Νέα

Κλοπές στα καταστήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τώρα μου το λες που σε αγάπησα και εγώ  :grin:

Και μου δίνεις χυλόπιτα δηλαδη.. :headbang:

ΑΚΑΡΔΗ και ΑΧΑΡΙΣΤΗ

ΚΛΑΨ... γιατί μου το έκανες αυτό  :headbang:

Εχεις δικιο , αργησα να στο πω , αλλα προσπαθησα να σε απωθησω με το μαλακο. Βρισε με αν θες , αλλα ξεκουβαλα τωρα οκ? :dancing:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
κανονικα δε θα επρεπε να θεωρειται παρανομη η "κλοπη" απο καποιον / καποια εταιρια που εχει ΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ περιουσια απο εσενα... εξαλου ειμαστε χριστιανικη χωρα και ο χριστος ειπε ο εχων 2 δινει τον εναν... αν αποφασιζουμε οτι οι νομοι των ανθρωπων υπερβαινουν τους θεικους τοτε γαμησε τα τι νοημα εχει η θρησκεια? (για να μη παρεξηγηθω δεν ειμαι πιστος σε αυτα τα πραγματα αλλα αυτο που γραφω το γραφω πολυ σοβαρα)

επισης και ηθικα εχω καθε δικαιωμα να παρω κατι απο εναν ΞΕΝΟ που ερχεται στην χωρα μου με σκοπο να ΚΕΡΔΙΣΕΙ εις βαρος μου (βλεπε καρφουρ πουλ εν μπερ και γενικα καθε πολυεθνικη / τραπεζα κλπ)

επισης για οσους δε το ξερουν αν πας σε ενα εστιατοριο και δηλωσεις απορος ειναι υποχρεωμενοι να σε ταισουνε... απο το νομο. τα γκουντις το κανουνε. πολυ θα ηθελα να παω σε καποιο κυριλε εστιατοριο και να τους πω πειναω ταιστε με ειστε υποχρεωμενοι.. με μια κρυφη καμερα φυσικα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ισχύει και για τα city tours?Παροχή υπηρεσιών πρώτης ανάγκης δεν είναι και το πήδημα?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ισχύει και για τα city tours?Παροχή υπηρεσιών πρώτης ανάγκης δεν είναι και το πήδημα?

Aυτεs εχουν ...ΕΝΑ μουνι!!!!!
Δεν προβλεπεται...Αν ειχαν δυο.....συμφωνα με το δυο χιτωνεs ολο και κατι θα γινοτανε

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16

υποθετω οτι αν πηγαινες δικαστικα θα μπορουσες να το κερδισεις. αν υπηρχε αντιστοιχος νομος σε αλλη ευρωπαικη χωρα σιγουρα θα το κερδιζες

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Aυτεs εχουν ...ΕΝΑ μουνι!!!!!
Δεν προβλεπεται...Αν ειχαν δυο.....συμφωνα με το δυο χιτωνεs ολο και κατι θα γινοτανε
Έχουν και σουφρέτο,ας πληρώνουμε μόνο το μουνί αλλά να γαμάμε τζάμπα κώλο.Αν γαμάμε μόνο κώλο να είναι τζάμπα.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
επισης για οσους δε το ξερουν αν πας σε ενα εστιατοριο και δηλωσεις απορος ειναι υποχρεωμενοι να σε ταισουνε... απο το νομο. τα γκουντις το κανουνε. πολυ θα ηθελα να παω σε καποιο κυριλε εστιατοριο και να τους πω πειναω ταιστε με ειστε υποχρεωμενοι.. με μια κρυφη καμερα φυσικα
:2funny: :2funny: :2funny:
Kαλο!!! Εισαι απορος δεν εχεις να φας, αλλα αν φας πρεπει οπωσδηποτε να ειναι απο κουζινα gourmet

(μπορει και να σου δωσουνε παντως)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
προσφατα διαβασα αρθρο το οποιο βαριεμαι να ψαξω να βρω τωρα οπου γινονται τα εξης:

εχει λεει η αγγλια ενα ταμιο απο οπου πανε διακοπες δωρεαν οπου θελουνε ατομα με ειδικες αναγκες. επισης μπορουν να διαλεξουν και τις παρεχομενες υπηρεσιες στις διακοπες τους.

ετσι λοιπον και ενας αγγλος που ειχε δυσλεξια αν θυμαμαι καλα αποφασισε να παει αμστρερνταμ και να εχει πουτανες... στο ζουγκλα πρεπει να το ειχα διαβασει προσφατα!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
Kαλο!!! Εισαι απορος δεν εχεις να φας, αλλα αν φας πρεπει οπωσδηποτε να ειναι απο κουζινα gourmet

(μπορει και να σου δωσουνε παντως)
τα γκουντις το κανουνε.. το εχω δει αρκετες φορες να συμβαινει μπροστα μου (το καναμε παλαιοτερα για πλακα στα τοπικα) απο καλοσυνη δε νομιζω να το κανανε... αρα μαλλον υποχρεωση εχουν

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

διαλεξε πρωτα πολυ προσεκτικα σε ποιο κυριλε εστιατοριο θα πας. γιατι αν πεσεις στα γνωστα, οι ιδιοκτητες των οποιων εχουν μεταξυ αλλων και το/α εστιατοριο/α θα σου κρυψουν τη καμερα στο πιο σκοτεινο σημειο του παχεος εντερου και θα χρειαζεσαι φωνητικες οδηγιες για κανα μηνα μεχρι να ξεπρηστουν τα ματια σου

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
giayto eipa ta peri kameras... trws 2 bouketa kai meta pas dikastirio ta mounopana

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τα γκουντις το κανουνε.. το εχω δει αρκετες φορες να συμβαινει μπροστα μου (το καναμε παλαιοτερα για πλακα στα τοπικα) απο καλοσυνη δε νομιζω να το κανανε... αρα μαλλον υποχρεωση εχουν
To ξερω οτι το κανουνε,σε οποιο εστιατοριο να πας ενα πιατο φαι θα στο δωσουν οταν κλεισει το μαγαζι ή στην κουζινα. Ειναι και πολυ το φαι που πετιεται γιατι δεν μπορουν να το διαθεσουν αλλιως. Να πας ομως στο βαρουλκο πχ και να ζητησεις σφυριδα  ειναι λιγο too much

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
giayto eipa ta peri kameras... trws 2 bouketa kai meta pas dikastirio ta mounopana

παλι λαθος δρομο εισαι. ουτε απο μακρια δε θα δεις δικαστηριο. θα δεις πολυ συντομα την αστυνομια και θα παραξενευτεις πως ηρθε τοσο γρηγορα αφου δε την καλεσες εσυ. θα σε ρωτησει ο αστυφυλακας γιατι επεσες στο πεζοδρομιο. θα πας να ψελισεις οτι σε δειρανε, θα σε ξαναρωτησει γιατι επεσες στο πεζοδρομιο?. και στον πιο ηλιθιο, σε αυτο το σημειο του κοβει οτι... προφανως ειχε νερα και γιαυτο γλυστρησε.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
γιαυτο ειμαστε τοσο για τον πουτσο χωρα γιατι φοβομαστε φοβαστε μαλλον καθε ειδους κονεατικο μουνοπανο.
τι φοβασαι ρε μαλακα τι ειναι δηλαδη αυτοι οι τυποι κοτζαμπασιδες και κανουν οτι γουσταρουν?
σταρχιδια μου και για τους μπατσους και σταρχιδια μου και το ξυλο. ισα ισα το να φαω 2 3 μπουκετα γραμμενα στην καμερα και μετα να γινει αυτο που λες με τους μπατσους παλι γραμμενο στην καμερα... η καλυτερη μου θατανε.

και κατι αλλο τετοιες συμπεριφορες απο μπατσους προσωπικα εμενα δε με φοβιζουνε ισα ισα τις επιδιωκω.. μπορει να ειμαι και γιος κανενος εισαγγελεα που ξερεις λεμε τωρα

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
To ξερω οτι το κανουνε,σε οποιο εστιατοριο να πας ενα πιατο φαι θα στο δωσουν οταν κλεισει το μαγαζι ή στην κουζινα. Ειναι και πολυ το φαι που πετιεται γιατι δεν μπορουν να το διαθεσουν αλλιως. Να πας ομως στο βαρουλκο πχ και να ζητησεις σφυριδα  ειναι λιγο too much

2 cheez θα σου δωσουνε απο το ταμιο χωρις πολλα πολλα.

Επισκέπτης
παλι λαθος δρομο εισαι. ουτε απο μακρια δε θα δεις δικαστηριο. θα δεις πολυ συντομα την αστυνομια και θα παραξενευτεις πως ηρθε τοσο γρηγορα αφου δε την καλεσες εσυ. θα σε ρωτησει ο αστυφυλακας γιατι επεσες στο πεζοδρομιο. θα πας να ψελισεις οτι σε δειρανε, θα σε ξαναρωτησει γιατι επεσες στο πεζοδρομιο?. και στον πιο ηλιθιο, σε αυτο το σημειο του κοβει οτι... προφανως ειχε νερα και γιαυτο γλυστρησε.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
γιαυτο ειμαστε τοσο για τον πουτσο χωρα γιατι φοβομαστε φοβαστε μαλλον καθε ειδους κονεατικο μουνοπανο.
τι φοβασαι ρε μαλακα τι ειναι δηλαδη αυτοι οι τυποι κοτζαμπασιδες και κανουν οτι γουσταρουν?
σταρχιδια μου και για τους μπατσους και σταρχιδια μου και το ξυλο. ισα ισα το να φαω 2 3 μπουκετα γραμμενα στην καμερα και μετα να γινει αυτο που λες με τους μπατσους παλι γραμμενο στην καμερα... η καλυτερη μου θατανε.

και κατι αλλο τετοιες συμπεριφορες απο μπατσους προσωπικα εμενα δε με φοβιζουνε ισα ισα τις επιδιωκω.. μπορει να ειμαι και γιος κανενος εισαγγελεα που ξερεις λεμε τωρα

Από τη μία πλευρά επικροτείς την κλοπή και από την άλλη ζητάς την προστασία του νόμου...
Οποία αντίφασις...
Άκου τον έκτορα στο θέμα των εστιατορίων πάντος...Μαγκιές αυτού του στιλ δεν κάνεις εκεί, τους καλύπτει ο νόμος και ο παρανομος...

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
η προσωπικη μου αποψη ειναι αυτη που λες οτι "επικροτει την κλοπη".

ανεξαρτητα απο την προσωπικη μου αποψη ο νομος εχει υποχρεωση  να με προστατεψει ακομα και αν δε το θελω, οπως πχ προστατευει εναν καθυστερημενο. η εναν εν δυναμει-ναρκωμανη (χα χα εδω γελαμε) δηλαδη ολους μας

οτι δεν εχω κανει κατι τετοιο σε κλαμπσ και εστιατορια ειναι απλα θεμα χρονου, δεν εχω την καταλληλη παρεα για να το κανω και τετοια πραγματα θελουν παρεα για να εχεις να γελας μετα.

ξαναγραφω: αυτη η χωρα ειναι τοσο για τον πουτσο γιατι δινετε αξια και σεβεστε τον καθε καριολη που σας βλεπει σαν "πελατες" και οχι σαν ανθρωπους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom