Νέα

Κλέβει στην ποσότητα βενζίνης το 20% των πρατηρίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuros78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
   Βουλιαγμένης 64, είναι  ο πουστης που ηδη ειχα γραψει προχτες,νατος που τον βαλανε και παλι. Τον θυμαμαι εδώ και δεκαπέντε χρονια,παλι γράφανε γι αυτόν. Το βιολι του. Πιο κατω,στο 68, διπλα στο φαρμακειο που φαινεται  η ταμπελλα, είναι ένα γνωστο στουντιο.
δεν λειτουργει ο συνδεσμος που ανεβασες...τι ζημια επαθες απο την βενζινη του?βαραει ωστηρια?

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
  προτείνω εμπάργκο  χωρις χρονικο οριο σε κάθε τετοιο μαγαζι, μεχρι να αναγκάζονται στο τελος να τα κλεινουν μια κι εξω, να ξερει  ο κάθε νεος υποχηφιος ενοικιαστης ότι δε θα εχη ουτε ένα πελατη ΠΟΤΕ. Αυτή θα είναι  η τιμωρια ,και ετσι μονο θα σφιξουν οι κώλοι.Επισης, εδώ στο θρεντ,οποιος μαθαινει κατι από σιγουρη πηγη,οπως εδώ στον καταλογο  του υπουργείου, να το βαζη αμεσως,να μαθαίνουμε ολοι  και να ξερουμε να μην παταμε στα ΚΑΘΙΚΙΑ.

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
  Όχι, δεν είναι παλιά, η εφημεριδα (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ) , ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ 2015 ΤΕΛΗ.  
Και , επισης, τον ανεφερα αυτόν γιατι τον θυμαμαι από παλια,που παλι του το ειχαν κλεισει  για ένα διαστημα.Το εβαλα ως αποδειξη  και για την αρχικη αναφορα μου. Δεν βαζω ποτε από αυτόν,γιατι το θυμαμαι από παλια που εγραφαν ,και εβλεπα που περναγα για κατι μηνες που ηταν κλεισμενο. Ανοιξαν παλι,παλι την ιδια δουλεια κανουν,προφανως.

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
  Αφου δε λειτουργει  ο σύνδεσμος,  βαλε στην αναζητηση "πρατηρια βενζίνης που εκλεβαν,καταλογος" και θα σου τα βγαλη  αυτά όλα.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ εταιρεια, Ατομικη επιχειρηση ειμαι.
Εχω την αισθηση (σχεδον σιγουρια ) οτι θελουν να μην υπαρχουν μικρες ιδιωτικες επιχειρησεις. θελουν ολοι να γινουμε υπαλληλοι των μεγαλων πολυεθνικων ή δικων μας εταιρειων που θα διαχειριζονται τα παντα και θα σου δινουν 500€ για να δουλευεις στην δουλεια που θα σου εχουν παρει πριν τσαμπα .

Ειναι και δικη μου αισθηση αυτο

Ομως ειναι αλλο θεμα. Και ΑΕ να ειχες θα λειτουργουσες με τον ιδιο τροπο. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το μυαλο του μαλακα ελληνα πρεπει να αρχιζει να επιδοκιμαζει τετοιους ανθρωπους και οχι το καγιεν, το γιωτ, την βιλα, την πισινα που εγιναν με λαμογιες. Να αλλαξει δηλαδη στην κορυφη του αξιακου του συστηματος το "να εχεις" με το "να εισαι"

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
για 2016.εχουμε τιποτα?

η λιστα ειναι αυτη  
ειναι αναδημοσιευση και αφορα πρατηρια που εφαγαν προστιμα απο το 2003 εως 2011 .
αν ανοιξετε την λιστα στην στηλη   '' αριθμος δειγματος '' λεει το δειγμα / ετος (60/03)
ΑΠΟ ΕΚΕΙ κει μετα  που δεν εχουν δωσει κανενα στοιχειο.

