ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.390
- Πόντοι
- 5.006
ΟΛΟΙΟΛΟΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ
ΟΛΟΙΟΛΟΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ
Εσύ που υπηρέτησες;Ποια χρονολογία μαν
Ιπτάμενος σε αναχαιτίσεις,Αεροπορία η στα γραφεία;
Δεν γελάσαμε και πολύ όταν έπαθαν φυματίωση κάτι Ρωσοποντιοι και ήμασταν ψιλοανησυχοι...Για πες καμιά ιστορία να γελάσουμε μαν
Αναχαιτίσεις κουνουπιών;Ιπτάμενος σε αναχαιτίσεις,
ενα μήνα στην τρίποληΕσύ που υπηρέτησες;
3 μηνο μανενα μήνα στην τρίπολη
και άλλους 2 μήνες νέα μάκρη
ναι μαν3 μηνο μαν
Τριμηνη θητεία;ενα μήνα στην τρίπολη
και άλλους 2 μήνες νέα μάκρη
Εδώ είχαν δίκιο...δεν γίνεται να είσαι στην σκοπιά και να τον παίζεις ακούγοντας την γκόμενα από το κινητό.Η ρουφιάνοι στο στρατό που λέγανε ότι είχαμε κινητό
ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΟΛΟΙ
ναι μανΤριμηνη θητεία;
ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣΟι τσάτσοι στο στρατό που ρουφιάνευαν τους φαντάρους στο διοικητή για να πάρουν καμιά άδεια.
Κωλομπαράδες ολοι!
Τα γαμοσείρια που έβαζαν βύσμα να παίρνουν άδεια συνέχεια για να πηγαίνει εμπλοκή τους υπόλοιπους.
Κωλομπαράδες όλοι!
Κάτι κηδείες που το έπαιζαν άρρωστοι για να βγουν ελεύθεροι υπηρεσίας ενώ ήταν μια χαρά
Κωλομπαράδες όλοι!
Αποκλείεται.Δεν γελάσαμε και πολύ όταν έπαθαν φυματίωση κάτι Ρωσοποντιοι και ήμασταν ψιλοανησυχοι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αναχαιτίσεις κουνουπιών;
Κοντά ήμασταν στο Νεοχωρι ήμουν 2002 οδηγός, είχα έρθει Λαγό να πάρουμε έναν δικό μας απο το πειθαρχειο τον στείλανε 3 μέρες εκεί.Δέκα μήνες και δέκα μέρες ήμουν στον Λαγό,στον Βόρειο Έβρο...πολύ μακρυά από την θάλασσα και την κοσμοπολίτικη Αλεξανδρούπολη.Εριχνα πολύ γέλιο με κάτι μπουχεσες από Θεσσαλονίκη και Αθήνα ..που τους έλειπε η θάλασσα !
Γιατί πειθαρχείο ρε;Κοντά ήμασταν στο Νεοχωρι ήμουν 2002 οδηγός, είχα έρθει Λαγό να πάρουμε έναν δικό μας απο το πειθαρχειο τον στείλανε 3 μέρες εκεί.
Επειδή μπήκε στο στρατόπεδο λάσπη απο το πιωμα μετά απο έξοδο.
Αστα και εγώ δεν είχα ακούσει κάτι όσο ήμουν στο στρατόπεδο το έμαθα όταν ήταν να γίνει η κίνηση να πάμε να τον πάρουμε έμαθα το story!Γιατί πειθαρχείο ρε;
Εμείς είχαμε έναν μαλακα που την κοπανησε για να πάει να βρει μια γκόμενα ...είκοσι μέρες φυλακή έφαγε...αλλά χωρίς πειθαρχείο...αυτόν μπορεί και να τον είχαν εκτελέσει αυτοί που ξηγηθηκαν πειθαρχειο στον δικό σας.
Στην εποχη μου δεν είχαμε κινητα. Γλυτωσαμε σπο τετοια κωλομπαριλικια.Η ρουφιάνοι στο στρατό που λέγανε ότι είχαμε κινητό
ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΟΛΟΙ