Νέα

Ινδές & Πακιστανές

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.156
Πόντοι
2.606
κλειστε το νημα ρε αυνανες ..ιεροσυλια ,εχουμε νημα για πατσαβουρες να καλυφθουν ολοι οι ψυχανωμαλοι μπαζογαμιαδες,δεν θελουμε αλλα ....ελεος!

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.245
Πόντοι
2.546
οχι δυστυχώς. ο @SpermCountry θα ξέρει λογικά που κινείται στην πιάτσα.
Δεν εχω τηλεφωνα τους κ δεν δοκιμαζω.Δε δοκιμασα γτ δεν βρισκω αξιολογες που η εμφανιση δε συμβαζει σοι κ καλα με αποδοση αλλα δε χρειαζονται τηλεφωνα γιατι της Ομονοιας ειναι οι πιο φανερες κ μαλλον οι μονες που δουλευουν.Γυφτοκατι εχει σε ολα τα level αλλα πακιστανες-ινδες-μπαγκλαντεσιανες μονο Ομονοια κ παντα ιδιε.Οι αλλες ειναι γυφτοβουλγαρες,ρουνανογυφτισσες,τουρκογυφτισσες,αυτες βρισκονται σε πιατσα-μπουρδελα-στουντιο-αγγελιες.Δεν εχω τηλεφωνα τους.Νομιζω εμφανιζονται Ιρανες η Ιρανη δεν θυμαμαι,εγω ειδα στο Access μια που ναι η ομορφοτερη που φαινοταν σα να φορουσε τουρμπανι κατω απο κουκουλα.Γενικα δειχνουν ψιλοξεπετες με αμφιβολλη καθαριοτητα.Να σας πω τι ειναι σιγουρο:Το ψεμμα σε οτι εχει γυφτομιξεις,οπου γυφτοκατι κατα 80-90 να περιμενετε αρχιψευτρες που η γνησια γυφτισσα ειναι αρχιψευτρα,φανταστειτε η μιξη ειναι αρχηγος των αρχιψευτρων.Αραβισσες θα θελα πραγμα απιαστο.Εννοειται ολες αυτες αναμεικτες ομορφιες χαμηλοτερες συνηθως απο αυτο που θα θελουμε.Θεωρω Αιγυπτιες-Μαροκινες-Λιβανεζες πρωτη κατηγορια και Ιρανες-Αραβισσες-Ινδες δευτερη κατηγορια του κατι διαφορετικου

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
304
Πόντοι
21
Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό το θέμα αλλά είπα να το ανοίξω , ξέρω ξέρω όταν διαβάζουμε τον τίτλο δεν είναι και τόσο καυλωτικο αλλά να μεν περιπεζομαστε έχει κάτι μο*ναρες ινδουες και πακιστανιτσες, μπορούμε να μοιραστούμε εδώ αν γνωρίζουμε κάποιες κοπέλες εκείνης της καταγωγής.

Τι περιμένεις:

Yasmina%20Khan12.jpg

Τι σου έρχεται:

pakistanoi__7_.jpg

cannonball

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
33
Πόντοι
0
Ινδοι/Πακιστανοι/Μπαγκλαντες ....μιλαμε για τους ποιο ασχημους ανθρωπους στο πλανητη .....
ναι οκ υπαρχουν και ομορφες αλλα μιλαμε για το 1%
απορω ποιος ψαχνει τετοιες ρατσες και με τι κριτήρια ...

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
920
Πόντοι
86
Ινδοι/Πακιστανοι/Μπαγκλαντες ....μιλαμε για τους ποιο ασχημους ανθρωπους στο πλανητη .....
ο σαβουρογαμης ο ανδρικος που ανοιξε το thread

dimitrishortis

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2024
Like
4
Πόντοι
0
ρε παιδια στην Αγγλια εχω συναντησει Ινδες απιστευτης ομορφιας

Bkoul7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Κριτικές
10
Like
1.707
Πόντοι
491
το 1% για καθε ενα απο αυτους τους λαους ειναι συνολο 18.860.211 ή αλλιως οσο ολη η ρουμανια :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom