Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Την τυχη της Μπετανκλουρ δεν θα εχεις, εξαλλου αυτη πηγε γυρευοντας για φασαριες, παραμονες προεδρικων εκλογων ηθελε να παρουσιαστει σαν η Μεσσιας που θα ελυνε τον εμφυλιο και πηγε, παρα τις αντιρρησεις του στρατου, στα μέρη των ανταρτων για διαπραγματευσεις. Αποτελεσμα 10 χρονακια τα περασε στα δαση.
Εγω λατρης της λατινικης Αμερικης την εγκατελειψα λογω της οικονομικης μου αυριανης αβεβαιοτητας και κυριως διοτι εχει γινει πανακριβη.
Οικονομικα μονο η Ταυλανδη συμφερει τωρα, εκτος και εαν σου περισσευουν. Πχ στην Ταυλανδη με 30 δολλαρια εχεις 24 ωρες μια κοπελα ωραια, εκει θες 100. Διπλασιες τιμες ξενοδοχειων , φαγητου κλπ.
Εαν βλεπεις οτι εχεις την δυνατοτητα να χαλασεις 2700 ευρω για 10 μερες (εισιτηριο 1200 περιπου, 700 κοπελα, 400 ξενοδοχειο, κλπ) να πας.

thanks φίλε :thumbsup:

Επισκέπτης
Την τυχη της Μπετανκλουρ δεν θα εχεις, εξαλλου αυτη πηγε γυρευοντας για φασαριες, παραμονες προεδρικων εκλογων ηθελε να παρουσιαστει σαν η Μεσσιας που θα ελυνε τον εμφυλιο και πηγε, παρα τις αντιρρησεις του στρατου, στα μέρη των ανταρτων για διαπραγματευσεις. Αποτελεσμα 10 χρονακια τα περασε στα δαση.
Εγω λατρης της λατινικης Αμερικης την εγκατελειψα λογω της οικονομικης μου αυριανης αβεβαιοτητας και κυριως διοτι εχει γινει πανακριβη.
Οικονομικα μονο η Ταυλανδη συμφερει τωρα, εκτος και εαν σου περισσευουν. Πχ στην Ταυλανδη με 30 δολλαρια εχεις 24 ωρες μια κοπελα ωραια, εκει θες 100. Διπλασιες τιμες ξενοδοχειων , φαγητου κλπ.
Εαν βλεπεις οτι εχεις την δυνατοτητα να χαλασεις 2700 ευρω για 10 μερες (εισιτηριο 1200 περιπου, 700 κοπελα, 400 ξενοδοχειο, κλπ) να πας.
Ετσι ακριβως ειναι!!και με αυτα +την εγληματικοτητα + τη γλωσα, επιβεβαιωνεται η προτιμηση της Ταυλανδης....που σημειωταιον πριν απο λιγα χρονια δεν παταγαμε γιατι η Λατινικη Αμερικη ηταν απειρως καλυτερη.....

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
η Λατινικη Αμερικη ηταν απειρως καλυτερη.....
...και ενδεχομενως ειναι ακομα
η ντισκοτεκ Karma του Μεντεγιν βρισκεται στην Calle 25a κοντα στην διασταυρωση με την Carrera 43b
δηλαδη σχεδον διπλα στο Μουσειο Μοντερνας Τεχνης
κι αν δεν σου κατσει εκει καποια κουκλιτσα, το καλυτερο στριπτιζαδικο-μπουρδελο της πολης , το Face Dos, ειναι λιγα στενα πιο πανω

Συνημμένα

• KARMA1.jpg
    KARMA1.jpg
    61 KB · Εμφανίσεις: 47
  • KARMA2.jpg
    KARMA2.jpg
    51,6 KB · Εμφανίσεις: 48

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
αλλα δυο καρμικα πιτσουνακια

Συνημμένα

• KARMA3.jpg
    KARMA3.jpg
    46,9 KB · Εμφανίσεις: 48
  • KARMA4.jpg
    KARMA4.jpg
    39,8 KB · Εμφανίσεις: 42

Επισκέπτης
...και ενδεχομενως ειναι ακομα
η ντισκοτεκ Karma του Μεντεγιν βρισκεται στην Calle 25a κοντα στην διασταυρωση με την Carrera 43b
δηλαδη σχεδον διπλα στο Μουσειο Μοντερνας Τεχνης
κι αν δεν σου κατσει εκει καποια κουκλιτσα, το καλυτερο στριπτιζαδικο-μπουρδελο της πολης , το Face Dos, ειναι λιγα στενα πιο πανω
Φιλε θα σου πω μονο  αυτο!!!!εχω ξεκινησει δουλεια Ριο με ενοικιαζομενα δωματια..με φιλο βραζιλιανο (κουμπαρο) μιλαω πορτογαλικα και με off shore εταιρεια και μιλαω με τετοια επιφυλαξη....εχουν αλλαξει δραματικα  τα πραγματα !!!
παντως για οποιον δεν εχει δοκιμασει ειναι εμπειρεια ζωης!!!!

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
...λέτε να το συνεχίσω και να πάω Κολομβία να τη βρώ για μια εβδομάδα :fuck1: ή θα έχω την τύχη της Μπετανκούρ? :rolleyes:

Είσαι αρχηγός πολιτικού κόμματος; Αν ναι, πρόσεχε (η Μπετανκούρ ήταν Πρόεδρος των εκεί Οικολόγων -πηγαινε γυρεύοντας όπως έγραψε κάποιος παραπάνω). Αν όχι, απλά να τηρείς τα στοιχειώδη μέτρα αυτοπροστασίας και να περάσεις καλά.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
παντως ευχαριστω τους παλιους συναγωνιστες εδω που μου εβγαλαν απο το μυαλο μου την ιδεα να παω ταξιδι λατινικη αμερικη.οπως διαβαζω εδω δεν συμφερει πλεον εννοειται για οσους δεν τους περισευουν λεφτα για πεταμα και πιστευω οτι εγραψαν.υπαρχουν και αλλου προορισμοι ευτυχως ακομα.

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Φαινεται πως στο Μεντετζιν δεν υπαρχουν clubs με freelancer πορνες οπως π.χ. το LDV της Καρταχενα.
Ετσι αν καποιος θελει να πηδηξει πιτσουνακια σαν κι αυτα που εθεαθησαν (οχι απο εμενα) στα club Prizma και Alma πρεπει να μετελθει μαλλον αλλα μεσα.

Συνημμένα

• ALMA1.jpg
    ALMA1.jpg
    207,1 KB · Εμφανίσεις: 45
  • PRIZMA1.jpg
    PRIZMA1.jpg
    158,1 KB · Εμφανίσεις: 49

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Οποιος θελει να φλερταρει ομορφες κολομβιανες και του αρεσει η πρωτοτυπια μπορει να δοκιμασει και αλλους τροπους χωρις να χρειαζεται να ακολουθησει την πεπατημενη (clubs, malls).
Μια ιδεα θα ηταν τα fashion events που συμβαινουν καθε τρεις και λιγο σ' αυτο το διεθνες κεντρο μοδας.
Παραδειγμα το τριημερο ετησιο show Colombiamoda. Μονο με 80000 pesos μπορεις να συμμετασχεις ως επισκεπτης-αγοραστης και να εχεις την ευκαιρια να φωτογραφιζεις τα μοντελα που ποζαρουν μετα χαρας στο φακο σου και να κουβεντιαζεις μαζι τους.
Τωρα αν ολα αυτα φαινονται δυσκολα θα προτεινα το μπουρδελο μοντελων Abydos οπου εκτος απο το desfile de modelos ξεσκιζεις κι εναν μουναρο της επιλογης σου για μια ωρα με κοστος 50€.

Συνημμένα

• colombiamoda1.jpg
    colombiamoda1.jpg
    78 KB · Εμφανίσεις: 44
  • colombiamoda2.jpg
    colombiamoda2.jpg
    61,8 KB · Εμφανίσεις: 43

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Στο Abydos παρελαυνουν μπροστα σου αναλογης ομορφιας μοντελα.
Μηπως ομως εκαναν τα ματια μου πουλακια;
Συμβαινει μερικες φορες να κρατας μικρο καλαθι και οταν ξαφνικα αυτο που βλεπεις ξεπερναει κατα πολυ τις προσδοκιες σου να εκστασιαζεσαι.
Δεν νομιζω παντως να λαθεψα τοσο πολυ γιατι η κοπελα με την οποια εδινα τον αγωνα τον καλο στο κρεβατι ηταν γκομεναρα.

Συνημμένα

• colombiamoda3.jpg
    colombiamoda3.jpg
    64,3 KB · Εμφανίσεις: 35
  • colombiamoda4.jpg
    colombiamoda4.jpg
    95 KB · Εμφανίσεις: 42

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Σταθηκα ομως και τυχερος γιατι εκτος απο γκομεναρα ηταν και λυσσαρα.
Με μεγαλη ευκολια μεταμορφωνοταν απο γλυκο ψιψινακι σε αγριογατα.
Της αρεσε και το τρυφερο σεξ, τρελλαινοταν και για ανηλεες σφυροκοπημα.
Το βιτσιο της ηταν να της δαγκωνεις τις ρωγες, οποτε σκεφτηκα πως θα ηταν καλο να τις περιποιηθω μετα την "κακομεταχειρηση".
"¿Puedo venirme en tus tetas?"
"No, no ducha."
Της γυναικας η καρδια ειναι μια αβυσσος...

Συνημμένα

• colombiamoda5.jpg
    colombiamoda5.jpg
    76,3 KB · Εμφανίσεις: 38
  • colombiamoda6.jpg
    colombiamoda6.jpg
    72,9 KB · Εμφανίσεις: 37

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Συνημμένα

• colombiamoda2.jpg
    colombiamoda2.jpg
    61,8 KB · Εμφανίσεις: 37
  • colombiamoda4.jpg
    colombiamoda4.jpg
    95 KB · Εμφανίσεις: 37

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πωωωω ρε παιδια, σε λαθος χωρα γεννηθηκαμε...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Στο Abydos παρελαυνουν μπροστα σου αναλογης ομορφιας μοντελα.
Μηπως ομως εκαναν τα ματια μου πουλακια;
Συμβαινει μερικες φορες να κρατας μικρο καλαθι και οταν ξαφνικα αυτο που βλεπεις ξεπερναει κατα πολυ τις προσδοκιες σου να εκστασιαζεσαι.
Δεν νομιζω παντως να λαθεψα τοσο πολυ γιατι η κοπελα με την οποια εδινα τον αγωνα τον καλο στο κρεβατι ηταν γκομεναρα.
αχ κοιτα να δεις...αντε να δουμε...

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Σε ερωτηση με πμ συναγωνιστη κατά πόσο είναι εφικτό μία μοντέλα στην Κολομβία να βγει "γκομενα" και όχι καθαρά επ αμοιβή, θα ηθελα να πω, οτι όπως οι απανταχου στον κόσμο μοντελες, τσάμπα δε το δίνουν.
Η Κολομβια δεν αξιζει, αν δεν σου περισσευουν πάρα πολλα, για πορνοταξιδι. Μονο ίσως η Καρταχενα, λόγω, ωραιας πόλης, παραλίας (τιμή στον αρχινταβατζη Τόνυ1 της παραλίας Χολυγουντ) και των κλαμπς La Dolce Vida, Electra & La Candela. Η Καρταχένα είναι απείρως πιο ασφαλής από Μεντεγίν, πιο φιλική στον τουρίστα, αλλά ακριβότερη.
Εγω παντως όσους πορνοτουρίστες γνώρισα εκεί επέλεγαν Κούβα, Ταυλανδη, Φιλιππίνες εκεί μάλλον για κατανάλωση κόκας τους εκοβα. Ειδικά τα αμερικανάκια με τόσο φτηνές πτήσεις από Μαιάμι, σκάνε μύτη και όπως λέμε "χαλάνε την πιάτσα" στα λέφτά.

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Η Abydos ειναι η ακριβοτερη casa του Μεντετζιν μετα την  Loutron. Η διευθυνση της ειναι: Calle 33 # 64-198  ή με διαφορετικο τροπο γραφης: Calle 33 No 64-198. [URL unfurl="true"]http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=el&msa=0&msid=200186257349195325705.00049cefe3e12abffd52a&ll=6.239458,-75.582299&spn=0.001498,0.002411&z=19[/url]
Εδω χρειαζεται μια μικρη αποκωδικοποιηση. Η casa βρισκεται στην Calle 33 (“Calle” ονομαζονται οι δρομοι που διατρεχουν την πολη απο ανατολας προς δυσμας), 198 μετρα δυτικα της διασταυρωσης της με την Carrera 64 (“Carrera” ονομαζονται οι δρομοι  που διατρεχουν την πολη απο νοτο προς βορρα παραλληλα προς τον Rio Medellín). Τωρα επειδη η Calle 33 ειναι σχετικα μεγαλη λεωφορος συχνα αναφερεται και ως Avenida 33.
Το περιωνυμο μπουρδελο αντικριστα του εχει ενα πρατηριο της texaco, ενω διαγωνιως απεναντι το στριπτηζαδικο Luna Lunera.
Γυρω στις 12 λοιπον το μεσημερι εφτασα στην εξωπορτα του λευκου κτιριου που ανεγραφε τον αριθμο 64-198. Οταν χτυπησα το κουδουνι ενα θελκτικο και κομψο νεαρο milf με υποδεχτηκε με χαμογελο. Με οδηγησε στο γραφειο οπου με πληροφορησε για τις τιμες του καταστηματος: 100Κ COP το μισαωρο και μονο κατα 20Κ παραπανω η ωριαια περιποιηση. Εν συνεχεια με ρωτησε αν θελω να δω τις θεραπαινιδες του ερωτα. Το τελευταιο πραγμα που σκεπτομουν ηταν να ανακρουσω πρυμναν.
Γρηγορα περασαμε στον πανω οροφο σ’ ενα ευρυχωρο σαλονι. Αφου βολευτηκα σε μια αναπαυτικη πολυθρονα με ρωτησε αν θελω να πιω κατι. Ο ζεστος καιρος και η προσμονη με ειχαν φουντωσει, ετσι ζητησα μια μπυρα Pilsen, που μου την προσφερε τυλιγμενη σε χαρτοπετσετα.
“Η πιο μεγαλη ωρα ειναι τωρα” σκεφτηκα, καθως η ελκυστικη πατρονα εδινε το προσταγμα της παρουσιασης στα κοριτσια, που περιμεναν σε διπλανο δωματιο. Δεν φανταζομουν ομως οτι θα ακολουθουσε μια πριβε επιδειξη μοδας εσωρουχων. Εκαναν μια αισθησιακη πασαρελα που δεν ηθελα να ‘χει τελειωμο. Φορωντας μια σεξυ λευκη ρομπα με πλησιαζαν κουνιστες και λυγιστες στα δυο μετρα, με χαιρετουσαν κανοντας τα γλυκα ματια και με μια επιδεξια κινηση ξεκουμπωναν το ενα και μοναδικο κουμπι. Ομορφα ασορτι εσωρουχα τονιζαν την θηλυκοτητα του κορμιου τους καθως ποζαραν σαν μοντελα. Με περισση χαρη εστρεφαν κατοπιν τα νωτα και παραμεριζοντας το λεπτο ρουχο αποκαλυπταν τα ζουμερα τους οπισθια. Μια ακομη περιστροφη του νεανικου σωματος, ενα ευγενικο “con permiso” και αποχωρηση. Καθως εφευγε η κοπελα, η τσατσα μου ελεγε το ονομα της. Στο τελος ειχα την ευκαιρια να κανω ερωτησεις  αλλα και την τελικη μου επιλογη που δεν ηταν δυσκολη καθως απο τις δεκα πουτανιτσες που περασαν μπροστα απ’ τα ματια μου οι μισες τουλαχιστον μου φανηκαν ιδιαιτερα ομορφες.

Συνημμένα

• abydos.jpg
    abydos.jpg
    59,9 KB · Εμφανίσεις: 42

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom