Επισκέπτης
Τι άλλο να πω ρε παίχτη?Κάρτα το κάναμε,είπα κέντρο.
Σε βρισκουμε ανετα λεμε αμα θελουμε. Δυο δρομοι ειναι το κεντρο. Πανω κατω δυο φορες , ολο και καπου θα πετυχουμε καμια σκελετουλα. Ο τυπος που της πιανει τον κωλο εσυ θα εισαι
Τι άλλο να πω ρε παίχτη?Κάρτα το κάναμε,είπα κέντρο.
Πως με καταλαβαίνεις όμως.....δεν σε καταλαβαινω..
περιμενες να συμβει μπροστα στα ματια σου για να σοκαριστεις???
σαν παλιογρια κανεις..
τσ,τσ,τσ που παει η κοινωνια παιδια μου & ετσι..
το πρωι πηγα στο ολα της γειτονιας μου να αγορασω τσιγαρα..
ενας 15χρονος βουτηξε ενα αναψυκτικο την εκανε πετωντας..
η ουκρανα μουναρα υπαλληλος αρχισε να τα χωνει στην απουσα μαννα του για να πει τον πονο της & αυτη..
που ειναι δικηγορος & ολο μας πρηζει με τα ρατσιστικα της να φυγουν οι ξενοι ενω ο γιος της σχεδον καθε ημερα κλεβει απο το μαγαζι κλπ..
απλη καθημερινοτητα..
που να σε παω απο μεταξι δηλαδη να δεις τους πρεζακηδες..
ασεμε ρε παιχτη..
[size=16pt]παλι εχασες στο καζινο???[/size]
Υ.Γ το ποσοστο των κλεπτομανων ειναι & αυτο τεραστιο..ανθρωποι που δεν εχουν οικονομικο προβλημα,απλα κλεβουν για να παρουν την δοση αδρεναλινης που χρειαζονται..τζανκια κανονικα..αυτοι ειναι ομως αρρωστοι ενω οι μη εχοντες ειναι κλεφτες & πανε φυλακη..
φαρισαϊσμος..
την προσαρμογη για τον παλλομενο πουτσο θες να την κανουμε εμεις ή εχεις ανθρωπο???εγω ακομα θελω εκεινα τα γιγαντιαια διαφημιστικα πλευμομπιλ που εχουν εξω απο τα παιχνιδαδικα. αν παρετε κανενα, δωστε και σε μενα
ρε πλεζουρα την ουκρανη μουναρα πωλητρια που τη βρισκουμε;
εγω ακομα θελω εκεινα τα γιγαντιαια διαφημιστικα πλευμομπιλ που εχουν εξω απο τα παιχνιδαδικα. αν παρετε κανενα, δωστε και σε μενα
την προσαρμογη για τον παλλομενο πουτσο θες να την κανουμε εμεις ή εχεις ανθρωπο???
Ποσο γιγαντιαια δλδ? Να ξερω αν τα χωραει η τσαντα μου
δεν μας ειπες αν το πλει μομπιλ θελεις να ειναι ινδιανος καουμποης μαστορας η καποια αλλη διαστροφη εχειςαααααααχαχα
αχαχαχαχα τι ζωον! αχαχα
θα με πηδηξει πλειμομπιλ ααααααχαχαχαχα
δεν εχουμε ολα εμεισ εχουνε παρει τον πουλοστο ολα της γειτονιας του.
γαματα..ρε πλεζουρα την ουκρανη μουναρα πωλητρια που τη βρισκουμε;
δεν μας ειπες αν το πλει μομπιλ θελεις να ειναι ινδιανος καουμποης μαστορας η καποια αλλη διαστροφη εχεις
σ εχω γεννησει ρε..Πως με καταλαβαίνεις όμως.....
όλοι οι φίλοι καλεσμένοι.Και οι φίλες. ;) Μόνο τα πουστράκια δε θέλουμε.Σε βρισκουμε ανετα λεμε αμα θελουμε. Δυο δρομοι ειναι το κεντρο. Πανω κατω δυο φορες , ολο και καπου θα πετυχουμε καμια σκελετουλα. Ο τυπος που της πιανει τον κωλο εσυ θα εισαι
λεγε ρε τι μαγαζι εχει να γινουμε και εμεις πελατακιαγαματα..
35αρικο μιλφονι με βυζους καγκελο & κωλαρα για πολυ σουφρετοσουβλισμα..
δεν μπορω να της την πεσω γιατι θα με καρφωσει στην εγκλειστη σιβηριανη..
τραβαω λουκι λεμε..
οποτε πηγαινω απο το μαγαζι & ειναι εκει,μετα την πληρωνουν τα στουντιοκοριτσα..
Υ.Γ στειλε κανα σιγουρακι με pm να σου πω..
ο τσαμπας πεθανε λεμε..
ααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
απο Δευτερα θα παρω σβαρνα ολες τις γειτονιες....οπου ολα και εγω....στο ολα της γειτονιας του.
ειναι ενα μετρο ρε συ στο υψος
PlaymoDongαααααααχαχα
αχαχαχαχα τι ζωον! αχαχα
θα με πηδηξει πλειμομπιλ ααααααχαχαχαχα
βιλατζ πιπλ τυπε..δεν μας ειπες αν το πλει μομπιλ θελεις να ειναι ινδιανος καουμποης μαστορας η καποια αλλη διαστροφη εχεις
αμα ειναι γειτονοπουλο θα βαλω τα ρανταρ σε λειτουργειαγαματα..
35αρικο μιλφονι με βυζους καγκελο & κωλαρα για πολυ σουφρετοσουβλισμα..
δεν μπορω να της την πεσω γιατι θα με καρφωσει στην εγκλειστη σιβηριανη..
τραβαω λουκι λεμε..
οποτε πηγαινω απο το μαγαζι & ειναι εκει,μετα την πληρωνουν τα στουντιοκοριτσα..
Υ.Γ στειλε κανα σιγουρακι με pm να σου πω..
ο τσαμπας πεθανε λεμε..
ααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..