Νέα

Ινδές & Πακιστανές

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.065
Πόντοι
2.696
λες να εχουμε περισσοτερο ποσοστο σε αναλογια πληθυσμου; μπορει να εχεις δικιο...ενας μαλακας μια νυχτα μου ειπε γυρω στο 50% ειναι πουσκλαμαδες στην κυπρο
Ο ένας παππούς του παππού μου ήταν από την Πάφο... Σκότωσε έναν Τουρκοκύπριο γιατί του πείραξε την αρραβωνιαστικιά... Έτσι ήρθε στην Ελλάδα... Αυτοί ήταν άντρες... Σου είπα... Σας χάλασαν τα πολλά λεφτά που ήρθαν ξαφνικά... Και μάλλον η πολλή επαφή με τους Βρετανούς (που δεν φημίζονται για το αντριλίκι τους)...

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.065
Πόντοι
2.696
Τι κόμπλεξ έχεις ρε μεγάλε
Ότι είναι πουστοκύπριος.... Το είπε... Δεν αισθάνονται Έλληνες, επειδή δεν προσαρτήθηκαν στην Ελλάδα (και καλά έκαναν, για να μην έχουν τα χάλια μας) και εδώ και κάποιες δεκαετίες άντρες...

anonimos4

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
135
Πόντοι
1
Ότι είναι πουστοκύπριος.... Το είπε... Δεν αισθάνονται Έλληνες, επειδή δεν προσαρτήθηκαν στην Ελλάδα (και καλά έκαναν) και εδώ και κάποιες δεκαετίες άντρες...
Φίλε Έλληνας είμαι και μένω Κύπρο. Στη Κύπρο μισοί μισοί είναι σκέψου ρχω φίλο που έχει Τάτου την ελληνική σημαία και είναι Κυπραίος και λέει εγώ είμαι Έλληνας. Δεν αναγνωρίζει καν την ΚΥΠΡΙΑΚΗ σημαία. Και μετά είναι κάτι κομμουνιστές συνήθως που δεν μας πάνε μια. Άμα είναι και με την Ομόνοια σηκώνουν σημαίες τις Τουρκίας και του τζεκεβαρα. Πατά στο Ίντερνετ να δεις.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.065
Πόντοι
2.696
Φίλε Έλληνας είμαι και μένω Κύπρο. Στη Κύπρο μισοί μισοί είναι σκέψου ρχω φίλο που έχει Τάτου την ελληνική σημαία και είναι Κυπραίος και λέει εγώ είμαι Έλληνας. Δεν αναγνωρίζει καν την ΚΥΠΡΙΑΚΗ σημαία. Και μετά είναι κάτι κομμουνιστές συνήθως που δεν μας πάνε μια. Άμα είναι και με την Ομόνοια σηκώνουν σημαίες τις Τουρκίας και του τζεκεβαρα. Πατά στο Ίντερνετ να δεις.
Δεν είναι κομμουνιστές... Κάτι ΣΥΡΙΖΑ προοδευτικοί στυλ Τσίπρα - Κασελάκη είναι, που ψήφισαν Μπουτάρη για να κάνουν τους προοδευτικούς και μετά τον έβριζαν ως Ελληναράδες... Μην τα μπερδεύεις... Οι περισσότεροι είναι δεξιοί έως ακροδεξιοί εθνικιστές, όπως όλοι οι άλλοι Έλληνες... Απλώς τα τελευταία χρόνια έγιναν της μόδας κάτι "προοδευτικοί" του κώλου σαν αυτόν που έστειλαν στην Ευρωβουλή, τον Φειδία...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
301
Πόντοι
21
Ο ένας παππούς του παππού μου ήταν από την Πάφο... Σκότωσε έναν Τουρκοκύπριο γιατί του πείραξε την αρραβωνιαστικιά... Έτσι ήρθε στην Ελλάδα... Αυτοί ήταν άντρες...
ενα το γυρισουμε στους φονους τωρα ;
Τι κόμπλεξ έχεις ρε μεγάλε
κανενα...εσυ;

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.065
Πόντοι
2.696
ενα το γυρισουμε στους φονους τωρα ;

κανενα...εσυ;
Έπρεπε να φας μπουκάλι στον κώλο από τους Τούρκους πουστράκο... :2funny: :2funny: :2funny:
Και σίγουρα θα θέλεις να σου γαμάνε (οι Τούρκοι) την γυναίκα ή την γκόμενα και εσύ να :wanker:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
301
Πόντοι
21
Έπρεπε να φας μπουκάλι στον κώλο από τους Τούρκους πουστράκο... :2funny: :2funny: :2funny:
Και σίγουρα θα θέλεις να σου γαμάνε (οι Τούρκοι) την γυναίκα ή την γκόμενα και εσύ να :wanker:
εφοσον ξερω τα πουστρακια ξεκινησαν απο την Ρωμη και μετα επεκταθηκε στην ελλαδα το πουσλικκι καινμετα στον υπολοιπο κοσμο...εισαστε πρωτοποροι σε αυτο τον τομεα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λαλώ σε είσαι πολλά μαλάκας...
ξερω το

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
301
Πόντοι
21
να σου πω την αληθεια προτιμω κανενα double penetration... η ενα καυλι στο στομα και ενα στο μουνι...παρα να τον παιζω...η εκτος αν υπαρχει καμια αλλη εκει να μου τον παιζει

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.065
Πόντοι
2.696
να σου πω την αληθεια προτιμω κανενα double penetration... η ενα καυλι στο στομα και ενα στο μουνι...παρα να τον παιζω...η εκτος αν υπαρχει καμια αλλη εκει να μου τον παιζει
Έπρεπε να δοκιμάσεις Αλβανή... Να σου βάζει κωλοδάχτυλο και ταυτόχρονα να στον παίζει...

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.065
Πόντοι
2.696
εφοσον ξερω τα πουστρακια ξεκινησαν απο την Ρωμη και μετα επεκταθηκε στην ελλαδα το πουσλικκι καινμετα στον υπολοιπο κοσμο...εισαστε πρωτοποροι σε αυτο τον τομεα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ξερω το
Μου αρέσουν οι εγκυκλοπαιδικές σου γνώσεις...

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
301
Πόντοι
21
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
301
Πόντοι
21
Έπρεπε να δοκιμάσεις Αλβανή... Να σου βάζει κωλοδάχτυλο και ταυτόχρονα να στον παίζει...
αλβανη δοκιμασα μια φορα στην ολλανδια...χμμμ ηταν οκ αλλα εκαμα ενα τελεια απλο σεξακι διοτι ημουν μεθυσμενος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom