Νέα

Κλοπές στα καταστήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μπραβο ρε μαγκα, πολυ σωστα τα λες. Καποιοι δεν ξερουν τι θα πει να προσπαθεις να βγαλεις τη μερα, δεν εχουν δει ανθρωπους σε απογνωση. Προφανως μιλανε εκ του ασφαλους, για ποσο ακομα δεν ξερω. Ερχονται δυσκολοι καιροι και οι φτωχοδιαβολοι θα ειναι πανταχου παρων. Ολοι ειμαστε εν δυναμη παρανομοι.
δεν θελω να σου την πω αλλα απο τη στιγμη που εχεις ενα pc με συνδεση στο νετ και εσυ εκ του ασφαλους μιλας. τι κοινο εχει καποιος που γαμιεται 8 ωρες για να παρει 700€ στην καλυτερη με εναν που κλεβει και τρωει εις υγειαν του μαλακα?

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
εγω δεν ειπα πουθενα οτι πρεπει να κλεψω για να ζησω και ελπιζω ουτε ο παραλημνιος να μην ειναι σε αυτη την κατασταση. αλλα υπαρχουν και τετοιοι και ατομα που βγαινουν βολτα στα 25 και 30 τους με 2 ευρω στην τσεπη. οχι γιατι δε δουλεβουν, γιατι δε τους φτανουν. αν τους λες οτι ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ, ΘΑ ΦΑΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ κλπ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ. ειτε με βια ειτε με πονηρια. και το να κλεψουν εμενα και εσενα το καταρκινω.

το να κλεψουν τη μαγαζαρα μου ομως το θεωρω θεμιτο. καταλαβε λιγο. οταν υπαρχουν τοσο μεγαλες διαφορες στην κοινωνια, αναγκαστικα η ισοροπια θα αποκατασταθει βιαια.

Επισκέπτης
δεν θελω να σου την πω αλλα απο τη στιγμη που εχεις ενα pc με συνδεση στο νετ και εσυ εκ του ασφαλους μιλας. τι κοινο εχει καποιος που γαμιεται 8 ωρες για να παρει 700€ στην καλυτερη με εναν που κλεβει και τρωει εις υγειαν του μαλακα?

Δεν εχω δικο μου pc ουτε καν κινητο. Απο το μαγαζι του πρωην αφεντικου μου μπαινω. Βεβαια δεν θεωρω τον εαυτο μου φτχωδιαβολο. Εχω τα χτηματακια μου, αλλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι πλουσιος. Υπηρχαν μερες αυτο το καλοκαιρι που δεν ειχα 3,80 να αγορασω τσιγαρα. Πηγαινα στο καφενειο κι επινα μπυρες βερεσε. Οπως λεει ο pdorison υπαρχουν μεγαλες ανισοτητες στην κοινωνια μας, δεν ξερω αν ποτε η ισοροπια θα αποκατασταθει, αυτο που ξερω ειναι οτι η πεινα ειναι κακος συμβουλος.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εξ ιδιων κρινεις τα αλλοτρια.

Υπονοείς ότι εγώ κλέβω για να κάνω μεγάλη ζωή ή ότι εσύ κλέβεις επειδή πεινάς;
Διότι τελευταία φορά που κοίταξα, οι ληστείες τους φούρνους για ένα καρβέλι είναι σημαντικά λιγότερες από αυτές στην τράπεζα...

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Διότι τελευταία φορά που κοίταξα, οι ληστείες τους φούρνους για ένα καρβέλι είναι σημαντικά λιγότερες από αυτές στην τράπεζα...
αν ειναι να κανεις την αμαρτια καντην σωστα να αξιζει τουλαχιστον

Επισκέπτης
Παρα την παρατηρηση εξακολουθεις να"συγχεεις"ληστειες με κλοπες.
Και ο καθενας κρινει οχι απαραιτητα με αυτα που κανει αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ με αυτα που αντιλαμβανεται.

Επισκέπτης
αν ειναι να κανεις την αμαρτια καντην σωστα να αξιζει τουλαχιστον
ποια αμαρτια ρε παιχτη???
& τι αξιζει???
μαλακιες γραφει & ο ισιος..
τι να κλεψεις απο τραπεζα???
50 χηνες???αντε 100???με κινδυνο να φας ποσα???ξερεις???
ο ακης ομως που εχει κλεψει μυρια ειναι αποξω..
το αυτο & ο μαντελης..
& ΠΟΛΛΟΙ αλλοι..
γιατι κρατησαν στην μπαντα το ποσο που αναλογει για τους δικηγορους,δικαστες,το ολο συστημα..
απο την στιγμη που δεν υπαρχει πραγματικο κρατος δικαιου,απο την στιγμη που υπαρχει αρνησιδικια,ΟΛΟΙ δικαιουνται να κλεβουν..
τα λοιπα ειναι ΓΤΠ & για να μαλακιζομαστε εδω μεσα..
κανενας ισιος δεν μπορει να πεισει για το αντιθετο..
τα επιχειρηματα του ειναι αστεια & αναξια προς συζητηση με τις υπαρχουσες συνθηκες τις οποιες ο ιδιος υπηρετει με ευχαριστηση γιατι εκτος του οτι ετσι τον βολευει,τις θεωρει & σωστες..
σκατοπουστας με λιγα λογια,οπως & οι ομοιοι του..
απο την στιγμη που δεν εχεις προβλημα με το ακατοικητο σου & υπερασπιζεσαι την υπαρχουσα δομη της κοινωνιας,δεν εισαι τιποτε παραπανω απο σκατοπουστας..

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σε ενα καταστημα ηλεκτρικων μια κυρια μεσης ηλικιας με το κοριτσακι της εκοψε με τεραστια μαεστρια τον κωδικο απο ενα λαπ τοπ και το εβαλε κατω απο την πλουζα και πηγε κυρια προς την εξοδο...

ο πελατης σεκιουριτυ δυστυχως δε πιστεψε οτι ειναι εγκυος στο παιδι του μπιλ γκειτς...
διακρτιτικα η κυρια πηρε τον πουλο.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Με αφορμή ενα περιστατικό που είδα σήμερα στην Αθήνα-πιάσανε κάποια επ'αυτοφώρω να κλέβει ρούχα από ενα μαγαζί-ήθελα να ρωτήσω στο φορούμ....Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο?έχετε δει ανάλογη φάση?Πάντως την τύπισσα-που δεν ήταν γύφτισσα- την μπουζουριάσανε οι ασφαλίτες του μαγαζιού σε ένα γραφείο και μετά δεν είδα τι έγινε..Πού έχουμε φτάσει και τι θα δούμε ακόμα....

πολλές φορές όταν βλέπεις ένα τέτοιο περιστατικό καταλαβαίνεις την κατάσταση καλύτερα. πιο πριν έχεις μια φιλολογική γνώση...
όσο για το 2% που αναφέρει ο πλέζουρας, αν είναι αυτό το νούμερο, είναι πράγματι μεγάλο. μπορεί όμως να περιλαμβάνει και άλλου είδους "κλοπές" από προμηθευτές κλπ.

Επισκέπτης
πολλές φορές όταν βλέπεις ένα τέτοιο περιστατικό καταλαβαίνεις την κατάσταση καλύτερα. πιο πριν έχεις μια φιλολογική γνώση...
όσο για το 2% που αναφέρει ο πλέζουρας, αν είναι αυτό το νούμερο, είναι πράγματι μεγάλο. μπορεί όμως να περιλαμβάνει και άλλου είδους "κλοπές" από προμηθευτές κλπ.
οι προμηθευτες δεν εχουν εδω & πολλα χρονια προσβαση στις αποθηκες..στα καταστηματα υποχρεουνται να περασουν απο ειδικο ελεγχο..το 2% περιλαμβανει & τις κλοπες που γινονται απο υπαλληλους..σημειωτεον οτι το πληρωνουν οι καταναλωτες..

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
ε βέβαιο το πληρώνουν οι καταναλωτές (δυστυχώς!!!), ποιός να το πληρώσει ο ΑΒ????

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Eγω παντως 35φευγα με δυο παιδακια και μικρο -ευτυχως- στεγαστικο ανεργος εδω και 3 μηνες, πηγα πριν κατι μερες και εβαλα βενζινη και οταν δινω τα λεφτα βγαζει ο πακης απο την τσεπη ενα χοντρο πακο 50ρικα. Ε ρε παιδια το πρωτο πραγμα που περασε σαν αστραπη απο το μυαλο μου ηταν πως θα τον κοπανησω για να παρω τα φραγκα χωρις να με πιασουνε. Πρεπει να γυαλισε και το ματι μου γιατι ο πακης εκανε 2 βηματα πισω. Δεν πιστευω οτι θα το κανω ποτε (χμμ) αλλα αν εχω εγω τετοιες τασεις τι σκεφτονται αλλοι με περισσοτερα προβληματα απο τα δικα μου

Για μεγαλα καταστηματα η ακομα καλυτερα τραπεζες οποιος τα παιρνει και την σκαπουλαρει ειναι μαγκας κατα την γνωμη μου. Kαι αυτοι απο καπου τα κλεψανε κατα καποιο τροπο. Απο οση πληροφορηση εχω στα πολυκαταστηματα δεν τα χρεωνουν σε υπαλληλους αλλωστε αυτο που πουλανε 50 τους κοστιζει 10 και ισως να λεω και πολλα

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ παντου και οπου μπορειτε ρε μαγκιτες....απο καρβελι ψωμι μεχρι φεραρι......ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Επισκέπτης
στα πολυκαταστηματα δεν τα χρεωνουν σε υπαλληλους αλλωστε αυτο που πουλανε 50 τους κοστιζει 10 και ισως να λεω και πολλα
τι να χρεωσουν ρε παιχτη???
την κλοπη???
ελεος..
τα λαθη χρεωνονται οι ταμιες υπαλληλοι..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
πλε κατι ειπες το μεσημερι. το εχω κανει σκρινσοτ να ξερεις :grin: :grin:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τα λαθη χρεωνονται οι ταμιες υπαλληλοι..
Να αν λειπουν λεφτα απο το ταμειο σε σχεση με αυτα που χτυπησανε. Αν τσιμπησεις ομως ενα μπουφανακι πχ δεν θα παρουν χαμπαρι οτι λειπει ισως ποτε.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Να αν λειπουν λεφτα απο το ταμειο σε σχεση με αυτα που χτυπησανε. Αν τσιμπησεις ομως ενα μπουφανακι πχ δεν θα παρουν χαμπαρι οτι λειπει ισως ποτε.

απογραφη δεν κανουν εκει?

δεν απαντησες στην ερωτηση..
το καυλι θα το προσαρμοσεις μονη σου ή να στο φερω ετοιμο το σετ???

:birdman:

*εε κατι θα κανω :rolleyes:

Επισκέπτης
απογραφη δεν κανουν εκει?
στις πολυεθνικες μηνιαιως & παντα συμφωνουν την φυσικη με την λογιστικη αποθηκη..
οι τυχον διαφορες χρεωνονται σε διαφορους..
περασαμε ομως σε εξειδικευμενα για πολλους θεματα απ οτι φαινεται..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom