Ότι καλλιεργείται η ιδέα και η εικόνα της πουτάνας σε όλες τις γυναίκες από τη στιγμή που γίνονται έφηβες.
Ότι κάτι τέτοιες πιστεύουν πως είναι μοντέλα και ότι κάνουν κάτι απελευθερωτικό για το γυναικείο φύλο (που κυριολεκτικά γίνονται αντικείμενα για μαλακία).
Ότι μπορεί αυτή που θα ερωτευτείς να στο παίζει κυρία και παρθένα και να είχε OF στα φοιτητικά της χρόνια.
Ότι εκμεταλλεύονται συναισθηματικά μοναχικούς και προβληματικούς άντρες με σκοπό να τους απομυζήσουν οικονομικά.
Ότι εκτός από το να ανοίγουν τον κώλο τους μπροστά σε μία κάμερα είναι ανίκανες για οτιδήποτε άλλο.
Ότι θυσιάζουν κάθε έννοια αυτοεκτίμησης και αξιοπρέπειας αφού για λίγα ευρώ μέχρι και τα σκατά τους τρώνε.
Ότι ντροπιάζουν γονείς/συγγενείς με τη συμπεριφορά τους, ζούμε σε κοινωνία οπότε δεν παίζει το ''εγώ κάνω ό,τι μου γουστάρει και δεν με νοιάζει''.
Αυτά πολύ πρόχειρα.
Ότι καλλιεργείται η ιδέα και η εικόνα της πουτάνας σε όλες τις γυναίκες από τη στιγμή που γίνονται έφηβες.
Ότι κάτι τέτοιες πιστεύουν πως είναι μοντέλα και ότι κάνουν κάτι απελευθερωτικό για το γυναικείο φύλο (που κυριολεκτικά γίνονται αντικείμενα για μαλακία).
Ότι μπορεί αυτή που θα ερωτευτείς να στο παίζει κυρία και παρθένα και να είχε OF στα φοιτητικά της χρόνια.
Ότι εκμεταλλεύονται συναισθηματικά μοναχικούς και προβληματικούς άντρες με σκοπό να τους απομυζήσουν οικονομικά.
Ότι εκτός από το να ανοίγουν τον κώλο τους μπροστά σε μία κάμερα είναι ανίκανες για οτιδήποτε άλλο.
Ότι θυσιάζουν κάθε έννοια αυτοεκτίμησης και αξιοπρέπειας αφού για λίγα ευρώ μέχρι και τα σκατά τους τρώνε.
Ότι ντροπιάζουν γονείς/συγγενείς με τη συμπεριφορά τους, ζούμε σε κοινωνία οπότε δεν παίζει το ''εγώ κάνω ό,τι μου γουστάρει και δεν με νοιάζει''.
Αυτά πολύ πρόχειρα.
Αυτά πολύ πρόχειρα.
Παμε 1 προς 1:
1, με την ιδια λογικη καλλιεργειται και απο μουσικη, ταινιες, παιχνιδια, σοσιαλ, κλπ η ιδεα του ευκολου χρηματος, της εξαπατησης, της διαφθορας.
2, και τι εγινε που καποιες το πιστευουν; κι αλλοι πιστευουν πως ειναι γκανκστερ, η ραπερ η δεν ξερω γω τι. Και τι να λεει;
3, χεστηκα! Ποσως μ ενδιαφερει τι εκανε παλια. Μ ενδιαφερει το τωρα οχι το παρελθον καποιου εκτος αν δεν εχει αποκοπει απο αυτο.
4, οι μοναχικοι δεν εχουν.μυαλο; δεν σκεφτονται;
5, ναι ισως να ναι ανικανες. Για οτιδηποτε αλλο. Ουτε οι πρωτοι ουτε οι τελευταιοι. Δυστυχως.
6, ναι, ετσι ειναι αλλα το επελεξαν
7, μπα, εχουν γονεις; και συγγενεις; οταν επρεπε οι γονεις να δρασουν τι εκαναν; που ηταν; οεο;
Και εαν η αλλη ειναι ενηλικη οτι θελει κανει. Κι ακριβως επειδη ειναι ενηλικη εαν ντροπιαζει καποιον ειναι ο εαυτος της.
Αλλα δεν ειναι θεμα ντροπης. Ειναι οτι αυτες δεν ξεφυτρωσαν ξαφνικα. Υπηρχε μια παιδεια, μια εκπαιδευση, κατι. Επομενως, οι ταχα μου ντροπιασμενοι γονεις ας προσεχαν