Νέα

Κλέβει στην ποσότητα βενζίνης το 20% των πρατηρίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuros78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Οπου βλεπετε προσφορές η μεγαλη διαφορα τιμης σε χυμα προιοντα, το κλεψιμο παει συνεφο. Μαλακες ειναι οι αλλοι και θελουν να πουλανε ακριβά για να μην ειναι ανταγωνιστικοι; Το να αγορασεις ακριβα και να σε πιασουν κοροιδο, γινοταν, γινεται,  και θα γινεται οσο θα υπαρχει εμποριο. Το να αγορασεις φτηνα και να πιασεις εσυ τον εμπορο κοροιδο, δε θα γινει ποτε.
γιατα πρατηρια shell αναφερεσαι;ειναι οι μονοι που βαζουν προσφορες

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Είχα μπει σε ένα πρατήριο να βάλω βενζίνη επειδή 200μ πριν είχε ανάψει το λαμπάκι της ρεζέρβας.Ζήτησα να βάλουν 20 ευρώ.Κάπου 12 λίτρα με την τιμή τότε.Πληρώνω,παίρνω την απόδειξη,μπαίνω μέσα βάζω τον κινητήρα σε λειτουργία,το λαμπάκι παρέμενε ανοιχτό.Βγαίνω έξω ρωτάω την κοπελιά "έβαλες βενζίνη;" "Φυσικά"."Τι φυσικά,το λαμπάκι της βενζίνης είναι ακόμα αναμμένο" "Θα έχει μεγάλη ρεζέρβα" "αμάξι είναι,όχι πλοίο"."Δεν ξέρω ελάτε αύριο στον ιδιοκτήτη"...Φεύγω,κάνω 7χλμ μπαίνω σε άλλο πρατήριο που είχα βάλει πολλές φορές χωρίς πρόβλημα,του λέω του υπαλλήλου "βάλε 12 λίτρα και σταμάτα".Το κάνει,βλέπω το δείκτη είχε ανέβει 2 γραμμές...
Μου έφαγαν 20 ευρώ τ'αρχίδια...Φυσικά δεν ξαναπήγα εκεί ποτέ...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Είχα μπει σε ένα πρατήριο να βάλω βενζίνη επειδή 200μ πριν είχε ανάψει το λαμπάκι της ρεζέρβας.Ζήτησα να βάλουν 20 ευρώ.Κάπου 12 λίτρα με την τιμή τότε.Πληρώνω,παίρνω την απόδειξη,μπαίνω μέσα βάζω τον κινητήρα σε λειτουργία,το λαμπάκι παρέμενε ανοιχτό.Βγαίνω έξω ρωτάω την κοπελιά "έβαλες βενζίνη;" "Φυσικά"."Τι φυσικά,το λαμπάκι της βενζίνης είναι ακόμα αναμμένο" "Θα έχει μεγάλη ρεζέρβα" "αμάξι είναι,όχι πλοίο"."Δεν ξέρω ελάτε αύριο στον ιδιοκτήτη"...Φεύγω,κάνω 7χλμ μπαίνω σε άλλο πρατήριο που είχα βάλει πολλές φορές χωρίς πρόβλημα,του λέω του υπαλλήλου "βάλε 12 λίτρα και σταμάτα".Το κάνει,βλέπω το δείκτη είχε ανέβει 2 γραμμές...
Μου έφαγαν 20 ευρώ τ'αρχίδια...Φυσικά δεν ξαναπήγα εκεί ποτέ...
Να φανταστώ ότι δεν κατέβηκες απο το αμάξι σου στο πρώτο βενζινάδικο;Οτι δεν κοίταγες την αντλία;Απόδειξη σου έδωσε;

Επίσης μην θεωρείτε ότι μόνο οι αντλίες χαλάνε,όσο μηχανήματα είναι αυτές αλλο τόσο είναι και τα αμάξια μας.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Φυσικά κατέβηκα και φυσικά πήρα απόδειξη.Η τάπα πρέπει να μπει κλειδί για να ανοίξει.Ότι έγραψε η απόδειξη δε σημαίνει ότι έβαλε βενζίνη...
Τ'αμάξια χαλάνε,αλλά δε φτιάχνει το φλοτέρ σε 7χλμ μέσα.Και άντε και πες ότι είχε κολλήσει.Όταν έβαλα άλλα 12 λίτρα έπρεπε να πάει στη μέση περίπου διότι η δεξαμενή χωράει συνολικά 60λίτρα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
[size=18pt]Μου έφαγαν 20 ευρώ τ'αρχίδια[/size]...Φυσικά δεν ξαναπήγα εκεί ποτέ...

Σ' αυτή τη ζωή, τα μισά λεφτά μάς τα τρώνε τα μουνιά και τα άλλα μισά τα αρχίδια. Το φιλοσόφησα τώρα!

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
αυτά δεν είναι τίποτα... ρεζέρβα στο μηχανάκι (σχεδόν στραγγιγμένο) και σταματώ να βάλω σε BP κοντά μου.
γέμισε το φίλε του λέω και το γεμίζει όντως μέχρι που φάνηκε από πάνω στη τάπα.
κοιτάζω την αντλία να δω τι έχει γράψει και λέει έβαλε 15,5λιτρα  :think: :think:
μα πως αφού το ρεζερβουάρ είναι 13!!! καλό και αυτό!
άρα δεν έχει σημασία τι γράφει η απόδειξη να ξέρετε! άλλα λίτρα λέει ότι βάζετε και άλλα βάζει τελικά.
αν δεν ήμουν τελείως άδειος δε θα το είχα πάρει χαμπάρι όπως τόσος κόσμος.

nicale

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
26
το χειμώνα είχα σταματήσει να βάλω βενζίνη σε ένα βενζινάδικο στο χαλανδρι
από τελείως άδειος του λεω γέμισε το , κοίταζα ποσο έβαζε και χάζευα
οταν το γεμισε (53 lt) και το αμαξι ηταν ενα πεζο 205 παλιο (ουτε καν καταλυτικό)
του λεω του πακι εγω 45 lt πληρωνω τοσο χωραει, μου να φωνάξει τον υπεύθυνο. του λεω φωναξε τον
αρχισε να μου λεει μα μου τελικα με χρέωσε μονο τα 45  :rockon: :rockon: :rockon:

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
Για πρατηριούχος δεν τα λες καλά.Να κερδίσει τι ο διαχειρηστής όταν όλες οι δεξαμενές είναι online με την εταιρία;Πως θα δικαιολογήσει την περισσευούμενη ποσότητα;

τι ειναι on line με την εταιρεια???? καλο....... ο διαχειριστης εχει το απολυτο κουμαντο και αποδιδει στην εταιρεια το ποσο βαση των συστηματων εισροων - εκροων. Αυτο που ειναι on line ειναι το συστημα εισροων - εκροων με το υπουργειο , και εκει δεν ξερω μα τον θεο πως το κανουν και κλεβουν με την πειραγμενη αντλια μιας και στο τελος της μερας που βγαινει αυτοματα ισοζυγιο και δεν γινεται να ταιριαξουν οι πωλησεις σε λιτρα και χρηματα  με το υπολοιπο στις δεξαμενες.....

για να σας λυσω μερικες αποριες ...
οι αντλιες εχουν απο τον νομο μια λογικη αποκλιση + - με μεγιστο το + - 0,5% . σε ΚΑΘΕ βενζιναδικο υπαρχει ενα λιτρομετρο οπου ειναι ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ  να κανει ανα τακτα διαστηματα ελεγχο στις αντλιες. Εχουν ερθει 2 φορες μικτο κλιμακιο ΚΕΔΑΚ για επιτοπου , online με το υπουργειο ελεγχο. Εκαναν και με το δικο μου (για να το τσεκαρουν ) και με το δικο τους πιστοποιημενο λιτρομετρο μετρησεις , εκαναν λεγχο για νοθεια και αφου μου εδωσαν συγχαρητηρια μαυ εδωσαν τις μετρησεις τους σφραγισμενες και μου ειπαν να τις αναρτησω σε ΕΜΦΑΝΕΣ σημειο του καταστηματος.
Τους ρωτησα τοτε γιατι αυτο και δεν μου απαντησαν ευθεως αλλα τοτε καταλαβα τι ειχαν ανακαλυψει σε αλλα μαγαζια/.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Τις λιστες με τα σικε βενζιναδικα τις εχει αναρτησει το Υπουργειο

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Αφου υπαρχει βενζινας εδω,με τη θερμοκρασια του καυσιμου,μπορει να γινει κλοπη;

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
τι ειναι on line με την εταιρεια???? καλο....... ο διαχειριστης εχει το απολυτο κουμαντο και αποδιδει στην εταιρεια το ποσο βαση των συστηματων εισροων - εκροων. Αυτο που ειναι on line ειναι το συστημα εισροων - εκροων με το υπουργειο , και εκει δεν ξερω μα τον θεο πως το κανουν και κλεβουν με την πειραγμενη αντλια μιας και στο τελος της μερας που βγαινει αυτοματα ισοζυγιο και δεν γινεται να ταιριαξουν οι πωλησεις σε λιτρα και χρηματα  με το υπολοιπο στις δεξαμενες.....

για να σας λυσω μερικες αποριες ...
οι αντλιες εχουν απο τον νομο μια λογικη αποκλιση + - με μεγιστο το + - 0,5% . σε ΚΑΘΕ βενζιναδικο υπαρχει ενα λιτρομετρο οπου ειναι ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ  να κανει ανα τακτα διαστηματα ελεγχο στις αντλιες. Εχουν ερθει 2 φορες μικτο κλιμακιο ΚΕΔΑΚ για επιτοπου , online με το υπουργειο ελεγχο. Εκαναν και με το δικο μου (για να το τσεκαρουν ) και με το δικο τους πιστοποιημενο λιτρομετρο μετρησεις , εκαναν λεγχο για νοθεια και αφου μου εδωσαν συγχαρητηρια μαυ εδωσαν τις μετρησεις τους σφραγισμενες και μου ειπαν να τις αναρτησω σε ΕΜΦΑΝΕΣ σημειο του καταστηματος.
Τους ρωτησα τοτε γιατι αυτο και δεν μου απαντησαν ευθεως αλλα τοτε καταλαβα τι ειχαν ανακαλυψει σε αλλα μαγαζια/.
ωραια,μας λες το βενζιναδικο να ερχομαστε να φουλαρουμε ρε φιλε τοτε...

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Όταν άνοιξα εγώ το θρεντ για την αισχροκέρδεια, με βρίζανε......

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
Αφου υπαρχει βενζινας εδω,με τη θερμοκρασια του καυσιμου,μπορει να γινει κλοπη;

ξερω ενα περιστατικο που ο βενζινας ειχε τοποθετησει καποια σαν αντισταση (καλυμενη σε σωληνα) η οποια ζεσταινοταν μεσα στο καυσιμο . κατα συνεπεια το καυσιμο ζεσταινοταν και διογκονωταν με αποτελεσμα να  πουλαει λιγοτερο απο το κανονικο. Οποτε ναι παιζει αυτο.
Ειναι πολυ επικυνδυνο αυτο γιατι με το παραμικρο ολη η περιοχη γινεται Τεξας ....
Να ξερεται οτι οσο ποιο βαθια ειναι οι δεξαμενες τοσο το καλυτερο γιατι η θερμοκρασια ειναι σταθερη και δεν επηρεαζεται απο το περιβαλον . οι δικες μου ειναι στα 2 μετρα κατω απο την επιφανεια και το κεντρο τους ειανι 3.5 μετρα . η θερμοκρασια στο εσωτερικο τους ειναι απο 20 τον χειμωνα μεχρι 23 το καλοκαιρι.  
Για να το κλεισουμε το θεμα θα σας πω την δικη μου αποψη. Εχω 16 χρονια το πρατηριο μου  Χωρις υπαλληλους  , ιδιοκτητο , χωρις κανενα χρεος και προβλημα με κρατος , εταιρεια  κλπκλπ. δουλευω 16-17 ωρες την ημερα και καθε χρονο η πορεια του μαγαζιου ειαι ανοδικη . Παρ΄ολα αυτα Δεν εχω κανει περιουσια ουτε τα λεφτα. Ζω την οικογενεια μου αξιοπρεπως και τα χρηματα που βγαινουν αρκουν για να καλυπτω τους φορους , εξοδα του σπιτιου μου και ουτε λογος για αποταμιευση.στους καιρους μας ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ..... Συναδελφος στην πολη μου με πρατηριο ουτε 10 χρονια εχει κανει σπιτι , σκαφος , αυτοκινηταρα , ταξιδια , υπαλληλους  κλπκλπ  .Σας φαινεται λογικο???
Θελω να πω οτι  ποια με τοσο μικρα περιθωρια κερδους ή θα κλεψεις με οτι ρισκο εχει ή θα σου φευγει το μουνι στην δουλεια με ποοοοοολυ λιγοτερο κερδος αλλα θα κοιμασε ησυχος.

Ειμαι Χανια παιδια και πολλοι ερχονται απο μεγαλη αποσταση  γιατι ξερουν οτι ΔΕΝ κλεβω. αυτο μου αρκει.....

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
ξερω ενα περιστατικο που ο βενζινας ειχε τοποθετησει καποια σαν αντισταση (καλυμενη σε σωληνα) η οποια ζεσταινοταν μεσα στο καυσιμο . κατα συνεπεια το καυσιμο ζεσταινοταν και διογκονωταν με αποτελεσμα να  πουλαει λιγοτερο απο το κανονικο. Οποτε ναι παιζει αυτο.
Ειναι πολυ επικυνδυνο αυτο γιατι με το παραμικρο ολη η περιοχη γινεται Τεξας ....
Να ξερεται οτι οσο ποιο βαθια ειναι οι δεξαμενες τοσο το καλυτερο γιατι η θερμοκρασια ειναι σταθερη και δεν επηρεαζεται απο το περιβαλον . οι δικες μου ειναι στα 2 μετρα κατω απο την επιφανεια και το κεντρο τους ειανι 3.5 μετρα . η θερμοκρασια στο εσωτερικο τους ειναι απο 20 τον χειμωνα μεχρι 23 το καλοκαιρι.  
Για να το κλεισουμε το θεμα θα σας πω την δικη μου αποψη. Εχω 16 χρονια το πρατηριο μου  Χωρις υπαλληλους  , ιδιοκτητο , χωρις κανενα χρεος και προβλημα με κρατος , εταιρεια  κλπκλπ. δουλευω 16-17 ωρες την ημερα και καθε χρονο η πορεια του μαγαζιου ειαι ανοδικη . Παρ΄ολα αυτα Δεν εχω κανει περιουσια ουτε τα λεφτα. Ζω την οικογενεια μου αξιοπρεπως και τα χρηματα που βγαινουν αρκουν για να καλυπτω τους φορους , εξοδα του σπιτιου μου και ουτε λογος για αποταμιευση.στους καιρους μας ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ..... Συναδελφος στην πολη μου με πρατηριο ουτε 10 χρονια εχει κανει σπιτι , σκαφος , αυτοκινηταρα , ταξιδια , υπαλληλους  κλπκλπ  .Σας φαινεται λογικο???
Θελω να πω οτι  ποια με τοσο μικρα περιθωρια κερδους ή θα κλεψεις με οτι ρισκο εχει ή θα σου φευγει το μουνι στην δουλεια με ποοοοοολυ λιγοτερο κερδος αλλα θα κοιμασε ησυχος.

Ειμαι Χανια παιδια και πολλοι ερχονται απο μεγαλη αποσταση  γιατι ξερουν οτι ΔΕΝ κλεβω. αυτο μου αρκει.....
Χανια?οχι ρε φιλε μας σκοτωνεις τωρα...συγχαρητηρια για το ηθος σου παντως,σε μια Ελλαδα που το σαπιο ζει και βασιλευει!

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
Χανια?οχι ρε φιλε μας σκοτωνεις τωρα...συγχαρητηρια για το ηθος σου παντως,σε μια Ελλαδα που το σαπιο ζει και βασιλευει!

να σαι καλα , στατιστικα παντως αυτοι που δεν κλεβουν ειναι ποιο πολλοι απο τα λαμογια απλα μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.
Σημερα που σκοπος των κυβερνοντων (ξενων και μη ) ειναι να κλεισουν ΟΛΟΥΣ τους ιδιωτες εππαγελματιες γαι χαρη των εταιρειων ειναι μεγαλο ρισκο να  κανεις μαλακιες .χανεις τα παντα σε ενα βραδυ.

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
να σαι καλα , στατιστικα παντως αυτοι που δεν κλεβουν ειναι ποιο πολλοι απο τα λαμογια απλα μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.
Σημερα που σκοπος των κυβερνοντων (ξενων και μη ) ειναι να κλεισουν ΟΛΟΥΣ τους ιδιωτες εππαγελματιες γαι χαρη των εταιρειων ειναι μεγαλο ρισκο να  κανεις μαλακιες .χανεις τα παντα σε ενα βραδυ.
δηλαδη,ποιες εταιρειες να κρατησουν?

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
δηλαδη,ποιες εταιρειες να κρατησουν?

Αυτους που δουλευουν σαν τον αποπανω

Και οχι μονο αυτο. Να τους επιβραβευει η πολιτεια δημοσια, μπας και περασει αλλο προτυπο στον ελληνα απο αυτον του λαμογιου

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
Αυτους που δουλευουν σαν τον αποπανω

Και οχι μονο αυτο. Να τους επιβραβευει η πολιτεια δημοσια, μπας και περασει αλλο προτυπο στον ελληνα απο αυτον του λαμογιου

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ εταιρεια, Ατομικη επιχειρηση ειμαι.
Εχω την αισθηση (σχεδον σιγουρια ) οτι θελουν να μην υπαρχουν μικρες ιδιωτικες επιχειρησεις. θελουν ολοι να γινουμε υπαλληλοι των μεγαλων πολυεθνικων ή δικων μας εταιρειων που θα διαχειριζονται τα παντα και θα σου δινουν 500€ για να δουλευεις στην δουλεια που θα σου εχουν παρει πριν τσαμπα .

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
  Βουλιαγμένης 64, είναι  ο πουστης που ηδη ειχα γραψει προχτες,νατος που τον βαλανε και παλι. Τον θυμαμαι εδώ και δεκαπέντε χρονια,παλι γράφανε γι αυτόν. Το βιολι του. Πιο κατω,στο 68, διπλα στο φαρμακειο που φαινεται  η ταμπελλα, είναι ένα γνωστο στουντιο.

Συνημμένα

• βουλιαγμ 64.jpg
    βουλιαγμ 64.jpg
    130,4 KB · Εμφανίσεις: 8

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom