You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κλέβει στην ποσότητα βενζίνης το 20% των πρατηρίων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kuros78
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 96
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Και το κλεψιμο λες δεν γαμιεται με εφαγε 5-10-20 ευρω στο γεμισμα τον κινητηρα που θα τον στειλει για βρουβες και θα στοιχισει κατι χιλιαρικα εκει τι λες?δεν είναι τίποτα..
μόνο ένα νόμο που να τους κλείνει το μαγαζάκι μια και καλή σε όποιον πιαστεί να κλέβει θέλει ;)
maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 90
- Πόντοι
- 6
προσπαθήστε να βάζετε καύσιμα από τα ιδιόκτητα πρατήρια των εταιριών καυσίμων π.χ :
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
τελειως ασχετο. και τα εταιρικα ειναι μισθωμενα σε ιδιωτες -διαχειριστες. και εκει μπορει να κλεψουν.....προσπαθήστε να βάζετε καύσιμα από τα ιδιόκτητα πρατήρια των εταιριών καυσίμων π.χ :
ολα ειναι στην τιμη.... δεν γινεται η μεση τιμη σε μια πολη να ειναι π.χ. 1€ και να υπαρχει πρατηριο που να πουλαει 0,8€ . 1000%αυτος κλεβει.
Διαφορες στα πρατηρια 1-3 λεπτα ειναι απολυτα λογικες (κερδος , εταιρεια, καυσιμο,εκπτωσεις) . απο εκει και πανω αρχιζει να βρωμαει.
Πρατηριουχος (ΕΚΟ) ειμαι και ξερω τι σας λεω.
Βεβαια υπαρχει και η περιπτωση του βλακα πρατηριουχου που απλα δεν ξερει να βγαλει την τιμη που πρεπει να πουλαει με αποτελεσμα να πουλαει οσο αγοραζει σχεδον. αυτοι εχουν στην αρχη μεγαλη διαφορα με τους αλλους αλλα στο τελος κλεινουν λογω χρεων.....
Διαγραμμένο μέλος 159862
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Πρατηριουχος ΕΚΟ? που ρε φιλε να ερχομαστε να βαζουμετελειως ασχετο. και τα εταιρικα ειναι μισθωμενα σε ιδιωτες -διαχειριστες. και εκει μπορει να κλεψουν.....
ολα ειναι στην τιμη.... δεν γινεται η μεση τιμη σε μια πολη να ειναι π.χ. 1€ και να υπαρχει πρατηριο που να πουλαει 0,8€ . 1000%αυτος κλεβει.
Διαφορες στα πρατηρια 1-3 λεπτα ειναι απολυτα λογικες (κερδος , εταιρεια, καυσιμο,εκπτωσεις) . απο εκει και πανω αρχιζει να βρωμαει.
Βεβαια υπαρχει και η περιπτωση του βλακα πρατηριουχου που απλα δεν ξερει να βγαλει την τιμη που πρεπει να πουλαει με αποτελεσμα να πουλαει οσο αγοραζει σχεδον. αυτοι εχουν στην αρχη μεγαλη διαφορα με τους αλλους αλλα στο τελος κλεινουν λογω χρεων.....
Για πρατηριούχος δεν τα λες καλά.Να κερδίσει τι ο διαχειρηστής όταν όλες οι δεξαμενές είναι online με την εταιρία;Πως θα δικαιολογήσει την περισσευούμενη ποσότητα;τελειως ασχετο. και τα εταιρικα ειναι μισθωμενα σε ιδιωτες -διαχειριστες. και εκει μπορει να κλεψουν.....
amilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 110
- Πόντοι
- 1
Εγω οπου και να βαλω βενζινη κρατω ημερολογιο αξια που εβαλα αξια λιτρου ποσοτητα και χιλιομετρα που εκανα εκει λοιπον παρατηρω οτι αν βαλω με 10€ στην ιδια αξια τα λιτρα δεν θα ειναι τα μισα απο 20€ αλλα κατα 5 με 10 ml ποιο λιγα και υποψιαζομαι οτι ειναι πειραγμενα. Επισης προβλημα με των κινητηρα συνανταω μονο οταν βαλω απο την revoil σε οποιο βενζιναδικο και αν εχω παει μετα μου αναβει το τσεκ και στην καμπινα μυριζει εντονα βενζινη αυτα μου τα κανει μονο απο την συγκεκριμενη εταιρια σε οποια αλλη εχω βαλει δεν εχω συναντηση προβληματα.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
μάγκες, δεν βγαίνει άκρη. Πρώτη φορά διαπίστωσα την πουστιά όταν έβαλα υγραέριο στο αυτοκίνητο. Μπουκάλα 41 λίτρα. Στην αρχή το φουλάριζα και το άφηνα και άδειαζε μέχρι σταγόνας. Ε, ούτε μία φορά δεν συνέπεσαν ποσότητες στο γέμισμα. Ούτε καν στο ίδιο πρατήριο. Μέχρι 43 λίτρα μου έβαλε ένας! Σταμάτησα να ασχολούμαι.
Διαγραμμένο μέλος 159862
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
ωχ,τι εγινε,σου εβγαλε μαχαιρι ?εκεινο που δεν ξερετε οτι πολλα βενζιναδικα (για να μην πω ολα) εχουν προστασια..αλλα δεν μπορω να σας πω απο ποιους..ενα σας λεω..μην τα βαλετε ποτε με βενζινα..εχω πικραν πειραν..
Ακουστε..ειχαν απεργια τα βυτιοφορα..παω σ ενα μου λεει βενζινη τελος..κανω εναν γυρο και βλεπω βαζει σ ναν με μια bmw του λεω γιατι δεν εβαλες και σε μενα?? καλω το 100 το αποτελεσμα/ παρα λιγο να βρω και τον μπελα μου..δεν μπορω να επεκταθω σορρυ..
το μον που μπορω να σας πω ειναι οτι λαδωνουν εκει που πρεπει ωστε να μην μπορει να τους πειραξει κανεις οτι και πουστια να κανουν.. :-Ακουστε..ειχαν απεργια τα βυτιοφορα..παω σ ενα μου λεει βενζινη τελος..κανω εναν γυρο και βλεπω βαζει σ ναν με μια bmw του λεω γιατι δεν εβαλες και σε μενα?? καλω το 100 το αποτελεσμα/ παρα λιγο να βρω και τον μπελα μου..δεν μπορω να επεκταθω σορρυ..
Διαγραμμένο μέλος 159862
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
μηπως ειχες φτηνο αμαξι,γι'αυτο?Ακουστε..ειχαν απεργια τα βυτιοφορα..παω σ ενα μου λεει βενζινη τελος..κανω εναν γυρο και βλεπω βαζει σ ναν με μια bmw του λεω γιατι δεν εβαλες και σε μενα?? καλω το 100 το αποτελεσμα/ παρα λιγο να βρω και τον μπελα μου..δεν μπορω να επεκταθω σορρυ..
οχι απλα εβαζε μονο σοτυς γνωστους πελατες του..παρανομο φυσικα..αν βρηκα δικιο? μην λετε ανεκδοτα τωρα!μηπως ειχες φτηνο αμαξι,γι'αυτο?
Διαγραμμένο μέλος 159862
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
και πλεον,που βαζεις βενζινη?εμπιστευεσαι κανενα?οχι απλα εβαζε μονο σοτυς γνωστους πελατες του..παρανομο φυσικα..αν βρηκα δικιο? μην λετε ανεκδοτα τωρα!
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
οχι απλα εβαζε μονο σοτυς γνωστους πελατες του..παρανομο φυσικα..αν βρηκα δικιο? μην λετε ανεκδοτα τωρα!
Το σκέφτηκες ποτέ να τα κάνεις όλα αυτά αυτοτελή επεισόδια σε σενάριο, και να τα διαβάσει κάποιος;
βαζω οπου βρω αλλα ξερω οτι και να γινει αυτοι ειναι καλλυμενοι..οποιος δεν με πιστευει μαλλον ειναι πολυ αβγαλτος σε τετοια θεματα..και πλεον,που βαζεις βενζινη?εμπιστευεσαι κανενα?
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εκτος από την βενζίνη να δω ποτε θα γαμήσουν αυτά τα καριόλια των εταιριών κινητής τηλεφωνίας που κλέβουν τους πάντες!
5 με 10 ml?Εγω οπου και να βαλω βενζινη κρατω ημερολογιο αξια που εβαλα αξια λιτρου ποσοτητα και χιλιομετρα που εκανα εκει λοιπον παρατηρω οτι αν βαλω με 10€ στην ιδια αξια τα λιτρα δεν θα ειναι τα μισα απο 20€ αλλα κατα 5 με 10 ml ποιο λιγα και υποψιαζομαι οτι ειναι πειραγμενα. Επισης προβλημα με των κινητηρα συνανταω μονο οταν βαλω απο την revoil σε οποιο βενζιναδικο και αν εχω παει μετα μου αναβει το τσεκ και στην καμπινα μυριζει εντονα βενζινη αυτα μου τα κανει μονο απο την συγκεκριμενη εταιρια σε οποια αλλη εχω βαλει δεν εχω συναντηση προβληματα.
Ρε μάγκα τόσο λίγο ουτε αναπτηρακι δεν γεμίζει!!!!
Είσαι τόσο μαλάκας που εχεις το ακαταλόγιστο!!!!βαζω οπου βρω αλλα ξερω οτι και να γινει αυτοι ειναι καλλυμενοι..οποιος δεν με πιστευει μαλλον ειναι πολυ αβγαλτος σε τετοια θεματα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις