Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.876
- Πόντοι
- 7.636
Πανέμορφη![]()
Που να μπει και το καλοκαιρι....![]()
Πανέμορφη![]()
Που να μπει και το καλοκαιρι....![]()
Δεν υπάρχει αυτή η γκόμεναΕδώ είναι κάποιες φωτό με την κούκλα ηθοποιό Κλέλια Ανδριολάτου.
Και τα @@ του Μπισμπικη μέσαΚλέλια Ανδριολάτου θα συμμετέχει στην νέα κινηματογραφική ταινία του Οικονομίδη 'Σπασμένη φλέβα'. Αν την ακούσουμε να λέει 'Γαλλικά' στην ταινία θα έχει φάση! Αν ρίχνει και κανένα πήδημα ακόμα καλύτερα. Κι ο Μπισμπίκης μέσα.
Έτσι 'πούτσα και ξύλο, πούτσα και ξύλο!'.Και τα @@ του Μπισμπικη μέσα
Και η Ρενεση καλο καβλακι ειναι. Δν πτοουμαστε μαν μουΓαμώτο. Κλέλια Ρένεση λέει. Νόμιζα οτι χθες στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, ειπαν Ανδριολάτου, αλλά είπαν Ρένεση τελικά.
![]()
Αναστέναξε το σαλέ
Μέχρι που έγινε αραχνοαπλυτη και το φως είναι ενέργεια και μας ξεκαυλωσεΚαι η Ρενεση καλο καβλακι ειναι. Δν πτοουμαστε μαν μου
με τον Μπισμπίκη τώρα, σοβαρά μιλάμε?Κλέλια Ανδριολάτου θα συμμετέχει στην νέα κινηματογραφική ταινία του Γιάννη Οικονομίδη 'Σπασμένη φλέβα'. Αν την ακούσουμε να λέει 'Γαλλικά' στην ταινία θα έχει φάση! Αν ρίχνει και κανένα πήδημα ακόμα καλύτερα. Κι ο Μπισμπίκης μέσα.
Noμιζα με φωναξες να σχολιασω την ανθυποδιασημη,γλυτωσες την αναφορα.Ως ηρεμος και γαληνιος χαρακτηρας που ειμαι,το εχω παθει αυτο με την ζωνη![]()
Ποιοι ειναι αυτοι?Τσαμπιονς λιγκ παιζουν?
η ηρεμία και η γαλήνη σου θα φτάσουν στο άπειρο μόλις μου δώσεις εισητήριο VIP για τους Black Sabbath...![]()
στο Birmingham... παίζουν ...Ποιοι ειναι αυτοι?Τσαμπιονς λιγκ παιζουν?![]()
Koντρα στην Ιπσουιτς?στο Birmingham... παίζουν ...
περιμένω![]()