baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
στην επομενη διαδηλωση κατεβα ολο και καποια τζαμαρια θα σπασει θα σε αναγνωρισουμε στις ειδησεις να κουβαλας τον φαραω σουφαραω εχω δει και το λιγουρευομαι
στην επομενη διαδηλωση κατεβα ολο και καποια τζαμαρια θα σπασει θα σε αναγνωρισουμε στις ειδησεις να κουβαλας τον φαραω σουφαραω εχω δει και το λιγουρευομαι
όλοι οι φίλοι καλεσμένοι.Και οι φίλες. ;) Μόνο τα πουστράκια δε θέλουμε.
και πως θα το κλεψουμε ρε τουβλο για να σου δωσουμε κι εσενα?
ρωτα τον αδελφο σου μωρη..και πως θα το κλεψουμε ρε τουβλο για να σου δωσουμε κι εσενα?
πλεζουρ εχουμε ολα?απο Δευτερα θα παρω σβαρνα ολες τις γειτονιες....οπου ολα και εγω....
βιλατζ πιπλ τυπε..
ολο το σετ θα της παρω..
ποτε με πμ....εδω ρε ολα φορα παρτιδα!!!!!! οχι απλα σιγουρακι αλλα καρασιγουραρα.....φουλαμ 1.....ξερο!!!!!γαματα..
35αρικο μιλφονι με βυζους καγκελο & κωλαρα για πολυ σουφρετοσουβλισμα..
δεν μπορω να της την πεσω γιατι θα με καρφωσει στην εγκλειστη σιβηριανη..
τραβαω λουκι λεμε..
οποτε πηγαινω απο το μαγαζι & ειναι εκει,μετα την πληρωνουν τα στουντιοκοριτσα..
Υ.Γ στειλε κανα σιγουρακι με pm να σου πω..
ο τσαμπας πεθανε λεμε..
ααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Δεν ομιλώ για τους ομοφυλόφυλλους μωρή,για τα πουστράκια λέμεα γαμησου
ρωτα τον αδελφο σου μωρη..
παιχτη στειλε που μενουν οι τουριστριες να κανονισω για το αλλο σαββατο να παμε στις γριες & μετα οτι ηθελε προκυψει..Πλέζουρα εγώ έχω γειτονιά τα βλαχορουμανοβουλγαροβιζιτάκια που κάνουν πιάτσα στη γιαννιτσών,λίγα τραβέλια,κάτι μαυρούκες κωλομπαρούδες και city toyrια.
Αλλάζουμε?
Κοιτα εδω κατω ενα χωριο ειμαστε, ακομα εχω ακρες για τετοιες δουλειες. Στο Αθηνα δεν ξερω κανεναν :'( :'( :'(
ευκαιρεια να γνωριστουμε..Στο Αθηνα δεν ξερω κανεναν :'( :'( :'(
ελα τα εξοδα αποστολης δικα μου. :-
Α δεν τα εχω δει αυτα τα πλειμομπιλ που λες πουθενα φιλεναδα. Αμα παρει τπτ το ματι μου θα το κανονισω.
Edit: ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΩΡΗ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΩΩΩΩ
Παντως οι περισσοτεροι ([size=20pt] κι εγω μαζι [/size]) κατα τη διαρκεια της εφηβειας μας εχουμε υπαρξει κλεφτρονακια. Εμεις θυμαμαι [size=20pt]σουφρωναμε[/size] ,συνηθως, σιντι , περιοδικα με σιντι δωρο , κανα χαϊμαλι , καμια τσιχλα -σοκολατα απο το περιπτερο. Ετσι για να μας μενει χαρτζιλικι να βγαινουμε το Σαββατοβραδο
ΡΟΧΑΛΑ
Είμαι διατεθειμένος να σε κάνω να ξανανοιώσεις την εφηβεία σου
ΕΧΩ κάτι ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ και θέλω να μου το ΣΟΥΦΡΩΣΕΙΣ
:-* :-* :-* :-* :-*
Α.. και που είσαι μπορεί και να σε χαρτζιλικώσω κιόλας (για να βγεις και το Σαββατόβραδο)
Ραφι Ραφι καλο μου. Εισαι απο τους τυπους που πρεπει να τους ριξω ροχαλα καταμουτρα για ν απαρουν το μυνημα. Τεσπα δεν θελω να γινω κακια μαζι σου, αλλα ηδη με χαρτζιλικωνει αλλος ;)
κοψε λασπη αγαπουλη. Εγω ειμαι εκτορομωρο.Αγάπη μου
ΡΟΧΑΛΑ μου
Χρυσή ΜΟΥ
Σ ευχαριστώ που δεν έγινες κακιά μαζί μου
ΕΛΑ ΝΑ νιώσεις ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ
γιατί περιμένουν και Άλλες
και πάλι θα χάσεις
PS: Εγώ να δεις που θα σου ΡΙΞΩ τη ΡΟΧΑΛΑ