Νέα

Κωλόμπαρο Σέρρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 68K
  • Ετικέτες
    σέρρες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
για να μας πεις αυτη τη μαλακια επρεπε να κανεις κλωνο?
αντε βρε κολοτρυπιδα μπες στο καβουκι σου και μην λες μαλακιες.

δε μου λες, τι εχω να κερδισω ή ποιον αβανταρω με αυτο που εγραψα ???
αυτην ? αυτον?  το μαγαζι ?
ποιον???
εκτος αν εκνευριζεσαι γιατι εσυ εισαι ο "αυτος"

το οτι γραφτηκα τωρα στο site  δε σημαινει κατι.
μεχρι τωρα ποτε δε δημοσιοποιησα εμπειριες μου.
τωρα που γραφτηκα θα βοηθαω οπου μπορω

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
για να μας πεις αυτη τη μαλακια επρεπε να κανεις κλωνο?
αντε βρε κολοτρυπιδα μπες στο καβουκι σου και μην λες μαλακιες.

φιλε ή εισαι πολυ μαλακας που κραζεις ετσι  αδικα καποιον ή οντως εισαι ο Τακης...
δηλαδη το καθε νεο μελος ειναι κλωνος αν πει κατι που δε μας αρεσει ????

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
δε μου λες, τι εχω να κερδισω ή ποιον αβανταρω με αυτο που εγραψα ???
αυτην ? αυτον?  το μαγαζι ?
ποιον???
εκτος αν εκνευριζεσαι γιατι εσυ εισαι ο "αυτος"

το οτι γραφτηκα τωρα στο site  δε σημαινει κατι.
μεχρι τωρα ποτε δε δημοσιοποιησα εμπειριες μου.
τωρα που γραφτηκα θα βοηθαω οπου μπορω
ουτε αυτος ειμαι ουτε αυτη ειμαι.
αντε περιμενω να γραψεις εμπειριες.
γιατι ξεκινησες με μαλακιες.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
φιλε ή εισαι πολυ μαλακας που κραζεις ετσι  αδικα καποιον ή οντως εισαι ο Τακης...
δηλαδη το καθε νεο μελος ειναι κλωνος αν πει κατι που δε μας αρεσει ????
καλα ενταξει.τωρα σωθηκαμε.
αντε καλα αυτος που λες ειμαι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ουτε αυτος ειμαι ουτε αυτη ειμαι.
αντε περιμενω να γραψεις εμπειριες.
γιατι ξεκινησες με μαλακιες.

ρε μαγκακο για πες μας...
επειδη κραζεις κραζεις αλλα δε λες γιατι...
ποια ειναι η μαλακια ? οτι η Βαβατση ειναι γκομενα του ιδιοκτητη ή οτι κανει βιζιτες????

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
ρε μαγκακο για πες μας...
επειδη κραζεις κραζεις αλλα δε λες γιατι...
ποια ειναι η μαλακια ? οτι η Βαβατση ειναι γκομενα του ιδιοκτητη ή οτι κανει βιζιτες????
η μαλακια ειναι οτι πρωτο μηνυμα που εγραψες μολις γραφτηκες ειναι μαλακια.
η βαβατση βιζιτες κανει οντως,αλλα γκομενα του ιδιοκτητη δεν ειναι.
το οτι βλεπεις την βαβατση να γυρναει με τον ιδιοκτητη δεν σημαινει οτι την εχει γκομενα.
βαλε το μυαλο σου λιγο να δουλεψει και ισως καταλαβεις τι λεω.

Επισκέπτης
η μαλακια ειναι οτι πρωτο μηνυμα που εγραψες μολις γραφτηκες ειναι μαλακια.
η βαβατση βιζιτες κανει οντως,αλλα γκομενα του ιδιοκτητη δεν ειναι.
το οτι βλεπεις την βαβατση να γυρναει με τον ιδιοκτητη δεν σημαινει οτι την εχει γκομενα.
βαλε το μυαλο σου λιγο να δουλεψει και ισως καταλαβεις τι λεω.

ακου βλακα επειδη το συνεχιζεις.
τη Βαβατση επισημα την πηδαει το αφεντικο της . ανεπισημα πολλοι αλλοι
εσυ ξερεις απο αυτα
το ζεις αλλωστε καθημερινα

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
276
Πόντοι
601
Επίσκεψη χθές στο Moulin Rouge,γιά ποτό.3 κοπέλες δούλευαν όλες κι όλες η Βαβάτση,μιά ξανθιά,μιά μαύρη και μιά άλλη που ήταν καβατζωμένη από κάποιον καραφλό παραλή.Μετέπειτα επίσκεψη σε άλλα μαγαζιά όπως το Μπανάλ που η παραμονή μου περιορίστηκε στα 10 λεπτά.Ήταν η Ιωάννα η γνωστή που έγινε λόγος λίγο πιό πρίν στο forum και 2 ξανθιές χάλια επιεικώς.Πήγα δε και στο κωλόμπαρο που χαρακτήρισα ως βουλγαροφωλιά(δεν θυμάμαι πώς λέγεται είναι πάντως πολύ κοντά στ'άλλα 2 κωλόμπαρα) τώρα πλέον χαρακτηρίζεται ως αλβανοφωλιά!Τεσπα η κατάσταση είναι επιεικώς τραγική.Κάποια στιγμή θα πάω και στο καινούριο στο sexy secret να δούμε κι εκεί τί παίζεται.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Επίσκεψη χθές στο Moulin Rouge,γιά ποτό.3 κοπέλες δούλευαν όλες κι όλες η Βαβάτση,μιά ξανθιά,μιά μαύρη και μιά άλλη που ήταν καβατζωμένη από κάποιον καραφλό παραλή.Μετέπειτα επίσκεψη σε άλλα μαγαζιά όπως το Μπανάλ που η παραμονή μου περιορίστηκε στα 10 λεπτά.Ήταν η Ιωάννα η γνωστή που έγινε λόγος λίγο πιό πρίν στο forum και 2 ξανθιές χάλια επιεικώς.Πήγα δε και στο κωλόμπαρο που χαρακτήρισα ως βουλγαροφωλιά(δεν θυμάμαι πώς λέγεται είναι πάντως πολύ κοντά στ'άλλα 2 κωλόμπαρα) τώρα πλέον χαρακτηρίζεται ως αλβανοφωλιά!Τεσπα η κατάσταση είναι επιεικώς τραγική.Κάποια στιγμή θα πάω και στο καινούριο στο sexy secret να δούμε κι εκεί τί παίζεται.
το καινούριο το sexy secret ειναι τελικα Στουντιο πας μονο για  :zfuck: οχι για ποτο .

Πηγα χτες εμαθα θα ανοιγε , τελικα θα ανοιξει ,  σημερα στις 14,30 η ωρα , αλλα θα παω αυριο  μαλλον κατα το βραδακι ,  μιλησα και με την τσατσα ευγενικη μου φανηκε , θα φερει μια κοπελα Ελληνιδα , περισσοτερα δεν μιλησαμε .

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
pedia to queen einai mesa stis serres?
pezei bizita?

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
276
Πόντοι
601
pedia to queen einai mesa stis serres?
pezei bizita?
To queen είναι λίγα μέτρα πιό κάτω από διασταύρωση Προμαχώνα-Βουλγαρία στο δρόμο για Θεσσαλονίκη στα αριστερά καθώς φεύγεις από Σέρρες και στα δεξιά καθώς έρχεσαι από Θεσσαλονίκη.Βίζιτα δύσκολα αδερφέ καθόσον πρέπει να χάσεις ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό σε ποτά και σαμπάνιες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΙΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΜΟΥΛΕΝ ΡΟΥΖ..ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΛΛΑ ΜΕ ΓΛΥΚΙΑ ΦΑΤΣΑ Κ ΩΡΑΙΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ 10 ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ + 20 ΠΡΙΒΕ ΧΟΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 10ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΚΑΘΗΣΑΜΕ ΚΑΝΑ 45ΛΕΠΤΟ.ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΟΥΦΤΩΜΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΑΠΟΛΑ...ΣΥΝΟΛΟ=35ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟΣ .ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΙ  :grin: :grin: :grin: :grin:
ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΑ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΩΣΑ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΝ ΤΗ ΚΕΡΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ!ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΝ ΛΕΣ ΤΟΝ... ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑ  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
276
Πόντοι
601
ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΙΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΜΟΥΛΕΝ ΡΟΥΖ..ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΛΛΑ ΜΕ ΓΛΥΚΙΑ ΦΑΤΣΑ Κ ΩΡΑΙΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ 10 ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ + 20 ΠΡΙΒΕ ΧΟΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 10ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΚΑΘΗΣΑΜΕ ΚΑΝΑ 45ΛΕΠΤΟ.ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΟΥΦΤΩΜΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΑΠΟΛΑ...ΣΥΝΟΛΟ=35ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟΣ .ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΙ  :grin: :grin: :grin: :grin:
ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΑ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΩΣΑ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΝ ΤΗ ΚΕΡΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ!ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΝ ΛΕΣ ΤΟΝ... ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑ  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Mόνο εκεί παίζουν κανονικές φάσεις.Στ'άλλα στο Mπανάλ,το famous και κάτι άλλα τελειωμένα ούτε απ'έξω.Το Lady Leon έκλεισε γιατί πήγαν διακοπές οι Σλοβάκες και αρχές Σεπτέμβρη θα ξανανοίξει.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Mόνο εκεί παίζουν κανονικές φάσεις.Στ'άλλα στο Mπανάλ,το famous και κάτι άλλα τελειωμένα ούτε απ'έξω.Το Lady Leon έκλεισε γιατί πήγαν διακοπές οι Σλοβάκες και αρχές Σεπτέμβρη θα ξανανοίξει.
Ακριβως αυτο,ολα τ αλλα κολομπαρα ειναι ιδιες τιμες,δηλαδη 5 το δικο σου και 10 της κοπελας και ουτε ενα μπουτι δν πιανεις μολις πιασεις σου λεει να βαλω ακομα ενα ποτο,ασε για τα κοριτσια που ειναι σαν κορες του φρανκενσταιν  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Απορω πως δουλευουν ακομα,ποσο τελειωμενος πρεπει να ειναι καποιος για να παει εκει  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: εμεις μολις μπηκαμε βγηκαμε κατευθειαν :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

greekstun

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
:zfuck:παιδια μηπως θα μπορουσε καποιος να πει που βρισκεται το moulin rouge ??ειναι στις Σερρες ή Δραμα;; και επισης να μου πειτε κανα κωλομπαρο στις Σερρες   :huh:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
σεςρρες ειναι.οπως κατεβενεις με το αμαξι την εθνικης αντιστασης στο υψος που ειναι τα g net o παραλληλος δρομος στο αριστερο σου χερι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom