Νέα

Κλέλια Ανδριολάτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anjelina2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 542
  • Εμφανίσεις 278K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.141
Πόντοι
3.846
Σε μαγαζί που δούλευα πριν την κρίση, μεσήλικας ηθοποιός της TV (δεύτερο όνομα, όχι σταρ) ερχόταν κάθε τόσο με άλλη γκόμενα.
Yπάρχουν πολλές πουθενατζούδες που μασάνε στο παραμύθι "θα σε κάνω πρωταγωνίστρια, παρουσιάστρια κτλ" - έτσι γαμάνε κάτι τέτοιοι, μη νομίζεις ότι γίνονται και πολύ πλούσιοι από τη δουλειά τους.

Μια φορά στάθηκα κοντά στην Ανδριολάτου, πολύ εντυπωσιακή ,θυμίζει Λετίσια Κάστα δε γίνεται να μην την προσέξεις.

για μένα πάντως είναι μια χαρά ηθοποιός.

Cherno_Bill

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
930
Πόντοι
81
Η ίδια δεν είναι φεμεναζί. Είχε πει στην συνέντευξη στην ΕΤ1, ότι είδε ο Παπακαλιάτης το προφίλ της στο Instagram, της είπε ότι είναι πολύ όμορφη και ότι την θέλει για τον ρόλο.
Μου φαίνεται ότι άρπαξε και μια αποτυχία στο Παρίσι και αποφάσισε να είναι πρώτη στο χωριό, δηλαδή στην Ελλάδα. Έχει και Γαλλικά χαρακτηριστικά το πρόσωπο της.

• Like
Αντιδράσεις: hiseus

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.373
Πόντοι
1.196
Yπάρχουν πολλές πουθενατζούδες που μασάνε στο παραμύθι "θα σε κάνω πρωταγωνίστρια, παρουσιάστρια κτλ" - έτσι γαμάνε κάτι τέτοιοι, μη νομίζεις ότι γίνονται και πολύ πλούσιοι από τη δουλειά τους.

Μια φορά στάθηκα κοντά στην Ανδριολάτου, πολύ εντυπωσιακή ,θυμίζει Λετίσια Κάστα δε γίνεται να μην την προσέξεις.

για μένα πάντως είναι μια χαρά ηθοποιός.
Στον συγκεκριμένο δεν πήγαιναν για λεφτά, δεν ήταν μεγάλο όνομα. Μπορεί να πήγαιναν για προώθηση (πόσο βέβαια να σε προωθήσει κάποιος που δε μπορεί να προωθήσει τον εαυτό του και να γίνει 1ο όνομα, αλλά ΟΚ υπάρχουν ηλίθιες), μπορεί επειδή ήταν από τους ωραίους ώριμους και θέλανε να γαμηθούν και κάποιον ψιλοδιάσημο, εκείνες ξέρουν. Η Ανδριολάτου σίγουρα είναι τοπ γκόμενα, το πόσο καλή ηθοποιός είναι δεν το ξέρω γιατί δε βλέπω ελληνικές σειρές και ταινίες σχεδόν ποτέ και ειδικά του Παπακαλιάτη. Είδα από σπόντα μια φορά μια ταινία του (τον άλλο κόσμο), ο τύπος είναι απαράδεκτος, απορώ πως κάνει επιτυχίες 25 χρόνια με αυτά τα άθλια σενάρια.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.152
Πόντοι
3.556
Στον συγκεκριμένο δεν πήγαιναν για λεφτά, δεν ήταν μεγάλο όνομα. Μπορεί να πήγαιναν για προώθηση (πόσο βέβαια να σε προωθήσει κάποιος που δε μπορεί να προωθήσει τον εαυτό του και να γίνει 1ο όνομα, αλλά ΟΚ υπάρχουν ηλίθιες), μπορεί επειδή ήταν από τους ωραίους ώριμους και θέλανε να γαμηθούν και κάποιον ψιλοδιάσημο, εκείνες ξέρουν. Η Ανδριολάτου σίγουρα είναι τοπ γκόμενα, το πόσο καλή ηθοποιός είναι δεν το ξέρω γιατί δε βλέπω ελληνικές σειρές και ταινίες σχεδόν ποτέ και ειδικά του Παπακαλιάτη. Είδα από σπόντα μια φορά μια ταινία του (τον άλλο κόσμο), ο τύπος είναι απαράδεκτος, απορώ πως κάνει επιτυχίες 25 χρόνια με αυτά τα άθλια σενάρια.

Είναι επειδή το φιλοθέαμον κοινό στην Ψωροκώσταινα έχει εκπαιδευμένο μάτι και εκτιμά το ζήλο του καλλιτεχνός :confused::confused:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.480
Πόντοι
3.506
.....Είδα από σπόντα μια φορά μια ταινία του (τον άλλο κόσμο), ο τύπος είναι απαράδεκτος, απορώ πως κάνει επιτυχίες 25 χρόνια με αυτά τα άθλια σενάρια.
Ο Παπακάλ ειναι Μαέστρος στο κλόπυ-πέϊστ...

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.373
Πόντοι
1.196
Ο Παπακάλ ειναι Μαέστρος στο κλόπυ-πέϊστ...
Tι κλόπι ρε αδελφέ, αυτή η ταινία δε βλέπεται. Αν δεν είχε προκύψει να τη δω με μεγάλη παρέα στο σινεμά θα την είχα παρατήσει στα 10 λεπτά, πρέπει να είχα πιει 2-3 μπύρες για να αντέξω τόσες πίπες μαζεμένες. Και νομίζω αυτή θεωρείται η καλύτερη του ΧΠ, αν αυτή είναι η πιο καλή, φαντάσου πόσο για τον πούτσο είναι οι άλλες.

Kkostas611

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2023
Like
3.057
Πόντοι
441
Υπάρχει κάπου online η ταινία <<ο τελευταίος ταξιτζής>> που τα πέταξε πάλι η Κλέλια; Γιατί δεν την έχω βρει πουθενά

Cherno_Bill

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
930
Πόντοι
81
Χαιρετίσματα στον συναγωνιστή nassosblog, που μόλις ανήρτησα ασκήσεις γλουτιαίων της Κλέλιας, τις είδα και στο blog του μετά. Κι εγώ τον έχω κατακλέψει! Τώρα βλέπω ίδια πηγή με εμένα στο oisexyellinides.
Το bou έχει γίνει mainstream δύναμη! Δεν ξέρω και αν οι αταίριαστοι του ΣΚΑΙ επιρέαστηκαν από την δημοφιλία αυτού του νήματος.

Alexxxx777

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
546
Πόντοι
80
IMG_1147.png

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.