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
  Αυτό το ειδος εμπάργκο που πρότεινα, θα είναι  ,αν γινοταν βεβαια πραγματικοτητα ποτε, το πιο ισχυρο αποτρεπτιμκο, διοτι  ,οι  ιδιοκτητες των χωρων ή ,σε περιπτωση που  ο  ιδιος  ο π[ρατηριουχος εχει την ιδιοκτησια του οικηματος,  δε θα διανοούνταν ποτε να κλεψη, γιατι θα ηξερε ότι ετσι και μαθευτη, ακομα και αν πληρωνε προστιμα η του το εκλειναν για ένα διαστημα, ακομα και μετα από όλα αυτά, και ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΤΑΓΕ ΕΕΚΙ. Οποτε  δε θα τολμουσε , η θα εβαζαν οι  ιδιοκτητες ανθρωπουςς  μονο μετα από μεγαλο ψαξιμο του ποιοι είναι, η με ορους συμβολειων εξοντωτικούς, για περιπτωαση  απατης στους πελατες.  Ετσι νομιζω.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
   Βουλιαγμένης 64, είναι  ο πουστης που ηδη ειχα γραψει προχτες,νατος που τον βαλανε και παλι. Τον θυμαμαι εδώ και δεκαπέντε χρονια,παλι γράφανε γι αυτόν. Το βιολι του. Πιο κατω,στο 68, διπλα στο φαρμακειο που φαινεται  η ταμπελλα, είναι ένα γνωστο στουντιο.

επιβεβαιώνω φίλος έλεγε πως βάζει 'νερωμένη', και μάλιστα πριν χρόνια είχε ταμπέλα 'το πρατήριο λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση' για να διώξει το κακό  :zfuck:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ εταιρεια, Ατομικη επιχειρηση ειμαι.
Εχω την αισθηση (σχεδον σιγουρια ) οτι θελουν να μην υπαρχουν μικρες ιδιωτικες επιχειρησεις. θελουν ολοι να γινουμε υπαλληλοι των μεγαλων πολυεθνικων ή δικων μας εταιρειων που θα διαχειριζονται τα παντα και θα σου δινουν 500€ για να δουλευεις στην δουλεια που θα σου εχουν παρει πριν τσαμπα .

Aυτος ειναι ο σκοπος. τα παντα σε αυτη τη χωρα γινονται για να το καταφερουν και ειναι πολυ κοντα για ολοκληρωθει το σχεδιο. σε ολα τα ειδη σε ολα τα μαγαζια

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
Aυτος ειναι ο σκοπος. τα παντα σε αυτη τη χωρα γινονται για να το καταφερουν και ειναι πολυ κοντα για ολοκληρωθει το σχεδιο. σε ολα τα ειδη σε ολα τα μαγαζια
και ποιες εταιρειες θα μεινουν ρε παιδια δηλαδη?μονο οσοι δεν χρωστανε και ειναι καθαροι?

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
και ποιες εταιρειες θα μεινουν ρε παιδια δηλαδη?μονο οσοι δεν χρωστανε και ειναι καθαροι?
οσες εχουν την δυναμη , τα λεφτα και τις διασυνδεσεις (μιζες ) για να περνανε τα δικά τους. οι καθαροι θα πεθανουν γρηγορα...

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
οσες εχουν την δυναμη , τα λεφτα και τις διασυνδεσεις (μιζες ) για να περνανε τα δικά τους. οι καθαροι θα πεθανουν γρηγορα...
μονο εταιρειες κολοσσοι τα εχουν αυτα ρε παιδια

παππους1

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Ας κόβαν το κεφάλι από 5, 10 λαμόγια να δούμε, οι άλλοι θα τολμούσαν να κλέβουν?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.880
Πόντοι
9.931
Πως να μην κλέψουν ρε παιδιά (οχι οτι τους δικαιολογώ σε καμία περίπτωση) οταν ο ΦΠΑ και ο φόρος καυσίμου εχει παει στο θεο, η κατανάλωση εχει πεσει και βλέπεις πρατήρια το ενα διπλα στο αλλο, Π.χ. στο Βυρωνα στον ιδιο δρομο εχει 3 πρατήρια μεσα σε 200-300 μετρα!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τι ειναι on line με την εταιρεια???? καλο....... ο διαχειριστης εχει το απολυτο κουμαντο και αποδιδει στην εταιρεια το ποσο βαση των συστηματων εισροων - εκροων. Αυτο που ειναι on line ειναι το συστημα εισροων - εκροων με το υπουργειο , και εκει δεν ξερω μα τον θεο πως το κανουν και κλεβουν με την πειραγμενη αντλια μιας και στο τελος της μερας που βγαινει αυτοματα ισοζυγιο και δεν γινεται να ταιριαξουν οι πωλησεις σε λιτρα και χρηματα  με το υπολοιπο στις δεξαμενες.....

για να σας λυσω μερικες αποριες ...
οι αντλιες εχουν απο τον νομο μια λογικη αποκλιση + - με μεγιστο το + - 0,5% . σε ΚΑΘΕ βενζιναδικο υπαρχει ενα λιτρομετρο οπου ειναι ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ  να κανει ανα τακτα διαστηματα ελεγχο στις αντλιες. Εχουν ερθει 2 φορες μικτο κλιμακιο ΚΕΔΑΚ για επιτοπου , online με το υπουργειο ελεγχο. Εκαναν και με το δικο μου (για να το τσεκαρουν ) και με το δικο τους πιστοποιημενο λιτρομετρο μετρησεις , εκαναν λεγχο για νοθεια και αφου μου εδωσαν συγχαρητηρια μαυ εδωσαν τις μετρησεις τους σφραγισμενες και μου ειπαν να τις αναρτησω σε ΕΜΦΑΝΕΣ σημειο του καταστηματος.
Τους ρωτησα τοτε γιατι αυτο και δεν μου απαντησαν ευθεως αλλα τοτε καταλαβα τι ειχαν ανακαλυψει σε αλλα μαγαζια/.
Κάπου τα έχεις μπερδέψει.Ο διαχειρηστής πληρωνεται απο την εταιρία ως υπάλληλος.Τα εταιρικά είναι υποκαταστηματα του κεντρικού.Οι παραγγελίες γίνονται αυτόματα επειδή βλέπουν τις δεξαμενές απο τα κεντρικά,επιβεβαιώμενο και σε  Μακρέων αλλά και σε Καλωψώ.
Ναι υπάρχει η νόμιμη απόκλιση που πάντα είναι ρυθμισμένη προς το όφελος του πρατηρίου.Ναι γίνονται έλεγχοι με το λιτρόμετρο αλλά υπεύθυνος είναι ο κάτοχος των αντλιών,συνήθως είναι η εταιρία που έχει δώσει το σήμα της.Οι έλεγχοι γίνονται απο το ειδικό συνεργείο που συνεργάζεται η εταιρία για την συντήρηση κλπ του εξοπλισμού.Δεν ξέρω τι γίνεται σε ΕΠ/ΑΠ.Επίσης το λιτρόμετρο πρέπει κάθε χρόνο να πιστοποιείται ότι μετράει σωστά.
Τι μάρκα έχεις ,αν επιτρέπεται;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ξερω ενα περιστατικο που ο βενζινας ειχε τοποθετησει καποια σαν αντισταση (καλυμενη σε σωληνα) η οποια ζεσταινοταν μεσα στο καυσιμο . κατα συνεπεια το καυσιμο ζεσταινοταν και διογκονωταν με αποτελεσμα να  πουλαει λιγοτερο απο το κανονικο. Οποτε ναι παιζει αυτο.
Ειναι πολυ επικυνδυνο αυτο γιατι με το παραμικρο ολη η περιοχη γινεται Τεξας ....
Να ξερεται οτι οσο ποιο βαθια ειναι οι δεξαμενες τοσο το καλυτερο γιατι η θερμοκρασια ειναι σταθερη και δεν επηρεαζεται απο το περιβαλον . οι δικες μου ειναι στα 2 μετρα κατω απο την επιφανεια και το κεντρο τους ειανι 3.5 μετρα . η θερμοκρασια στο εσωτερικο τους ειναι απο 20 τον χειμωνα μεχρι 23 το καλοκαιρι.  
Για να το κλεισουμε το θεμα θα σας πω την δικη μου αποψη. Εχω 16 χρονια το πρατηριο μου  Χωρις υπαλληλους  , ιδιοκτητο , χωρις κανενα χρεος και προβλημα με κρατος , εταιρεια  κλπκλπ. δουλευω 16-17 ωρες την ημερα και καθε χρονο η πορεια του μαγαζιου ειαι ανοδικη . Παρ΄ολα αυτα Δεν εχω κανει περιουσια ουτε τα λεφτα. Ζω την οικογενεια μου αξιοπρεπως και τα χρηματα που βγαινουν αρκουν για να καλυπτω τους φορους , εξοδα του σπιτιου μου και ουτε λογος για αποταμιευση.στους καιρους μας ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ..... Συναδελφος στην πολη μου με πρατηριο ουτε 10 χρονια εχει κανει σπιτι , σκαφος , αυτοκινηταρα , ταξιδια , υπαλληλους  κλπκλπ  .Σας φαινεται λογικο???
Θελω να πω οτι  ποια με τοσο μικρα περιθωρια κερδους ή θα κλεψεις με οτι ρισκο εχει ή θα σου φευγει το μουνι στην δουλεια με ποοοοοολυ λιγοτερο κερδος αλλα θα κοιμασε ησυχος.

Ειμαι Χανια παιδια και πολλοι ερχονται απο μεγαλη αποσταση  γιατι ξερουν οτι ΔΕΝ κλεβω. αυτο μου αρκει.....
Σε γουστάρω,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!! :)

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
τι ειναι on line με την εταιρεια???? καλο....... ο διαχειριστης εχει το απολυτο κουμαντο και αποδιδει στην εταιρεια το ποσο βαση των συστηματων εισροων - εκροων. Αυτο που ειναι on line ειναι το συστημα εισροων - εκροων με το υπουργειο , και εκει δεν ξερω μα τον θεο πως το κανουν και κλεβουν με την πειραγμενη αντλια μιας και στο τελος της μερας που βγαινει αυτοματα ισοζυγιο και δεν γινεται να ταιριαξουν οι πωλησεις σε λιτρα και χρηματα  με το υπολοιπο στις δεξαμενες.....

για να σας λυσω μερικες αποριες ...
οι αντλιες εχουν απο τον νομο μια λογικη αποκλιση + - με μεγιστο το + - 0,5% . σε ΚΑΘΕ βενζιναδικο υπαρχει ενα λιτρομετρο οπου ειναι ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ  να κανει ανα τακτα διαστηματα ελεγχο στις αντλιες. Εχουν ερθει 2 φορες μικτο κλιμακιο ΚΕΔΑΚ για επιτοπου , online με το υπουργειο ελεγχο. Εκαναν και με το δικο μου (για να το τσεκαρουν ) και με το δικο τους πιστοποιημενο λιτρομετρο μετρησεις , εκαναν λεγχο για νοθεια και αφου μου εδωσαν συγχαρητηρια μαυ εδωσαν τις μετρησεις τους σφραγισμενες και μου ειπαν να τις αναρτησω σε ΕΜΦΑΝΕΣ σημειο του καταστηματος.
Τους ρωτησα τοτε γιατι αυτο και δεν μου απαντησαν ευθεως αλλα τοτε καταλαβα τι ειχαν ανακαλυψει σε αλλα μαγαζια/.

Ακριβως τυπε... Τα λιτρομετρα και τα ρεζερβουαρ μετρανε και χωρανε ΟΓΚΟ...Οχι μαζα δηλαδη ποσοτητα υλης...Κανε τις αναγωγες σου με πυκνοτητα και θερμοκρασια και θα καταλαβεις πως κλεβουν για τα καλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom