ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.083
- Πόντοι
- 5.006
Δεν το έγραψα εγώ αυτό τύπε.
Απλώς συμφώνησα.
Δεν το έγραψα εγώ αυτό τύπε.
Απλώς συμφώνησα.
Δε νομίζω να είναι και η Ανδριολατου αριστερός στόκος που να μην ξέρει με ποιον έχει κάνει παιδίΣκουπίδι σαν τη Ρένεση δεν είναι καμία
Μα, αυτό είπα τύπε μου. Η Ρένεση είναι μια κατηγορία πουτανιάς μόνη της.Δε νομίζω να είναι και η Ανδριολατου αριστερός στόκος που να μην ξέρει με ποιον έχει κάνει παιδί
Τόσο ωραία γκόμενα είναι...;Natural beauty
Που υπαρχει αυτο το βιντεοΘεατρική παράσταση "Ο Εραστής".
Επίσης στην ταινία "Ο τελευταίος ταξιτζής" που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης έχει σκηνή quickie με τον ταξιτζή όπου λέει την ατάκα: "Γλειψε μου τη ρώγα" και 5 λεπτά στο τέλος της ταινίας με το στήθος έξω να κάνει σεξ με τον γκόμενο.
Δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμη η ταινία. Εγώ είχα πληρώσει και είδα την προβολή της online. Σε λίγο χρονικό διάστημα θα βγει πιστεύω στο ίντερνετΠου υπαρχει αυτο το βιντεο
Πολύ ωραίο καβλακιΚλέλια με φόντο πίνακες που απεικονίζουν την ίδια στο διαμέρισμά της. Ένας από αυτούς την απεικονίζει γυμνόστηθη
Αμα φτιαχτει ειναι καλο κυριλε μουνι που μπορει να σωθει βρισκοντας κανα γονο εφοπλιστη ..
Αν ειναι ξυπνια προς τα εκει θα πάει μολις μεγαλωσει λιγο ακόμα..
Το προβλημα ειναι οτι λογο της μαλακιας που τους βαραει αυτους της τεχνης
θα καταντησει αναρχοπλητη προσπαθωντας να αποδείξει οτι εχει ταλέντο και δεν
ειναι απλα μια ωραία γκόμενα
Τι ανοίγματα είναι αυτά;;;Κλέλια με φόντο πίνακες που απεικονίζουν την ίδια στο διαμέρισμά της. Ένας από αυτούς την απεικονίζει γυμνόστηθη
Δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμη η ταινία. Εγώ είχα πληρώσει και είδα την προβολή της online. Σε λίγο χρονικό διάστημα θα βγει πιστεύω στο ίντερνετ
Ξέρουμε αν τα πετάει καθόλου έξω ?