Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
να πας τοσα χιλιομετρα για να γυριζεις στις casas εκει δεν λεει
φιλε joedoe ειναι λιγο απαξιωτικο το σχολιο σου για τα μπουρδελα της περιοχης
το Μεντεγιν διαθετει και κυριλε casas, οπως εκεινη με το αρχαιοπρεπες ονομα που βρισκεται σε καταπρασινο προαστιο περιτριγυρισμενη απο βιλες
στην προεξαρχουσα των casas λοιπον το μαλλι πηγαινει γυρω στα 85€ για διασκεδαση μιας ωρας και απ' οτι με διαβεβαιωνουν με pm μελη ξενου φορουμ οι μισες τουλαχιστον κοπελες που παρουσιαζονται μπροστα σου για να διαλεξεις ειναι δυνατα κομματια
μεταξυ μας τωρα εκτος απο τις πρωτοκλασατες θα επισκεφθω και 2-3 casas του Centro (οπως New Life, Masajes de Sexi που συγκεντρωνουν καλες κριτικες αυτη την εποχη) και...βλεποντας και κανοντας
εκτος ομως απο τα μπουρδελα ψαχνω και συλλεγω πληροφοριες και για τα αλλα κομματια του παζλ "πληρωμενος ερωτας"
αν υπαρχει καποια φρεσκια καλη πληροφορια, για Μεντεγιν παντα, ειμαι ολος αυτια
επιδιωξη μου ειναι να συναντησω την αφροκρεμα και οχι τη σαβουρα και ειμαι διατεθειμενος να βαλω το χερι βαθεια στην τσεπη, αν αξιζει βεβαια τον κοπο (αλλωστε τις τιμες που κυκλοφορουν στην πιατσα τις γνωριζω)
υ.γ. ειμαι σχετικα εμπειρος σε Λατινικη Αμερικη

Επισκέπτης
το Μεντεγιν διαθετει και κυριλε casas, οπως εκεινη με το αρχαιοπρεπες ονομα που βρισκεται σε καταπρασινο προαστιο περιτριγυρισμενη απο βιλες
στην προεξαρχουσα των casas λοιπον το μαλλι πηγαινει γυρω στα 85€ για διασκεδαση μιας ωρας και απ' οτι με διαβεβαιωνουν με pm μελη ξενου φορουμ οι μισες τουλαχιστον κοπελες που παρουσιαζονται μπροστα σου για να διαλεξεις ειναι δυνατα κομματια
μεταξυ μας τωρα εκτος απο τις πρωτοκλασατες θα επισκεφθω και 2-3 casas του Centro (οπως New Life, Masajes de Sexi που συγκεντρωνουν καλες κριτικες αυτη την εποχη) και...βλεποντας και κανοντας
εκτος ομως απο τα μπουρδελα ψαχνω και συλλεγω πληροφοριες και για τα αλλα κομματια του παζλ "πληρωμενος ερωτας"
αν υπαρχει καποια φρεσκια καλη πληροφορια, για Μεντεγιν παντα, ειμαι ολος αυτια
επιδιωξη μου ειναι να συναντησω την αφροκρεμα και οχι τη σαβουρα και ειμαι διατεθειμενος να βαλω το χερι βαθεια στην τσεπη, αν αξιζει βεβαια τον κοπο (αλλωστε τις τιμες που κυκλοφορουν στην πιατσα τις γνωριζω)
Ισπανικα μιλας?πες μας το βασικοτερο...τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
@ apolyto arseniko Ρε συ απολυτε αραξε στα κυβικα σου σε παρακαλω και μην επεμβαινεις σαν πορδη σε οτι βλεπεις στην πρωτη σελιδα! Εχεις παει εστω σε μια χωρα της Λατινικης Αμερικης? Γνωριζεις τι παιζει? Αλλο το 1100 αλλο το παπακι αγορι μου. αραξε!!!
τυπε μετα την  :badair: ερχεται η μερεντα? :2funny: :2funny:
εγω δεν εχω παει ρε τυπε?
ο παμπλιτο κολλητος μου ηταν :rockon:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τυπε μετα την  :badair: ερχεται η μερεντα? :2funny: :2funny:
εγω δεν εχω παει ρε τυπε?
ο παμπλιτο κολλητος μου ηταν :rockon:
τυπε ας τους να λενε μαλακιες.
που να ξερουν οτι επαιζες καθε μερα ταβλι με τον εσκομπαρ οταν πηγαινες εκει. :rockon: :rockon: :rockon:
που να ξερου οτι ησουν καθε βραδυ εξω με τις χιλντα-τζεσικα-βανεσα-καταλινα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ας τους να λενε μαλακιες.
που να ξερουν οτι επαιζες καθε μερα ταβλι με τον εσκομπαρ οταν πηγαινες εκει. :rockon: :rockon: :rockon:
που να ξερου οτι ησουν καθε βραδυ εξω με τις χιλντα-τζεσικα-βανεσα-καταλινα.
τυπε μετα τον παμπλιτο βρεθηκε νεο καλοπαιδο :2funny:
αυτος λεει ειναι χειροτερος,μοιραζει γραβατες για πλακα
Diego Montoya γνωστος και ως Don Diego
κοιτα για τι τυπο μιλαμε :2funny:
3DiegoMontoyaEPA_468x402.jpg

