Νέα

Κλέβει στην ποσότητα βενζίνης το 20% των πρατηρίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuros78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
δεν είναι τίποτα..
μόνο ένα νόμο που να τους κλείνει το μαγαζάκι μια και καλή σε όποιον πιαστεί να κλέβει θέλει  ;)

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
δεν είναι τίποτα..
μόνο ένα νόμο που να τους κλείνει το μαγαζάκι μια και καλή σε όποιον πιαστεί να κλέβει θέλει  ;)
Και το κλεψιμο λες δεν γαμιεται με εφαγε 5-10-20 ευρω στο γεμισμα τον κινητηρα που θα τον στειλει για βρουβες και θα στοιχισει κατι χιλιαρικα εκει τι λες?

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
προσπαθήστε να βάζετε καύσιμα από τα ιδιόκτητα πρατήρια των εταιριών καυσίμων π.χ :

τελειως ασχετο. και τα εταιρικα ειναι μισθωμενα σε ιδιωτες -διαχειριστες. και εκει μπορει να κλεψουν.....
ολα ειναι στην τιμη.... δεν γινεται η μεση τιμη σε μια πολη να ειναι π.χ. 1€ και να υπαρχει πρατηριο που να πουλαει 0,8€ . 1000%αυτος κλεβει.
Διαφορες  στα πρατηρια 1-3 λεπτα ειναι απολυτα λογικες (κερδος , εταιρεια, καυσιμο,εκπτωσεις) . απο εκει και πανω αρχιζει να βρωμαει.
Πρατηριουχος (ΕΚΟ) ειμαι και ξερω τι σας λεω.
Βεβαια υπαρχει και η περιπτωση του βλακα πρατηριουχου που απλα δεν ξερει να βγαλει την τιμη που πρεπει να πουλαει με αποτελεσμα να πουλαει οσο αγοραζει σχεδον. αυτοι εχουν στην αρχη μεγαλη διαφορα με τους αλλους αλλα στο τελος κλεινουν λογω χρεων.....

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
τελειως ασχετο. και τα εταιρικα ειναι μισθωμενα σε ιδιωτες -διαχειριστες. και εκει μπορει να κλεψουν.....
ολα ειναι στην τιμη.... δεν γινεται η μεση τιμη σε μια πολη να ειναι π.χ. 1€ και να υπαρχει πρατηριο που να πουλαει 0,8€ . 1000%αυτος κλεβει.
Διαφορες  στα πρατηρια 1-3 λεπτα ειναι απολυτα λογικες (κερδος , εταιρεια, καυσιμο,εκπτωσεις) . απο εκει και πανω αρχιζει να βρωμαει.
Βεβαια υπαρχει και η περιπτωση του βλακα πρατηριουχου που απλα δεν ξερει να βγαλει την τιμη που πρεπει να πουλαει με αποτελεσμα να πουλαει οσο αγοραζει σχεδον. αυτοι εχουν στην αρχη μεγαλη διαφορα με τους αλλους αλλα στο τελος κλεινουν λογω χρεων.....
Πρατηριουχος ΕΚΟ? που ρε φιλε να ερχομαστε να βαζουμε :grin: :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Για πρατηριούχος δεν τα λες καλά.Να κερδίσει τι ο διαχειρηστής όταν όλες οι δεξαμενές είναι online με την εταιρία;Πως θα δικαιολογήσει την περισσευούμενη ποσότητα;

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Εγω οπου και να βαλω βενζινη κρατω ημερολογιο αξια που εβαλα αξια λιτρου ποσοτητα και χιλιομετρα που εκανα εκει λοιπον παρατηρω οτι αν βαλω με 10€ στην ιδια αξια τα λιτρα δεν θα ειναι τα μισα απο 20€ αλλα κατα 5 με 10 ml ποιο λιγα και υποψιαζομαι οτι ειναι πειραγμενα. Επισης προβλημα με των κινητηρα συνανταω μονο οταν βαλω απο την revoil σε οποιο βενζιναδικο και αν εχω παει μετα μου αναβει το τσεκ και στην καμπινα μυριζει εντονα βενζινη αυτα μου τα κανει μονο απο την συγκεκριμενη εταιρια σε οποια αλλη εχω βαλει δεν εχω συναντηση προβληματα.

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
εκεινο που δεν ξερετε οτι πολλα βενζιναδικα (για να μην πω ολα) εχουν προστασια..αλλα δεν μπορω να σας πω απο ποιους..ενα σας λεω..μην τα βαλετε ποτε με βενζινα..εχω πικραν πειραν..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μάγκες, δεν βγαίνει άκρη. Πρώτη φορά διαπίστωσα την πουστιά όταν έβαλα υγραέριο στο αυτοκίνητο. Μπουκάλα 41 λίτρα. Στην αρχή το φουλάριζα και το άφηνα και άδειαζε μέχρι σταγόνας. Ε, ούτε μία φορά δεν συνέπεσαν ποσότητες στο γέμισμα. Ούτε καν στο ίδιο πρατήριο. Μέχρι 43 λίτρα μου έβαλε ένας! Σταμάτησα να ασχολούμαι.

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
εκεινο που δεν ξερετε οτι πολλα βενζιναδικα (για να μην πω ολα) εχουν προστασια..αλλα δεν μπορω να σας πω απο ποιους..ενα σας λεω..μην τα βαλετε ποτε με βενζινα..εχω πικραν πειραν..
ωχ,τι εγινε,σου εβγαλε μαχαιρι ?

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Ακουστε..ειχαν απεργια τα βυτιοφορα..παω σ ενα μου λεει βενζινη τελος..κανω εναν γυρο και βλεπω βαζει σ ναν με μια bmw  του λεω γιατι δεν εβαλες και σε μενα?? καλω το 100 το αποτελεσμα/ παρα λιγο να βρω και τον μπελα μου..δεν μπορω να επεκταθω σορρυ..

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Ακουστε..ειχαν απεργια τα βυτιοφορα..παω σ ενα μου λεει βενζινη τελος..κανω εναν γυρο και βλεπω βαζει σ ναν με μια bmw  του λεω γιατι δεν εβαλες και σε μενα?? καλω το 100 το αποτελεσμα/ παρα λιγο να βρω και τον μπελα μου..δεν μπορω να επεκταθω σορρυ..
το μον που μπορω να σας πω ειναι οτι λαδωνουν εκει που πρεπει ωστε να μην μπορει να τους πειραξει κανεις οτι και πουστια να κανουν.. :-

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
μηπως ειχες φτηνο αμαξι,γι'αυτο? :grin:

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
οχι απλα εβαζε μονο σοτυς γνωστους πελατες του..παρανομο φυσικα..αν βρηκα δικιο? μην λετε ανεκδοτα τωρα!  :cheesy:
και πλεον,που βαζεις βενζινη?εμπιστευεσαι κανενα?

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
οχι απλα εβαζε μονο σοτυς γνωστους πελατες του..παρανομο φυσικα..αν βρηκα δικιο? μην λετε ανεκδοτα τωρα!  :cheesy:

Το σκέφτηκες ποτέ να τα κάνεις όλα αυτά αυτοτελή επεισόδια σε σενάριο, και να τα διαβάσει κάποιος;

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
και πλεον,που βαζεις βενζινη?εμπιστευεσαι κανενα?
βαζω οπου βρω αλλα ξερω  οτι και να γινει αυτοι ειναι καλλυμενοι..οποιος δεν με πιστευει μαλλον ειναι πολυ αβγαλτος σε τετοια θεματα..

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εκτος από την βενζίνη να δω ποτε θα γαμήσουν αυτά τα καριόλια των εταιριών κινητής τηλεφωνίας που κλέβουν τους πάντες!  :s&m_1:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εγω οπου και να βαλω βενζινη κρατω ημερολογιο αξια που εβαλα αξια λιτρου ποσοτητα και χιλιομετρα που εκανα εκει λοιπον παρατηρω οτι αν βαλω με 10€ στην ιδια αξια τα λιτρα δεν θα ειναι τα μισα απο 20€ αλλα κατα 5 με 10 ml ποιο λιγα και υποψιαζομαι οτι ειναι πειραγμενα. Επισης προβλημα με των κινητηρα συνανταω μονο οταν βαλω απο την revoil σε οποιο βενζιναδικο και αν εχω παει μετα μου αναβει το τσεκ και στην καμπινα μυριζει εντονα βενζινη αυτα μου τα κανει μονο απο την συγκεκριμενη εταιρια σε οποια αλλη εχω βαλει δεν εχω συναντηση προβληματα.
5 με 10 ml?
Ρε μάγκα τόσο λίγο ουτε αναπτηρακι δεν γεμίζει!!!!
:2funny: :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
βαζω οπου βρω αλλα ξερω  οτι και να γινει αυτοι ειναι καλλυμενοι..οποιος δεν με πιστευει μαλλον ειναι πολυ αβγαλτος σε τετοια θεματα..
Είσαι τόσο μαλάκας που εχεις το ακαταλόγιστο!!!! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom