rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κοψε λασπη αγαπουλη. Εγω ειμαι εκτωρομωρο.
Τώρα μου το λες που σε αγάπησα και εγώ
Και μου δίνεις χυλόπιτα δηλαδη..
ΑΚΑΡΔΗ και ΑΧΑΡΙΣΤΗ
ΚΛΑΨ... γιατί μου το έκανες αυτό
κοψε λασπη αγαπουλη. Εγω ειμαι εκτωρομωρο.
Τώρα μου το λες που σε αγάπησα και εγώ
Και μου δίνεις χυλόπιτα δηλαδη..
ΑΚΑΡΔΗ και ΑΧΑΡΙΣΤΗ
ΚΛΑΨ... γιατί μου το έκανες αυτό
Ισχύει και για τα city tours?Παροχή υπηρεσιών πρώτης ανάγκης δεν είναι και το πήδημα?
Ισχύει και για τα city tours?Παροχή υπηρεσιών πρώτης ανάγκης δεν είναι και το πήδημα?
Έχουν και σουφρέτο,ας πληρώνουμε μόνο το μουνί αλλά να γαμάμε τζάμπα κώλο.Αν γαμάμε μόνο κώλο να είναι τζάμπα.Aυτεs εχουν ...ΕΝΑ μουνι!!!!!
Δεν προβλεπεται...Αν ειχαν δυο.....συμφωνα με το δυο χιτωνεs ολο και κατι θα γινοτανε
επισης για οσους δε το ξερουν αν πας σε ενα εστιατοριο και δηλωσεις απορος ειναι υποχρεωμενοι να σε ταισουνε... απο το νομο. τα γκουντις το κανουνε. πολυ θα ηθελα να παω σε καποιο κυριλε εστιατοριο και να τους πω πειναω ταιστε με ειστε υποχρεωμενοι.. με μια κρυφη καμερα φυσικα
Ο κωλοs παει στα....πολυτελειαsΈχουν και σουφρέτο,ας πληρώνουμε μόνο το μουνί αλλά να γαμάμε τζάμπα κώλο.Αν γαμάμε μόνο κώλο να είναι τζάμπα.
τα γκουντις το κανουνε.. το εχω δει αρκετες φορες να συμβαινει μπροστα μου (το καναμε παλαιοτερα για πλακα στα τοπικα) απο καλοσυνη δε νομιζω να το κανανε... αρα μαλλον υποχρεωση εχουν
Kαλο!!! Εισαι απορος δεν εχεις να φας, αλλα αν φας πρεπει οπωσδηποτε να ειναι απο κουζινα gourmet
(μπορει και να σου δωσουνε παντως)
επισης για οσους δε το ξερουν αν πας σε ενα εστιατοριο και δηλωσεις απορος ειναι υποχρεωμενοι να σε ταισουνε... απο το νομο. τα γκουντις το κανουνε. πολυ θα ηθελα να παω σε καποιο κυριλε εστιατοριο και να τους πω πειναω ταιστε με ειστε υποχρεωμενοι.. με μια κρυφη καμερα φυσικα
To ξερω οτι το κανουνε,σε οποιο εστιατοριο να πας ενα πιατο φαι θα στο δωσουν οταν κλεισει το μαγαζι ή στην κουζινα. Ειναι και πολυ το φαι που πετιεται γιατι δεν μπορουν να το διαθεσουν αλλιως. Να πας ομως στο βαρουλκο πχ και να ζητησεις σφυριδα ειναι λιγο too muchτα γκουντις το κανουνε.. το εχω δει αρκετες φορες να συμβαινει μπροστα μου (το καναμε παλαιοτερα για πλακα στα τοπικα) απο καλοσυνη δε νομιζω να το κανανε... αρα μαλλον υποχρεωση εχουν
giayto eipa ta peri kameras... trws 2 bouketa kai meta pas dikastirio ta mounopana
To ξερω οτι το κανουνε,σε οποιο εστιατοριο να πας ενα πιατο φαι θα στο δωσουν οταν κλεισει το μαγαζι ή στην κουζινα. Ειναι και πολυ το φαι που πετιεται γιατι δεν μπορουν να το διαθεσουν αλλιως. Να πας ομως στο βαρουλκο πχ και να ζητησεις σφυριδα ειναι λιγο too much
παλι λαθος δρομο εισαι. ουτε απο μακρια δε θα δεις δικαστηριο. θα δεις πολυ συντομα την αστυνομια και θα παραξενευτεις πως ηρθε τοσο γρηγορα αφου δε την καλεσες εσυ. θα σε ρωτησει ο αστυφυλακας γιατι επεσες στο πεζοδρομιο. θα πας να ψελισεις οτι σε δειρανε, θα σε ξαναρωτησει γιατι επεσες στο πεζοδρομιο?. και στον πιο ηλιθιο, σε αυτο το σημειο του κοβει οτι... προφανως ειχε νερα και γιαυτο γλυστρησε.
γιαυτο ειμαστε τοσο για τον πουτσο χωρα γιατι φοβομαστε φοβαστε μαλλον καθε ειδους κονεατικο μουνοπανο.
τι φοβασαι ρε μαλακα τι ειναι δηλαδη αυτοι οι τυποι κοτζαμπασιδες και κανουν οτι γουσταρουν?
σταρχιδια μου και για τους μπατσους και σταρχιδια μου και το ξυλο. ισα ισα το να φαω 2 3 μπουκετα γραμμενα στην καμερα και μετα να γινει αυτο που λες με τους μπατσους παλι γραμμενο στην καμερα... η καλυτερη μου θατανε.
και κατι αλλο τετοιες συμπεριφορες απο μπατσους προσωπικα εμενα δε με φοβιζουνε ισα ισα τις επιδιωκω.. μπορει να ειμαι και γιος κανενος εισαγγελεα που ξερεις λεμε τωρα