Diego-Montoya415.jpg

URL]]

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
επιδιωξη μου ειναι συναντησω την αφροκρεμα και οχι τη σαβουρα και ειμαι διατεθειμενος να βαλω το χερι βαθεια στην τσεπη, αν αξιζει βεβαια τον κοπο (αλλωστε τις τιμες που κυκλοφορουν στην πιατσα τις γνωριζω)
Εγω σεξοτουρισμο Κολομβια κανω στην Καρταχένα, Μεντεγιν θες παρεες για να μπεις κυκλο και να φας. Κύκλο εγω έκανα στο Μεντεγίν  από κορίτσια που γνωρισα στην Καρταχένα. Κορίτσια από casas εκει δεν γνωρισα, εαν μιλας ισπανικα, παλεψε το με καμάκι, έχεις πολλές πιθανότητες. Εμένα κάτι κακό δεν μου έτυχε, αλλά γυριζα το βραδυ μονο στο El Poblado. Καθημερινές μηδέν νυκτερινη ζωη. Τα ίδια Μπογκοτά και Κάλι.

Την παράτησα εγω την λατινικη αμερικη λόγω κόστους και το γύρισα ταυλανδη, δυστυχως το δικο μας οικονομικο επιπεδο πέφτει και ανεβαίνει αυτων.

Εαν εχεις περιθωριο παντως άλλαξε το από Μεντεγίν σε Καρταχένα, εκτος και το παλεψεις με καμάκι στα εμπορικά κέντρα.

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
παλεψε το με καμάκι στα εμπορικά κέντρα
ισως ειναι λιγο ακαλαισθητο για ατομα προκεχωρημενης ηλικιας
ευτυχως το Μεντεγιν διαθετει αρκετες αξιοπρεπεστατες casas, ενω ενδιαφερουσα εναλλακτικη λυση ειναι και τα καλα στριπτιζαδικα οπου σε προσιτη τιμη απολαμβανεις φουλ σερβις
θα επανελθω με προσωπικες εμπειριες απο την κοιλαδα των Ανδεων

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
κοιτα για τι τυπο μιλαμε :2funny:
3DiegoMontoyaEPA_468x402.jpg

Diego-Montoya415.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.spanish.xinhuanet.com/spanish/2008-12/13/xinsrc_0436377773f2483697f4311360129156.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τυπε οντος φαινετε οτι μοιπαζει πολυ γραβατα.απο οτι φαινετε απο τις φωτο επαψε και η αστυνομια να ασχολειτε μαζι του,πλεον μονο ο στρατος ασχολειτε με την παρτυ του. :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε οντος φαινετε οτι μοιπαζει πολυ γραβατα.απο οτι φαινετε απο τις φωτο επαψε και η αστυνομια να ασχολειτε μαζι του,πλεον μονο ο στρατος ασχολειτε με την παρτυ του. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τυπε την αστυνομια την εχει για την πλακα του :2funny:
τυπε παρε ματι με ποια συνεργαζοταν στο μεχικο και λογικα την πηδουσε
εχει παρατσουκλι Reina del Pacífico
ειναι αρχηγος καρτελ στο μεχικο
http://[URL unfurl="true"]www.correo-gto.com.mx/upload/foto/4/8/0/NACI-REINA-2.jpg[/img[/URL]]
[img]http://neglectedwar.com/blog/wp-content/uploads/2011/02/Sandra-Avila-Beltran.jpg

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τυπε την αστυνομια την εχει για την πλακα του :2funny:
τυπε παρε ματι με ποια συνεργαζοταν στο μεχικο και λογικα την πηδουσε
εχει παρατσουκλι Reina del Pacífico
ειναι αρχηγος καρτελ στο μεχικο
http://[URL unfurl="true"]www.correo-gto.com.mx/upload/foto/4/8/0/NACI-REINA-2.jpg[/img[/URL]]
[img]http://neglectedwar.com/blog/wp-content/uploads/2011/02/Sandra-Avila-Beltran.jpg
δυνατη μουνα η γκομενα τυπε.πρεπει να την γαμουσε πανω σε πολλα 100δολαρα.
παντως τυπε σε βλεπω ενημερωμενο φουλ για τον αρχηγο.
λες να εχει και τον κινεζοκυπριο κοντα του?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δυνατη μουνα η γκομενα τυπε.πρεπει να την γαμουσε πανω σε πολλα 100δολαρα.
παντως τυπε σε βλεπω ενημερωμενο φουλ για τον αρχηγο.
λες να εχει και τον κινεζοκυπριο κοντα του?
τυπε ο κινεζοκυπριος εχει αυτοεξοριστει στην κολομβια που δεν εχει απαγορευσεις για το καπνισμα και μαλακιες
κανει απο εκει τον αγωνα του :rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Και μόνο απ'το όνομα καταλαβαίνεις για τι παλικάρι πρόκειται. Συνδυασμός δυο τιτάνων δικέ μου. :rockon:

78776222857079752353.jpg

57748553777457333230.jpg

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

προ ολίγου πήρα pvt chat σε live cam μια Κολομβιανή και της λέω για πλάκα πόσα θέλεις να σε :fuck1: αν έρθω Κολομβία για μια εβδομάδα και μου λέει πόσα δίνεις? και της απαντάω 1000 $ αλλά θα κάτσεις όλη την εβδομάδα μαζί μου και μου απαντάει τέλεια μια χαρά είναι..πέρα από την πλάκα αντάλλαξα e-mail και είχαμε μια πρώτη επικοινωνία μέσω e-mail...λέτε να το συνεχίσω και να πάω Κολομβία να τη βρώ για μια εβδομάδα :fuck1: ή θα έχω την τύχη της Μπετανκούρ? :rolleyes:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
προ ολίγου πήρα pvt chat σε live cam μια Κολομβιανή και της λέω για πλάκα πόσα θέλεις να σε :fuck1: αν έρθω Κολομβία για μια εβδομάδα και μου λέει πόσα δίνεις? και της απαντάω 1000 $ αλλά θα κάτσεις όλη την εβδομάδα μαζί μου και μου απαντάει τέλεια μια χαρά είναι..πέρα από την πλάκα αντάλλαξα e-mail και είχαμε μια πρώτη επικοινωνία μέσω e-mail...λέτε να το συνεχίσω και να πάω Κολομβία να τη βρώ για μια εβδομάδα :fuck1: ή θα έχω την τύχη της Μπετανκούρ? :rolleyes:
χωσου χωσου :zfuck: :zfuck:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
προ ολίγου πήρα pvt chat σε live cam μια Κολομβιανή και της λέω για πλάκα πόσα θέλεις να σε :fuck1: αν έρθω Κολομβία για μια εβδομάδα και μου λέει πόσα δίνεις? και της απαντάω 1000 $ αλλά θα κάτσεις όλη την εβδομάδα μαζί μου και μου απαντάει τέλεια μια χαρά είναι..λέτε να το συνεχίσω και να πάω Κολομβία να τη βρώ για μια εβδομάδα :fuck1: ή θα έχω την τύχη της Μπετανκούρ? :rolleyes:
Την τυχη της Μπετανκλουρ δεν θα εχεις, εξαλλου αυτη πηγε γυρευοντας για φασαριες, παραμονες προεδρικων εκλογων ηθελε να παρουσιαστει σαν η Μεσσιας που θα ελυνε τον εμφυλιο και πηγε, παρα τις αντιρρησεις του στρατου, στα μέρη των ανταρτων για διαπραγματευσεις. Αποτελεσμα 10 χρονακια τα περασε στα δαση.
Εγω λατρης της λατινικης Αμερικης την εγκατελειψα λογω της οικονομικης μου αυριανης αβεβαιοτητας και κυριως διοτι εχει γινει πανακριβη.
Οικονομικα μονο η Ταυλανδη συμφερει τωρα, εκτος και εαν σου περισσευουν. Πχ στην Ταυλανδη με 30 δολλαρια εχεις 24 ωρες μια κοπελα ωραια, εκει θες 100. Διπλασιες τιμες ξενοδοχειων , φαγητου κλπ.
Εαν βλεπεις οτι εχεις την δυνατοτητα να χαλασεις 2700 ευρω για 10 μερες (εισιτηριο 1200 περιπου, 700 κοπελα, 400 ξενοδοχειο, κλπ) να πας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom