Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Σάλτα και γαμήσου σε staristo=magestic69. Τέσσερα χρόνια τουλάχιστον εδώ μέσα και δεν έμαθες τίποτα. Στην είπε ο Mac=nabukin, στα είπε ο persona, στα είπε ο vasos=pathos, εσύ συνεχίζεις. Ούτε ο GAP τόση μαλάκυνση εγκεφάλου... Αυτά... Που έλεγε και ο nokia...

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
στα παπαρια μου τους γραφω ολους ας λενε οτι θελουν και εσενα στο πουτσο μου σε γραφω.δεν σας εχω κανει κατι και ασκοπα με ενοχλειται αλλα οτι και να κανετε στα παπαρια μου.Παρτακηδες ολοι ειστε!καριοληδες!Μου πριξατε τα αρχιδιααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!Γιαυτο πρεπει να φυγεις απο αυτη την σκατοχωρα για κατι μαλακες σαν και εσας!

Άντε! Τον πούλο και γρήγορα! Ένας μαλάκας λιγότερος σε αυτή τη χώρα...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αν γίνει παρέλαση,

κερδίζουμε ;

:grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Επίσκεψη χθες κατά τις 5.30-6.00 πμ.
Κόσμος έτσι και έτσι, ήταν και προχωρημένη η ώρα...
Κορίτσια κάτω του μετρίου...θα ήθελα να πιστέψω ότι είχαν αποχωρήσει λόγω προχωρημένου της ώρας αλλά και πριν 2 βδομάδες που είχα ξαναπάει στις 2.00 πμ πάλι δεν έλεγε...
Προφανώς το μαγαζί ακολουθεί τον κύκλο του και από του μουνιού το πανηγύρι που γινόταν πριν το καλοκαίρι, έφτασε να έχει μέχρι και τσιγκανορουμάνες της κακιάς ώρας (αποφύγετε τις πάση θυσία)

Για να δούμε ποιο θα είναι το next big thing για εμάς τους "περιστασιακούς χρήστες" που στα αρχίδια μας τα ποτάκια και το μπλα μπλα με τα κουρίτσια, απλά θέλουμε τούμπανα να μας πέφτει το σαγόνι και να κάνουν ό,τι υπόσχονται στο χορό...

αυτό δυστυχώς σπάνια συμβαίνει :tickedoff: τις περισσότερες φορές μιμούνται τους Ελληνες πολιτικούς... ή μάλλον καλύτερα οι Ελληνες πολιτικοί μιμούνται τις στριπτιζούδες :tooth: :tooth: :tooth:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αυτό δυστυχώς σπάνια συμβαίνει :tickedoff: τις περισσότερες φορές μιμούνται τους Ελληνες πολιτικούς... ή μάλλον καλύτερα οι Ελληνες πολιτικοί μιμούνται τις στριπτιζούδες :tooth: :tooth: :tooth:

Την επόμενη φορά πάντως που πάω για σπέσιαλ και ακούσω insert coin to continue θα πάω στον μαιτρ και θα του πω να μου δώσει πίσω τα € 40 και να μου χρεώσει έναν απλό χορό...
Άει γαμίδια πια...
Και επαναλαμβάνω, στο κίνκυ μακρυά από τα τσιγκανορουμανάκια...

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Εκεί φτάσαμε...τους Ρωμά απ'τα φανάρια τους βάλαμε και στα κωλόμπαρα για να πιάνει ο Ελληνας του ΔΝΤ το κωλί τους και να πλερώνει κι ολας!!!

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
319
Πόντοι
21
σε ρωταω ποσα εσκασες για το γαμησι?αυτα που περιλαμβανει το πριβε που λες δεν τα κανουν ολες πιστευω
1.δεν ειπα ποτε για γαμησι αλλα για ολα τα υπολοιπα 2.αφου εισαι πελατης εκει και ειδικα της κρυσταλ πως δεν πιστευεις? δεν σου τα κανει αυτα? για δοκιμασε και grace και πες μας,αν δεν στα κανει κι αυτη, κατι δεν παει καλα με τη παρτη σου....

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Σάλτα και γαμήσου σε staristo=magestic69. Τέσσερα χρόνια τουλάχιστον εδώ μέσα και δεν έμαθες τίποτα. Στην είπε ο Mac=nabukin, στα είπε ο persona, στα είπε ο vasos=pathos, εσύ συνεχίζεις. Ούτε ο GAP τόση μαλάκυνση εγκεφάλου... Αυτά... Που έλεγε και ο nokia...

Καποιος επρεπε να τα πει επιτελους  :thumbsup:
Καλη η πλακιτσα αλλα φτανει πια, αυτος δεν σκαμπαζει τιποτα ρε.... :headbang:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
1.δεν ειπα ποτε για γαμησι αλλα για ολα τα υπολοιπα 2.αφου εισαι πελατης εκει και ειδικα της κρυσταλ πως δεν πιστευεις? δεν σου τα κανει αυτα? για δοκιμασε και grace και πες μας,αν δεν στα κανει κι αυτη, κατι δεν παει καλα με τη παρτη σου....

οχι φιλε μου σε πιστευω απλα καποιοι ανεφεραν και γαμησι αν ειδες.Ναι οντως η κρυσταλ αξιζει πιστευω ειναι καλη σε αυτα τωρα για την grace δεν εχω παρει.Παντως μακρια μαγκες απο τσιγγανορουμανακια δεν παλευονται

Επισκέπτης

παίκτες ΜΑΚΡΙΑ από έναν ψηλό μελαχρινό μούναρο με κοτσίδα ονόματι Μαρκέτα από Τσεχία!!!! η τύπισα είναι λαμόγιο και κλέφτρα...ήρθε και με ρώτησε αν θέλω πριβε και της είπα "τι κάνεις στο πριβε?", μου λέει τα πάντα...και μπριζόλα της λέω? μου λέει ναι...μπαίνω στο πριβε δίνω το 50ρικο στο σερβιτόρο, προχωράμε καθόμαστε αρχίζει το χορό και καμία κίνηση εκ μέρους της για προσφορά φραπέ (handjob)...τελειώνει ο πρώτος χορός χωρίς να έχει κάνει απολύτως τίποτα και μου  λέει δώσε άλλα 50 για να σε κάνω να τελειώσεις...της λέω "μπριζόλα θα φάω?" μου λέει ναι...ξεκινάει και ο δεύτερος χορός και μία από τα ίδια...ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΑ!!! Θέλω να πιστέψω ότι αυτή η καριόλα ήταν εξαίρεση, αν και πολύ φοβάμαι ότι είναι δασκαλεμένες όλες να πουλάνε μούφα στους πελάτες με ψεύτικες υποσχέσεις!!! Για αυτό από μένα ΜΑΥΡΟ και στο μαγαζί!!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
αδερφουλη χωρις καμια απολυτως υποψια σαρκασμου και με απολυτα φιλικα και συναδελφικα καλοπροαιρετα αισθηματα

μηπως λεω μηπως μπορεις να το εξηγησεις λιγο παραπανω

δεν το καταλαβα και πολυ καλα

δλδ μας λες οτι

σου εκανε απλο αεροχωρο στο πριβε (αεροχωρος και πριβε αλληλοανερουν το ενα το αλλο ή κανω λαθος?)

και σου ζητησε και 2ο για να σου κανει οτι δε σου εκανε στο 1ο και ειπες ναι?

και σου ξαναεκανε ο,τι και στον πρωτο αεροχωρο ενω σου εταξε σπεσιαλ με ψητα κρεμμυδικα πατατα ψητη πιτουλα και κρασακι κρητικο μαρουβα?

μας λες λιγες λεπτομερειες ακομα

Vaggelas_bou

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τα ποτά μην τα κουνάτε εκεί μέσα κάνουν μπουμ , δηλητήρια σκέτα , μόνο μπύρα .

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
παίκτες ΜΑΚΡΙΑ από έναν ψηλό μελαχρινό μούναρο με κοτσίδα ονόματι Μαρκέτα από Τσεχία!!!! η τύπισα είναι λαμόγιο και κλέφτρα...ήρθε και με ρώτησε αν θέλω πριβε και της είπα "τι κάνεις στο πριβε?", μου λέει τα πάντα...και μπριζόλα της λέω? μου λέει ναι...μπαίνω στο πριβε δίνω το 50ρικο στο σερβιτόρο, προχωράμε καθόμαστε αρχίζει το χορό και καμία κίνηση εκ μέρους της για προσφορά φραπέ (handjob)...τελειώνει ο πρώτος χορός χωρίς να έχει κάνει απολύτως τίποτα και μου  λέει δώσε άλλα 50 για να σε κάνω να τελειώσεις...της λέω "μπριζόλα θα φάω?" μου λέει ναι...ξεκινάει και ο δεύτερος χορός και μία από τα ίδια...ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΑ!!! Θέλω να πιστέψω ότι αυτή η καριόλα ήταν εξαίρεση, αν και πολύ φοβάμαι ότι είναι δασκαλεμένες όλες να πουλάνε μούφα στους πελάτες με ψεύτικες υποσχέσεις!!! Για αυτό από μένα ΜΑΥΡΟ και στο μαγαζί!!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

ειναι και αλλες που το κάνουν αυτό....η πλάκα είναι ότι πλέον και η φράπα πάει 100 και διπλα που είναι άδειο...ότι αρπάξουν σου λέει πρίν την πτώχευση

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
ελα Παθε

ποοοοσο?

100.....  :2funny: :2funny:

απο πανω δλδ στη φουλ πασιον ποσο θα ζηταγαν για  :knockinb:
  :2funny:

πραγματικα οποιον αρμεξουν δλδ

ουστ να κλεισουν

ειχα να παω απτο Φεβρ του 2010 οχι απο επιλογη μια και με μαζεψαν οι στρατολογοι
απολυθηκα και ουτε καν το σκεφτομουν περασα μια βολτα στην Κατεριναρα πριν κανα μηνα και δεν πηρα καν πριβε

κι ελεγα να περασω απτο Γολδ να δω το Μαρακι, αλλα αν ειναι ετσι για παζαρια ολικης ααααστο

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ελα Παθε

ποοοοσο?

100.....  :2funny: :2funny:

απο πανω δλδ στη φουλ πασιον ποσο θα ζηταγαν για   :knockinb:
  :2funny:

πραγματικα οποιον αρμεξουν δλδ

ουστ να κλεισουν

ειχα να παω απτο Φεβρ του 2010 οχι απο επιλογη μια και με μαζεψαν οι στρατολογοι
απολυθηκα και ουτε καν το σκεφτομουν περασα μια βολτα στην Κατεριναρα πριν κανα μηνα και δεν πηρα καν πριβε

κι ελεγα να περασω απτο Γολδ να δω το Μαρακι, αλλα αν ειναι ετσι για παζαρια ολικης ααααστο

σου λέει ότι πάρουνε μωρέ....και το κάνουνε σε όλους! αντί να σου κάνουνε τεμενάδες που τους δίνεις κάποια ευρώπουλα,σου παίζουν και πουστιές και σου κάνουν και ειρωνείες...ειναι τα κλασσικά μουνόπανα που και ένας πελάτης να τους κάνει την τιμή να περάσει μέσα θα του γαμήσουν το κέρατο για να του αρπάξουν ότι μπορούν,αμα κοιτάξει αλλού θα βάλουν να τον ξεσουφρώσουν κιόλας!όπως συμβαίνει και στα περισσότερα καφέ-εστιατόρια κλπ...ελλαδάρα!γαμωέλληνες!μας αφανίσαν την παιδεία με τους προδότες τους αρχιπράκτορες εδω χάμω και μάς έκαναν τους χείριστους ανθρώπους!ότι αρπάξει ο κώλος μας!αυτό είναι ο έλληνας σήμερα δυστυχώς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom