Νέα

Κλοπές στα καταστήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αμ τα ελεγα εγω πριν κατι μηνες οτι θ΄αρχισουν οι ψειριστηκες ακομα κι απ΄τους "καθωσπρεπει" συμπατριωτες μας. Κι ακομα δεν εχουμε δει τιποτα. Απο χειμωνα ερχονται τα καλυτερα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
η προσωπικη μου αποψη ειναι αυτη που λες οτι "επικροτει την κλοπη".

ανεξαρτητα απο την προσωπικη μου αποψη ο νομος εχει υποχρεωση  να με προστατεψει ακομα και αν δε το θελω, οπως πχ προστατευει εναν καθυστερημενο. η εναν εν δυναμει-ναρκωμανη (χα χα εδω γελαμε) δηλαδη ολους μας

οτι δεν εχω κανει κατι τετοιο σε κλαμπσ και εστιατορια ειναι απλα θεμα χρονου, δεν εχω την καταλληλη παρεα για να το κανω και τετοια πραγματα θελουν παρεα για να εχεις να γελας μετα.

ξαναγραφω: αυτη η χωρα ειναι τοσο για τον πουτσο γιατι δινετε αξια και σεβεστε τον καθε καριολη που σας βλεπει σαν "πελατες" και οχι σαν ανθρωπους.

Ελπίζω να συνεχίσεις να επικροτείς την κλοπή ακόμη και όταν πέσεις εσύ θύμα της...
Και πίστεψέ με, μια κλοπή στοιχίζει πολύ περισσότερο σε ένα φτωχό απ' ό,τι σε έναν πλούσιο...

Από εκεί και πέρα, προτιμώ να με αντιμετωπίζουν σαν πελάτη, διότι στις επιχειρήσεις κάθε φύσεως ο πελάτης είναι ιερός και έχει πάντα δίκιο...Αν υπάρχει κάποιος τρόπος με τον οποίο δεν θέλω να με αντιμετωπίζουν είναι σαν πορτοφόλι, στα πλαίσια μιας αρπαχτής...
Τα περί "ανθρώπου" τα κούω τσάμπα και βερεσέ...Το να το παίζεις ζητιάνος και άπορος, εκτός από ύβρη στους πραγματικά φτωχούς, δεν σε κάνει πιο συμπαθή, κάθε άλλο...

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αλλο κλοπη αλλο ληστεια μαγκα. τα μπρερδευεις.

ο πελατης εχει δικιο οπως λες (αν και στην ελλαδα δεν ισχυει παντου αυτο αλλα λεμε τωρα) παρολαυτα εγω μπορει να ειχα παπουδες που να κατακλεψαν το κρατος και τους πολιτες και να εχω τη δυνατοτητα να βγω και να χαλασω 500 ευρω παροτι δεν εχω δουλεψει ποτε, και εσυ να τα φερνεις ισα ισα βολτα δουλεβοντας σκληρα.
εγω λοιπον ειμαι πελατης και εχω δικαιο και εσυ εισαι ενα τιποτα. καπως αδικο δε νομιζεις? παρολαυτα εγω ξερω οτι οι νομοι ειναι για ολους. γιαυτο διωξαμε υποτιθεται την αριστοκρατια απο την ελλαδα. αλλιως ποιο το νοημα? τους διωξαμε για να τους αντικαταστησουμε με αλλους που ειναι και αμορφωτοι και αδιστακτοι κιολας?
ζητιανος δε το παιζω αλλα δικαιος ειμαι και ΔΕΝ λειτουργω με βαση τα λεφτα. ουτε συμπαθης με ενδιαφερεινα σου γινω

Επισκέπτης
Ελπίζω να συνεχίσεις να επικροτείς την κλοπή ακόμη και όταν πέσεις εσύ θύμα της...
Και πίστεψέ με, μια κλοπή στοιχίζει πολύ περισσότερο σε ένα φτωχό απ' ό,τι σε έναν πλούσιο...

Από εκεί και πέρα, προτιμώ να με αντιμετωπίζουν σαν πελάτη, διότι στις επιχειρήσεις κάθε φύσεως ο πελάτης είναι ιερός και έχει πάντα δίκιο...Αν υπάρχει κάποιος τρόπος με τον οποίο δεν θέλω να με αντιμετωπίζουν είναι σαν πορτοφόλι, στα πλαίσια μιας αρπαχτής...
Τα περί "ανθρώπου" τα κούω τσάμπα και βερεσέ...Το να το παίζεις ζητιάνος και άπορος, εκτός από ύβρη στους πραγματικά φτωχούς, δεν σε κάνει πιο συμπαθή, κάθε άλλο...

Εγω παρολο που εχω πεσει θυμα κλοπης την επικροτω

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ζω για τη στιγμη που θα μπορεις να επιδικνυεις τον υλικο πλουτο σου μονο εντως 4 τοιχων γιατι εξω θα ειναι επικινδυνο... τοτε τι αξια θα εχει? ;)

Επισκέπτης

ο πελατης εχει δικιο οπως λες (αν και στην ελλαδα δεν ισχυει παντου αυτο αλλα λεμε τωρα) παρολαυτα εγω μπορει να ειχα παπουδες που να κατακλεψαν το κρατος και τους πολιτες και να εχω τη δυνατοτητα να βγω και να χαλασω 500 ευρω παροτι δεν εχω δουλεψει ποτε, και εσυ να τα φερνεις ισα ισα βολτα δουλεβοντας σκληρα.
και ποιος σου ειπε ρε φιλε οτι1. αν τα φερνεις δυσκολα βολτα μπορεις να κλεβεις τον κοσμο και2. οτι αυτα που θα κλεψεις θα τα πληρωσει ο πλουσιος ιδιοκτητης και οχι ενας φουκαρας μεροκαματιαρης?

Επισκέπτης
ζω για τη στιγμη που θα μπορεις να επιδικνυεις τον υλικο πλουτο σου μονο εντως 4 τοιχων γιατι εξω θα ειναι επικινδυνο... τοτε τι αξια θα εχει? ;)
αμα εχεις πλουτο ποτε δεν εχεις κυνδηνο ακωμα και στα πιο επικυνδηνα μεροι αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο το θεμα δεν ειναι να αφερεσεις τον πλουτο απο αυτον που εχει ειναι να βρεις τα γκατς να κανεις δικο σου

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
οι πολυεθνικες δεν ειναι ο κοσμος. ουτε αυτα τα μουνοπανα που συζητουσαμε πιο πριν με τα χλιδατα τα εστιατορια κτλπ. δε θα ηταν πιο ασχημη η ζωη μου αν δεν υπηρχανε. οτι κλοπη γινεται σε σουπερμαρκετ και καθε τετοιου ειδους επιχειρηση ειναι ΗΔΗ πληρωμενη.

για την ακριβεια εχουν υπολογισει τη ζημια λογω κλοπων και την εχουν ενσωματωσει στις τιμες. με λιγα λογια αν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΟΠΕΣ θα κερδιζουν ακομα περισσοτερα. ψαξε λιγο και μαθε

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αμα εχεις πλουτο ποτε δεν εχεις κυνδηνο ακωμα και στα πιο επικυνδηνα μεροι αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο το θεμα δεν ειναι να αφερεσεις τον πλουτο απο αυτον που εχει ειναι να βρεις τα γκατς να κανεις δικο σου

φιλε. ο πλουτος δε "δημιουργειται" απτο πουθενα. βγαινει απο την τσεπη του ενος και μπαινει στου αλλου. με οποιον τροπο μπορει να σκευτει ο καθενας. με πιανεις ελπιζω

Επισκέπτης
οι πολυεθνικες δεν ειναι ο κοσμος. ουτε αυτα τα μουνοπανα που συζητουσαμε πιο πριν με τα χλιδατα τα εστιατορια κτλπ. δε θα ηταν πιο ασχημη η ζωη μου αν δεν υπηρχανε. οτι κλοπη γινεται σε σουπερμαρκετ και καθε τετοιου ειδους επιχειρηση ειναι ΗΔΗ πληρωμενη.

για την ακριβεια εχουν υπολογισει τη ζημια λογω κλοπων και την εχουν ενσωματωσει στις τιμες. με λιγα λογια αν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΟΠΕΣ θα κερδιζουν ακομα περισσοτερα. ψαξε λιγο και μαθε
μαθε τοτε οτι τους καλυπτουν ενα ποσοστο "ζημειας" τα ρεστα τα πληρωνουν οι εργαζομενοι

Επισκέπτης
φιλε. ο πλουτος δε "δημιουργειται" απτο πουθενα. βγαινει απο την τσεπη του ενος και μπαινει στου αλλου. με οποιον τροπο μπορει να σκευτει ο καθενας. με πιανεις ελπιζω
σε πιανω αλλα πες μου ποιος μπορει να αφερεσει τον πλουτο απο τους εχοντες και να εχει τη δυναμη να μην τον κρατησει για παρτη του

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ξερω αρκετους που εχουν κλεψει απο μπαταριες μεχρι μπουκαλια απο σουπερμαρκετ και τα εχουν μοιραστει με ολους τους φιλους τους

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
κατα συστημα ετσι? οχι 1 και 2 φορες. ειναι στον ανθρωπο

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

εγω λοιπον ειμαι πελατης και εχω δικαιο και εσυ εισαι ενα τιποτα. καπως αδικο δε νομιζεις? παρολαυτα εγω ξερω οτι οι νομοι ειναι για ολους. γιαυτο διωξαμε υποτιθεται την αριστοκρατια απο την ελλαδα. αλλιως ποιο το νοημα? τους διωξαμε για να τους αντικαταστησουμε με αλλους που ειναι και αμορφωτοι και αδιστακτοι κιολας?
ζητιανος δε το παιζω αλλα δικαιος ειμαι και ΔΕΝ λειτουργω με βαση τα λεφτα. ουτε συμπαθης με ενδιαφερεινα σου γινω

Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω τι λες...
Ο καθένας πάει σε μαγαζιά ανάλογα με το βαλάντιό του όπου πρέπει να συμπεριφέρονται σωστά...
Προσωπικά έχω αντιμετωπίσει άριστες συμπεριφορές σε μικρομάγαζα και άθλιες σε πολυδιαφημισμένα σουπερ ντούπερ ουάου λουξ που χρεώβουν τον κούκο αηδόνι...
Προφανώς έκανα ό,τι κάνει κάθε σωστός καταναλωτής... Συνέχισα να πηγαίνω στα σωστά μαγαζιά και έριξα άκυρο στις φόλες, ενημερώνοντας και ουκ ολίγους γνωστούς και φίλους...
Δεν σκέφτηκα όμως ποτέ να κλέψω αν δεν μπορώ να αγοράσω κάποιο προϊόν και υπηρεσία...

Στην τελική, οι περισσότεροι που κλέβουν δεν κλέβουν επειδή πεινάνε αλλά για να κάνουν μεγάλη ζωή..
Και φυσικά, υπάρχουν και άλλοι που φθονούν όποιον έχει περισσότερα και υιοθετούν τη λογική "αφού δεν μπορώ εγώ να μην μπορεί κανένας", γνωστή και ως... (άσε, μη γαμήσω και αυτό θρεντ με πολιτικές συζητήσεις)...

Επισκέπτης
ξερω αρκετους που εχουν κλεψει απο μπαταριες μεχρι μπουκαλια απο σουπερμαρκετ και τα εχουν μοιραστει με ολους τους φιλους τους
στα λιγα ειναι ολοι μαζι το θεμα ειναι αν ειναι πολλα που ο ενας θα σφαξει τον αλλον. αλλο να κλεψεις ενα μπουκαλι για να κανεις το μαγκα και να γελασετε και αλλο να μιρασεις 1000000€ για παραδειγμα ετσι δεν ειναι?

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
δε κλεβει κανενας απο σουπερμαρκετ η απο πολυκαταστημα για να κανει μεγαλη ζωη. αλλα και αυτους που κλεβουν για τη μεγαλη ζωη, η κοινωνια τους εχει κανει ετσι, οι ιδιοι που εχουν τον πλουτο τον προβαλουν ως απαραιτητο για να ζησεις καλα, για να γαμας για να τρως καλα κλπ κλπ μεσω των ΜΜΕ. ε και ο αλλος δεν ειναι μαλακας σου λεει ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?

ουτε θεωρω πιο εγκληματια αυτον που θα κλεψει απο το ταδε πολυκαταστημα αποτι αυτον που το εχει. ισα ισα το white collar crime που λενε οι αμερικανοι ειναι ΠΟΛΥ πιο κατακριταιο, γιατι περα απο το οτι δε συλλαμβανονται ποτε, περα απο το οτι εχουν τα πολλα και πανε για τα περισσοτερα, ΞΕΡΟΥΝ και τι ακριβως κανουν.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
στα λιγα ειναι ολοι μαζι το θεμα ειναι αν ειναι πολλα που ο ενας θα σφαξει τον αλλον. αλλο να κλεψεις ενα μπουκαλι για να κανεις το μαγκα και να γελασετε και αλλο να μιρασεις 1000000€ για παραδειγμα ετσι δεν ειναι?

συμφωνω. αλλα σε παραπεμπω στο παρακατω ποστ μου.

αλλα και αυτους που κλεβουν για τη μεγαλη ζωη, η κοινωνια τους εχει κανει ετσι, οι ιδιοι που εχουν τον πλουτο τον προβαλουν ως απαραιτητο για να ζησεις καλα, για να γαμας για να τρως καλα κλπ κλπ μεσω των ΜΜΕ. ε και ο αλλος δεν ειναι μαλακας σου λεει ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?

Επισκέπτης
δε κλεβει κανενας απο σουπερμαρκετ η απο πολυκαταστημα για να κανει μεγαλη ζωη. αλλα και αυτους που κλεβουν για τη μεγαλη ζωη, η κοινωνια τους εχει κανει ετσι, οι ιδιοι που εχουν τον πλουτο τον προβαλουν ως απαραιτητο για να ζησεις καλα, για να γαμας για να τρως καλα κλπ κλπ μεσω των ΜΜΕ. ε και ο αλλος δεν ειναι μαλακας σου λεει ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?

ουτε θεωρω πιο εγκληματια αυτον που θα κλεψει απο το ταδε πολυκαταστημα αποτι αυτον που το εχει. ισα ισα το white collar crime που λενε οι αμερικανοι ειναι ΠΟΛΥ πιο κατακριταιο, γιατι περα απο το οτι δε συλλαμβανονται ποτε, περα απο το οτι εχουν τα πολλα και πανε για τα περισσοτερα, ΞΕΡΟΥΝ και τι ακριβως κανουν.

Μπραβο ρε μαγκα, πολυ σωστα τα λες. Καποιοι δεν ξερουν τι θα πει να προσπαθεις να βγαλεις τη μερα, δεν εχουν δει ανθρωπους σε απογνωση. Προφανως μιλανε εκ του ασφαλους, για ποσο ακομα δεν ξερω. Ερχονται δυσκολοι καιροι και οι φτωχοδιαβολοι θα ειναι πανταχου παρων. Ολοι ειμαστε εν δυναμη παρανομοι.

Επισκέπτης
συμφωνω. αλλα σε παραπεμπω στο παρακατω ποστ μου.

αλλα και αυτους που κλεβουν για τη μεγαλη ζωη, η κοινωνια τους εχει κανει ετσι, οι ιδιοι που εχουν τον πλουτο τον προβαλουν ως απαραιτητο για να ζησεις καλα, για να γαμας για να τρως καλα κλπ κλπ μεσω των ΜΜΕ. ε και ο αλλος δεν ειναι μαλακας σου λεει ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?
κοιτα αν μπορεις η καποιος να κανει κατι μεγαλο και να βλαψει εναν μεγαλοκαρχαρια αν και εναντιον της κλεψιας το ψιλοδεχομαι αν ομως κλεψει ενα προιον και πληρωσει η κοπελιτσα που παιρνει 700 € τοτε συγνωμη αλλα ειναι απλα ενα λαμογιο που το μονο που τον ενδιαφερει ειναι η παρτη του και δεν βλεπει περα απο το δαχτυλο του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom