Δεν εχω τηλεφωνα τους κ δεν δοκιμαζω.Δε δοκιμασα γτ δεν βρισκω αξιολογες που η εμφανιση δε συμβαζει σοι κ καλα με αποδοση αλλα δε χρειαζονται τηλεφωνα γιατι της Ομονοιας ειναι οι πιο φανερες κ μαλλον οι μονες που δουλευουν.Γυφτοκατι εχει σε ολα τα level αλλα πακιστανες-ινδες-μπαγκλαντεσιανες μονο Ομονοια κ παντα ιδιε.Οι αλλες ειναι γυφτοβουλγαρες,ρουνανογυφτισσες,τουρκογυφτισσες,αυτες βρισκονται σε πιατσα-μπουρδελα-στουντιο-αγγελιες.Δεν εχω τηλεφωνα τους.Νομιζω εμφανιζονται Ιρανες η Ιρανη δεν θυμαμαι,εγω ειδα στο Access μια που ναι η ομορφοτερη που φαινοταν σα να φορουσε τουρμπανι κατω απο κουκουλα.Γενικα δειχνουν ψιλοξεπετες με αμφιβολλη καθαριοτητα.Να σας πω τι ειναι σιγουρο:Το ψεμμα σε οτι εχει γυφτομιξεις,οπου γυφτοκατι κατα 80-90 να περιμενετε αρχιψευτρες που η γνησια γυφτισσα ειναι αρχιψευτρα,φανταστειτε η μιξη ειναι αρχηγος των αρχιψευτρων.Αραβισσες θα θελα πραγμα απιαστο.Εννοειται ολες αυτες αναμεικτες ομορφιες χαμηλοτερες συνηθως απο αυτο που θα θελουμε.Θεωρω Αιγυπτιες-Μαροκινες-Λιβανεζες πρωτη κατηγορια και Ιρανες-Αραβισσες-Ινδες δευτερη κατηγορια του κατι διαφορετικου
Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό το θέμα αλλά είπα να το ανοίξω , ξέρω ξέρω όταν διαβάζουμε τον τίτλο δεν είναι και τόσο καυλωτικο αλλά να μεν περιπεζομαστε έχει κάτι μο*ναρες ινδουες και πακιστανιτσες, μπορούμε να μοιραστούμε εδώ αν γνωρίζουμε κάποιες κοπέλες εκείνης της καταγωγής.
Ινδοι/Πακιστανοι/Μπαγκλαντες ....μιλαμε για τους ποιο ασχημους ανθρωπους στο πλανητη .....
ναι οκ υπαρχουν και ομορφες αλλα μιλαμε για το 1%
απορω ποιος ψαχνει τετοιες ρατσες και με τι κριτήρια ...
Ινδοι/Πακιστανοι/Μπαγκλαντες ....μιλαμε για τους ποιο ασχημους ανθρωπους στο πλανητη .....
an diavasis kala re xrisogamiara tha katalavis oti exo vali , IPARXOUN ke kati mounares.....opos kathe ratsa exi tis asximes ke tis mounares...alla malon na pis to kalo logo sou thelis mono..... cheers mate ;)