apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Θυμάσαι αμιγκοτύπε; :- :- :-
που ειναι ο τυπος αρκανς
Θυμάσαι αμιγκοτύπε; :- :- :-
Θα γραβατώνει γκρίνγκος τύπε.
που ειναι ο τυπος αρκανς
τυπε μουφα το εργο.
τυπε και εγω θα ηθελα να ειχε γυριστει στην πατριδα και να ειχε γραβατωματατυπε μουφα το εργο το ιδιο.
καμια σχεσι ο τιτλος με την υποθεση.
ουτε καν γυρισμενο στην πατριδα ειναι,εκτοε απο τις πρωτες σκηνες.
ασε που στο τελος η γκομενα εγινε διαστημανθρωπος κανονικος.
τυπε τα αδερφια στην πατριδα ειναι παραδοσιακοι στο σκοτωμα και στο γραβατωμα.τυπε και εγω θα ηθελα να ειχε γυριστει στην πατριδα και να ειχε γραβατωματα
αλλα και παλι την βλεπεις
δεν μπορεις να πεις οτι ειναι χαλια
http://[URL unfurl="true"]www.examiner.com/images/blog/wysiwyg/image/AdrianGrenierPabloEscobar(2).jpg[/img[/URL]]τυπε τα αδερφια στην πατριδα ειναι παραδοσιακοι στο σκοτωμα και στο γραβατωμα.
στο συγκεκριμενο εργο η γκομενα μας βγηκε λαρα κροφτ.
τελος παντων ηταν καλο για να το δει κανεις,αλλα δεν μπορεις να τα συγκρινεις με κατι αλλα που εχουν γυριστει στην πατριδα εξ ολοκληρου,με κατι ηθοποιους με πραγματικες κολομβιανες φατσες.
να σου θυμισω τον ηθοποιο που εκανε τον παμπλο σε ενα παλαιοτερο εργο τυπε.ιδιος ακριβως ηταν.
βυζο πρεπει να γυριστει ενα σηρια τυπου σεξ ιν δε σιτι αλλα με κολομβιανες.να βρουνε μια τετραδα καλη με κολομβιανες να τις παρτουζουν και να γαμιουντε με βαρονους,και να ειναι μεσα σε ολα τα γουστα.Όταν είδα ότι βγάλανε ταινία για την πατρίδα, δάκρυσα τύποι.
Εντάξει αμερικανάκια είναι, που να καταλάβουν από κολομβιανή κουλτούρα.
Βάλτε ρε πρωταγωνίστρια τη Χίλντα, Καταλίνες & σία να τσιμπουκώνουν και να γραβατώνουν βαρώνους της κόκας να γουστάρουμε.
Την έχουμε έτοιμη την τετράδα ρε.βυζο πρεπει να γυριστει ενα σηρια τυπου σεξ ιν δε σιτι αλλα με κολομβιανες.να βρουνε μια τετραδα καλη με κολομβιανες να τις παρτουζουν και να γαμιουντε με βαρονους,και να ειναι μεσα σε ολα τα γουστα.
Νέα παράδοση «εγκεφάλου» καρτέλ στην Κολομβία
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011, 02:51
Ο εγκέφαλος μιας εγκληματικής συμμορίας η οποία έχει υπό τον έλεγχό της μεγάλο μέρος της διακίνησης ναρκωτικών στην Κολομβία, παραδόθηκε στις αρχές.
Πρόκειται για τον Χοσέ Εβέρτο Λόπεζ που παραδόθηκε στην πόλη Βιλαβιτσένσιο, νοτιοανατολικά της Μπογκοτά. Μόνο τις τελευταίες δύο ημέρες, έχει παραδοθεί στις αρχές το απίστευτο νούμερο των 280 μελών συμμοριών, γεγονός που οι αρχές αδυνατούν να εξηγήσουν.
Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε πως κουράστηκε από τον «πόλεμο» με την αστυνομία τη στιγμή που επικρατεί κλίμα διάλυσης της συγκεκριμένης συμμορίας, λόγω του θανάτου του ηγέτη της λίγους μήνες πριν.
Επιμέλεια: Πέτρος Σιδερέας
Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011, 02:51
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/Image.ashx?fid=481033&w=400&h=300&q=80[/img[/URL]]
[/quote]
τυπε μου αρεσεις γιατι βλεπω παρακολουθεις στενα τις εξελιξεις στην πατριδα.
τυπε καπου διαβασα οτι ετοιμαζεται το μεγαλο κολποτυπε μου αρεσεις γιατι βλεπω παρακολουθεις στενα τις εξελιξεις στην πατριδα.
τυπε και εδω στην ελλαδα κολομβιανο πρωθυπουργο χρειαζομαστε για κανενα 6μηνο και ολα θα στρωσουν.τυπε καπου διαβασα οτι ετοιμαζεται το μεγαλο κολπο
εχει να πεσει πολυ γραβατα δικε μου
αφου πρωτα τον ξυριζαν για παραδειγματισμοτυπε και εδω στην ελλαδα κολομβιανο πρωθυπουργο χρειαζομαστε για κανενα 6μηνο και ολα θα στρωσουν.
ηδη το πρωτο γραβατωμα θα ειχε πεσει χριστουγεννιατικα στο βατοπαιδι.θα κρεμουσαν τον εφραιμ σε κανενα καμπαναριο για παραδειγματισμο.
τυπε το ξυρισμα θα ηταν το λιγοτερο.αφου πρωτα τον ξυριζαν για παραδειγματισμο
δικε μου στην πατριδα γιατι δεν πιανει τα καλοπαιδα η αστυνομια αλλα στελνουν τον στρατο?τυπε το ξυρισμα θα ηταν το λιγοτερο.
το γαμησι που ειχε να φαει δεν το σκεφτεσε?
διοτι τυπε θελουν σιγουρες λυσεις και καθαρες.δεν θελουν να μπλεκουν με μπατσους-ανακριτες-δικαστηρια και αλλες τετοιες γραφειοκρατιες.δικε μου στην πατριδα γιατι δεν πιανει τα καλοπαιδα η αστυνομια αλλα στελνουν τον στρατο?
γιαυτο οι μισοι πεθαινουν κατα την διαρκεια των επιχειρησεων τυπε?διοτι τυπε θελουν σιγουρες λυσεις και καθαρες.δεν θελουν να μπλεκουν με μπατσους-ανακριτες-δικαστηρια και αλλες τετοιες γραφειοκρατιες.
θελουν χειροπιαστα πραγματα.