Νέα

Κλείδωμα λογαριασμού στο Skype

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vascoda25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 591
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vascoda25

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Κριτικές
1
Like
1.003
Πόντοι
81
Τον τελευταίο μήνα μου έχουν κλειδώσει 4 λογαριασμούς στο Skype.Τον λογαριασμό τον χρησιμοποιώ για webcam sex και ανταλλαγή φωτογραφιων σεξουαλικού περιεχομένου.Εχω Skype πάνω από δύο χρόνια και δεν είχα τέτοια θέματα.Γνωριζετε αν έχει αλλάξει κάτι με τους κανόνες και γίνεται αυτό;

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.927
Πόντοι
746
Συνέχισε έτσι όπως το πάς και σε λίγο θα φάς ban IP και ίσως σου μπανάρουν και την συσκευή. πχ αν μπαίνεις απο το κινητό θα φάς ban και μετά ο μόνος τρόπος να μπείς είναι να αγοράσεις καινούργιο κινητό.

desade19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
277
Πόντοι
290
Τον τελευταίο μήνα μου έχουν κλειδώσει 4 λογαριασμούς στο Skype.Τον λογαριασμό τον χρησιμοποιώ για webcam sex και ανταλλαγή φωτογραφιων σεξουαλικού περιεχομένου.Εχω Skype πάνω από δύο χρόνια και δεν είχα τέτοια θέματα.Γνωριζετε αν έχει αλλάξει κάτι με τους κανόνες και γίνεται αυτό;
Οι κανόνες άλλαξαν από το 2018. Δεν επιτρέπεται καν να ΛΕΣ πράγματα σεξουαλικού περιεχομένου, πόσο μάλλον φωτογραφίες, video κτλ... Είσαι τυχερός που δεν σε πήραν χαμπάρι νωρίτερα!

@NIKOLAOS18

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2017
Like
240
Πόντοι
21

Αλληλομαλακια είσαι στο σκυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom