αλλά ΡΙΜΡ.Σύμφωνα με την ανακοίνωση, 14.858 Κολομβιανές έχουν βάλει εμφυτεύματα της εταιρείας ΡΙΡ.
τοτε που ηταν οικογενειαρχης τυπεΤύποι, η Καταλίνα δεν έβαλε ΡΙΡ αλλά ΡΙΜΡ.
Θυμάστε τον αλεπού γιατρό που της έβαλε τα σιλικόνια; Παίζει να'ταν ληγμένα απ'την εποχή που ο Εσκομπάρ ήταν ένα άσημο βαποράκι. :S
Για να ζήσει τη φαμίλια βγήκε στην παρανομία τύπε.τοτε που ηταν οικογενειαρχης τυπε
πληροφοριες λενε οτι ετοιμαζοντε δυναμικα συλλαλητηρια και στην μποκοτα,αλλα και στο μεντεγιν,υπερ τις ελλαδας.
τα αδερφια δεν μας ξεχνανε ποτε.
τυπε προσεχε μην σε βρει και σε γραβατιασειπριν 15 μερες μιλησα 5-6 φορες με μια κολομβιανη στο facebooκ.ωραια γκομενα παντως.ξαφνικα χαθηκε και σημερα βρισκω το παρακατω μηνημα στο inbox.
I know you speak with my wife I do not like what you become the badly hurt and told me that I would not speak again I like not the Greeks and GREECE Fuck you
να του απαντησω του μαλακα η να τον γραψω στα αρχιδια μου?
αμα του απαντησω σκεφτομε οτι θα ξεσπασει στην γυναικα του ο μπασταρδος.
παντως δεν με εσβησε απο φιλο.
τυπε η κολομβιανη η γκομενα δεν με εσβησε απο φιλο παντως.τυπε προσεχε μην σε βρει και σε γραβατιασει
δεν παιζουν αυτοι οι κολομβιανοι :S
οχι μην παειαπαντησε και πες του, θα μου κλασεις τα αρχιδια λεμε εδω στην Ελλαδα
αντε μην γαμησω και σενα και την γυναικα σου και την σακιρα την ιδια
πες ρε που θες να βρεθουμε να σας δωσω τις κωλοτρυπιδες στο χερι
(μην πας)
και να σκασει μυτη κανας τετοιος τυπεαπαντησε και πες του, θα μου κλασεις τα αρχιδια λεμε εδω στην Ελλαδα
αντε μην γαμησω και σενα και την γυναικα σου και την σακιρα την ιδια
πες ρε που θες να βρεθουμε να σας δωσω τις κωλοτρυπιδες στο χερι
(μην πας)
τυπε εγω λες να πας κολομβια να λυσεις την παρεξηγηση απο κοντα με τον μαλακα τον κολομβιανο που μας βριζει κιολαςτυπε η κολομβιανη η γκομενα δεν με εσβησε απο φιλο παντως.
με συμπαθησε ειπε και αγαπαει την ελλαδα.
ο μαλακας ο αντρας τις δεν μας γουσταρει.
λες να ανηκει τυπε σε καμια ομαδα του παμπλο?
μασαμε;και να σκασει μυτη κανας τετοιος τυπε
τυπε μου προκειται για μαλακα,αφου δεν ειναι large το ατομο, κανας γυφτος περουβιανος ειναι και το παιζει....μη μασας,ριχτου κλωτσια με τσαρουχι να αλλαξει φυλο ;)πριν 15 μερες μιλησα 5-6 φορες με μια κολομβιανη στο facebooκ.ωραια γκομενα παντως.ξαφνικα χαθηκε και σημερα βρισκω το παρακατω μηνημα στο inbox.
I know you speak with my wife I do not like what you become the badly hurt and told me that I would not speak again I like not the Greeks and GREECE Fuck you
να του απαντησω του μαλακα η να τον γραψω στα αρχιδια μου?
αμα του απαντησω σκεφτομε οτι θα ξεσπασει στην γυναικα του ο μπασταρδος.
παντως δεν με εσβησε απο φιλο.