Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 3.915
- Πόντοι
- 456
παπακαλιάτης δεν θέλει μνι;
λάνθιμος το ίδιο;
Ο Λάνθιμος έχει γυναίκα μουνάρα αλλοδαπή.
Την έχω γνωρίσει από κοντά,αρκετά χρόνια πριν.
παπακαλιάτης δεν θέλει μνι;
λάνθιμος το ίδιο;
Η γυναίκα του Λάνθιμου ήταν μουνάρα αρκετά χρόνια πριν. Τώρα φαίνεται αρκετά γερασμένη. Αν τους δεις τώρα από κοντά φαίνονται συνομήλικοι παρόλο που ο Λάνθιμος της ρίχνει μια δεκαετία. Επίσης δεν ξέρω αν κατάφερες να συζητήσεις καθόλου μαζί της, γιατί αυτό που ψιλοκατάλαβα είναι ότι η τύπισσα έχει ακραίες φεμινιστικές απόψεις κάτι που προσωπικά με απωθεί όσο κούκλα και να είναι η άλλη.Ο Λάνθιμος έχει γυναίκα μουνάρα αλλοδαπή.
Η γυναίκα του Λάνθιμου ήταν μουνάρα αρκετά χρόνια πριν. Τώρα φαίνεται αρκετά γερασμένη. Αν τους δεις τώρα από κοντά φαίνονται συνομήλικοι παρόλο που ο Λάνθιμος της ρίχνει μια δεκαετία. Επίσης δεν ξέρω αν κατάφερες να συζητήσεις καθόλου μαζί της, γιατί αυτό που ψιλοκατάλαβα είναι ότι η τύπισσα έχει ακραίες φεμινιστικές απόψεις κάτι που προσωπικά με απωθεί όσο κούκλα και να είναι η άλλη.
Η γυναίκα του Λάνθιμου,Αριάν Λαμπέντ,εχει γεννηθεί απο Γαλλους γονεις και ζήσει μέχρι τα έξη χρόνια της στην Αθήνα.Ο Λάνθιμος έχει γυναίκα μουνάρα αλλοδαπή.
Τώρα ειναι Μεγανήσι και ΛευκάδαΕχει γυρίσει όλο τον κόσμο με την καθοδηγήτριά της η οποία την ακολουθεί και κάτω από τη θάλασσα
Eδω πέρα οι γυναίκες έχουν ταλέντο στο να προσποιούνται έναν οργασμό ,δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό και επαγγελματικά;Πάντως το κορίτσι φαίνεται ταλεντάρα ηθοποιίας, τουλάχιστον στις ερωτικές σκηνές. Εκτός αν τις ζει πραγματικά,πράγμα δύσκολο με Παπακαυλιάτη, που ως γνωστόν δεν του κάνει κούκου..
Μegamisi....Τώρα ειναι Μεγανήσι και Λευκάδα
Αυτό ακριβώς λέω και εγώ...Eδω πέρα οι γυναίκες έχουν ταλέντο στο να προσποιούνται έναν οργασμό ,δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό και επαγγελματικά;
Last yearΓια γκομενιλικια πάντως δ ν έχει ακουστεί το παραμικρό για αυτήν. Η δε θέλει να τα προβάλλει η απλά πηδιεται από δω κι από κει
Οι ηθοποιοί και γενικά οι καλλιτέχνες είναι μυστήρια τραίνα...είτε είναι ασεξουαλ είτε πανσεξουαλ όλα είναι πιθανά με αυτούς.Για γκομενιλικια πάντως δ ν έχει ακουστεί το παραμικρό για αυτήν. Η δε θέλει να τα προβάλλει η απλά πηδιεται από δω κι από κει
Θα προτιμούσα μια λήψη από πίσω αλλά ο.κ...Γλουτιαία Κλέλια.