Νέα

Κλήση για κράνος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Oscar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Oscar

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Με σταματησανε εχθες πανω στην συγγρου, επειδη δεν ειχα φωτα μπροστα στο μηχανακι  με ρωταει ο μπατσος ποτε καικε η λαμπα του λεω σημερα  :think: παει κοιταει την λαμπα ( δεν ηξερα οτι κανουνε και ηλεκτρολογικες σπουδες)  απο μπροστα και μου λεει λες ψεμματα και επειδη το λες αυτο θα σ κοψω κληση για κρανος .  Ωραια του λεω εγω δεν εχω λεφτα να στην πληρωσω , και δεν θα υπογραψω  περνει τα στοιχεια μου με ρωταει αν δουλεει το φως απο πισω το αναβω εγω κοιταει και μετα του στελνουνε σημα απο το κοντρολ οτι κατι γινετε καπου σιγα σιγα τα μαζευει και μ λεει περιμενε την κληση συντομα και φευγει.

Υπαρχει περιπτωση να με λυπηθηκε ? Γιατι υποτιθετε οτι σου περνουν το διπλωμα για 10 μερες με την κληση πακετο . Κ εγω το εχω ακομα.

Και αν τελικα μου την εκοψε απο που θα ενημερωθω εγω για να την πληρωσω?

μην δωσω τωρα 350 να δωσο τουλαχιστον 125 :S

Εχω ψιλοφρικαρει γτ μπαινω και φανταρος απο βδομαδα !!!

Επισκέπτης
Και γιατί κυκλοφορείς χωρίς φώτα;Να σε χτυπήσει κάποιος άτυχος οδηγός και να πας εσύ στο νοσοκομείο (στην καλύτερη περίπτωση) και αυτός στη φυλακή;Τι ηλίθια μόδα είναι αυτή με τα μηχανάκια χωρίς φώτα ή με κάτι πράσινα τσιμπλολίχναρα;

Επειδή δεν υπογράφεις την παραλαβή της κλήσεις νομίζεις ότι δεν μπορεί να σε γράψει;Θα σου έρθει ταχυδρομικώς η κλήση για παρουσίαση στο ειρηνοδικείο,και τι θα πεις στον/στην πρόεδρο του δικαστηρίου;

Βρίζουμε το κράτος αλλά κι εμείς δεν ήμαστε σωστοί πολίτες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Με σταματησανε εχθες πανω στην συγγρου, επειδη δεν ειχα φωτα μπροστα στο μηχανακι  με ρωταει ο μπατσος ποτε καικε η λαμπα του λεω σημερα  :think: παει κοιταει την λαμπα ( δεν ηξερα οτι κανουνε και ηλεκτρολογικες σπουδες)  απο μπροστα και μου λεει λες ψεμματα και επειδη το λες αυτο θα σ κοψω κληση για κρανος .  Ωραια του λεω εγω δεν εχω λεφτα να στην πληρωσω , και δεν θα υπογραψω  περνει τα στοιχεια μου με ρωταει αν δουλεει το φως απο πισω το αναβω εγω κοιταει και μετα του στελνουνε σημα απο το κοντρολ οτι κατι γινετε καπου σιγα σιγα τα μαζευει και μ λεει περιμενε την κληση συντομα και φευγει.

Υπαρχει περιπτωση να με λυπηθηκε ? Γιατι υποτιθετε οτι σου περνουν το διπλωμα για 10 μερες με την κληση πακετο . Κ εγω το εχω ακομα.

Και αν τελικα μου την εκοψε απο που θα ενημερωθω εγω για να την πληρωσω?

μην δωσω τωρα 350 να δωσο τουλαχιστον 125 :S

Εχω ψιλοφρικαρει γτ μπαινω και φανταρος απο βδομαδα !!!
μα καλα ρε τυπε και εσυ που πας στην συγγρου χωρις φως να παρεις κανεναν στον λαιμο σου θες και να κλαις τα νιατα σου;
η κληση λογικα θα σου ερθει ταχυδρομικως.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
OP
OP
O

Oscar

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και γιατί κυκλοφορείς χωρίς φώτα;Να σε χτυπήσει κάποιος άτυχος οδηγός και να πας εσύ στο νοσοκομείο (στην καλύτερη περίπτωση) και αυτός στη φυλακή;Τι ηλίθια μόδα είναι αυτή με τα μηχανάκια χωρίς φώτα ή με κάτι πράσινα τσιμπλολίχναρα;

Επειδή δεν υπογράφεις την παραλαβή της κλήσεις νομίζεις ότι δεν μπορεί να σε γράψει;Θα σου έρθει ταχυδρομικώς η κλήση για παρουσίαση στο ειρηνοδικείο,και τι θα πεις στον/στην πρόεδρο του δικαστηρίου;

Βρίζουμε το κράτος αλλά κι εμείς δεν ήμαστε σωστοί πολίτες...

