φιλε joedoe ειναι λιγο απαξιωτικο το σχολιο σου για τα μπουρδελα της περιοχηςνα πας τοσα χιλιομετρα για να γυριζεις στις casas εκει δεν λεει
το Μεντεγιν διαθετει και κυριλε casas, οπως εκεινη με το αρχαιοπρεπες ονομα που βρισκεται σε καταπρασινο προαστιο περιτριγυρισμενη απο βιλες
στην προεξαρχουσα των casas λοιπον το μαλλι πηγαινει γυρω στα 85€ για διασκεδαση μιας ωρας και απ' οτι με διαβεβαιωνουν με pm μελη ξενου φορουμ οι μισες τουλαχιστον κοπελες που παρουσιαζονται μπροστα σου για να διαλεξεις ειναι δυνατα κομματια
μεταξυ μας τωρα εκτος απο τις πρωτοκλασατες θα επισκεφθω και 2-3 casas του Centro (οπως New Life, Masajes de Sexi που συγκεντρωνουν καλες κριτικες αυτη την εποχη) και...βλεποντας και κανοντας
εκτος ομως απο τα μπουρδελα ψαχνω και συλλεγω πληροφοριες και για τα αλλα κομματια του παζλ "πληρωμενος ερωτας"
αν υπαρχει καποια φρεσκια καλη πληροφορια, για Μεντεγιν παντα, ειμαι ολος αυτια
επιδιωξη μου ειναι να συναντησω την αφροκρεμα και οχι τη σαβουρα και ειμαι διατεθειμενος να βαλω το χερι βαθεια στην τσεπη, αν αξιζει βεβαια τον κοπο (αλλωστε τις τιμες που κυκλοφορουν στην πιατσα τις γνωριζω)
υ.γ. ειμαι σχετικα εμπειρος σε Λατινικη Αμερικη