Νέα

Κωλομπαράδες όλοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elganador
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.684
Πόντοι
9.297
Για πες καμιά ιστορία να γελάσουμε μαν
Δεν γελάσαμε και πολύ όταν έπαθαν φυματίωση κάτι Ρωσοποντιοι και ήμασταν ψιλοανησυχοι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ιπτάμενος σε αναχαιτίσεις,
Αναχαιτίσεις κουνουπιών;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.684
Πόντοι
9.297
Η ρουφιάνοι στο στρατό που λέγανε ότι είχαμε κινητό
ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΟΛΟΙ
Εδώ είχαν δίκιο...δεν γίνεται να είσαι στην σκοπιά και να τον παίζεις ακούγοντας την γκόμενα από το κινητό.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.091
Πόντοι
3.846
Οι τσάτσοι στο στρατό που ρουφιάνευαν τους φαντάρους στο διοικητή για να πάρουν καμιά άδεια.
Κωλομπαράδες ολοι!

Τα γαμοσείρια που έβαζαν βύσμα να παίρνουν άδεια συνέχεια για να πηγαίνει εμπλοκή τους υπόλοιπους.
Κωλομπαράδες όλοι!

Κάτι κηδείες που το έπαιζαν άρρωστοι για να βγουν ελεύθεροι υπηρεσίας ενώ ήταν μια χαρά
Κωλομπαράδες όλοι!

aekaldo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2024
Like
290
Πόντοι
21
Οι τσάτσοι στο στρατό που ρουφιάνευαν τους φαντάρους στο διοικητή για να πάρουν καμιά άδεια.
Κωλομπαράδες ολοι!

Τα γαμοσείρια που έβαζαν βύσμα να παίρνουν άδεια συνέχεια για να πηγαίνει εμπλοκή τους υπόλοιπους.
Κωλομπαράδες όλοι!

Κάτι κηδείες που το έπαιζαν άρρωστοι για να βγουν ελεύθεροι υπηρεσίας ενώ ήταν μια χαρά
Κωλομπαράδες όλοι!
ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ

Αυτοί που βάζανε τα μεγάλα μέσα και επαιρναν άδειες
ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΟΛΟΙ

ananeotikos

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
168
Πόντοι
1
Δεν γελάσαμε και πολύ όταν έπαθαν φυματίωση κάτι Ρωσοποντιοι και ήμασταν ψιλοανησυχοι...

Αναχαιτίσεις κουνουπιών;
Αποκλείεται.

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
812
Πόντοι
361
Δέκα μήνες και δέκα μέρες ήμουν στον Λαγό,στον Βόρειο Έβρο...πολύ μακρυά από την θάλασσα και την κοσμοπολίτικη Αλεξανδρούπολη.Εριχνα πολύ γέλιο με κάτι μπουχεσες από Θεσσαλονίκη και Αθήνα ..που τους έλειπε η θάλασσα !
Κοντά ήμασταν στο Νεοχωρι ήμουν 2002 οδηγός, είχα έρθει Λαγό να πάρουμε έναν δικό μας απο το πειθαρχειο τον στείλανε 3 μέρες εκεί.
Επειδή μπήκε στο στρατόπεδο λάσπη απο το πιωμα μετά απο έξοδο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.684
Πόντοι
9.297
Κοντά ήμασταν στο Νεοχωρι ήμουν 2002 οδηγός, είχα έρθει Λαγό να πάρουμε έναν δικό μας απο το πειθαρχειο τον στείλανε 3 μέρες εκεί.
Επειδή μπήκε στο στρατόπεδο λάσπη απο το πιωμα μετά απο έξοδο.
Γιατί πειθαρχείο ρε;
Εμείς είχαμε έναν μαλακα που την κοπανησε για να πάει να βρει μια γκόμενα ...είκοσι μέρες φυλακή έφαγε...αλλά χωρίς πειθαρχείο...αυτόν μπορεί και να τον είχαν εκτελέσει αυτοί που ξηγηθηκαν πειθαρχειο στον δικό σας.

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
812
Πόντοι
361
Γιατί πειθαρχείο ρε;
Εμείς είχαμε έναν μαλακα που την κοπανησε για να πάει να βρει μια γκόμενα ...είκοσι μέρες φυλακή έφαγε...αλλά χωρίς πειθαρχείο...αυτόν μπορεί και να τον είχαν εκτελέσει αυτοί που ξηγηθηκαν πειθαρχειο στον δικό σας.
Αστα και εγώ δεν είχα ακούσει κάτι όσο ήμουν στο στρατόπεδο το έμαθα όταν ήταν να γίνει η κίνηση να πάμε να τον πάρουμε έμαθα το story!
Γενικά εκεί που ήμουν δεν χάριζαν στο πιωμα... Μας κουτουσαν καλά καλά όταν γυρίζαμε απο έξοδο

Terori

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2024
Like
86
Πόντοι
0
Κωλομπαραδες τους ολοι
αυτοι που κυκλοφορουν με αυτα…

IMG_6655.jpeg

Zebu