Ε κυριακατικα που να βρω λαμπακια για το μηχανακι .

OP
OP
O

Oscar

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και αν δεν εχει ερθει ταχυδρομικος μεσα σε 10 μερες?
δεν γουσταρω να πληρωσο και τα 350.

Επισκέπτης

Μεγάλε μην τα λες αυτά σε εμάς.Αν σου κάηκε όντως να μην το κινήσεις το ρημάδι.Να πας με τα ΜΜΜ.Αλλά δεν σου κάηκε,το έχεις επίτηδες χαλασμένο διότι είναι "μαγκιά" "μόδα".Όπως και τα "μπουριά" που κάνουν θόρυβο όσο 10 μαχητικά F-4

Επισκέπτης
Και αν δεν εχει ερθει ταχυδρομικος μεσα σε 10 μερες?
δεν γουσταρω να πληρωσο και τα 350.

Θα τα πληρώσεις και θα πεις και ένα τραγούδι!Φίλε μου,για να πηγαίνεις φαντάρος είσαι >18 ετών.Πρέπει να μάθεις να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου σιγά σιγά.

OP
OP
O

Oscar

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μεγάλε μην τα λες αυτά σε εμάς.Αν σου κάηκε όντως να μην το κινήσεις το ρημάδι.Να πας με τα ΜΜΜ.Αλλά δεν σου κάηκε,το έχεις επίτηδες χαλασμένο διότι είναι "μαγκιά" "μόδα".Όπως και τα "μπουριά" που κάνουν θόρυβο όσο 10 μαχητικά F-4

Να σε δω εσενα να βαζεις την γκομενα στο λεωφορειο ... Εγω δεν μπορω .

nikassos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
και μετα κλαιγομαστε εμεις που εχουμε μηχανες...δεν ειμαστε καλύτεροι...και καλα εσενα δεν σε νοιζει αν περασει αμαξι απο πανω σου,τον οδηγο και τ' οτι θα καταστρεψεις την ζωη του δεν σε νοιαζει????τους δικους σου δεν τους σκεφτεσαι???
σημερα γυρναγα απο την δουλεια και διπλα μου ηταν ενα παπακι που αντι για φωτα ειχε κατι μπλε κουραδια,του λεω οτι εχει ξεχασει ν'αναψει τα φωτα του και τι μου απανταει...αυτα ειναι τα φωτα του!!!!!!!!!!!δεν δουλευουν τα εργοστασιακα...
ρε παιδια...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Που ειναι ο ναζι ο lakis33 να σου τα πει ενα χερακι οσον αφορα σε "ρεζιλια που χαλανε την πιατσα"...  :jerking:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
άμα σε πάνε 4 πες μου να σου στείλω ένα στεφάνι με φλας

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1

Ρε φιλε πλακα κανεις τωρα... μεχρι και τα βενζιναδικα πουλανε...

Εχεις δικαιο καλυτερα στο φερετρο... ξερεις ποσες φορες κοντεψα να τρακαρω με  :jerking: που δεν ειχαν φως... ποσο χρονων εισαι;

OP
OP
O

Oscar

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Απλα ετυχε . Εγω ειμαι παντα σωστος στην ζωη μ.
Ο νομος του μερφι.

22 ειμαι sinnerman.

Τεσπα παω να κοιμηθω γιατι εχω και ψωμι να πλασω στις 4 το πρωι.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Απλα ετυχε . Εγω ειμαι παντα σωστος στην ζωη μ.
Ο νομος του μερφι.

22 ειμαι sinnerman.

Τεσπα παω να κοιμηθω γιατι εχω και ψωμι να πλασω στις 4 το πρωι.
Αντε και βαλε μυαλο προσεχε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom