The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.097
- Πόντοι
- 25.467
Κυνήγι είναι αυτό ?
Ψητό ή σωτέ στο τηγάνι ?
Φλαμπέ στον αναπτήρα.
Κυνήγι είναι αυτό ?
Ψητό ή σωτέ στο τηγάνι ?
Βάσια Κωσταρά: φωτογράφος, ζωγράφος της Κλέλιας . πάντα υπάρχει φώτο χωρίς σουτιέν ή πάνω μπικίνι
Φλαμπέ στον αναπτήρα.
Ψυχανώμαλες αναρχοαυτόνομεςΜια χαρά μουνί είναι η Κλέλια (η Ρένεση) , κι έχει και θεσπέσιο κώλο. Η Σολωμού, μήτε να μου τον δεί.
Ψυχανώμαλες αναρχοαυτόνομες
Ενα και το αυτό με τη φίλη της
πες τα ρε μαν , αυτη εχει Νομπελ στην πουτανιά ναπουμε και καθονται και μου την συγκρίνουν με το πιτσιρικι ...Η Βασια Κώσταρα κάτι μαλακιες πουλάει στα ινστα και βγαίνει αραιά και που και στα πρωινά δικά ειναι υπερμουναρα με πλούσιο υλικό αν και δήθεν σεμνο
Εθεάθη σε σημερινό εξώφυλλο με ωραία γυναικεία παρέα...ίσως είναι η καλλιτέχνις που μνημονεύσες...ενδέχεται να μελετάνε ποίηση της Σαπφούς υπο τον καυτό ηλιο.Βάσια Κωσταρά: φωτογράφος, ζωγράφος της Κλέλιας . πάντα υπάρχει φώτο χωρίς σουτιέν ή πάνω μπικίνι. ΦΟΥΛ ΜΟΥΝ ΓΙΟ
Ναι αλλά αυτές τις παροχές τις προσφέρουν σε λούμπεν στοιχεία που δεν έχουν το δικό μας επίπεδο .Οι αναρχοαυτόνομες γαμιούνται καλά και δίνουν κώλο. Εξάλλου δεν τις θέλω και για παντρειά.
Δύο Νιγηριανοί αθλητές ενδεχομένως...είσαι σκάουτερ ταλέντων σε αθλητική ομάδα;ΝΙγκίρι κόμπο.
Κλέλια και Βάσια πασαλείβουν τις μούρες τους με δωρεάν δείγματα, ενώ μέλη του bou είναι πρόθυμα να τις δόσουν λίτρα δωρεάν!Η Βασια Κώσταρα κάτι μαλακιες πουλάει στα ινστα και βγαίνει αραιά και που και στα πρωινά δικά ειναι υπερμουναρα με πλούσιο υλικό αν και δήθεν σεμνο
Πες τα βρε φίλε....Η τύπισσα έχει καβαλήσει το καλάμι και πετάει σαν Rafale. Νομίζει ότι η Μόνικα Μπελούτσι είναι παιδάκι μπροστά της και τα λέω αυτά απ' άτομο που την γνωρίζει.....Την πιτσιρίκα πρέπει να την μανατζαρει η Χριστοπούλου και όλο το καλοκαίρι μας έχουν ζαλίσει τ'αρχιδια στα site, εδώ πήγε διακοπές, εκεί έβγαλε την κιλότα της...
Έχει οργώσει όλο το καλοκαίρι Ελλάδα και εξωτερικό, που σημαίνει ότι ή έχει βρει πλούσιο χορηγό ή έχει φραγκατους γονείς.
Πόσα χρήματα να έβγαλε από το τρισαθλιο σίριαλ του Παπαμαλακαλιάτη;
Δεν το συζητώ ότι είναι πανέμορφο μουνι, αλλά με το ρυθμό που τρέχει θα "κάψει" γρήγορα τις προοπτικές της...