Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
υποτιτλους δεν εχει ρε μαλακα βυζο.

phoibos74

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
πηγα και καρακας και ισλα μαργαριτα και κολομβια.η αποψη μου για την βενεζουελα ειναι μια.χαλια και παλι χαλια.δεν αξιζει τα λεφτα της,εκτος και αν πας για να δεις φυσικα τοπια αλλα και παλι δεν ξερω.πρωτα απο ολα ειναι ολα πανακριβα για τον τουριστα.ολοι κυνηγαν τα λεφτα σου (και αλλου το διο ειναι αλλα οχι και σε αυτο το βαθμο).στο καρακας ειναι επικινδυνα,ειδικα το βραδυ.οι πιο πολλες γυναικες ειναι χαλια.και εχει και πολιτικες αναταραχες.εγω μολις που προλαβα να φυγω,ενα μηνα μετα ειχαν αναταραχες.απο την αλλη η κολομβια.ειναι φτηνη,πανεμορφη,με τελειες γυναικες (αν εχεις δει μια σειρα στον αλφα με την καταλινα θα καταλαβεις).ειναι επικυνδινα μεν,οπως ολη η λατινικη αμερικη,αλλα η μπογκοτα και η καρταχενα (kartagena) εχουν αρκετη ασφαλεια.ειναι γεματες αστυνομικους οποτε δεν αισθανεσαι ανησυχια.το βραδυ στη μπογκοτα θελει λιγη προσοχη.στην καρταχενα απο την αλλη εισαι ασφαλης μερα,νυχτα,ειναι πανεμορφη,εχει τις πιο απιστευτες γκομενες που εχεις δει(ερχονται οι πιο ωραιες γυναικες απο ολη τη χωρα και τις γειτονικες για να γνωρισουν τουριστες),ειναι ολοι φιλικοι στα αληθεια(στη βενεζουελα ειναι φιλικοι για τα λεφτα σου),εχει συμπαθητικες παραλιες,σε αποσταση 2 ωρων με βαρκα εχει τελειες παραλιες.εγ ξετρελαθηκα.την ημερα βλεπεις βεβαια ζευγαρια παντου,αλλα τη νυχτα γινεται κολαση.κυκλοφορεις παντου ανετα ακομα και μονος.για λεπτομερειες,μαγαζια,γυναικες οποιος ενδιαφερεται θα του πω.επισης υπαρχει και μια πολη η σαντα μαρτα,που ειναι το ιδιο ομορφη,πολυ πιο φθηνη(ναι γινεται τοσο φθηνα)οπου πανα διακοπες οι ντοπιοι.για αυτο κολομβια και μονο κολομβια,το καλυτερα κρυμενο μυστικο της νοτιας αμερικης.για αργεντινη,χιλη,ουρουγουαη δεν ξερω ακομη,θα παω τον επομενο ιανουαριο και θα επανελθω για πληροφοριες.οσο για βραζιλια μονο στο ριο εχω παει στο καρναβαλι.οσα λενε ειναι αληθεια,αλλα αν δε σε ενδιαφερει τοσο πολυ το καρναβαλι αλλα αλλα σπορ,τοτε πηγαινε πριν η μετα.στο καρναβαλι ειναι ολα πανακριβα,πριν και μετα φθηνα.οι ντοπιοι λενε ενα ρητο.στο καρναβαλι ερχεται ολος ο κοσμος για να γαμησει,τον υπολοιπο χρονο γαμαμε εμεις στο ενα τριτο της τιμης και πιο κατω.για την υπολοιπη βραζιλια παλι θα επανελθω μετα τον ιανου

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
για αυτο κολομβια και μονο κολομβια,το καλυτερα κρυμενο μυστικο της νοτιας αμερικης
θα την προτιμουσαν πολλοι ως προορισμο εαν...ηταν φθηνα τα αεροπορικα εισιτηρια (και οχι γυρω στο χιλιαρικο)

Επισκέπτης
Ρε arcans τι θα γινει με το ταξιδι στην Κολομβια θα το οργανωσεις ή να κανονισω να παω νησια Φωκλαντς ? Μαθαινω οτι στην Μποκοτα γινονται και κατι ενδιαφεροντα live.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Σύνοδος για τη διακοπή των σχέσεων Βενεζουέλας-Κολομβίας

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ενωσης των Κρατών της Νότιας Αμερικής (Unasur) θα συναντηθούν την Πέμπτη στην πρωτεύουσα του Ισημερινού, Κουίτο, για να συζητήσουν σχετικά με τη διακοπή των σχέσεων ανάμεσα στη Βενεζουέλα και την Κολομβία, αναφέρει χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας El Comercio του Ισημερινού.

Η σύνοδος της Unasur θα πραγματοποιηθεί μετά την απόφαση του προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες την περασμένη εβδομάδα, να διακόψει τις σχέσεις της χώρας του με την Κολομβία, μετά τους ισχυρισμούς της Μπογκοτά για την παρουσία κολομβιανών ανταρτών στη Βενεζουέλα.

Η Κολομβία ισχυρίστηκε σε σύνοδο του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών στην Ουάσινγκτον ότι οι αριστερές Επαναστατικές Ενοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας (FARC) δρουν από το έδαφος της Βενεζουέλας.

Ο Τσάβες κατηγόρησε την Κολομβία και τις ΗΠΑ ότι επιδιώκουν πόλεμο με τη Βενεζουέλα.

Τσάβες σε τρώει ο κώλος σου για γραβάτα. :blowup:

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
θα την προτιμουσαν πολλοι ως προορισμο εαν...ηταν φθηνα τα αεροπορικα εισιτηρια (και οχι γυρω στο χιλιαρικο)
τελικα αυτο που εγραψα το παιρνω πισω
γιατι ολο και ξεπεταγονται καλες ευκαιριες
αρκει να ψαξει κανεις και θα τις βρει
π.χ. η Lufthansa στα μεσα του Ιουλιου και στις αρχες Οκτωβριου ειχε βγαλει προσφορα την πτηση προς Μπογκοτα στα 445€
δεν αντεξα λοιπον στον πειρασμο και εκλεισα ταξιδι μιας βδομαδας για την ερχομενη ανοιξη

All the way down

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Kanenas na dosei symvoules gia Colombia????
Feugo se 2 vdomades gia Cartagena....den vrika kai poli voitheia apo ta legomena olon sas.
An boreitai na dosete extra plirofories...tha sas imoun eugnomon.

Gracias

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Feugo se 2 vdomades gia Cartagena....den vrika kai poli voitheia apo ta legomena olon sas.

Gracias
να προσεχεις γιατι παιζει πολυ γραβατα τυπε :2funny:
και να πεις χαιρετισματα στον παμμεγιστο κινεζοκυπριο :rockon:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225

Gracias
Eχω γραψει καποια πραγματα απο 20 μαιου του 2009. οτι θελεις αλλο στειλε μου πμ, εχω παει αρκετες φορες,

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Συνημμένα

• Griselda Siciliani.jpg
    Griselda Siciliani.jpg
    95,5 KB · Εμφανίσεις: 29

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
  σακιρα   σακιρα :grin:  προσοχη   αρχοντα    εκει   δεν  ειναι  ασια  να  κυκλοφορεις   "χαλαρα"   πρεπει  να  ειναι  γαματα   anyway    καλα  να  περασεις

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
φευγω σε λιγες μερες για την πολη της αιωνιας ανοιξης
oτι θες στειλε πμ, χωρις ισπανικα δεν πας ομως πουθενα. εγω πηγα διαβασμενος απο ξενα σαιτ. σεξοτουρισμος, οχι ευκολος, να πας τοσα χιλιομετρα για να γυριζεις στις casas εκει δεν λεει. Τι εγινε σε εψησε καμμια απο το facebook;

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
@ apolyto arseniko Ρε συ απολυτε αραξε στα κυβικα σου σε παρακαλω και μην επεμβαινεις σαν πορδη σε οτι βλεπεις στην πρωτη σελιδα! Εχεις παει εστω σε μια χωρα της Λατινικης Αμερικης? Γνωριζεις τι παιζει? Αλλο το 1100 αλλο το παπακι αγορι μου. αραξε!!!

Επισκέπτης
@Joedoe Φιλε σε διαβασα αναλυτικα απο 20/5/09.ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι,Συμφωνω και επαυξανω τα λεγομενασου με τα εξης:
1.Πρεπει να ξερεις Ισπανικα ,τουλαχιστον να συνωνογιεσαι.
2.ο κοσμος ειναι πολυ φιλικος μαζισου αλλα αυτο δεν πρεπει να σε ξεγελαει γιατι παραλληλα υπαρχει πολυ εγκληματικοτητα
3.Για τα casas και τις γυναικες οπως ακριβως τα εχεις αναφερει!!
4.Η Κολομβια και ολες αυτες οι χωρες δεν ειναι Ταυλανδη!!
5.Εγω ημουν μονος μου για 1 μηνα 2008,δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα,μιλαω βεβαια π.καλα Ισπανικα αλλα βεβαια φενοταν οτι ειμαι Gringo!!επισης προσεχα παρα πολυ παρεες κλπ
6.καλυτερα ειναι Καρταγγενα γιατι ειναι τοπος διακοπων και επισης ειναι πολυ πιο ασφαλης επισης S.Marta
7.Βασικωτατος κανονας σε αυτες τις χωρες: Nao reasire= δεν αντιστεκομαι σε περιπτωση που μου την πεσουν....τσαμλπουκαδες και τετοια τα ξεχναμε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom