boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.340
- Πόντοι
- 2.256
το κοινο του ειναι οι χοντρές νοικοκυρες και οι φαντασμενες πιτσιρικες , οχι οι επιβητορεςτωρα που η αναλογια κοντευει το 50-50 αν δε μας εχουν ξεπερασει ηδη δλδ, θεωρειται ακομα προσβολη το πουστρακι κτλ?
δεν ειναι προσβολη να τον λενε πουστη η οτι ειναι πουστης , αυτος νοιαζεται για το κοινο του τυπε , μην το χασει ...ε??? καπου σε εχασα
Συμφωνώ απόλυτα..Πουταναρα Κλελια....ρουφηγμα στις βυζαρες σου και ξεσκισμα μεχρι λιποθυμιας καριολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αγριο γαμησι στην Κλελια
οριακά αν περάσει το 5 ..7/10
και πολυ της ειναι
πρεπει να κανουμε θυσιες ειπαμε. Αφου εχει καλα βυζια, μεταξυ των αλλων μπαζων του 3-4 που γλειφουν οι αλλοι, θα της χαρισουμε ενα 6.87/10 γιατι γδυνεται συχνα. Θα επανεξετασουμε την περιπτωση μολις πιασει τα πρωτα -ανταοριακά αν περάσει το 5 ..
που το ειδες εσυ το καλό βυζι ρε μαν ;πρεπει να κανουμε θυσιες ειπαμε. Αφου εχει καλα βυζια, μεταξυ των αλλων μπαζων του 3-4 που γλειφουν οι αλλοι, θα της χαρισουμε ενα 6.87/10 γιατι γδυνεται συχνα. Θα επανεξετασουμε την περιπτωση μολις πιασει τα πρωτα -αντα
Αυτοί οι νέοι φολοουερς έχουν να δουν γυναίκα γυμνή σε οθόνη παρά πολύ καιρό...να μην σκεφτώ πόσο πιο πολυν καιρο έχουν να αγγίξουν γυμνή γυναίκα.Τοσο νηστικοί;;;;Χωρίς να είμαι ειδικός, λέω ότι έχει το λεγόμενο βυζί "Σταγόνα" . Οι ρώγες δεν κοιτούν τον ουρανό, αλλά ευθεία. Συνολικά και ειδικά προφίλ έχουν το ιδανικό σχήμα.
Πάντως τα πετάει και στα στοριζ στο ινστα. Από χθες εν τω μεταξύ πρέπει να προστέθηκαν καμία 500αρα χιλιάδες φόλοουερς
Eννοειται μάν....τι νομίζεις ότι τους εντυπωσίασε το βαθυστόχαστο σενάριο ΜΟΝΟ;Αα τελικά πέρα από τα ''σινεφίλ'' γιδοτάγαρα του twitter, βλέπω ο Χριστόφορος έχει απήχηση και στους αυνάνες που διψάνε για λίγο ρωγίδι στην TV
Κάποιος μύστης να ανεβάσει το βιντεάκι σε HD για να φύγει μια παχια
τυπε πηγα εκτακτως στα ΜΕD πηρα τον καταλογο της και μουσκεψα το βρακυ μου στα 4 νανοσεκοντ@nickpie2008 για "καμ του δωθε" , εχουμε φάσεις για VAR
Νικκκτυπε πηγα εκτακτως στα ΜΕD πηρα τον καταλογο της και μουσκεψα το βρακυ μου στα 4 νανοσεκοντ
τύπε είσαι μοντέλο,την απαξίωσεςΑδιάφορη γκόμενα με ένα συμπαθητικό προσωπάκι.