Νέα

Κλέβει στην ποσότητα βενζίνης το 20% των πρατηρίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuros78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.984
Πόντοι
12.756
Να φανε ρε παιδια και οι βενζιναδες , να παρουν και αυτοι κανα γρηγορο αυτοκινητο να κυκλοφορανε  :rockon: :rockon:

Axiollogos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Είναι τραγικό να μην λειτουργεί η αγορά σωστά.....

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
Είχα μπει σε ένα πρατήριο να βάλω βενζίνη επειδή 200μ πριν είχε ανάψει το λαμπάκι της ρεζέρβας.Ζήτησα να βάλουν 20 ευρώ.Κάπου 12 λίτρα με την τιμή τότε.Πληρώνω,παίρνω την απόδειξη,μπαίνω μέσα βάζω τον κινητήρα σε λειτουργία,το λαμπάκι παρέμενε ανοιχτό.Βγαίνω έξω ρωτάω την κοπελιά "έβαλες βενζίνη;" "Φυσικά"."Τι φυσικά,το λαμπάκι της βενζίνης είναι ακόμα αναμμένο" "Θα έχει μεγάλη ρεζέρβα" "αμάξι είναι,όχι πλοίο"."Δεν ξέρω ελάτε αύριο στον ιδιοκτήτη"...Φεύγω,κάνω 7χλμ μπαίνω σε άλλο πρατήριο που είχα βάλει πολλές φορές χωρίς πρόβλημα,του λέω του υπαλλήλου "βάλε 12 λίτρα και σταμάτα".Το κάνει,βλέπω το δείκτη είχε ανέβει 2 γραμμές...
Μου έφαγαν 20 ευρώ τ'αρχίδια...Φυσικά δεν ξαναπήγα εκεί ποτέ...

Ο δείκτης βενζίνης και τα λαμπάκια δεν είναι ασφαλές κριτήριο ,ούτε μπορεί να καταλάβει κάποιος σε καμία περίπτωση
αν τον κλέβουν από τον δείκτη καυσίμου. Αυτά τα όργανα για να μην ανεβοκατεβαίνει ο δείκτης όταν κινείται το αυτοκίνητο
και το καύσιμο στην ρεζέρβα ανακατεύεται με την κίνηση του αυτοκινήτου και τις ανωμαλίες του δρόμου όπως ο φραπές στο
σέικερ , παίρνουν μέτρηση από το φλοτέρ που είναι στο ρεζερβουάρ  ανά διαστήματα των δέκα ή πέντε λεπτών και βγάζουν
έναν μέσο όρο και αυτόν δείχνει ο δείκτης καυσίμου. Δηλαδή αυτό που βλέπουμε στο όργανο είναι η κατά "προσέγγιση" ποσότητα και όχι η πραγμάτικη ποσότητα.

Επίσης ρε φίλε αν θέλαν να σε κλέψουν θα σου έκλεβαν ένα 5 άντε 10 τοις εκατό και όχι το 100%!!! ,είπαμε κλέβουν
αλλά όχι και έτσι ,δεν νομίζω να έχει πιαστει πρατήριο που να κλέβει το 100%!!!      

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
λοιπόν η λύση είναι απλή για να μην μας πιάνουν κορόιδα οι βενζιναδες και κάψουμε κάνα μοτέρ και τρέχουμε και δεν φτάνουμε.Δεν πατάμε στα φτηνιαρικα πρατήρια γιατι είναι σίγουρο ότι βρωμάει μπαρούτι.Από κει και πέρα αφού πάρουμε κάποιες Πληροφορίες  Για ποιο πρατήριο είναι σοβαρό αυτό που κοιτάμε είναι όχι η τιμή αλλά τα ποσά χλμ ΒΓΑΖΕΙΣ με ένα γέμισμα.Θα δείτε κάτι διάφορες να σας  φύγει το μυαλό.ΜΙΛΑΜΕ για διάφορες της τάξεως του 20% και βάλε.Από κει και πέρα θα ξέρεις που δεν σε κλέβουν και δεν θα κλαις κάνα μοτερ

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
λοιπόν η λύση είναι απλή για να μην μας πιάνουν κορόιδα οι βενζιναδες και κάψουμε κάνα μοτέρ και τρέχουμε και δεν φτάνουμε.Δεν πατάμε στα φτηνιαρικα πρατήρια γιατι είναι σίγουρο ότι βρωμάει μπαρούτι.Από κει και πέρα αφού πάρουμε κάποιες Πληροφορίες  Για ποιο πρατήριο είναι σοβαρό αυτό που κοιτάμε είναι όχι η τιμή αλλά τα ποσά χλμ ΒΓΑΖΕΙΣ με ένα γέμισμα.Θα δείτε κάτι διάφορες να σας  φύγει το μυαλό.ΜΙΛΑΜΕ για διάφορες της τάξεως του 20% και βάλε.Από κει και πέρα θα ξέρεις που δεν σε κλέβουν και δεν θα κλαις κάνα μοτερ
εχεις να προτεινεις καποιο πρατηριο φιλε? η καποιο ονομα εταιρειας?

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
Δεν πατάμε στα φτηνιαρικα πρατήρια γιατι είναι σίγουρο ότι βρωμάει μπαρούτι.

Δεν είναι λογική αυτή ,όποιος πουλάει φτηνά κλεβεί και όποιος πουλάει ακριβά δεν κλέβει!!!

Έτσι επιβραβεύεις τους κερδοσκόπους οι οποίοι πουλάνε με μεγάλο κέρδος και υπάρχει και
σοβαρή πιθανότητα και να σου πουλάνε ακριβά και να σε κλέβουν ή να σου βάζουν νοθευμένο
καύσιμο και συ να είσαι ήσυχος ότι επειδή πήγες στο ακριβό πρατήριο σου βάλανε καλή
βενζίνη.  

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Δεν είναι λογική αυτή ,όποιος πουλάει φτηνά κλεβεί και όποιος πουλάει ακριβά δεν κλέβει!!!

Έτσι επιβραβεύεις τους κερδοσκόπους οι οποίοι πουλάνε με μεγάλο κέρδος και υπάρχει και
σοβαρή πιθανότητα και να σου πουλάνε ακριβά και να σε κλέβουν ή να σου βάζουν νοθευμένο
καύσιμο και συ να είσαι ήσυχος ότι επειδή πήγες στο ακριβό πρατήριο σου βάλανε καλή
βενζίνη.  
Οκ εγω ειπα να σε παω κατευθείαν στο Ω αλλά εσύ θέλεις να πας από το Α.Μαζί σου.Απλά  ξέρω που θα καταλήξεις αλλά ο κοσμος θέλει να το δει με τα μάτια του κάτι για να το πιστέψει.Κανε τότε τσεκ και σε φτηνιαρικα  πρατήρια και στα άλλα να δεις σε ποιο βγαζεις ποιο πολλά χλμ.Εγώ την απάντηση την ξέρω απλά για να πειστεις και εσυ

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.196
Πόντοι
206

βενζίνη.  
εχεις δικιο... πρεπει να εισαστε υποψιασμενοι και με τα ματια ανοιχτα. δυστυχως με την τεχνολογια μπορουν τα λαμογια να κλεβουν οποτε αυτοι θελουν και δεν ειναι απαραιτητο να τους κλεβουν ολους...
παντως για να το ελαφρυνω λιγο αν υπηρχε ενα θεομουνο στην αντλια ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα διναμε και πολυ σημασια αν ο βενζινας μας επιανε και λιγο τον κωλο.... Ακομα και εγω θα πηγαινα.... αλλα μερα ποιος ακουγε την γυναικα.....

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
εχεις δικιο... πρεπει να εισαστε υποψιασμενοι και με τα ματια ανοιχτα. δυστυχως με την τεχνολογια μπορουν τα λαμογια να κλεβουν οποτε αυτοι θελουν και δεν ειναι απαραιτητο να τους κλεβουν ολους...
παντως για να το ελαφρυνω λιγο αν υπηρχε ενα θεομουνο στην αντλια ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα διναμε και πολυ σημασια αν ο βενζινας μας επιανε και λιγο τον κωλο.... Ακομα και εγω θα πηγαινα.... αλλα μερα ποιος ακουγε την γυναικα.....
Αλλά να σου πιάνει τον κωλο Ο βενζινας και στην αντλία να είναι το πακι εκεί γαμάτα με ΚΕΦΆΛΑΙΑ ΤΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Καποτε επι δραχμης εβαλα ενα πεντοχιλιαρο σε συνοικιακο βενζιναδικο ευελπιστωντας οτι θα φουλαρω.Ολοι μας ξερουμε αναλόγως τον δείκτη ποσο περιπου θελει να φουλαρει το τεποζιτο. Μετα απο κανα δυο χιλιομετρα διαπιστωσα οτι ο δεικτης ητανε καπου λιγο πανω απο την μεση. Λεω ... θα ξεχασα τον διακοπτη ανοιχτο την ωρα που εβαζα βενζίνη οποτε δεν προλαβε να συγχρονιστει (τοχω παθει μερικες φορες). Αμ δε.... Ο δεικτης δεν ανεβηκε ποτε. Στον γυρισμο αναγκαστηκα και εβαλα βενζινα απο καπου στην Εθνικη διοτι μου αναψε η ρεζερβα. Το φυσουσα και δεν κρυωνε, οποτε την αλλη μερα παω στον βενζινα (γνωστος μου και γειτονας) και του τοπα. Απαντηση: Ναι .... παρουσιαστηκε καποιο προβλημα στις αντλιες και 20 αμαξια που εβαλαν βενζινα το πρωι τροφοδοτηθηκαν με 35% λιγοτερο καυσιμο. Παρε ενα χαρτακι και την επομενη φορα που θαρθεις θα σου βαλω 1700 δραχμες δωρεαν. !!!!!!. Μεταφραση δικη μου: Παλιομαλακα.... ηθελα να ρυθμισω το κλεψιμο στο 3,5 % και που ξεφυγε και πηγε στο 35%. Του τα ειχα φυλαγμενα και με το πετρελαιο θερμανσης που και εκει με εκλεβε.  Εστειλα τον αδελφο μου και του εβαλε τις 1700 δραχμες, και δεν ξαναπατησα ποτε. Με κοιταζει με στραβο ματι διοτι σμιγουν συχνα οι δρομοι μας στην γειτονια, αλλα χεστηκα. Ας προσεχε.......

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Προσοχή! Μεγάλη κλοπή βενζίνης στα πρατήρια

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η μεγάλη κλοπή στα καύσιμα. Κι΄ αυτό γιατί σύμφωνα με έρευνα του Πολυτεχνείου μία στις έξι αντλίες (14,5%) στην Αττική παραδίδουν λιγότερο καύσιμο από αυτό που πληρώνουν οι καταναλωτές.

Η έρευνα παρουσιάστηκε σε εκδήλωση του Συνδέσμου των Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών.
Μάλιστα υπάρχουν και οι θρασύτατοι κλέφτες που παραδίδουν λιγότερο καύσιμο κατά 9,5% απόεκείνο που πληρώνουν η ΙΧήδες.
Μάλιστα όσο περνάει ο καιρός η κλοπή μεγαλώνει, αφού σε τέσσερα χρόνια υπετριπλασιάστηκε το ποσοστό των πρατηρίων που κλέβουν στην αντλία. Από το 4% ¨πέταξε¨ στο 14,5%.

Η έρευνα έγινε σε 150 πρατήρια στην Αττική με τη χρήση μυστικού αυτοκινήτου, ειδικά διασκευασμένου ώστε να μετράται εκ των υστέρων η πραγματική ποσότητα που παρελήφθη στο ρεζερβουάρ. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, υπενθυμίζεται, είναι ανεκτές οι αποκλίσεις μέχρι 0,5%. Οι παραβάσεις σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, εντοπίζονται στα πρατήρια με χαμηλές τιμές ενώ τα δύο μεγαλύτερα ποσοστά αποκλίσεων εντοπίστηκαν σε πρατήρια της ίδιας εταιρείας.

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Επιβεβαιωθηκα 100% σαυτο που ειχα πει για τα φτηνιαρικα πρατηρια και καποιοι απο εδω μεσα βιαστηκαν να με βγαλουν ακυρο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Θα δωσει κανεις τη λιστα με τους κλεφτες;γινεται κανας ελεγχος τα τελευταια χρονια;Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.239
Πόντοι
22.785
Θα δωσει κανεις τη λιστα με τους κλεφτες;γινεται κανας ελεγχος τα τελευταια χρονια;Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε
............

........[size=45pt] + 10000000000000[/size] :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
186

Stories

Νέο!