rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
το χεις κάνει εσύ ?πηγαινε αγορασε το τυπε,κλαιν μαιν
το χεις κάνει εσύ ?πηγαινε αγορασε το τυπε,κλαιν μαιν
oxiτο χεις κάνει εσύ ?
127 ευρώ , είναι δύσκολο να τα δώσω :-
τιποτα μαλλον εγω παιρνω μετα τ γλειφοωκλαδα μια χολς λεμονι για να φυγει η πικριλα τυπε
σωστό κι'αυτό...Αν έχεις κολλήσει όμως δεν πιάνει. Και δεν μπορείς να ξέρεις πάντα αν εχεις κολλήσει γιατί δεν εμφανίζονται πάντα ορατά συμπτώματα.
τι κωλους γλυφεις τυπε και ειναι πικροι; :S
Καλά παει το θρεντ για τον καρκινο του προστατη .. Μεγαλες στιγμες ... :o
σωστό κι'αυτό...
αλλά και το εμβόλιο ιός είναι , αλλά εξασθενημένος
οπότε τώρα που το σκέφτομαι άν κάποιος γλείφει αιδοία έστω και ασυμπτωματικών κονδυλωμάτων
υποθέτω ότι κάνει κάτι σαν φυσικό εμβολιασμό
μπορεί να λέω και βλακεία
Σώπα! Καλά που το σκέφτηκες δηλαδή.
Ρε τύπε αν ήταν έτσι δεν θα χρειαζόταν κανένα εμβόλιο, απλά θα ερχόμαστε σε επαφή με τους ιούς κι όλα καλά! (Τρόπος του λέγειν!)
Να σε ρωτήσω σοβαρά. Το πτυχίο το πήρες μέρα η νύχτα;
γιατο θα πρεπει να χρησιμοποιεις και την θεραπεια μαρης τυπεΤο ότι θα μπει ένας ζωντανός ιός στο αίμα, δε σημαίνει ότι θα αρρωστήσουμε από αυτόν. Αν είναι λίγα τα εχθρικά κύτταρα μπορεί να τα εξοντώσει το ανοσοποιητικό. Δεν ξέρω αν αυτή η σύγκρουση δημιουργεί ανοσολογική μνήμη.
Το ότι θα μπει ένας ζωντανός ιός στο αίμα, δε σημαίνει ότι θα αρρωστήσουμε από αυτόν. Αν είναι λίγα τα εχθρικά κύτταρα μπορεί να τα εξοντώσει το ανοσοποιητικό. Δεν ξέρω αν αυτή η σύγκρουση δημιουργεί ανοσολογική μνήμη.
Το ότι θα μπει ένας ζωντανός ιός στο αίμα, δε σημαίνει ότι θα αρρωστήσουμε από αυτόν. Αν είναι λίγα τα εχθρικά κύτταρα μπορεί να τα εξοντώσει το ανοσοποιητικό. Δεν ξέρω αν αυτή η σύγκρουση δημιουργεί ανοσολογική μνήμη.
αν τις πετυχεις ομως τυπε? ;)Φυσικά και ο οργανισμός μπορεί να εξοντώσει τα λίγα εχθρικά κύτταρα.
Το ερώτημα είναι πως στο καλό επιτυγχάνεις εσύ δοσολογία μικροοργανισμών. ;)